- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.241
Dr um yeni oldugu için nosu bende yokBebek baskı yapıyor olabilir mi dr ara istersen
Aynen ben de ona heyecanlanıyorum, güzel haberler geldikçe daha da bı tatlı oluyor burası,darısı bize ve tüm bekleyenlere :)Sizin topicte bize çekerse burada Mayıs’a kimse kalmayacak sizde de Haziran’a kalmaz :))
Canım nasıl anlamıyorlar ateşli olmuyor muydu...alerjide ateş olmuyor genelde...erkek kardeşim 3 defa ateşli havale geçirdi kaynım da cok gecirmiş oğlumda ben risk var diye hep tetikteydim ateşini kendim düşürürdüm 2-3 gün savaşırdım ateş hala düşmüyorsa 38 üstü ve inatçıysa o zaman doktora götürür ve antibiyotigi kabul ederdim...doktorumuz da yaşlıydı tecrübeliydi kolay kolay vermezdi...şimdi önlerine gelene buhar ver antibiyotik ver...o buhardan da hiç haz etmedim...alerjik öksürukle iltihabik durumları ayıramayan da bıraksın artık doktorluğuHaklisin canim bizde esimle bunu konusuyoruz .
6 aylikti basladilar vermeye anlamadilar alerji oldugunu .
En guzelini yapmissin .
Canım haftan da ileri hastane git istersenDr um yeni oldugu için nosu bende yok
Benimde kalkamadım az önce yatakta kaldım resmenSelam kızlar Sezeryan dikislerim ağrıyor inşallah sıkıntı olmaz
Amin vaktinde zamanın da sağlıcakla inşallahAynen ben de ona heyecanlanıyorum, güzel haberler geldikçe daha da bı tatlı oluyor burası,darısı bize ve tüm bekleyenlere :)
O kadar çok var ki dr görünümlü dr ilgisi olmayan insan mesela anne sütü alan bir bebek kolay kolay ilk bir yıl antibiyotik alacak şekilde Boğaz enfeksiyonu falan geçirmezmiş ama şimdi 6 aylık bebeğe Boğaz’ı şişmiş diyip dayıyorlar ilacı uyanık olmak lazım geçen kızımı götürdüm kan sayımı yaptı kanı biraz düşük tamam ama anlaşmış karşıda ki eczaneyle tanesi 50-60 lira kan ilacı vitamin bilmem ne ne 3-4 tane ilaç yazmış adreste veriyor şu eczaneden alabilirsin diye niye devletin karşıladığı kan ilacı Yok mu herşey ticarete dönmüşCanım nasıl anlamıyorlar ateşli olmuyor muydu...alerjide ateş olmuyor genelde...erkek kardeşim 3 defa ateşli havale geçirdi kaynım da cok gecirmiş oğlumda ben risk var diye hep tetikteydim ateşini kendim düşürürdüm 2-3 gün savaşırdım ateş hala düşmüyorsa 38 üstü ve inatçıysa o zaman doktora götürür ve antibiyotigi kabul ederdim...doktorumuz da yaşlıydı tecrübeliydi kolay kolay vermezdi...şimdi önlerine gelene buhar ver antibiyotik ver...o buhardan da hiç haz etmedim...alerjik öksürukle iltihabik durumları ayıramayan da bıraksın artık doktorluğu
Aynen canım ilk 6 ay en sağlıklı oldukları zaman sonrasında ek gıda ne kadar artar aldığı anne sütü azalirsa kilo alımı o oranda yavaşlıyor bağışıklığı düşüyor...çünkü yedikleri de mikroplarla savaşacak kadar fazla olmuyor...3 yaştan sonra normale dönüyor o da ancaAmin vaktinde zamanın da sağlıcakla inşallah
O kadar çok var ki dr görünümlü dr ilgisi olmayan insan mesela anne sütü alan bir bebek kolay kolay ilk bir yıl antibiyotik alacak şekilde Boğaz enfeksiyonu falan geçirmezmiş ama şimdi 6 aylık bebeğe Boğaz’ı şişmiş diyip dayıyorlar ilacı uyanık olmak lazım geçen kızımı götürdüm kan sayımı yaptı kanı biraz düşük tamam ama anlaşmış karşıda ki eczaneyle tanesi 50-60 lira kan ilacı vitamin bilmem ne ne 3-4 tane ilaç yazmış adreste veriyor şu eczaneden alabilirsin diye niye devletin karşıladığı kan ilacı Yok mu herşey ticarete dönmüş
Onlari soylemedi bana. Ama gerekliyse ister mutlaka arayip.Beni çağırdı 5. Günü sen gelmesen de bebeği yolla dedi ayriyeten kulak testi ve nufus başvurusunda verilen geçici nüfus örneğini istedi
Allah allah sunnete niye karsi cikti acabaValla çocuga yazık...gerekirse eşlerle mücadele edicez çocuk uğruna...ben de işte böyle kavga dövüş sünnet ettirdim oğlumu şimdi kendi de memnun niye karşı cıkmışım diyor...sen Kayseri de miydin...Musa Özdemir sunnet merkezi açmış hemen kestirin gitsin...bak konudan konuya geçiyom
O lanet rota virüsünden 2015 te bende oldum hemde yurtdışında tatildeyken! Ve sağlık sigortası kağıtlarımızı yanıma almamışken! Allahım o çektiğim eziyet o vucudumun kaybettiği su anlatamam yani ufacık cocuklar nasıl kaldırsın.. ölcem sandım resmen! O aşıyı mutlaka yaptırırım herhalde yaa.. bana da küçük bi cocuktan geçti arkadaşımın kızından gerçi o zilli benden daha kolay atlattı ben resmen süründüm!minikoglan canim bir arkadasim oğluna rota virüsü asisi yaptirmamis haberi yokmuş ondan. Cocugu o virüsle iki haftada 5, kilo vermiş hala iştahsızlık fazlasıyla var ölümden dönuyor bebekler bu yüzden mutlaka yaptırmalı
İşte küçücükken sunnet mi olurmuş yanlış falan kesilirmiş büyuyünce olurmuş...hiiiiç travmaya gerek yok 3 aylıkken yaptırdım kanama yok deride fazla his yok ilk 3 ay süper olduOnlari soylemedi bana. Ama gerekliyse ister mutlaka arayip.
