2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben göbekle her işi yapmaya alışık olduğumdan herhalde araba falan kullanırken hiç zorlanmıyorum yaa heryere gidiyorum valla.. benim de ağdaya gitmem lazım yarın gece trafik açılınca anacuğuma geçicem artık eşyalarımı topladım benim hastane anneme yakın ya... duygusalım bu gece biraz iki kişi bırakıp gitcem evimi üç kişi olcaz inşallah..

Serebra ay insallahbya. Benimde rahat gecti hamileligim. Su son zamanlardaki bunalma, nefes almakta zorluk ve sabirsizlik disinda hic zorlanmadim. Hatta bunlar da zorluk bile sayilmaz.
Cok sukur benim de ayni. Ama benim bacakta filan da agri sanci yok oglum tembel uykuyu acamiyo ki dogsun neyse saliya az kaldi

Karnım çok kasılilıyor cnm ya arabaya binince. Eşim kullanırken aynı durum biraz daha iyi ama yinede kasılıyor. Annen e yakınsa geçmen iyi tabi cnm. İnşallah canım..düşündükçe 3 kişi olacağımızı bende bağlıyorum duygusala.salı günü günümüz belli olacak tahminim 10 günüm ya var ya yok

Cok sukur benim de ayni. Ama benim bacakta filan da agri sanci yok oglum tembel uykuyu acamiyo ki dogsun neyse saliya az kaldi

Benimkide tembel merak etme . Bu bacak sancisi dedigim de gecen haftalarda 3-4 gun vitamin ilacimi birakmistim bence ondan oldu. Cunku dislerim falan da siZliyor. Hemen geri basladim.

Pzt gittim girmiş kanala dedi canım. Ben kanala girdiğini poposundan anladım sürekli aynı yerde. Ve bana her an doğum olabilir sancılara bağlı dedi. Bir de çişin sık geliyor parça parça yapıyorsun falan. Ay kızım hep yukardaydı ilkinde hiç yaşamadım ya ben de hemen doğacak diye korkuyorum inan

kizlar cok sukur hersey yolunda gitti bende bebekte gayet iyyiz simdilik cocuk yogun bakimda yanima gelmedi hala emziremedim yarin belli olacak amelyat olup olmayacagi .. ama dr cocugun durumu icin bekledigimizden daha iyi dedi..
bana gelince cok agrim oldu zar zor yurudum spinal sezeryan oldum .. herkesleri cok opuyorum.. yine firsat bulunca yazarimm.. inslh..

Kızlar çok teşekkürler desteğiniz için bende her ultrason farklı ölçer diye kendimi telkin etmeye çalıştım ama yine de sinirlerim gerildi. Hatta benim.muayenem sırasında bi tartışma yaşanmış farkında değilsin ona rağmen hemşireler uzulmememi bu gözyaşlarının bebeğimi etkilediğini falan söyleyip teselli etmeye çalıştılar. Keza bugün de aklıma geldikçe gözyaşlarını tutamadım nedense.
Dediginiz gibi az kaldı ne olacağını Allah tan başka kimse bilemez ama hala 2000 gr.mi geçtiğimi söyleyen bir doktor olmadı belkide o yüzden bu kadar gerildim. 1 hafta sonra ki kontrolünde inşallah 2000 i geçmişimdir. Hepiciginizi

Hey maşallah ilk hamilelik gibisi yok valla. Bildiğin prenseslik. İkinci hamilelik sefalet resmen

Nasıl bi heyecan dimi? Ben hiç böyle tahmin etmiyodum. Az kaldı çok şükür rabbim hepimize kazasız belasız kavuşmayı nasip etsin

çok şükür canım sağ sağlim kurtulmuşsun. Bebişte iyi olacak inşallah..güzel haberlerini bekliyor olacağız yine

İnan aciller çok kötü canım. Bak şuan deli gibi kasılmam var ama gitmiyorum. Gidicem saçma sapan şeyler duyup moralimi bozucam. Bir kere gittim bebek geride rahmin küçük hemen izne ayrıl suyun çok az bisürü olumsuz şey duydum geldim. Adam uyukluyordu ama ağlattı beni resmen. 2 gün sonra kendi doktoruma gittim. Hiçbir dediği doğru çıkmadı uyuz adamın. Boşuna stres yaptığımla kaldım.
Uzattım ama demem o ki hiç moralini bozma kendi doktorunun dediğine inan. Gerilik okadar çok olsa çoktan belli olurdu.

seninki 2000 çoktan geçmişti demi

Canım sata gore 34 haftalık iken 1950 çıkıyordu 10 güne yakın gerilik var dedi. 35 haftalık iken 33 haftalık çıktı açılsa kilo ölçümü yapmadım dedi doktor zaten 15 gün diyince benim gözlerim doldu dr da hemen konuyu değiştirdi.

Allah’a emanet canım benim.. bak geçen şimdi adını hatırlayamadım burdan bi arkadaşı nasıl korkuttular çok şükür bebeği de o da sağlıklı hiç kötü düşünüp moralini bozma.. sonuçta yanılma payı olan ölçümler..

Gozum aydın inş hemencecik kucağına alırsın rabbim analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…