2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
5 dk bire düşer ve 50 sn kadar sürer ise gerçek doğum sancısı oluyor cnm. Karnında kasilma da var mı aynı anda taş gibi olma altta batma?
Göbek deliğimden aşağısı bi garip oluyor yumrukla sıkar gibi ama şimdi uzun oldu arası gelmedi tekrar eşimle bekliyoruz napalm die

Canım bahsettiğin şeyi kapının koluna aslıp eğilerek de yapabilirsen etkili bi hareket gerçekten. Doğum eğitiminde gösterdiler bize. Leğende çamaşır yıkama pozisyonu ya da cam silerken bir ayak dışarda olur ya çömelmiş halde bu da etkili.

bak canım ekledim resimleri eğitimde fotoğraf çekmiştim. Bunlar sancı başladıktan sonra açılmayı kolaylaştıran ve hızlandıran pozisyonlar.

Eklentiler

• 6EB0DC2E-7117-4F77-BED6-96B8654134E3.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 96
  • 0888DA0D-5A8C-4314-AE20-491448DCBEAD.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 89
  • 2DA3C236-5561-49FE-A83A-6F6666BB83F3.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 73
  • 5F8F5939-D403-4950-A49B-2C6477B829F0.webp
    5 KB · Görüntüleme: 89
  • D09D0A66-0B90-4F4C-BBC2-04AB0BA8138D.webp
    5 KB · Görüntüleme: 94
Bende anlamiyorum canimm salak sacma yorum yapiyolar benim annem ve kv normalmis dogumları ve birsüru hastalık çekiyolar kadın dogumla îlgili anneme cok dikis atmslar snra acılma yapmş senelerdr iltihap üretiyo rahmi

Canım ben de pzt epey bi ağrı sancı bişeyler yaşadığımı soyledim doktoruma ve 1.hamileligimde 9 ay bişey olmadı bu ağrılar sancılar 1 kere oldu onda da doğum başlamıştı dedim...olabilir o zaman ağrısız sancısız hamilelik geçirmişsin simdi böyle geçiriyorsun peki nasıl anlıycaksın; ağrılı sancılıyken yatıyorsun kalk yürü gecerse...ya da sancıliyken ayaktasın uzandın geçerse...sıklaşmazsa öyle 10dk da 1 e falan düşmezse sorun yok doğurmuyorsun dedi

Valla bu ara ben de degisik garip gario hareketler deniyorum zaten ona benzer insallah ise yarar

Göbek deliğimden aşağısı bi garip oluyor yumrukla sıkar gibi ama şimdi uzun oldu arası gelmedi tekrar eşimle bekliyoruz napalm die
Yanlardan gelip ortada birsey sıkıyo gbi oluyo gobekten asagisi bi gt bence nstde olcsunler canım benimde dün vardi 50civarydi eve geldm gerci ilk dogumda da 80.90lari gordm ama haftam var diye dr. Ilac ve yats verdi bekletti bence bi görün

Olabilir cnm dikkat et nisan su sancı gelirse doğum baslar. Sadece çatı ağrısı yetmez sanirim.
Acilma yok demisti doktor sanmiyorum ama bekleyeym belim agriyinca bir heyecanlaniyorm ama fitiktan benimki buda gol degil bide fanfini yapinca her hafta cati muayenesi kolay olur saniyodum bu ne oturamiyorm duzgun ben sok

Valla bu ara ben de degisik garip gario hareketler deniyorum zaten ona benzer insallah ise yarar
Ben
Hemen hepsini denemeye calsiiyorum gun icinde insallah ise yariyordur
benim de sınavlarım bitsin eve döneyim yerleri elimle silmeyi düşünüyorum. Faydası olur umarım. Bebeğin kilosu daha fazla ilerlemeden notmal doğurmak istiyorum

Acilma yok demisti doktor sanmiyorum ama bekleyeym belim agriyinca bir heyecanlaniyorm ama fitiktan benimki buda gol degil bide fanfini yapinca her hafta cati muayenesi kolay olur saniyodum bu ne oturamiyorm duzgun ben sok
Hemen değil de canım 2-3 gün içinde başlayabilir...benim de çok canım yanmıştı ama çatı dar diye yani kadın parmağını sokunca ömrümden ömür gitti

Can'ım bazılarına sancı belden girermiş. Bir arkadaşın bel ağrısı olunca dr unu aramış. O da gel hemen bel ağrısı sandığın sancı olabilir demiş. Gerçekten de hastaneye gidince 2-3 saate doğurmuş :)) o yüzden iyi takipte olmak lazım.

Evet canım çok yapıyor sırt ağrısı kambur durmak zorunda kalıyorum hep. Hamilelikten önce bile taşıyamazdım hiç şimdi daha beterler 95 e sığmıyorum 100 bedende sırf utancıma alamıyorum birde yer çekimine yenik düştüler çok fenalar. Bende emzirmeyi bitirdikten sonra durumuna göre estetik yaptırmayı düşünüyorum. Küçülmezse direkt estetikle küçültme toparlama

Kızlar bende iki gündür acaip bir kaşıntı var sizde de varmı her yerim kaşınıyor. Zor tutuyorum kendimi yarın sağlık ocağında tahlil yaptıracağım garanti olsun. Acaba son zamanlarda normalmi kaşınmak ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…