2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay cnm ne güzel maşallah ben de aynı senin gibi düşünüyorum bir de benim sütüm geliyor iki aydır damla damla ona güveniyorum sanirim.

Bir seyi tutup bir yerden baska bir yere cekme iste. Mesela birinin elini tutup kenimiZe dogru cekmek gibi. O ornegi vermisti sayfa. Veya bir yere bagli olan ipi yine kendimize dogru cekmek gibi.
Ay temizlik yapcam yarın çekip durayim süpürgeyi şaka şaka kocam keser beni bu saatten sonra sezeryana takti haftayi bile beklemeden yarın olsun diyorm

Ayyy ben yarın bi çıkayım da işin içinden sağ salim, kafasıydı göbeğiydi unuturum hemencik inşallah. Gözümü açayım kapatayım 3 ay geçmiş olsun istiyorum
Evladının yüzünü gördüğünde onu kokladigimda birde emzirdiğinde ne kadar agrin olursa olsun o anki duygu paha biçilemez esi benzeri olmayan bir duygu herşeyi unutmaya yetiyor emin ol iyiki yapmışım diyorsun sonra herşeyin evladın oluyo Allah olmayanlara da nasip etsin

Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerle gel dualarında bizleride an

Canimmm Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzey utkumuzu, hayırlı haberlerle gel hemencecik. Hiç ağrı acı hissetme insallahhhhhhhh

Bize de dua et sancılar gelsin

Canım dualarımız seninle ve diğer arkadaşlarla ..Hayirlisiyla sağ sağlim kurtulun inşallah..sıra bizede gelsin

Ay cnm inş Allah'ın izniyle sağ salim kavuşun bebisle.

Kolaylıkla geçer inşallah canım hayırlı güzel haberlerinizi yazarsın inşallah

Canım helal olsun ..hepimiz burda yoldaş olduk birbirimize bana heryerden ve herkesten tek iyi gelen bu sayfalar oldu..Rabbim yardımcınız olsun..Sağ sağlim kurtulun..Cennet kuşlarınıza kavuşun

Canimmmm Allah'ım sağlıkla mutlulukla kucaklamayı nasip etsin pamuk yavruyu insallahhhhhh, hiç acı ağrı hissetmeden ayağa kalkiver inşallah kuzunu kokla mis gibi. Buraya da ilk fırsatta güzel haberlerini yaz olur mu unutma merak ederiz bak

Dua et bize de doguralim pitir pitir

Ayy helal olsun tabi sen de helal et allah daima yanında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…