2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sata gore su anda 5+6 gebeyim kanda da cikti hcg 72-185-828-1370 seklinde artti kese de net gozukmedi doktor suphelendi ya gelismiyo ya dis gebelik dedi bende strese girdim ne olcani bilmiyorum
Canım korkma benimde aynen öyle dengesiz artış vardı seninki gibi ama korkum yersizmiş inşallah seninde öyle olur

Canım korkma benimde aynen öyle dengesiz artış vardı seninki gibi ama korkum yersizmiş inşallah seninde öyle olur
ins cnm doktorlar bazen anneyi cok strese sokuyolar rahatlakcaklarina oglumdada down sendromu riski cikmisti butun hamileligimce agladim ama sonuc cok sukur saglikla 3 yasina geldi

Ben ilk bebeğimde yaptırdım tüm testleri. Sonuçlarını beklerken bile çok stres olmuştum. Bunda yaptırmam diye düşünüyordum ama Yazını okuduktan sonra fikrim değişti sanırım. Çok haklısın.
Hayırlı haberlerle git gel canım. Dualarım seninle ve bebeğinle.

Kızlar iyi akşamlar, şimdi doktordan geliyorum çok fazla bulantım ve kusmam vardı. Birsürü tahlil yaptı tsh değerim yani troid hormonlarım düşük çıktı hemen dahiliyeye git dedi beni çok telaşlandırdı böyle birşeyle karşılaşan varmı acaba

Beylikdüzü medilife da da çok fazla doktor var. Nisa ve medipol de öyle. Sanırım çok doktor olunca alternatif olduğundan memnuniyet de artıyor. Fatih medilife ı hiç duymadım

Gebelik döneminde TSH da dalgalanmalar çok sık yaşanır. Bulantılarının sebebi TSH da ki düşüştür muhtemelen bu olur cünkü gebelik durumunda. Doktorun da bunun için git müdahale etsinler TSH ına,bulantı kusma derdinden de kurtulmuş olursun böylece diye demiştir muhtemelen.çünkü aşırı kusma sıvı dengesizliği yaratacağı için hem seni hem bebeği sıkıntıya sokar,bir an önce çözüme kavuşsun diye hemen git demiştir,endişe etmeni gerektirecek birşey Yok için rahat olsun

Henuz beklemedeyim canim, saat burda 11:30 suan, randevum saat 15:30 da. Zaman gecmek bilmiyor. nerdeyse bir ay bekledim ama su son 4 saat gecmiyor

Kızlar ya bu akşam çok ağrım var. Kasıklarıma şiddetli batmalar oluyor. Bir şey kopar gibi içimden. Önceden bu haftalarda düşüğüm olduğundan endişeliyim diken üstündeyim.

İyi akşamlar arkadaşım tsh ın kaç çıktı. Benim 0.003 çıkmıştı. Düşük çıkması bebekte düşüğe sebep oluyormuş. Ben de birsürü test yapıldı ve ultrason çekildi hepsi temiz çıkınca zehirli guatr denilen şey olmadığına sadece betahcg fazlalığından tiroidin uyarılması olduğu anlaşıldı. Ama yalın arkadaşım 2 ilaç kullanıyor günde. Kalp çarpıntısı yorgunluk bulantı kilo verme gibi belirtilerin. Var mı senin de :-(

Kızlar ya bu akşam çok ağrım var. Kasıklarıma şiddetli batmalar oluyor. Bir şey kopar gibi içimden. Önceden bu haftalarda düşüğüm olduğundan endişeliyim diken üstündeyim.
canım aynısı bende var dün sanki bıçak sapladılar karnıma. bugünde bildiğin adet sancım vardı . bendede bi düşük olunca acayip korktum. allah hepimizin bebeklerini esirgesin.

Aynı şekilde ben de öyle. Sürekli düşecek diye düşünüyorum. Ama dün randevumda sordum çok normal adet ağrısı. Olunca dinlen bol su iç dedi canım.
Bir de tam da bebeğin olduğu yer hapşırınca çok acıyor ben de

Henuz beklemedeyim canim, saat burda 11:30 suan, randevum saat 15:30 da. Zaman gecmek bilmiyor. nerdeyse bir ay bekledim ama su son 4 saat gecmiyor
ben de çok merak ediyorum sabah ilk iş buraya bakmak olacak :) çok güzel haberler alırsın inşallah hep destek oldun bizlere sen de

canım aynısı bende var dün sanki bıçak sapladılar karnıma. bugünde bildiğin adet sancım vardı . bendede bi düşük olunca acayip korktum. allah hepimizin bebeklerini esirgesin.

Hepimizde aynı endişe demek ki. 4-5 gündür de gribim. Öksürdükçe iyice ağrı saplanıyor. Allahın izniyle şu 9 ayı bir atlatsaydık. Umarım hepimizin bebişi iyidir kızlar.

Ya bir de bebeğin olduğu yer nere ola ki acep Benim batmalar iki tarafa da oluyor.

genelde otururken hizlica kalktigimda bendede oluyor karinda bicak saplamasi gibi baslayan agrilar. Ama normal saniyorum o an oturup sakince bekleyince geciyor hemen. Ani hareketlerden kacinmak gerek

Kizlar herkese selam. Bende mayis annesi olucam Allah'ın izniyle. Yarin sata gore 7+3 ve doktor randevum var. Keseyi ilk 5+2 de gorduk. 5+0 da yoktu. Benim gecen hafta uyku halim vardi cok rahatsiz etmesede gun boyu bulantim vardi. 2 gundur bulantim kesildi uyku halimde bugun kesildi. Belirtilerin kesilmesi icin erken mi. Ya da ara ara gelip gidermi tecrube yasayanlar varsa lutfen yardimci olsun. Yarin randevum var ama dayanamiyorum anlarsiniz halimden. Belirtilerin kesilmesi kotu biseydir diye cok korkuyorum.

Beni oğlum inanılmaz yordu bugün çoğunlukla kucağımda taşıdım ve ağrım oluyor kasıklarimda ne yapacağımı şaşırdım o da diş çıkarıyor hemde azı bı de karnım 5 aylık gibi şiş ya aranızda öyle olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…