- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.301
bende burdan baktım canım blastokist transferine göre hesapladım buna göre 2 mayıs çıkıyor.blast transferine göre (29 nisan) neden değil dondurulmuş olsa da 5. gün embriyosu.koyulurken 2 hafta hamile sayılmıyor mu?açıkçası doktora bu soruyu yöneltmedim bu haftalarda ultrason bile farklı çıkarınca.ben transfer gününe göre hesapladım canım
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html burdan hesapladım canım
gmt +3 de kaldık bizCıkamadım valla grafiği hiç anlamadım bide zaman dilimini +2 yaptım doğru mu acaba
Bu tahlilleri nerde yaptırdın cnm benim Dr um da istedi bazı tahliller sağlık ocağında yaptırabilirsin demişti ama bilmiyorum hastane daha mı iyi acaba
Bende pek istemiyorum ama eşim ikiliyi yaptıralım diyo oğlumda da sadece onu yaptırmıstım detaylı ultrason filan yaptırmadım bundada düşünmüyorum ikili de kararsızımarkadaslr bisey sorcam herkes 2li testi yaptircakmi ben biraz dusuncedeyim acikcasi pek yaptirmak istemiyrm kesin sonuc cikmiyor bide aldircak deiliz Allah korusn bi problem olsa 9 ay sitres olcak diye dusunuyorum siz ne dusunuyorsnz
ben ilkinde ikili detaylı hepsini yaptirdimarkadaslr bisey sorcam herkes 2li testi yaptircakmi ben biraz dusuncedeyim acikcasi pek yaptirmak istemiyrm kesin sonuc cikmiyor bide aldircak deiliz Allah korusn bi problem olsa 9 ay sitres olcak diye dusunuyorum siz ne dusunuyorsnz
ben ayrintili yaptirayim sadece diyorum devlettede yer kalmamis bakalim nolcakBende pek istemiyorum ama eşim ikiliyi yaptıralım diyo oğlumda da sadece onu yaptırmıstım detaylı ultrason filan yaptırmadım bundada düşünmüyorum ikili de kararsızım
bunda da yaptircak misnzben ilkinde ikili detaylı hepsini yaptirdim
sabah erkenden bulanıyor ama o gecıyor gun ıcındekı aksam yatana kadar kadar bulantı cok kotu yapıor benıdeBen varım canım ben de aynı şeyi düşündüm. Başka yoktur diye ama varmış. Akşama doğru su bile içemiyorum
canım geçmiş olsun,bir kan sonucun çıksın hele.senin ki normal yolla olan bir gebelikse geç döllenme durumlarından olmuştur belki de??? kaç artı kaçsın şimdi ki??kizlar benim kese yine net gozukmedi doktor ya gelismeyen gebelik yada dis gebelikten suphelendi bende bisey anlamadim kan sonucunu bekliyorum ona gore karar vercek maalesef bendede bebek yok sanirim
yaptiririm sanirim ama daha ilk kontrole gitmedim:)bunda da yaptircak misnz
doktor hcg degerleriminde hep sinirda oldugunu soyledi bi anormallik sezdigini soyledi 5+6 benim sata gorecanım geçmiş olsun,bir kan sonucun çıksın hele.senin ki normal yolla olan bir gebelikse geç döllenme durumlarından olmuştur belki de??? kaç artı kaçsın şimdi ki??
Amanın babayı ikna et valla o hızla sen doğuma girerken kimlik çıkarır filan9 ay boyunca konuş ikna olur illa ki weryew
haftana gore daha yeni cnm ben ilk gebeligimde gorunmedi kan degerimde dusuk cikti normale gore alttanda baktirmadim 2 hafta sonra bebisimi gordm simdi 2 yasinda oglum var icini ferah tut bu hamileligimde de 7. haftada gittim oncesinde gidip moralimi bozmamak icin hersey yolunda cok sukurdoktor hcg degerleriminde hep sinirda oldugunu soyledi bi anormallik sezdigini soyledi 5+6 benim sata gore
kac haftaliksin sende benim gibi gec gidenlerdensn galiba bende ilk kontrolu 7. haftada yaptirdm :))yaptiririm sanirim ama daha ilk kontrole gitmedim:)
sagol cnm simdi sonucum cikti hcg 1370 artis oldugu icin takip edicem dedi pazartesi yine gitcem ama kafama takmamak elde diilhaftana gore daha yeni cnm ben ilk gebeligimde gorunmedi kan degerimde dusuk cikti normale gore alttanda baktirmadim 2 hafta sonra bebisimi gordm simdi 2 yasinda oglum var icini ferah tut bu hamileligimde de 7. haftada gittim oncesinde gidip moralimi bozmamak icin hersey yolunda cok sukur
Günaydın hanımlar.hayirli cumalar. Kontrolumde hafif kanaman var ama önemli değil demişti doktorum. İç camasirimda ben hiç leke vs görmemistim. Su ana kadarda hiç olmadı şükür. durum kotulesseydi artarmiydi kanama benim göreceğim derecede veya herhangi bir durumda kanama yoluyla mı öğreniyoruz Allah korusun kalbi durduğunda kanama oluyor mu. İç camasirimizda bizim göreceğimiz derecede . Ayrıntılı sorabildimmi bilmiyorum kızlar endiseliyim kontrolum ayın 12 sinde çok var daha.
bak cnm sitres yapma kan degerinde iyi bebisin senle eminim gorunce daha da rahatlicansagol cnm simdi sonucum cikti hcg 1370 artis oldugu icin takip edicem dedi pazartesi yine gitcem ama kafama takmamak elde diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?