2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet cnm yarın yaparim testlerimi hazır olurum haftaya doktor alalım derse alırız hayırlısı ile.

Canm kafası büyük olunca sezaryen mı oluyor benim bebeğimin baş ölçüsü 10 gün ileride çıkıyor hep de

Ben 38+1 risjlerden oturu dun ameliyay oldum arastirmada geneldd 39 bekliyolar

toist canım su dediğin kaplı atletlerden aldım lcw den bayıldım emzirirken süper yazın emzirirken cok kullanıslı

Kızlar sağlık ocağından ebe aradı topuk kanıyla ilgili 48 saat dolmadan aldırmayın dedi eğer 48 saatten önce alınırsa ikinci kez yine alınması gerekiyormuş bebeğin canını iki kere yakmaya gerek yok dedi zaten topuk kanında bakılan hastalıklar doğar doğmaz alınan kanda çıkmıyormuş elinizden geldiğince emzirin dedi sütünüz bir iki gün gelmezse mamayı kaşıkla verin dedi

gelir merak etme bebeğini kucağına aldığında benim 3 üncü 2 sinde önce iç gelmedi göüslerimde hep normaldı ama emer emez sütüm geldi ve fazlasıyla senın de öyle olur inş

Eklentiler

• DED7A81B-F67A-4A7A-BB07-30F98C607840.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 71
toist canım su dediğin kaplı atletlerden aldım lcw den bayıldım emzirirken süper yazın emzirirken cok kullanıslı
Canım benim çok sevindim valla şuanda bile onu giyiyorum önceki bebişten kalan 3 tane vardı onlrı çıkardım giyiyorum diğerlerini de çantaya falan koydum dopunca giyerim. Eve stok yaptım resmen

Doğru diyon canım hala var öyle insanlar ama yani aile hekimliklerinde falan baya bilgilendiriyorlar eskisi gibi Değil ki, bunların ki kara cahillik

Canm kafası büyük olunca sezaryen mı oluyor benim bebeğimin baş ölçüsü 10 gün ileride çıkıyor hep de

benimkinin kafası 2 hafta ileriden gidiyormuş. 9 cm , doktor 9,5 olursa normal dogum olmaz ,zaten çocuk kanala girmez dedi.. ben yine de ısrar edeceğim

benimkinin kafası 2 hafta ileriden gidiyormuş. 9 cm , doktor 9,5 olursa normal dogum olmaz ,zaten çocuk kanala girmez dedi.. ben yine de ısrar edeceğim
Bebegin Doğum anındaki kafa ölçüsü, omuz ve kalça ölçüsü de oluyormuş aynı zamanda, sen ne kadar ısrar edersen et kafası kanala girse bile bir şekilde bu senin çok fazla dikişli olacağın ve bebegi riske atacağın anlamına gelir canım, o kadar sezeryan olan insan var, neden böyle kesin konuşuyorsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…