- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.381
Canım korkma benimde aynen öyle dengesiz artış vardı seninki gibi ama korkum yersizmiş inşallah seninde öyle olurSata gore su anda 5+6 gebeyim kanda da cikti hcg 72-185-828-1370 seklinde artti kese de net gozukmedi doktor suphelendi ya gelismiyo ya dis gebelik dedi bende strese girdim ne olcani bilmiyorum
ins cnm doktorlar bazen anneyi cok strese sokuyolar rahatlakcaklarina oglumdada down sendromu riski cikmisti butun hamileligimce agladim ama sonuc cok sukur saglikla 3 yasina geldiCanım korkma benimde aynen öyle dengesiz artış vardı seninki gibi ama korkum yersizmiş inşallah seninde öyle olur
Ben ilk bebeğimde yaptırdım tüm testleri. Sonuçlarını beklerken bile çok stres olmuştum. Bunda yaptırmam diye düşünüyordum ama Yazını okuduktan sonra fikrim değişti sanırım. Çok haklısın.kızlar bu 2li test konusundaki fikrimi önceki sayfalarda da yazmıştım ama birdaha tekrarlamak istiyorum. hem işin içinde olan bir sağlıkçı olarak hem de bir anne olarak kesin ve kat'i tavsiyem yaptırmanız yönünde olur. çünkü gebeliği sonlandırmak istemeseniz bile doğum anında dogabilecek sıkıntıların önüne geçmiş olursunuz.ayrıca bu test sadece down sendromu için yapılan bir test değil trizomi 13 trizomi 18 ve trizomi 21 gibi ciddi genetik bozuklukların oldugu ve bebeğin çogu zaman dogumu takiben hayatta kalamadıgı durumları içeren hastalıklara da bakılıyor. yani düüşünün allah korusun siz aldırmam ben çocugu ne olursa olsun diyorsunuz 9ay karnınızda bir hevesle taşşıyorsunuz ama doğduktan sonra yaşamıyor bu daha büyük bir yııkım olmaz mı???
Hayırlı haberlerle git gel canım. Dualarım seninle ve bebeğinle.kizlar ben yarin baska bi doktora daha gidicem lutfen dua edin cevremdeki cogu kisi baskasina gitmemi onerdi bulundugum yer ilce ve tek bir ozel hastane var devletde zaten suratina bakmiyolar yarin ilde iyi bi hastaneden randevu aldim bu sekilde stresle pazartesiye kadar bekleyemicem
Beylikdüzü medilife da da çok fazla doktor var. Nisa ve medipol de öyle. Sanırım çok doktor olunca alternatif olduğundan memnuniyet de artıyor. Fatih medilife ı hiç duymadımBende capa medilife hastanesini düşünüyorum fatihte. Fiyatlar diger ozellere gore daha uygun ve kaliteli biryer diye dusunuyorum. Sizlerden bilgisi olan varmi acaba.. Medilife beylikduzundede var bi yakinim orda dogum yapti cok memnundu ama bana uzak kaliyor.
