2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Maşallah canım çok tatlısınız...bir an önce kucağına alırsın inşallah hayırlısıyla

Ya sen de diyettesin değil mi gebelik şekerinden...madem bu bebeğin 2-3 hafta ileridr olması gerekmiyor muydu şeker varsa...Allah allah yaaa...benim de 1 hafta önde diyor bugün 2890gr dedi sadece ve suyu falan da fazla değil hiç de fazla olmadı...peki nerde bu şeker...ben söylediği ağırlığa bile inanmıyorum ki

Aştım kendimi.. bdv’ın çıkmazına attım :) müge anlı serap ezgü halt etmiş ne hikayeler var ayol.. eğer gerçekse Allah hepsinin yardımcısı olsun..
Bende bazen daliyorum uykusuz gecelerimde... evet cok degisik hikayeler var ve ben inaniyorum ya. Oyle seyler kuracak kdr hayalgucu olan insanlar yazat fln olmali diyorum :). Neyse sen yamacimizdan cok ayrilma. Merak ediyoruz. Hemen dogum geliyo aklimiza :).

Canım benim evet ilk duyunca beyninden vurulmuşa döndüm. Tamam tosun bir kız beklemiyorum :) oğlum 2915gr doğdu tam gününde kızımda 3000gr mı görmez biliyorum ama hala 2000 gr mı görememek beni alt üst etti. Tabii kanama olunca erken doğum riskiyle korkuttu.

Son düzenleme:

Hay ağzın bal yesin. Bende zaten bu yüzden deliriyorum. Şeker varsa ileri olması gerekmiyormu eee bu bebiş ilk haftalar uyumluydu sonra gerilemeye başladı. Ben diyetteyim ona kilo aldıracak seyler de yemiyorum mesela şimdi canım birşeyler atıştırmak istiyor ama yapamıyorum. Yapabilseydim tahin pekmez güzel giderdi. Yada tahin helvası. Offf kilo olarak 6 kilo aldım toplamda gerçi o 5 kg dir wc ye çıkamadığım için :)
Elifcim kızımın adaşiydin diye hatirliyorum. Yildim tadını çıkaramadım bu hamileliğin. Bunaldim. Hemen doğsun diye de bakmıyorum ama artık rahat bir şekilde yemek yemek istiyorum.

Benim de gebelik şekerim var ne suyum fazla ne başka bişey 36. Haftada 2.700 dü bebeğinde kilosu normal.. ha ben çok kilo aldım o ayrı.. ama ben de anlamadım bu gebelik sekerinden bişey.. ayrıca o tahin pekmez için ölebilirim suan!

Ay evet Elif ben doğru hatırlıyorsun inan ben de aynı durumdayım salı günu pazardan semizotu almış eşim ona bile sevindim hemen azıcık soğanla kavurdum yoğurtladım üstune de biber kızarttım bugün değişik bişey yiyorum diye sevine sevine yedim...küçük olacak bizim bebişler anca bu kadar besleyebildik napalım oğlum 4 kiloydu ne güzeldi bakımı ne kolaydı...gerçekten sıktı artık...benim doktorum arada bir seninki zaten şeker sayılmaz diyor daha da delleniyorum madem niye bu kadar bunalttın benimki şeker değilse

Ölunmez mı canım arkadaşım senin geçen gün "cimleri karpuz gibi görüyorum"lafin beni benden aldı. Ne eziyet çekiyoruz ya. Valla ben aldırdım karpuz zaten oğlum.cok seviyor o yerken bir iki lokma ativeriyorum ağzıma oğlum görmeden. Görürse yedirmiyor çünkü. En azından nefsimi korelttim

Son düzenleme:
Hemen değil de canım 2-3 gün içinde başlayabilir...benim de çok canım yanmıştı ama çatı dar diye yani kadın parmağını sokunca ömrümden ömür gitti
Hadi hayirlisi insallah canim, hastanede anlamadm agrimadi da eve gelince basladi agri hareketlerimi kisitladi bide cati musait dedi bu agriya bende dar mi ki diye dusundum bi anlamadm yani

Bebislerde sıkıntı çıkmayacağını bilsem takmayız ama bizi korkutmamalı yetiyor. Bu akşam bende farklı yedim. Dün diyeti takmamıştım o sinirle ama bugün mecburi diyete devam açlık 84 tokluk 97 sema ise ac

Ben öyle yapamıyorum işte... yedim mi tam yiyorum o yüzden hiç bulaşmak istemiyorum. Geçen çardakta otururken komşuya canım hamur kızartması istiyo doğumdan sonra yicem dedim o da sağolsun yapmış bugün getirdi. 1 tane yedim ama kesmedi tabi gider fırını yerim öyle canım istiyo.. bi de ben 2 sene olcak yemiyorum tam diyer bitti korumaya geçtim artık canımın istediğini yerim dedim hoop hamile kaldım.. ilk aylar yedim yalan yok sonra şeker çıkınca yine açım amaa geçicek inşallah.. bu arada sen kartallıydın dimi? Atalarda bi çaydaçıra diye fırın vardı ben liseye giderken katmeri şahaneydi şeker meker umrumda değil eğer açıksa hala hemen alıp yicem yarından sonra ordayım.. 5-10 km yürürüm napayım :)

Evet canım atalardayım acaba neredeymiş o fırın bende bir tadına bakayım 5 km yürümesem de oğlumun peşinden koştururum gider

Çarşamba pazarının ordaydı inşallah duruyodur gözümde dönüyo resmen.. sahil tarafi değil yukarıda

Tamam canım biliyorum ben orayı eşim oradan lavaş alırdı ama katmerini denemedim. Valla hamilelikte hiç bakmadım o tarafa hatta dün pazardaydım söyleseydin bakardım :) o sokakta sütçü teyze var ve bende her indiğimde sütçü teyzeden peynir tatlısı alıyorum. Yarısını yiyorum bir dilimin ve sekerim çıkmıyor eğer seviyorsan tavsiye ederim.

Açık mı hala orası.. şuan buraya gözlerinden kalpler çıkan emojiden bırakmak isterdim ama olmadı :) öyle sevindim ki anlatamam sabah olmaz bana şimdi.. sütçü teyzeyide biliyorum okula giderken hep oralardan geçerdim.. kartal’ı seviyorum yaa..

Evet kartal sessiz sakin bir yer özellikle benim oturduğum muhit. Uluğbey i bilirsin o zaman onun üst sokagindayim bende.
Hem okul çevresi olarak da çok geniş. Hem ticaret hem meslek hem anadolu hem imam hatip ne istersen var yakinimda :)

Biliyorum tabi zeytinliğin orası değil mi? Ben de süleyman demireldeydim yıkılmış gerçi. Eczacıbaşındaydım o da yıkılmış gittiğim yeri kurutmuşum resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…