- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.341
son adet tarihini dikkate alma canım, bizim durum farklı çünkü, ilaçların etkisiyle adette faklılıklar oldu çünkü5. gün embriyosuna göre 29 nisan adet tarihimi girdi ultrasona o da hepten 4 mayısı gösterdi.internetten adet tarihimi yazınca 2 mayıs diyor yarın kontrolum var.akıntı lekem yok fakat ara ara sağ bebeğimin tarafında ağrım var bi vukuat olmadan geçer inşallah bu cumartesi
Valla ultrason Dr eliyle alakalı net doğru olmuyor genelde ama tüp bebek ya bilemedim şimdi o hesabıbenim adet tarihine göre 1 mayıs ultrasonda 4 mayıs tüp bebek hesaplamalarında 29 nisan.hangisini baz alayım acaba.
bebeğin olduğu yerde yalancı sancı yaşayan var mı?daha yerini beğenmedi oymaya mı çalışıyor?
ultrason karışınca işe pekte kurcalamadım o zamanda 7 haftalıktı şimdi belki sorarım.Valla ultrason Dr eliyle alakalı net doğru olmuyor genelde ama tüp bebek ya bilemedim şimdi o hesabı
benimde sağ overime baskı gibi.kötü bir şey değildir .bu haftada normal mi bilmiyorum. lekelenme için bir hafta rapor alınca.şüphe ile bakıyorum her şeye.benim de alt karın ağrım var hafif hafif
ama normal diye düşünüyorum ben
şuan bünyemiz hala hamile olduğumuza ikna olamadı diyorsun. :) arada yokluyor diyorsun yani canım.Yillardir regl oldugumuz icin vucut hala regl beklentisi icinde olurmus bu yuzden agri yaparmis. Bi kac ay devam edermis olamayacagina ikna olana dek
benim sağa takıldı ne varsa hep sağda oluyor ağrı sızı sağ bacak sağ böbrek. diğer yarısını 9. ayın sonlarına doğru mu kullanacak bilmemRahim genişlemesi oluyor bu haftalarda canım sanırım onu hissediyorsun. Zayıf mısın?
Aynı canım ama mesela. BU saatlerde de ağızda tatsızlık başlıyor bendeBende varım gündüz bişey yok saat 17.00 de başlıyor
Kızlar benim TSH 3,5 dan 1,21 e düşmüş yarın kontrolüm var
Ben ilkinde yaptırmamıştım doktor tansiyon için baktırmam iyi olur kan akışına bakıyorlar dedi. Alakası var mı içime yatarsa yaptırırım ama hastalık için yaptırmayı düşünmüyorum.arkadaslr bisey sorcam herkes 2li testi yaptircakmi ben biraz dusuncedeyim acikcasi pek yaptirmak istemiyrm kesin sonuc cikmiyor bide aldircak deiliz Allah korusn bi problem olsa 9 ay sitres olcak diye dusunuyorum siz ne dusunuyorsnz
sabah erkenden bulanıyor ama o gecıyor gun ıcındekı aksam yatana kadar kadar bulantı cok kotu yapıor benıde(
Canım daha erken bence. İnşallah kan sonucun güzel çıkar yaz bize lütfenkizlar benim kese yine net gozukmedi doktor ya gelismeyen gebelik yada dis gebelikten suphelendi bende bisey anlamadim kan sonucunu bekliyorum ona gore karar vercek maalesef bendede bebek yok sanirim
Geçmiş olsun canım. Ben de 9 un içindeyim. İlk ha mileliğimde yine bu zamanlarda kanama olmultu aynı senşn dediğin gibi ama benimki kırmızıya yakındı. Ona rağmen ilaçla düzelttik şükür. Sorunsuz doğurdum yavrumu. İlişki vs etkilemiş olabilir. Benimki ilişki ve ardından vajinal muayene sonrasında olmuştuKızlar merhaba. Ben 9 haftanın içindeyim. Dün gece kahverengi kanamam oldu. Sabahta devam etti. Doktor iğne verdi düşük tehlikesi icin ve fitil. Iğneyi oldum. Fakat hala devam ediyor. Sizlerden bu durumu yaşayan var mı? Devam etmesi beni korkutuyor.
