- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.941
Maşallah canım çok tatlısınız...bir an önce kucağına alırsın inşallah hayırlısıylaEki Görüntüle 2138730
kizlar cok sukur hersey yolunda gitti bende bebekte gayet iyyiz simdilik cocuk yogun bakimda yanima gelmedi hala emziremedim yarin belli olacak amelyat olup olmayacagi .. ama dr cocugun durumu icin bekledigimizden daha iyi dedi..
bana gelince cok agrim oldu zar zor yurudum spinal sezeryan oldum .. herkesleri cok opuyorum.. yine firsat bulunca yazarimm.. inslh..
Ya sen de diyettesin değil mi gebelik şekerinden...madem bu bebeğin 2-3 hafta ileridr olması gerekmiyor muydu şeker varsa...Allah allah yaaa...benim de 1 hafta önde diyor bugün 2890gr dedi sadece ve suyu falan da fazla değil hiç de fazla olmadı...peki nerde bu şeker...ben söylediği ağırlığa bile inanmıyorum kiCanım sata gore 34 haftalık iken 1950 çıkıyordu 10 güne yakın gerilik var dedi. 35 haftalık iken 33 haftalık çıktı açılsa kilo ölçümü yapmadım dedi doktor zaten 15 gün diyince benim gözlerim doldu dr da hemen konuyu değiştirdi.
Bende bazen daliyorum uykusuz gecelerimde... evet cok degisik hikayeler var ve ben inaniyorum ya. Oyle seyler kuracak kdr hayalgucu olan insanlar yazat fln olmali diyorum :). Neyse sen yamacimizdan cok ayrilma. Merak ediyoruz. Hemen dogum geliyo aklimiza :).Aştım kendimi.. bdv’ın çıkmazına attım :) müge anlı serap ezgü halt etmiş ne hikayeler var ayol.. eğer gerçekse Allah hepsinin yardımcısı olsun..
İnan aciller çok kötü canım. Bak şuan deli gibi kasılmam var ama gitmiyorum. Gidicem saçma sapan şeyler duyup moralimi bozucam. Bir kere gittim bebek geride rahmin küçük hemen izne ayrıl suyun çok az bisürü olumsuz şey duydum geldim. Adam uyukluyordu ama ağlattı beni resmen. 2 gün sonra kendi doktoruma gittim. Hiçbir dediği doğru çıkmadı uyuz adamın. Boşuna stres yaptığımla kaldım.
Uzattım ama demem o ki hiç moralini bozma kendi doktorunun dediğine inan. Gerilik okadar çok olsa çoktan belli olurdu.
Ya sen de diyettesin değil mi gebelik şekerinden...madem bu bebeğin 2-3 hafta ileridr olması gerekmiyor muydu şeker varsa...Allah allah yaaa...benim de 1 hafta önde diyor bugün 2890gr dedi sadece ve suyu falan da fazla değil hiç de fazla olmadı...peki nerde bu şeker...ben söylediği ağırlığa bile inanmıyorum ki
Benim de gebelik şekerim var ne suyum fazla ne başka bişey 36. Haftada 2.700 dü bebeğinde kilosu normal.. ha ben çok kilo aldım o ayrı.. ama ben de anlamadım bu gebelik sekerinden bişey.. ayrıca o tahin pekmez için ölebilirim suan!Hay ağzın bal yesin. Bende zaten bu yüzden deliriyorum. Şeker varsa ileri olması gerekmiyormu eee bu bebiş ilk haftalar uyumluydu sonra gerilemeye başladı. Ben diyetteyim ona kilo aldıracak seyler de yemiyorum mesela şimdi canım birşeyler atıştırmak istiyor ama yapamıyorum. Yapabilseydim tahin pekmez güzel giderdi. Yada tahin helvası. Offf kilo olarak 6 kilo aldım toplamda gerçi o 5 kg dir wc ye çıkamadığım için :)
Elifcim kızımın adaşiydin diye hatirliyorum. Yildim tadını çıkaramadım bu hamileliğin. Bunaldim. Hemen doğsun diye de bakmıyorum ama artık rahat bir şekilde yemek yemek istiyorum.
Ay evet Elif ben doğru hatırlıyorsunHay ağzın bal yesin. Bende zaten bu yüzden deliriyorum. Şeker varsa ileri olması gerekmiyormu eee bu bebiş ilk haftalar uyumluydu sonra gerilemeye başladı. Ben diyetteyim ona kilo aldıracak seyler de yemiyorum mesela şimdi canım birşeyler atıştırmak istiyor ama yapamıyorum. Yapabilseydim tahin pekmez güzel giderdi. Yada tahin helvası. Offf kilo olarak 6 kilo aldım toplamda gerçi o 5 kg dir wc ye çıkamadığım için :)
Elifcim kızımın adaşiydin diye hatirliyorum. Yildim tadını çıkaramadım bu hamileliğin. Bunaldim. Hemen doğsun diye de bakmıyorum ama artık rahat bir şekilde yemek yemek istiyorum.
Benim de gebelik şekerim var ne suyum fazla ne başka bişey 36. Haftada 2.700 dü bebeğinde kilosu normal.. ha ben çok kilo aldım o ayrı.. ama ben de anlamadım bu gebelik sekerinden bişey.. ayrıca o tahin pekmez için ölebilirim suan!
