2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende var ama çok sık değil arada bir oluyo.

Ay ben ceza almışımmm dünden beri giremedim resmen çatladım!!! Doğuran var mı? Gerçi okucam şimdi geçmişi.. herkes iyi dimi??
Nerde tutamadın kendini
Neyseki kısa sürdü. Döndüğünde doğurmuş olabilirsin diye düşündük ama sanırım tık Yok.
Doğuran Assos olması Laz'ım Can'ım ama dünden beri sesi çıkmamış. Sezaryenı vardı bugün.
He bi de @telaşlıanne vardı ondan da ses Yok

Kızlar babynest alanlar yıkadınız mı baby nestleri? Makineye atılıyor dimi?
Şimdi sipariş verdim ve bi anda aklıma takıldı.

Ay ben ceza almışımmm dünden beri giremedim resmen çatladım!!! Doğuran var mı? Gerçi okucam şimdi geçmişi.. herkes iyi dimi??

Beni bu bdv bitirdi.. ama hak ettim galiba azıcık :) ama daha kimseye karışmammm sonra herşeyi kaçırıyorum :)

Beni bu bdv bitirdi.. ama hak ettim galiba azıcık :) ama daha kimseye karışmammm sonra herşeyi kaçırıyorum :)
Valla ben de okudukça sinirlerim bozuluyor orayı. Mümkün olduğunca bakmıyorum. Bakınca tutamıyor insan kendini. Bence de karışma boşver. Çoğu abartı ve uydurma zaten.

Valla ben de okudukça sinirlerim bozuluyor orayı. Mümkün olduğunca bakmıyorum. Bakınca tutamıyor insan kendini. Bence de karışma boşver. Çoğu abartı ve uydurma zaten.
Dimi yaa gerçek olamaz o hikayeler.. ben mi çok ütopik bi hayat yaşıyorum acaba diye düşünüyorum bazen.. ama daha ellemem dersimi aldım ben :)

Normal doğum anne ve bebeğin en sağlıklı olduğu durum.. demek ki sen ve bebeğim sezeryanla sağlıklı olcakmışsınız senin için normal doğum bu.. ama biz türk milleti olarak malesef cehaletle lanetlendiğimiz için anlatamazsın hiççç uğraşma bile... ağzı olan konuşuyo..

@Nsbemre ay insallahbya. Benimde rahat gecti hamileligim. Su son zamanlardaki bunalma, nefes almakta zorluk ve sabirsizlik disinda hic zorlanmadim. Hatta bunlar da zorluk bile sayilmaz.

Çenesini tutamayan aarohi 1 günlük ceza yedi sekerim :))

Canım benim de oluyor son 1 haftadır o. Resmen ayaklarıyla poposuyla ittiriyor aşağıyı delip çıkacak gibi. Sancı çıkıyor mu acaba böyle ya dur bakalım yarın kontrolüm var unutmazsam sorayim ben

O neymiş bdv...ben buraya anca bakabiliyorum...başka şeyleri okuyacak vaktim olmuyor pek
Ben de vakitten bol ne var ki? :) yattığım yerden millete sallayınca yedim cezayı.. kadının biri bişeylerler yazmış ama okusan brehhh dersin kocası arabayı içinde cocukları varken uçuruma sürmekle tehdit etmiş adam kendi cocuklarına beddua küfür ediyomuş hala soruyo sizce boşanma sebebi diye.. ben de azıcık çemkirdim yedim cezayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…