2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy sana ne yav dimi Allah'ım kanser eder insanı. Boşver canım belli ki eşin prim vermiyor bir de anasının ağzına bakaydi napcaktin boşver. Anasına da kendi baksın eşin kabul etmez heralde

Allah bildiği gibi yapsin kaynani, buradan bolca dua alacak haberi yok. Kendini bilmez kadın yaa. Nasıl bakacaksın sen babaanneye, Allah korusun birşey olsa sana kim verecek hesabını ne demek hemen götürme hastaneye, gitsen ne olur. Ay tüm gelinler bir dua edelim de ıslah olsun inş.

Yeni isimleri beğenmiyor bende Ömür diye düşündüm bakalım doğumdan hemen sonra dicem kıyamaz koyar da gül de eklesin isterse yine

Ev temizliğine yardımcı birini bulamadım bugünkü sancılardan şonra haftaya temizlettireyim dedim ama Yok bütün bildiğim bayanlar doluymuş tüm hafta. Yaaa ne kadar zenginiz yaaa düzenli gidiyorlarmış her yere.

Allah başka dert vermesin kaç aydır isim konusunda anlaşamadin eşinle koy gitsin madem baksana adam seni dinlemiyor.
Çok fazla derdimiz var zaten bu en basiti( dinlemiyor değil yeni isimleri beğenmiyor bide ben gül olsun demistim ondan o da ortak kararımız diyo zaten bana kalsa da olur ama ailesiyle ilgili biraz sorunlarımız oldu ondan da koymak istemiyorum yoksa ismi zaten seviyordum(

Belirtileri neydi kan tahlilinde falan mı anlaşıldı?

Onuda denedim bakalım zaten doğumdan sonra silicem itiraz edemez o haldeyken ben sadece emrivaki olmasin istedim bide o ismi ben söylüyorsun eskiden ordan aklımda oda ilerde pişman olaacaksin koymadım diye diyo ama annesi ablası aklıma geldikçe koymak istemiyorum

Ayşegül de gitsin...ne güzel isim eşin kırılmamış olur hem Gül var içinde hem de Gülistan ı falan çağrıştırmıyor pek
Gül ismini bozmak istemiyo bende yanına isim buldum kafamda kararlaştırdım Ömür koyucam yanına istesede istemesede

Canim çok sağol istemiyo bunları saydım gülru hatta olsun dedim yok dedi ciddi ciddi ısrar etsem olurda üstleniyorumbakalum doğumdan sonra ben ona emrivaki yapım de gorsun

İşte küçücükken sunnet mi olurmuş yanlış falan kesilirmiş büyuyünce olurmuş...hiiiiç travmaya gerek yok 3 aylıkken yaptırdım kanama yok deride fazla his yok ilk 3 ay süper oldu
Haa o konu ona bakarsan bizimki de erken istemiyor. Dedigin givi yanlis keserlermis

Aynen benimde oyle bunda tedirginim ilkinde dogum sancm baslamisti ama ben fark etmemistm ondan bunda korkuyorum allah hepimize kolay dogumlar nasip etsn

O arayana kadar göbeğimi yani kızımızı sevip koklaşıyorduk şimdi kavga ettik başıma ağrı girdi yatıcam erkenden..

Kizlar yetisemiyorum yazilanlara. Toplu cevap veriyim. Suyum geleli 7 saat oldu 2-3 cm acilma var. Ebe eliyle acilmaya destek veriyor acilmas bakarken. Nst ye bakiyor. Sancim yok. Pilates topunda hoplamaya devam. Sivi diyet yemek yedim corba komposto yogurt puding. Simdi gene aciktim tatli istiyo canim. Bebis tekmeliyo. Her aksam oldugu gibi bugun de karnimda sertlesmeler oldu. Su akmaya devam ediyor. Sabaha anca dogururum sanki. Bizi izlemeye devam edin:)

Yarım paket kakaolu hosbesi gömdüm Allah beni ıslah etsin
O da bişey mi yafrum öyle bi abur cubura sardım ki benim yediklerini duysan bi de.
Ama tersine yemekten iştahım kesildi. Akşam yemeğinde bi tabak kuru fasulyeyi zor yedim.
Sütlaç yaptım tatlı istersem onu yerim bari diye.
Ama zararlı değil ya kesin onu da Can'ım istemez

Canim çok sağol istemiyo bunları saydım gülru hatta olsun dedim yok dedi ciddi ciddi ısrar etsem olurda üstleniyorumbakalum doğumdan sonra ben ona emrivaki yapım de gorsun
Sen ona inat ters sert yapmaycan, acitasyon yapacan. Bence bu kdr cekiyom karnimda tasiyom analik hakkim deil mi sen bundan vicdan azabi duymayacan mi diycen, ses tonu dusuk aglamakli olacak o da diyecek ki tamam gul un yanina bi isim bulalim. Dogururken akil veriyom bak sana kiymetimi bil :) yapistir gulun yanina omur u acima:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…