Hadi hayirlisi insallah canim, hastanede anlamadm agrimadi da eve gelince basladi agri hareketlerimi kisitladi bide cati musait dedi bu agriya bende dar mi ki diye dusundum bi anlamadm yaniHemen değil de canım 2-3 gün içinde başlayabilir...benim de çok canım yanmıştı ama çatı dar diye yani kadın parmağını sokunca ömrümden ömür gitti
Ay evet Elif ben doğru hatırlıyorsuninan ben de aynı durumdayım salı günu pazardan semizotu almış eşim ona bile sevindim hemen azıcık soğanla kavurdum yoğurtladım üstune de biber kızarttım bugün değişik bişey yiyorum diye sevine sevine yedim...küçük olacak bizim bebişler anca bu kadar besleyebildik napalım oğlum 4 kiloydu ne güzeldi bakımı ne kolaydı...gerçekten sıktı artık...benim doktorum arada bir seninki zaten şeker sayılmaz diyor daha da delleniyorum madem niye bu kadar bunalttın benimki şeker değilse
Ben öyle yapamıyorum işte... yedim mi tam yiyorum o yüzden hiç bulaşmak istemiyorum. Geçen çardakta otururken komşuya canım hamur kızartması istiyo doğumdan sonra yicem dedim o da sağolsun yapmış bugün getirdi. 1 tane yedim ama kesmedi tabi gider fırını yerim öyle canım istiyo.. bi de ben 2 sene olcak yemiyorum tam diyer bitti korumaya geçtim artık canımın istediğini yerim dedim hoop hamile kaldım.. ilk aylar yedim yalan yok sonra şeker çıkınca yine açımÖlunmez mı canım arkadaşım senin geçen gün "cimleri karpuz gibi görüyorum"lafin beni benden aldı. Ne eziyet çekiyoruz ya. Valla ben aldırdım karpuz zaten oğlum.cok seviyor o yerken bir iki lokma atfediyorum ağzıma oğlum görmeden. Görürse yedirmiyor çünkü. En azından nefsimi korelttim
Hos geldin canim, sanirim telasli anne dogurdu ama dogurdum diye ses cikmadi dahaAy ben ceza almışımmm dünden beri giremedim resmen çatladım!!! Doğuran var mı? Gerçi okucam şimdi geçmişi.. herkes iyi dimi??
Ben öyle yapamıyorum işte... yedim mi tam yiyorum o yüzden hiç bulaşmak istemiyorum. Geçen çardakta otururken komşuya canım hamur kızartması istiyo doğumdan sonra yicem dedim o da sağolsun yapmış bugün getirdi. 1 tane yedim ama kesmedi tabi gider fırını yerim öyle canım istiyo.. bi de ben 2 sene olcak yemiyorum tam diyer bitti korumaya geçtim artık canımın istediğini yerim dedim hoop hamile kaldım.. ilk aylar yedim yalan yok sonra şeker çıkınca yine açımamaa geçicek inşallah.. bu arada sen kartallıydın dimi? Atalarda bi çaydaçıra diye fırın vardı ben liseye giderken katmeri şahaneydi şeker meker umrumda değil eğer açıksa hala hemen alıp yicem yarından sonra ordayım.. 5-10 km yürürüm napayım :)
Çarşamba pazarının ordaydı inşallah duruyodur gözümde dönüyo resmen.. sahil tarafi değil yukarıdaEvet canım atalardayım acaba neredeymiş o fırın bende bir tadına bakayım 5 km yürümesem de oğlumun peşinden koştururum gider
Çarşamba pazarının ordaydı inşallah duruyodur gözümde dönüyo resmen.. sahil tarafi değil yukarıda
Açık mı hala orası.. şuan buraya gözlerinden kalpler çıkan emojiden bırakmak isterdim ama olmadı :) öyle sevindim ki anlatamam sabah olmaz bana şimdi.. sütçü teyzeyide biliyorum okula giderken hep oralardan geçerdim.. kartal’ı seviyorum yaa..Tamam canım biliyorum ben orayı eşim oradan lavaş alırdı ama katmerini denemedim. Valla hamilelikte hiç bakmadım o tarafa hatta dün pazardaydım söyleseydin bakardım :) o sokakta sütçü teyze var ve bende her indiğimde sütçü teyzeden peynir tatlısı alıyorum. Yarısını yiyorum bir dilimin ve sekerim çıkmıyor eğer seviyorsan tavsiye ederim.
Açık mı hala orası.. şuan buraya gözlerinden kalpler çıkan emojiden bırakmak isterdim ama olmadı :) öyle sevindim ki anlatamam sabah olmaz bana şimdi.. sütçü teyzeyide biliyorum okula giderken hep oralardan geçerdim.. kartal’ı seviyorum yaa..
Biliyorum tabi zeytinliğin orası değil mi? Ben de süleyman demireldeydim yıkılmış gerçi. Eczacıbaşındaydım o da yıkılmış gittiğim yeri kurutmuşum resmen :)Evet kartal sessiz sakin bir yer özellikle benim oturduğum muhit. Uluğbey i bilirsin o zaman onun üst sokagindayim bende.
Hem okul çevresi olarak da çok geniş. Hem ticaret hem meslek hem anadolu hem imam hatip ne istersen var yakinimda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?