2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben kendim sezaryen karari verdim esim bile agzini acip bisey demedi hic kimse de diyemez umrumda da degil insanlar her zaman her seye konusur. O kadar alakasiz kisiler biseyler soylemeye kalkti ki anlatamam. Ama guldum gectim. Vucut bizim saglik bizim psikoloji bizim kime ne? Herkes dr herkes herseyi cok biliyor . ocuysek ocuyuz yawrularimizin melek annesi olalim yeter gerisi dis kapinin mandali valla demi kuzum?

Allah yardimcin olsun cnm sag salim al kucagina insallah

Ben oğlumda 9 ay kasindim cildiyeye bile gittim ama nafile doğum yaptım herşey bitti

Ay ciddenmi canım inşallah sadece kaşıntıdır hemen bir aksilikmi var diye geliyor aklıma. Gebelik zehirlenmesi falan yazıyor nette ama tek başına belirti değil sanırım kaşıntı.
Yani sanmam ama.icin rahat edicekse tabiki tahlil yaptır ama telaş etme diye söyledim ağlayacak dereceye geliyodum kasinirken özellikle karnım fenaydi

inşallah sağlıkla kolayca oluverir her şey, öğleden sonraya ben iyiyim mesajını alırız.

Yani sanmam ama.icin rahat edicekse tabiki tahlil yaptır ama telaş etme diye söyledim ağlayacak dereceye geliyodum kasinirken özellikle karnım fenaydi

Ben yarın yaptırayımda içim rahat etsin eğer birşey çıkmazsa demekki olabiliyormuş derim. Ağlayacak kadar değil ama kanatmamak için zor tutuyorum kendimi. Şu son zamanlarıda hayırlısıyla atlatalım inşallahh.

Kafa çapı 10 cmi geçtiğinde riskli oluyor canım, geçen hafta kendiliğinden doğsa sorun yoktu ama 10.8 i gördük ölçümlerde o yüzden mecbur sezeryan
Yaa bende 28+6 da gittiğimde bpd 30+4 çıkmıştı diğerleri haftası ile uyumluydu şuan 31 haftaligiz haziran annesiyim ben de acaba bana da öyle bisey der mi ki . Ne zaman sezaryen yada normal doğum diyorlar

Rabbim yardımcınız olsun, sağlıkla kolaylıkla alın bebişleri kucağınıza. hepiniz dualarımızdasınız.

Assos ne yaptın kuzum inşallah hayırlısıyla doğmuştur kuzucuk, Allah şifa versin ikinize de. Merak ettirme bizi toparlaninca gel haberdar et dualarimiz seninle ve minigimizle

2
benimkinin kafası 2 hafta ileriden gidiyormuş. 9 cm , doktor 9,5 olursa normal dogum olmaz ,zaten çocuk kanala girmez dedi.. ben yine de ısrar edeceğim
Canm benimde 12 gün önde çıkıyor kafası acaba bana da mı öyle der
Kacinci haftada söylüyorlar normal mi sezaryan mı olduğunu .

Rabbim yardımcınız olsun, sağlıkla kolaylıkla alın bebişleri kucağınıza. hepiniz dualarımızdasınız.
bi ben mi yapmıyorum fanfini yaa.. Biz baya haremlik seramlık olduk
yalnız değilsin

Evet canim hatta dun

Geçmiş olsun canım, pubbb diye bir hamilelik hastalığı var hormonsal. Bir bak istersen. Bir de karaciğer değerlerine bakılıyor bebek baskı yapabiliyor ama o da doğumdan sonra geçiyor

Kızlar bebek ittirdikçe şeyime baskı oluyor. Nst de hep bebek ittirdikçe çıkıyordu sancılarım. Belim ağrırken sancı falan yoktu. Bildiğin üstten poposuyla ittirince şeyim acıyor ya çıkacakmış gibi açtırıyor sanki orayı

Az önce bende aynı şeyi yazmıştım canım aynı durumdayız senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…