2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
son adet tarihini dikkate alma canım, bizim durum farklı çünkü, ilaçların etkisiyle adette faklılıklar oldu çünkü
ama doktor adeti girmiş, vardır bir bildiği herhalde
benim salı kontrolüm bakalım benim ultrason nasıl çıkacak
ağrı olması normaldir herhalde, sen içini ferah tut canım

Yalanci sanci derken kasık ağrısını kastediyorsaniz, aniden baslayip kisa sureli agrilarim oluyor gun icinde. Adet sancisi gibi ama daha keskin ve yaklasik bes on saniye

Yillardir regl oldugumuz icin vucut hala regl beklentisi icinde olurmus bu yuzden agri yaparmis. Bi kac ay devam edermis olamayacagina ikna olana dek

Valla ultrason Dr eliyle alakalı net doğru olmuyor genelde ama tüp bebek ya bilemedim şimdi o hesabı
ultrason karışınca işe pekte kurcalamadım o zamanda 7 haftalıktı şimdi belki sorarım.

benim de alt karın ağrım var hafif hafif
ama normal diye düşünüyorum ben
benimde sağ overime baskı gibi.kötü bir şey değildir .bu haftada normal mi bilmiyorum. lekelenme için bir hafta rapor alınca.şüphe ile bakıyorum her şeye.

Yillardir regl oldugumuz icin vucut hala regl beklentisi icinde olurmus bu yuzden agri yaparmis. Bi kac ay devam edermis olamayacagina ikna olana dek
şuan bünyemiz hala hamile olduğumuza ikna olamadı diyorsun. :) arada yokluyor diyorsun yani canım.

Rahim genişlemesi oluyor bu haftalarda canım sanırım onu hissediyorsun. Zayıf mısın?
benim sağa takıldı ne varsa hep sağda oluyor ağrı sızı sağ bacak sağ böbrek. diğer yarısını 9. ayın sonlarına doğru mu kullanacak bilmem

Bende varım gündüz bişey yok saat 17.00 de başlıyor
Aynı canım ama mesela. BU saatlerde de ağızda tatsızlık başlıyor bende açım ama bişey yiyemiyoruz. Kızımda iştahım da yoktu ama bunda açııııım

Kızlar benim TSH 3,5 dan 1,21 e düşmüş yarın kontrolüm var

Ay çok sevindim canım maşallah düzene girmesi çok önemli böyle devam eder inşallah :)
Benimki çok düşüktü biraz yükselir normale döner umarım
arkadaslr bisey sorcam herkes 2li testi yaptircakmi ben biraz dusuncedeyim acikcasi pek yaptirmak istemiyrm kesin sonuc cikmiyor bide aldircak deiliz Allah korusn bi problem olsa 9 ay sitres olcak diye dusunuyorum siz ne dusunuyorsnz
Ben ilkinde yaptırmamıştım doktor tansiyon için baktırmam iyi olur kan akışına bakıyorlar dedi. Alakası var mı içime yatarsa yaptırırım ama hastalık için yaptırmayı düşünmüyorum.

sabah erkenden bulanıyor ama o gecıyor gun ıcındekı aksam yatana kadar kadar bulantı cok kotu yapıor benıde(

Aynı canım geceye kadar sürüyor su bile midemi bulandırıyor napacağız böyle bilmem
kizlar benim kese yine net gozukmedi doktor ya gelismeyen gebelik yada dis gebelikten suphelendi bende bisey anlamadim kan sonucunu bekliyorum ona gore karar vercek maalesef bendede bebek yok sanirim
Canım daha erken bence. İnşallah kan sonucun güzel çıkar yaz bize lütfen
Geçmiş olsun canım. Ben de 9 un içindeyim. İlk ha mileliğimde yine bu zamanlarda kanama olmultu aynı senşn dediğin gibi ama benimki kırmızıya yakındı. Ona rağmen ilaçla düzelttik şükür. Sorunsuz doğurdum yavrumu. İlişki vs etkilemiş olabilir. Benimki ilişki ve ardından vajinal muayene sonrasında olmuştu

Mide bulantilariniz basladimi henuz erkenmi bende hic yok da insallah hic olmaz sevinmek icin erkenmi acaba :)
7. haftanın içinde başlıyor önce iştahsızlık gibi baştan kokuya karşı değilde aklına şunu mu yesem diyorsun kokusunu getiriyorsun aman boşver diyorsun bir yandan açsın sürekli ve açlığın arttıkca için tuhaf oluyor bir şey yiyemeyecek gibi hissediyorsun.

sagol cnm simdi sonucum cikti hcg 1370 artis oldugu icin takip edicem dedi pazartesi yine gitcem ama kafama takmamak elde diil
1370de kese görememesi normal bu durumda,belki daha hassas ve çözünürlüğü daha kaliteli bir cihazla bakılırsa görüledebilir. benim 5+0 da devlet hast.de baktırdıgım cihazda hiçbirşey göremedi arkadaşım sağolsun bi de beni panikletti dış gebelik olabilir görmem lazımdı diye çüünkü beta 3000lerdeydi.akşamına özel hast.de baktırdım öyle miniik falan da değil bayaa belirgin bir kese bize bakıyordu.. p.tesi kesin görmesi lazım artık,göremezse bir kere de başka yere gidersin mutlaka

radyoloji nasil oluyo cnm

ust duzey makine daha detayli goruyor ayni ultrasyon gibi ben 6 hafta 1 gunken bebek yok bos kese dedi ama radyoloji direk yolladi ordada doktor zor ama bebek ve kalp atisi var dedi bak burda mesela 6 hafta yaziyoya bende 7 yaziyordu ben kese gordum bura gore 8 yazinca kalp atisi oluyor ama kendi hesabima gore 6 hafta burasi ileri gosteriyo

Canim hic endise etme ultrasonda kanama alanini gormustur bu disariya senin gorecegin sekilde de sızar belki de hiç farketmeyeceksin, kahverengi leke de olabilir açık pembe de olabilir, geçen gebeligimde o kadar çok yaşadım ki bu sıkıntıyı iyi bilirim eğer hafif kanamam var dediyse bence doktor söylemese de olurmuş ne gerek var seni endiselendirmeye, sen stres yapma normal rahat davran o kanama senin hiç haberin olmadan kaybolur gider

Hadi inşallah erkektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…