2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

kizlar benim kese yine net gozukmedi doktor ya gelismeyen gebelik yada dis gebelikten suphelendi bende bisey anlamadim kan sonucunu bekliyorum ona gore karar vercek maalesef bendede bebek yok sanirim

Insallah kendini toparlar daha cok erken canim hayirlisi olsun bu mubarek gunde dualarimizda unutmayalim

arkadaslr bisey sorcam herkes 2li testi yaptircakmi ben biraz dusuncedeyim acikcasi pek yaptirmak istemiyrm kesin sonuc cikmiyor bide aldircak deiliz Allah korusn bi problem olsa 9 ay sitres olcak diye dusunuyorum siz ne dusunuyorsnz

bende oyle dusunuyorum bi yandan yaptirmak lazim ama yanilma payida coj oluyo olurda birsey cikarsa 9 ay cok kotu gececek

kizlar benim kese yine net gozukmedi doktor ya gelismeyen gebelik yada dis gebelikten suphelendi bende bisey anlamadim kan sonucunu bekliyorum ona gore karar vercek maalesef bendede bebek yok sanirim
Rabbim bu mübarek cuma saatinde hakkında hayırlı ve sağlıklı olanı nasip etsin sana ve tüm hamilelere

sagol cnm simdi sonucum cikti hcg 1370 artis oldugu icin takip edicem dedi pazartesi yine gitcem ama kafama takmamak elde diil
Baska bi doktora daha mı gitsen acaba ultrason cihazlarıda fark ediyo bide bi gün bile farkediyo ben cars gittm yoktu pers gördüm mesela sata göre daha kücük cıktı

Bebeğim varmış kesenin boş değilmiş ultrasona göre 6+2 çıktı sata göre 8+0 normal dedi doktor birkaç haftaya uyumlu olur şartla dedi
Cok sevindim gözün aydın benimde öyle 6 gün farkediyo oğlumda dahada coktu fark senin gibi yakalıyo o sonra

insallah durum degisirbya radyoloji tekkif et doktor bence bende 6 hafta1 gunlukken bos kese gozuktu

Kızlar merhaba. Ben 9 haftanın içindeyim. Dün gece kahverengi kanamam oldu. Sabahta devam etti. Doktor iğne verdi düşük tehlikesi icin ve fitil. Iğneyi oldum. Fakat hala devam ediyor. Sizlerden bu durumu yaşayan var mı? Devam etmesi beni korkutuyor.

Cok sevindim gözün aydın benimde öyle 6 gün farkediyo oğlumda dahada coktu fark senin gibi yakalıyo o sonra
Sağlıkla gelsinler inşallah icim rahatladı 1 ay sonra çağırdı ama ben o kadar beklemeden başka doktora giderim meraktan

şimdi senin doktorun hesapladığı 2 mayıs mı 29 nisan mı
benim de blast transferi, 11 eylülde transfer oldum 30 mayıs diyor tahmini doğumu
kk gebelik takvimine de beklenen doğum tarihi 30 mayıs diye yazdım
henüz doktor kontrolüm olmadı gerçi, ultrasonda farklı bi süre çıkabilir belki

5. gün embriyosuna göre 29 nisan adet tarihimi girdi ultrasona o da hepten 4 mayısı gösterdi.internetten adet tarihimi yazınca 2 mayıs diyor yarın kontrolum var.akıntı lekem yok fakat ara ara sağ bebeğimin tarafında ağrım var bi vukuat olmadan geçer inşallah bu cumartesi

Geçmiş olsun canım usg kontrolü yaptı mı? İmkanın varsa çalışmıyorsan dinlenmeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…