- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.921
Benimki dursun kuzum size gelsin bu sancılar
Ben göbekle her işi yapmaya alışık olduğumdan herhalde araba falan kullanırken hiç zorlanmıyorum yaa heryere gidiyorum valla.. benim de ağdaya gitmem lazım yarın gece trafik açılınca anacuğuma geçicem artık eşyalarımı topladım benim hastane anneme yakın ya... duygusalım bu gece biraz iki kişi bırakıp gitcem evimi üç kişi olcaz inşallah..olabilir canım ya...sonsuza kadar içimizde kalacak değiller..bir şekilde çıkacaklar..bende bugün kendimden tırsıyorum..sabah beri yoklayan ufak ufak sancılar var..Tek derdim şu ağda işi..temizlensem bari..yarın gidip gitmemek arasındayım..aslında arabayla iki dk ama..göbüşten pek arabada kullanamıyorum.
Cok sukur benim de ayni. Ama benim bacakta filan da agri sanci yok oglum tembel uykuyu acamiyo ki dogsun neyse saliya az kaldiSerebra ay insallahbya. Benimde rahat gecti hamileligim. Su son zamanlardaki bunalma, nefes almakta zorluk ve sabirsizlik disinda hic zorlanmadim. Hatta bunlar da zorluk bile sayilmaz.
Karnım çok kasılilıyor cnm ya arabaya binince. Eşim kullanırken aynı durum biraz daha iyi ama yinede kasılıyor. Annen e yakınsa geçmen iyi tabi cnm. İnşallah canım..düşündükçe 3 kişi olacağımızı bende bağlıyorum duygusala.salı günü günümüz belli olacak tahminim 10 günüm ya var ya yokBen göbekle her işi yapmaya alışık olduğumdan herhalde araba falan kullanırken hiç zorlanmıyorum yaa heryere gidiyorum valla.. benim de ağdaya gitmem lazım yarın gece trafik açılınca anacuğuma geçicem artık eşyalarımı topladım benim hastane anneme yakın ya... duygusalım bu gece biraz iki kişi bırakıp gitcem evimi üç kişi olcaz inşallah..
Cok sukur benim de ayni. Ama benim bacakta filan da agri sanci yok oglum tembel uykuyu acamiyo ki dogsun neyse saliya az kaldi
Pzt gittim girmiş kanala dedi canım. Ben kanala girdiğini poposundan anladım sürekli aynı yerde. Ve bana her an doğum olabilir sancılara bağlı dedi. Bir de çişin sık geliyor parça parça yapıyorsun falan. Ay kızım hep yukardaydı ilkinde hiç yaşamadım ya ben de hemen doğacak diye korkuyorum inanCanım seninki kanalda mıydı...aynı şeyler bana oldu en şiddetlisi pzt günüydü bikaç saat devam etti yine de ara ara oluyor...ama doktor yok kanalda falan değil başı ve saçlarından öyle hissediyorsun dedi...boyle çişim geliyor gibi taa içerde kımıl kımıl kaşınıyor gibi vurup vurup aşağıya inmeye çalışır gibi...ve ben oğlumda bunu 1 defa yaşadım onda da doğum başlamıştı...ama yok öyle değil diyor doktor
Hey maşallah ilk hamilelik gibisi yok valla. Bildiğin prenseslik. İkinci hamilelik sefalet resmenAy yavrum al benden de o kadar ya ağda falan yaptırdım bugün her şeyi yaptım dogsun diye yok anam tik yok, yarın anneler geliyorlar onlar gelmeden dogururum belki dedim ama yok çıkmıyor velet
Ayy senin sancılar bize gelsin kuzum insallahhhdaha yeni ağda+fanfini+sıcak duş yaptım valla ama tik yok şu an anca aşağıya bastırıyor durmadan senin tarif ettigin gibi, o da kaydadeger birşey mi bilmem
Nasıl bi heyecan dimi? Ben hiç böyle tahmin etmiyodum. Az kaldı çok şükür rabbim hepimize kazasız belasız kavuşmayı nasip etsinKarnım çok kasılilıyor cnm ya arabaya binince. Eşim kullanırken aynı durum biraz daha iyi ama yinede kasılıyor. Annen e yakınsa geçmen iyi tabi cnm. İnşallah canım..düşündükçe 3 kişi olacağımızı bende bağlıyorum duygusala.salı günü günümüz belli olacak tahminim 10 günüm ya var ya yok
Hahahah. Tahmin ettim. Dedim bu kiz bizim grupta yanlis bisey yazmadi kesin baska yerlerde geziyoduÇenesini tutamayan aarohi 1 günlük ceza yedi sekerim :))
çok şükür canım sağ sağlim kurtulmuşsun. Bebişte iyi olacak inşallah..güzel haberlerini bekliyor olacağız yineEki Görüntüle 2138730
kizlar cok sukur hersey yolunda gitti bende bebekte gayet iyyiz simdilik cocuk yogun bakimda yanima gelmedi hala emziremedim yarin belli olacak amelyat olup olmayacagi .. ama dr cocugun durumu icin bekledigimizden daha iyi dedi..
