2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Haklisin canim bizde esimle bunu konusuyoruz .

6 aylikti basladilar vermeye anlamadilar alerji oldugunu .
En guzelini yapmissin .
Canım nasıl anlamıyorlar ateşli olmuyor muydu...alerjide ateş olmuyor genelde...erkek kardeşim 3 defa ateşli havale geçirdi kaynım da cok gecirmiş oğlumda ben risk var diye hep tetikteydim ateşini kendim düşürürdüm 2-3 gün savaşırdım ateş hala düşmüyorsa 38 üstü ve inatçıysa o zaman doktora götürür ve antibiyotigi kabul ederdim...doktorumuz da yaşlıydı tecrübeliydi kolay kolay vermezdi...şimdi önlerine gelene buhar ver antibiyotik ver...o buhardan da hiç haz etmedim...alerjik öksürukle iltihabik durumları ayıramayan da bıraksın artık doktorluğu

Aynen ben de ona heyecanlanıyorum, güzel haberler geldikçe daha da bı tatlı oluyor burası,darısı bize ve tüm bekleyenlere :)
Amin vaktinde zamanın da sağlıcakla inşallah

O kadar çok var ki dr görünümlü dr ilgisi olmayan insan mesela anne sütü alan bir bebek kolay kolay ilk bir yıl antibiyotik alacak şekilde Boğaz enfeksiyonu falan geçirmezmiş ama şimdi 6 aylık bebeğe Boğaz’ı şişmiş diyip dayıyorlar ilacı uyanık olmak lazım geçen kızımı götürdüm kan sayımı yaptı kanı biraz düşük tamam ama anlaşmış karşıda ki eczaneyle tanesi 50-60 lira kan ilacı vitamin bilmem ne ne 3-4 tane ilaç yazmış adreste veriyor şu eczaneden alabilirsin diye niye devletin karşıladığı kan ilacı Yok mu herşey ticarete dönmüş

Aynen canım ilk 6 ay en sağlıklı oldukları zaman sonrasında ek gıda ne kadar artar aldığı anne sütü azalirsa kilo alımı o oranda yavaşlıyor bağışıklığı düşüyor...çünkü yedikleri de mikroplarla savaşacak kadar fazla olmuyor...3 yaştan sonra normale dönüyor o da anca

Beni çağırdı 5. Günü sen gelmesen de bebeği yolla dedi ayriyeten kulak testi ve nufus başvurusunda verilen geçici nüfus örneğini istedi
Onlari soylemedi bana. Ama gerekliyse ister mutlaka arayip.
Allah allah sunnete niye karsi cikti acaba cok iyi okdu verdigin öneri. Ben de 3-4 aylikken yaptirmayi düşünüyorum. Yenidoğan icin kiyamam gibime geliyor hem dunyaya alisma sureci, hem yapilacak asilari diger kontrolleri, eve gelen giden yabanci yuzler vs.. bir de temmuzda sinava girecem sinava girdigimde mecbur yanliz birakmis olacam o sureci sunnet olmadan atlatsin istiyorum. Sinavdan sonra yaptiracam allah izin verirse. Onun stresini de o zaman yasarim.

O lanet rota virüsünden 2015 te bende oldum hemde yurtdışında tatildeyken! Ve sağlık sigortası kağıtlarımızı yanıma almamışken! Allahım o çektiğim eziyet o vucudumun kaybettiği su anlatamam yani ufacık cocuklar nasıl kaldırsın.. ölcem sandım resmen! O aşıyı mutlaka yaptırırım herhalde yaa.. bana da küçük bi cocuktan geçti arkadaşımın kızından gerçi o zilli benden daha kolay atlattı ben resmen süründüm!

İşte küçücükken sunnet mi olurmuş yanlış falan kesilirmiş büyuyünce olurmuş...hiiiiç travmaya gerek yok 3 aylıkken yaptırdım kanama yok deride fazla his yok ilk 3 ay süper oldu

Benim.oglumda geçirdi canım çok küçüktü omrumuzden ömür gitti resmen yavrum.cok zor atlattı ve 2. Gecirmesiydi o yüzden kızıma kesinlikle vurdurmak dusunuyorum

Benim.oglumda geçirdi canım çok küçüktü omrumuzden ömür gitti resmen yavrum.cok zor atlattı ve 2. Gecirmesiydi o yüzden kızıma kesinlikle vurdurmak dusunuyorum
Yaa koca insan beni çökertti! Ne bağırsağım kaldı ne midem.. otel odasını benden sonra kesin karantinaya almışlardır.. işin kötüsü beni hastanelerde kabul etmedi lanet isviçre kanunları! 1 hafta tuvalette oturdum düşün.. kızlar o rota aşısını yaptırın valla kimse olmasın iğrenç bişey..

Daha neler öğreneceğiz hayatta, çok acayip ya

Gerçekten çıldırcam sinirden kv bu saatte aradı eşimi doğum oldu mu die yine her gün yaptığı gibi.. busefer de sezeryan olursa belden aşağının uyuşturulması iyi değilmiş komşular demiş doktora dicekmişiz ki sezeryan yapacaksan tam narkoz ver eşim teli hoparlöre verdi sinirden deliricem cahil cahil ısrarlı konuşmalarına 30 yıl önceki kendi doğumunu anlatıyor doğum başlasın artk die neler yapmam gerektiğini anlatıyor..eşim de bana ne anlatıyon dio doktor musun sen diyo annesine ama kadın susmuyor

Enzimlerim takip edilecek artış olursa cumartesinden önce sezaryene alıncam sabitse yada düşmüşse cumartesi ameliyat olcam dedi. Beraberinde tansiyon yükselmesi de gebelik zehirlenmesiymiş. Başa ağrısını da o yüzden takip ediyorlar . Tansiyonum yükselmemeli

Ayyy canım sinirlerini bozma lütfen çünkü elden bisey gelmiyor. He deyip geciceksin, doğum oldu mu diye soracağına bi ihtiyacınız var mı diye sorsa ya

Kaynanam benden için ağrısı sancısı çok çok sıklaşmadan götürme doktora hastanede bekliceğinize evde bekleyin diyor eşime kanamadan sudan hemen gidilmez doktora diyor bide kaynanam kendi kaynanasına bakacak yakında istemiyor eşime al babaneni sen bak diyor bu sinirle bu akşam doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…