Gebelik döneminde TSH da dalgalanmalar çok sık yaşanır. Bulantılarının sebebi TSH da ki düşüştür muhtemelen bu olur cünkü gebelik durumunda. Doktorun da bunun için git müdahale etsinler TSH ına,bulantı kusma derdinden de kurtulmuş olursun böylece diye demiştir muhtemelen.çünkü aşırı kusma sıvı dengesizliği yaratacağı için hem seni hem bebeği sıkıntıya sokar,bir an önce çözüme kavuşsun diye hemen git demiştir,endişe etmeni gerektirecek birşey Yok için rahat olsunKızlar iyi akşamlar, şimdi doktordan geliyorum çok fazla bulantım ve kusmam vardı. Birsürü tahlil yaptı tsh değerim yani troid hormonlarım düşük çıktı hemen dahiliyeye git dedi beni çok telaşlandırdı böyle birşeyle karşılaşan varmı acaba
Valla ben de çok merakla bekliyorum seni Can'ım.Henuz beklemedeyim canim, saat burda 11:30 suan, randevum saat 15:30 da. Zaman gecmek bilmiyor. nerdeyse bir ay bekledim ama su son 4 saat gecmiyor
İyi akşamlar arkadaşım tsh ın kaç çıktı. Benim 0.003 çıkmıştı. Düşük çıkması bebekte düşüğe sebep oluyormuş. Ben de birsürü test yapıldı ve ultrason çekildi hepsi temiz çıkınca zehirli guatr denilen şey olmadığına sadece betahcg fazlalığından tiroidin uyarılması olduğu anlaşıldı. Ama yalın arkadaşım 2 ilaç kullanıyor günde. Kalp çarpıntısı yorgunluk bulantı kilo verme gibi belirtilerin. Var mı senin de :-(Kızlar iyi akşamlar, şimdi doktordan geliyorum çok fazla bulantım ve kusmam vardı. Birsürü tahlil yaptı tsh değerim yani troid hormonlarım düşük çıktı hemen dahiliyeye git dedi beni çok telaşlandırdı böyle birşeyle karşılaşan varmı acaba
canım aynısı bende var dün sanki bıçak sapladılar karnıma. bugünde bildiğin adet sancım vardı . bendede bi düşük olunca acayip korktum. allah hepimizin bebeklerini esirgesin.Kızlar ya bu akşam çok ağrım var. Kasıklarıma şiddetli batmalar oluyor. Bir şey kopar gibi içimden. Önceden bu haftalarda düşüğüm olduğundan endişeliyim diken üstündeyim.
Aynı şekilde ben de öyle. Sürekli düşecek diye düşünüyorum. Ama dün randevumda sordum çok normal adet ağrısı. Olunca dinlen bol su iç dedi canım.Kızlar ya bu akşam çok ağrım var. Kasıklarıma şiddetli batmalar oluyor. Bir şey kopar gibi içimden. Önceden bu haftalarda düşüğüm olduğundan endişeliyim diken üstündeyim.
ben de çok merak ediyorum sabah ilk iş buraya bakmak olacak :) çok güzel haberler alırsın inşallah hep destek oldun bizlere sen deHenuz beklemedeyim canim, saat burda 11:30 suan, randevum saat 15:30 da. Zaman gecmek bilmiyor. nerdeyse bir ay bekledim ama su son 4 saat gecmiyor
canım aynısı bende var dün sanki bıçak sapladılar karnıma. bugünde bildiğin adet sancım vardı . bendede bi düşük olunca acayip korktum. allah hepimizin bebeklerini esirgesin.
Hepimizde aynı endişe demek ki. 4-5 gündür de gribim. Öksürdükçe iyice ağrı saplanıyor. Allahın izniyle şu 9 ayı bir atlatsaydık. Umarım hepimizin bebişi iyidir kızlar.Aynı şekilde ben de öyle. Sürekli düşecek diye düşünüyorum. Ama dün randevumda sordum çok normal adet ağrısı. Olunca dinlen bol su iç dedi canım.
Bir de tam da bebeğin olduğu yer hapşırınca çok acıyor ben de
Ya bir de bebeğin olduğu yer nere ola ki acepAynı şekilde ben de öyle. Sürekli düşecek diye düşünüyorum. Ama dün randevumda sordum çok normal adet ağrısı. Olunca dinlen bol su iç dedi canım.
Bir de tam da bebeğin olduğu yer hapşırınca çok acıyor ben de
Samsunda hangi doktora gidiyorsun?Yas 32 samsun 13 agustos 20.05.2017 ilk cocuk tesekkurler cnmkardelen384
Çıkınca bizi haberdar etmeyi unutmaHenuz beklemedeyim canim, saat burda 11:30 suan, randevum saat 15:30 da. Zaman gecmek bilmiyor. nerdeyse bir ay bekledim ama su son 4 saat gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?