Allah allah sunnete niye karsi cikti acabacok iyi okdu verdigin öneri. Ben de 3-4 aylikken yaptirmayi düşünüyorum. Yenidoğan icin kiyamam gibime geliyor hem dunyaya alisma sureci, hem yapilacak asilari diger kontrolleri, eve gelen giden yabanci yuzler vs.. bir de temmuzda sinava girecem sinava girdigimde mecbur yanliz birakmis olacam o sureci sunnet olmadan atlatsin istiyorum. Sinavdan sonra yaptiracam allah izin verirse. Onun stresini de o zaman yasarim.
Benim.oglumda geçirdi canım çok küçüktü omrumuzden ömür gitti resmen yavrum.cok zor atlattı ve 2. Gecirmesiydi o yüzden kızıma kesinlikle vurdurmak dusunuyorumO lanet rota virüsünden 2015 te bende oldum hemde yurtdışında tatildeyken! Ve sağlık sigortası kağıtlarımızı yanıma almamışken! Allahım o çektiğim eziyet o vucudumun kaybettiği su anlatamam yani ufacık cocuklar nasıl kaldırsın.. ölcem sandım resmen! O aşıyı mutlaka yaptırırım herhalde yaa.. bana da küçük bi cocuktan geçti arkadaşımın kızından gerçi o zilli benden daha kolay atlattı ben resmen süründüm!
Benim de az kaldı atılmama
Yaa koca insan beni çökertti! Ne bağırsağım kaldı ne midem.. otel odasını benden sonra kesin karantinaya almışlardır.. işin kötüsü beni hastanelerde kabul etmedi lanet isviçre kanunları! 1 hafta tuvalette oturdum düşün.. kızlar o rota aşısını yaptırın valla kimse olmasın iğrenç bişey..Benim.oglumda geçirdi canım çok küçüktü omrumuzden ömür gitti resmen yavrum.cok zor atlattı ve 2. Gecirmesiydi o yüzden kızıma kesinlikle vurdurmak dusunuyorum
evet ben ikinciyim aramızda 45 dk varmış canım.bağışıklta immünim sistemi diyorlar doktorlar baya çeşitli var sanırım ki bendeki eksik olan G sistemiymis.çocukken kışın her salı günü iyilesirdim perşembe cuma yine hastalanırdım hafta sonu hasta yatardım bogazlardan.tabi büyüdükçe düzeldim
Enzimlerim takip edilecek artış olursa cumartesinden önce sezaryene alıncam sabitse yada düşmüşse cumartesi ameliyat olcam dedi. Beraberinde tansiyon yükselmesi de gebelik zehirlenmesiymiş. Başa ağrısını da o yüzden takip ediyorlar . Tansiyonum yükselmemelicanım benim de aylardır ağrıyor karnımın sağ üst tarafı, sırtıma da vuruyor aynı zamanda ama bana doktorum hiç bişey demedi bu konuda. ben de stres oldum şimdi. karaciğer enzimlerine en son ne zaman bakıldı hatırlamıyorum. doktor ne dedi sana ne yapılması gerekiyormuş
Ayyy canım sinirlerini bozma lütfen çünkü elden bisey gelmiyor. He deyip geciceksin, doğum oldu mu diye soracağına bi ihtiyacınız var mı diye sorsa yaGerçekten çıldırcam sinirden kv bu saatte aradı eşimi doğum oldu mu die yine her gün yaptığı gibi.. busefer de sezeryan olursa belden aşağının uyuşturulması iyi değilmiş komşular demiş doktora dicekmişiz ki sezeryan yapacaksan tam narkoz vereşim teli hoparlöre verdi sinirden deliricem cahil cahil ısrarlı konuşmalarına 30 yıl önceki kendi doğumunu anlatıyor doğum başlasın artk die neler yapmam gerektiğini anlatıyor..eşim de bana ne anlatıyon dio doktor musun sen diyo annesine ama kadın susmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?