2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Küçük bebeği çocuğu olanlara Allah kolaylık versin kızlar Komsum iş başvuru icin gitti kızını bana emanet etti 19 aylık benim oğlan 8 yaşında öğlenden sonra okulda oluyor ve dinleniyordum şimdi resmen uyku çöktü

Bugün biraz akinndım oldu adet oldum sandim tamda döngü zamanın çok korktum

Selam kızlar sabah doktoruma gittim 10 gün önce 80 olan beta hcg değerim bu gün 630 cıktı çok yetersiz bir değer tabi doğal olarak kese de görünmedi doktorum sadece rahim duvarının çok iyi kalinlastigini keseyi görebilmesi için değerin 2000 olması gerektiğini söyledi önümüzdeki çarşamba tekrar bakacak umarım keseyi görebilir, ikinci gebeligimde böyle olmuştu hatta başka bir doktor sağlıksız bir gebelik sonlandirmamız lazım demişti iyiki onu dinlememişim çok tatlış bir oglum oldu, buda onun gibi geriden geriden gelecek sanırım

36 - istanbul - 21 ağustos - 28 mayıs - 2. bebek

Aranızda Bakırköy'de doğum yapacak olan var mı? Burada doktor ve hastane tavsiyesi olan?

Kese 5+4 , Kalp 6+6 eklersen sevinirim canım

kizlar ben yarin baska bi doktora daha gidicem lutfen dua edin cevremdeki cogu kisi baskasina gitmemi onerdi bulundugum yer ilce ve tek bir ozel hastane var devletde zaten suratina bakmiyolar yarin ilde iyi bi hastaneden randevu aldim bu sekilde stresle pazartesiye kadar bekleyemicem

Hayrola cnm sorun ne

Gecmis olsun. Eger yorgun olmazsaniz ikinci bir doktora gidin. Ama cok you gidecekseniz toplu tasima filannkullanacaksaniz yolda uzersiniz kendinizi. Baska bir arkadas demis. Bir sey yoktur bu normal diye. Ins oyledir uZmeyin kendinizi

Kızlar benim TSH 3,5 dan 1,21 e düşmüş yarın kontrolüm var

Super. Darisi Benin basima

arkadaslr bisey sorcam herkes 2li testi yaptircakmi ben biraz dusuncedeyim acikcasi pek yaptirmak istemiyrm kesin sonuc cikmiyor bide aldircak deiliz Allah korusn bi problem olsa 9 ay sitres olcak diye dusunuyorum siz ne dusunuyorsnz

Bis yaptiracagiz. Down sendromu disinda bir iki test daha var onun icinde bebek dogduktan sonra 1-2 gun yasarmis. Izledigimiz videos bebek aci cekiyor gibiydi. cok uzucuydu. Bir de aldirmayacaksaniz bile ne olup bittigini yakin cevreyle doktorla paylasmak gerekir diye dusunuyorum. Hem dogumdan here's ne yapacagini bilsin hem de aileler beklentilerini on gore ayarlasin. Neyse insallah bebekler saglikli cikacak.

kizlar benim kese yine net gozukmedi doktor ya gelismeyen gebelik yada dis gebelikten suphelendi bende bisey anlamadim kan sonucunu bekliyorum ona gore karar vercek maalesef bendede bebek yok sanirim
Gecmis olsun tekrar. Biraz daha bekleyin daha hala erken.

Bebeğim varmış kesenin boş değilmiş ultrasona göre 6+2 çıktı sata göre 8+0 normal dedi doktor birkaç haftaya uyumlu olur şartla dedi
Gecmis olsun guzel haberleri aldiginizi icin sevindim. Gec dollenmemi olmussunuz acaba. Neyse rahatlamissinizdir.

Mide bulantilariniz basladimi henuz erkenmi bende hic yok da insallah hic olmaz sevinmek icin erkenmi acaba :)
Daha erken been de benim bulantim yok diye caka satiyordum sonra geldilerrr gitmiyorlar

Son düzenleme:

30 - muğla - 24.08.2017 - 31.05.2017 - kese :5+0 kalp: inşallah yakında - ilk bebeğimiz olacak Allahın izniyle
Eklerseniz sevinirim

Perşembe günü kontrole gidicek olan varmı :)
Ben varım Can'ım.
Aranızda Bakırköy'de doğum yapacak olan var mı? Burada doktor ve hastane tavsiyesi olan?
Tam Bakırköy diyemem ama Avrupa yakasında bir yer araştırıyorum ben de. Ama yenidoğan yoğun bakımı olan bir yer tercih etmek istiyorum.
Şuan Yenibosna Nisa ve Bağcılar medipol mega arasındayım. Hakkında olumsuz şey yazılmayan hiçbir hastane görmedim henüz.
Nisa ve medipol hakkında da çok olumsuz ve olumlu yazılar var. Eşim tecrübeleri ve normal doğumu destekleyen çok doktor olması açısından Nisa hastanesi diyor ama kararsızım şimdilik. Medipol de para için gerekli gereksiz her şeyi yapıyor.

Bende capa medilife hastanesini düşünüyorum fatihte. Fiyatlar diger ozellere gore daha uygun ve kaliteli biryer diye dusunuyorum. Sizlerden bilgisi olan varmi acaba.. Medilife beylikduzundede var bi yakinim orda dogum yapti cok memnundu ama bana uzak kaliyor.

Merhaba kızlar bulantilarim tamamen geçti sayilir darısı çok bulantısi olanlara 9+2 olduk 2. Bebek olduğundan sık sık dr gitmiyorum 7+0 gitmiştim 12. Haftamda tekrar gidicem ikili test için.. Amerikada durumlar nasıl canım ilk kontrol gittin mi? F fcevriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…