7. haftanın içinde başlıyor önce iştahsızlık gibi baştan kokuya karşı değilde aklına şunu mu yesem diyorsun kokusunu getiriyorsun aman boşver diyorsun bir yandan açsın sürekli ve açlığın arttıkca için tuhaf oluyor bir şey yiyemeyecek gibi hissediyorsun.Mide bulantilariniz basladimi henuz erkenmi bende hic yok da insallah hic olmaz sevinmek icin erkenmi acaba :)
1370de kese görememesi normal bu durumda,belki daha hassas ve çözünürlüğü daha kaliteli bir cihazla bakılırsa görüledebilir. benim 5+0 da devlet hast.de baktırdıgım cihazda hiçbirşey göremedi arkadaşım sağolsun bi de beni panikletti dış gebelik olabilir görmem lazımdı diye çüünkü beta 3000lerdeydi.akşamına özel hast.de baktırdım öyle miniik falan da değil bayaa belirgin bir kese bize bakıyordu.. p.tesi kesin görmesi lazım artık,göremezse bir kere de başka yere gidersin mutlakasagol cnm simdi sonucum cikti hcg 1370 artis oldugu icin takip edicem dedi pazartesi yine gitcem ama kafama takmamak elde diil
radyoloji nasil oluyo cnm
Evet iki oğlum var allah uzun ömür versin birde saglikli sihhattli kız oldu mu tamamdirinsallah benimde oyle olur) kiz 26aylik.erkek anasi olmayida nasip etsin Rabbim insallah) ne guzel senin 2oglun var buda kiz olursa ne mutlu sana )
ve birsey deyimmi ben kan tahlili yaptirdim 29382 mi ne cikti 4 gun sonra ultrasyon girdim halde bos gozuktu o rakama gore yaniradyoloji nasil oluyo cnm
Canim hic endise etme ultrasonda kanama alanini gormustur bu disariya senin gorecegin sekilde de sızar belki de hiç farketmeyeceksin, kahverengi leke de olabilir açık pembe de olabilir, geçen gebeligimde o kadar çok yaşadım ki bu sıkıntıyı iyi bilirim eğer hafif kanamam var dediyse bence doktor söylemese de olurmuş ne gerek var seni endiselendirmeye, sen stres yapma normal rahat davran o kanama senin hiç haberin olmadan kaybolur giderGünaydın hanımlar.hayirli cumalar. Kontrolumde hafif kanaman var ama önemli değil demişti doktorum. İç camasirimda ben hiç leke vs görmemistim. Su ana kadarda hiç olmadı şükür. durum kotulesseydi artarmiydi kanama benim göreceğim derecede veya herhangi bir durumda kanama yoluyla mı öğreniyoruz Allah korusun kalbi durduğunda kanama oluyor mu. İç camasirimizda bizim göreceğimiz derecede . Ayrıntılı sorabildimmi bilmiyorum kızlar endiseliyim kontrolum ayın 12 sinde çok var daha.
Hadi inşallah erkektirben de nekadar cinsiyet şeysi varsa hepsine baktım eğlence olsun diye çin takvimi rus takvimi,bioritim bilmemnesi bi de yabancı bir sitede bişiler vardı anne dogum tarihi baba dogum tarihi giriyorsun hepsin de erkek çıkıyorbitane kızım var 6yaşında,Allah'ım bir de erkek nasip eder onu da yaşatırsa çok mutlu olurum ama yine kızım olursa da 2kız birbirine arkadaş yoldaş olur o da çok güzel olur rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sihhat versin gerisi teferruat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?