2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım kılıfı tamamen çıkıyor benimkinin fermuarlı. Sünger de çıkıyor içindeki. Ama yikamadim ya yikamam galiba
Aaa öyledir inş benimki de yaa.
Modastra sayfasından verdim siparişi.
Bence yıka Can'ım kılıfı çıkıyorsa. Sonuçta o kumaşlar yerlere düşebiliyor. Hangi aşamalardan bu hale geliyor bilmiyoruz.

Aaa öyledir inş benimki de yaa.
Modastra sayfasından verdim siparişi.
Bence yıka Can'ım kılıfı çıkıyorsa. Sonuçta o kumaşlar yerlere düşebiliyor. Hangi aşamalardan bu hale geliyor bilmiyoruz.
Yastık kiliflari aldım bari onlarla beraber atayım yarın o zaman doğru söylüyorsun canım

Bende var ama çok sık değil arada bir oluyo.
Bebek kanalda mı peki senin de?

Canım benim de oluyor son 1 haftadır o. Resmen ayaklarıyla poposuyla ittiriyor aşağıyı delip çıkacak gibi. Sancı çıkıyor mu acaba böyle ya dur bakalım yarın kontrolüm var unutmazsam sorayim ben
Kanalda mı canım bebeğin ay çok merak ediyorum. Bencr rahim ağzını yumuşatıyor o hareket. Bildiğin şey giriyormuş gibi hissediyorum ya size nasip olsun da inşallah bem açılma falan istemiyorum ya daha çok erken bana

Ay ben ceza almışımmm dünden beri giremedim resmen çatladım!!! Doğuran var mı? Gerçi okucam şimdi geçmişi.. herkes iyi dimi??
seni gidi yaramazAssos un vardı doğumu..dün geceden telaşlı annenin suyu gelmişti gece 2 ye kadar canlı yayın yaptı bize hastaneden..sancıları gelince kayboldu..ikisinden haber yok umarım iyilerdir..sen belki cezan bitene kadar doğurmuş olursun dedim ama anlaşılan sende de tık yok

Muhtemelen kanala girmiştir canım çünkü hickirigi artik içerde ve çok aşağıda hissediyorum normalde sağda solda hissederdim. 2 hafta oldu kontrole gitmeyeli. Yarın söyler doktor. Ama aynen tarif ettiğin gibi sanki bisey giriyormuş gibi oluyor aniden sızlamayla beraber. Sen sezaryen mı olacaktın ya o zaman olmaz inşallah doğum falan

Ben de hiç hareket yok yaa o gelen şey nilan falan değildi bence benim iltihabım vardı ondan oldu galiba.. ben 42 leri görürüm gibi geliyo bana

Ben de hıçkırığı tam kuşumun orda hissediyorum bi de kasıklarım gıdıklanıyo gibi oluyo bazen onun dışında bişeyim yok kendimi dinliyorum bütün gün kafama huni geçirmeden bi doğursaydım

Ay canım Allah kolaylık versin. Bu halde bile karnıma yapışıp zorluyor beni. Neyse çaresi var şükür ki. Toplatırsın azcık :))

Ben bu gece doğuracam sanırım canım. Sende Peki sertleşme de var mı. Üst üste kasılmalarım oluyor. Hiç bukadar sık olmadı. Şimdi durdu inşallah devam etmez.
Gelsinler gelsinler sevelim azcık fotolardan olsa da

Ben hepsini soktum yıkadım makinede bişey olmadı
Süper o zaman. İnş benimki de öyle dayanıklıdır. Kılıfı çıksa yeter gerçi.

Dayanıksız olcak bişey değil ki yeter ki sığsın makinaya.. boncuk elyaf kumaş baska bişe değil..

Aynen canım hıçkırık içerden geliyor bir de poposu falan hep aynı yerde. Kafa kanalda olunca değiştiremiyor yerini tabi. Sizin ilişki falan da devam ediyor anacım biz 1.5 aydır uzağız magnezyum içiyorum bendeki sancıları normal isteyen annelere ver yarabbim diye dualara çıkıcam artık. Sezeryan canım ilki sezeryan diye şuan 37+2 oldum daha çok erken ya

Hic belli etmez canim .sutun gelmezse yada az olursa hurma dene derim canim
Masallah canim naslsin iyimisin
Rabbim kolaylik versin canim duamdasin .kuzuna kavusta yaz bize ins

Benimki dursun kuzum size gelsin bu sancılar

Ben de hıçkırığı tam kuşumun orda hissediyorum bi de kasıklarım gıdıklanıyo gibi oluyo bazen onun dışında bişeyim yok kendimi dinliyorum bütün gün kafama huni geçirmeden bi doğursaydım
Ay yavrum al benden de o kadar ya ağda falan yaptırdım bugün her şeyi yaptım dogsun diye yok anam tik yok, yarın anneler geliyorlar onlar gelmeden dogururum belki dedim ama yok çıkmıyor velet

Ayy senin sancılar bize gelsin kuzum insallahhh daha yeni ağda+fanfini+sıcak duş yaptım valla ama tik yok şu an anca aşağıya bastırıyor durmadan senin tarif ettigin gibi, o da kaydadeger birşey mi bilmem

Yani böyle kendimi dinliyorum ama bi sancı vursa aklımı yitiririm herhalde :) ne zaman hayırlısıyla geliceklerse bize o zaman gelsinler canım benim..

Benimki dursun kuzum size gelsin bu sancılar
Canım seninki kanalda mıydı...aynı şeyler bana oldu en şiddetlisi pzt günüydü bikaç saat devam etti yine de ara ara oluyor...ama doktor yok kanalda falan değil başı ve saçlarından öyle hissediyorsun dedi...boyle çişim geliyor gibi taa içerde kımıl kımıl kaşınıyor gibi vurup vurup aşağıya inmeye çalışır gibi...ve ben oğlumda bunu 1 defa yaşadım onda da doğum başlamıştı...ama yok öyle değil diyor doktor

Ben de hiç hareket yok yaa o gelen şey nilan falan değildi bence benim iltihabım vardı ondan oldu galiba.. ben 42 leri görürüm gibi geliyo bana
olabilir canım ya...sonsuza kadar içimizde kalacak değiller..bir şekilde çıkacaklar..bende bugün kendimden tırsıyorum..sabah beri yoklayan ufak ufak sancılar var..Tek derdim şu ağda işi..temizlensem bari..yarın gidip gitmemek arasındayım..aslında arabayla iki dk ama..göbüşten pek arabada kullanamıyorum.

Duamız seninle musmutlu gel buraya inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…