bana gelince cok agrim oldu zar zor yurudum spinal sezeryan oldum .. herkesleri cok opuyorum.. yine firsat bulunca yazarimm.. inslh..
Aştım kendimi.. bdv’ın çıkmazına attım :) müge anlı serap ezgü halt etmiş ne hikayeler var ayol.. eğer gerçekse Allah hepsinin yardımcısı olsun..Hahahah. Tahmin ettim. Dedim bu kiz bizim grupta yanlis bisey yazmadi kesin baska yerlerde geziyodu
İnan aciller çok kötü canım. Bak şuan deli gibi kasılmam var ama gitmiyorum. Gidicem saçma sapan şeyler duyup moralimi bozucam. Bir kere gittim bebek geride rahmin küçük hemen izne ayrıl suyun çok az bisürü olumsuz şey duydum geldim. Adam uyukluyordu ama ağlattı beni resmen. 2 gün sonra kendi doktoruma gittim. Hiçbir dediği doğru çıkmadı uyuz adamın. Boşuna stres yaptığımla kaldım.Kızlar size yetişeyim diyorum ama yine de 35 sayfam var.
Bugün kocisimle yaramazlık yaptık benim sona doğru canım çok yandı ağladım istemsiz. Sonra wc de azcik kan geldi idrarla karışık. Acile gitmeye karar verdik. Ve alttan ultrason karından ultrason çatı muayenesi iki nst. Kanaman olursa gel dediler. Bebeğin 15 gün geri dedi bende bütün moral gitti. 35 haftaligim 33 hafta çıkıyor. Doğum korkusu sardı bir anda çok erken diye. Canım çok sıkkın. Rahmin ici mı desem vagina ici mı desem çok batma var oturamıyorum canım birde bu yüzden sıkkın.
Böyle bi batma yaşayan varmı dr söyledim herşey normal gözüküyor belki ilişkiden dolayıdır dedi. Bide 6 aydan sonra ilişki önermiyoruz dedi.
Offf bu bebiş neden kilo almıyor 1 haftaydı 10 gün oldu şimdi 15 gün son haftalarda değil kilo alımı dursun şeker yüzünden ileri olurdu bebek nerde. Bugün hiç şeker ölçmedim hiç ölçesim de yok bundan sonra. Moral kalmadı sadece acil ultrasonu farklı olcmustur diye kendimi telkin ediyorum 24 unde randevum var bakalım o ne diyecek ama ben o zamana kadar kendi kendimi yicem
hemde nasılNasıl bi heyecan dimi? Ben hiç böyle tahmin etmiyodum. Az kaldı çok şükür rabbim hepimize kazasız belasız kavuşmayı nasip etsin
seninki 2000 çoktan geçmişti demi
Allah’a emanet canım benim.. bak geçen şimdi adını hatırlayamadım burdan bi arkadaşı nasıl korkuttular çok şükür bebeği de o da sağlıklı hiç kötü düşünüp moralini bozma.. sonuçta yanılma payı olan ölçümler..Canım sata gore 34 haftalık iken 1950 çıkıyordu 10 güne yakın gerilik var dedi. 35 haftalık iken 33 haftalık çıktı açılsa kilo ölçümü yapmadım dedi doktor zaten 15 gün diyince benim gözlerim doldu dr da hemen konuyu değiştirdi.
Gozum aydın inş hemencecik kucağına alırsın rabbim analı babalı büyütsünEki Görüntüle 2138730
kizlar cok sukur hersey yolunda gitti bende bebekte gayet iyyiz simdilik cocuk yogun bakimda yanima gelmedi hala emziremedim yarin belli olacak amelyat olup olmayacagi .. ama dr cocugun durumu icin bekledigimizden daha iyi dedi..
bana gelince cok agrim oldu zar zor yurudum spinal sezeryan oldum .. herkesleri cok opuyorum.. yine firsat bulunca yazarimm.. inslh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?