2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ben transfer gününe göre hesapladım canım
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html burdan hesapladım canım
bende burdan baktım canım blastokist transferine göre hesapladım buna göre 2 mayıs çıkıyor.blast transferine göre (29 nisan) neden değil dondurulmuş olsa da 5. gün embriyosu.koyulurken 2 hafta hamile sayılmıyor mu?açıkçası doktora bu soruyu yöneltmedim bu haftalarda ultrason bile farklı çıkarınca.

arkadaslr bisey sorcam herkes 2li testi yaptircakmi ben biraz dusuncedeyim acikcasi pek yaptirmak istemiyrm kesin sonuc cikmiyor bide aldircak deiliz Allah korusn bi problem olsa 9 ay sitres olcak diye dusunuyorum siz ne dusunuyorsnz

arkadaslr bisey sorcam herkes 2li testi yaptircakmi ben biraz dusuncedeyim acikcasi pek yaptirmak istemiyrm kesin sonuc cikmiyor bide aldircak deiliz Allah korusn bi problem olsa 9 ay sitres olcak diye dusunuyorum siz ne dusunuyorsnz
Bende pek istemiyorum ama eşim ikiliyi yaptıralım diyo oğlumda da sadece onu yaptırmıstım detaylı ultrason filan yaptırmadım bundada düşünmüyorum ikili de kararsızım

Bende pek istemiyorum ama eşim ikiliyi yaptıralım diyo oğlumda da sadece onu yaptırmıstım detaylı ultrason filan yaptırmadım bundada düşünmüyorum ikili de kararsızım
ben ayrintili yaptirayim sadece diyorum devlettede yer kalmamis bakalim nolcak

kızlar bu 2li test konusundaki fikrimi önceki sayfalarda da yazmıştım ama birdaha tekrarlamak istiyorum. hem işin içinde olan bir sağlıkçı olarak hem de bir anne olarak kesin ve kat'i tavsiyem yaptırmanız yönünde olur. çünkü gebeliği sonlandırmak istemeseniz bile doğum anında dogabilecek sıkıntıların önüne geçmiş olursunuz.ayrıca bu test sadece down sendromu için yapılan bir test değil trizomi 13 trizomi 18 ve trizomi 21 gibi ciddi genetik bozuklukların oldugu ve bebeğin çogu zaman dogumu takiben hayatta kalamadıgı durumları içeren hastalıklara da bakılıyor. yani düüşünün allah korusun siz aldırmam ben çocugu ne olursa olsun diyorsunuz 9ay karnınızda bir hevesle taşşıyorsunuz ama doğduktan sonra yaşamıyor bu daha büyük bir yııkım olmaz mı???

kizlar benim kese yine net gozukmedi doktor ya gelismeyen gebelik yada dis gebelikten suphelendi bende bisey anlamadim kan sonucunu bekliyorum ona gore karar vercek maalesef bendede bebek yok sanirim

kizlar benim kese yine net gozukmedi doktor ya gelismeyen gebelik yada dis gebelikten suphelendi bende bisey anlamadim kan sonucunu bekliyorum ona gore karar vercek maalesef bendede bebek yok sanirim
canım geçmiş olsun,bir kan sonucun çıksın hele.senin ki normal yolla olan bir gebelikse geç döllenme durumlarından olmuştur belki de??? kaç artı kaçsın şimdi ki??

canım geçmiş olsun,bir kan sonucun çıksın hele.senin ki normal yolla olan bir gebelikse geç döllenme durumlarından olmuştur belki de??? kaç artı kaçsın şimdi ki??
doktor hcg degerleriminde hep sinirda oldugunu soyledi bi anormallik sezdigini soyledi 5+6 benim sata gore

Amanın babayı ikna et valla o hızla sen doğuma girerken kimlik çıkarır filan 9 ay boyunca konuş ikna olur illa ki weryew

• ben onu aliasafa o beni batuhana ikna etme basladik bile valla diyorum ya hastaneden ben cikmadan kimlik cikariyo ameliyat olmasam taksi tutacam

doktor hcg degerleriminde hep sinirda oldugunu soyledi bi anormallik sezdigini soyledi 5+6 benim sata gore
haftana gore daha yeni cnm ben ilk gebeligimde gorunmedi kan degerimde dusuk cikti normale gore alttanda baktirmadim 2 hafta sonra bebisimi gordm simdi 2 yasinda oglum var icini ferah tut bu hamileligimde de 7. haftada gittim oncesinde gidip moralimi bozmamak icin hersey yolunda cok sukur

sagol cnm simdi sonucum cikti hcg 1370 artis oldugu icin takip edicem dedi pazartesi yine gitcem ama kafama takmamak elde diil

yine doktorunu ara bence biz elko seni yaniltiriz ayeterkursu oku Allaha emanet et insallah birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…