2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim gecmis olsun , gozun aydin. Insallah bebegin de cok iyi olacak dualarim sizinle.

benimde bebegin gelisimi yavasladi hersey yasak ondanmi bilmiyorum.
Bilemiyorum ki hem senin depolarından besleniyor diyorlar hemde bazı doktorlar bazı yiyecekleri öneriyor bebek kilo alsin diye. Mesela muz öneriyor ama biz sekerliler yiyemiyoruz muzu. Tamam bazı haftalar yavaşlıyor ama benim kız kaplumbağa hızında ilerliyor. Ay bide karnımı görsen dalgalı deniz gibi.
Seninle 1 gün var aramızda en azından haftasıyla uyumludur umarım. Zaten çok kilolu olsun demiyorum sadece arayı açmasın cadim yeter.

Biliyorum tabi zeytinliğin orası değil mi? Ben de süleyman demireldeydim yıkılmış gerçi. Eczacıbaşındaydım o da yıkılmış gittiğim yeri kurutmuşum resmen :)

:) iki okuluda biliyordum canım.
Evet zeytinligin orada oturuyorum. Buraları da 10 sene öncesine göre çok degisti. Tüm binalar yıkılıp yeniden yapıldı.

Canim bu gunku kontrolumden sana komik bir ornek vereyim bacak boyu fl olcusu gecen hafta 7,34 olan bebegimin bu hafta 7,22 cikmis kafasi da gecen haftaya gore kucuk kilosu da gecen hafta 3050 gr iken olculerin daha kucuk cikmasina ragmen guya 3370 dedi bugun yani bir haftada 320 gr mi almis hem de boyutlari kuculerek hic inanmadim sonlara dogru ultrason olcumlerini sapittilar bildigin

Cankm cok gecmis olsun .goxun aydin.cabucak kucagins alirsin melegini ins
Bence bazi haftalarda sirf buyuzden geriliyorlar.
Bana dr demedi hic geri diye ama her gittigimde geri cekiyorlar anlamadim birsey

F fcevriye ablan nasil oldu canim onun dogumu oldu mu? Biranda gitti sanki. Iyiler mi
Dogumu oldu. Eve ciktilar bile. Videolarina yolluyorlar cok sevimli bir bebek.

7 saat gibi kuvezde ayri kalmis sanirim azicik kilo vermis diyorlar. Ama simdi 3300 gr. Abileri cok gurultulu agliyor diyorlar.

Geçmiş olsun ve gözün aydın Maşallah bebişin çok tatlı inşallah hayırlısıyla evinize dönüp tadını çıkaracaksınız.

Gunaydin kizlar alintilarim silindi yorumumda gitmemis Telasli_Anne anneden haber yok sanirim .ins kolay gecmistir .
Sezeryana gireceklere Rabbim kolaylik versin .

Kolay degil valla canim cikti normal cok zor.epidural yetmiyor:) o sancilar kasilmalar ikinmalar dayanilmaz:) en guzeli sezeryanmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…