2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
:))))) bana da aynisini yaptilar 2 haftalik geriligimiz en basindan beri var devlet hastanesi oldugu icin farkli bi dr geldi 2 hafta geri dedi ben oldukca normal karsiladim sikintimi dedim tabi sikinti nst ye gir seni yuksek riskli gebelige yonlendirim dedi bide yuksek risk noluyo oldum 9 aydir hic bi dr farketmedi bu bi anda 2 li 3 lu yapildimi drdi sonra sonuclarima bakti normalmis dedi ama ben benden gittim saglikla bi gelselerdi bu hafta biraz yoruldum acaba beslenemedimi oldum bende

Maşallah ne güzel bi resim:)Darısı başımıza diyorum.inşallah her şey sıkıntısız olcak canım benim. doğum yapacak olan arkadaşlar aklımız gönümüz dualarımız sizinle

canim butun gun uyudum nerseyse simdi cin gibi uyandim hic uykum yok wc yw gitmeyi basardim cok sukur gidip bebegime bakacagim nasil diye...
Ay hadi gozun aydin. Bebeginde cok cok iyidir insallah. Seninde weryew gibi bebeginin basinda su toplamis gibi bisey soylenmisti degil mi?. Yanlis haturliyosam kusurabakma. En guzeli tum detayli incelemelerinin yapilmasi zaten. Cok tatli bi bebegin var ayrica masallah ona.

canim butun gun uyudum nerseyse simdi cin gibi uyandim hic uykum yok wc yw gitmeyi basardim cok sukur gidip bebegime bakacagim nasil diye...
Ayyyy Assos Maşallah size ya maşallah, Allah'ım esirgesin ne kadar guzelsiniz... Allah'ın izniyle korktukları gibi olmayacak her şey çok güzel olacak inşallah canım. Hayırlı evlat olsun

En son gittiğimde doktor kafasını yerleştirmiş demişti.noraml doğum pozisyonunda dedi Bu kanalda olduğunu mu gösterir.

Kizlar gunaydin bi basagrisiyla uyandim.acaba dedim hakli ciktim tansiyonum yukselmis yine .
Ilaclarimida iciyorum ustelik
Dun oglum hastalandi yine cok uzuldum agladim ondanmi oldu acaba .
Hem oglum hasta hem bn esim bakiyor saolsun.
Cok zorda hissediyorum kendimi.ailemi .

Canım tansiyonunu bi ölç tansiyon aleti yok muydu evde? Her ihtimale karşı da kızlar limonlu su diyordu bol bol iç. Bir de stresten de oluyor bas agrisi stres yapmamaya çalış. Susuzluktan agriyabiliyor ya da ağladığın için vs.

saglikla bi gelselerdi bu hafta biraz yoruldum acaba beslenemedimi oldum bende

Inşallah sağlıkla gelsinler son 1 ay.
Bende oğlumdan dolayı genelde yorgunum 13 kg kucagimda vakit geçiririz taşırım falan son 2 gündür almıyorum ama ondan önce hiç sakinmadim acep ondan mi

Canım geçmiş olsun şu üzüntü bizi bizden alıyor. Bana da üzülme diyorlar ama eldemi hormonlar sağolsun. Limonlu su düşürür derler bir denesen.
Hiç tansiyondan anlamam çıkınca yada düşünce nasıl etki eder. O yüzden bi sorum var.
Dün gece yemek yerken gözlerim kararır gibi oldu sonra birden ışıklı yoldaymışım gibiydi her baktığım yer. Yanı ışıklı bir tünelin içindeymişim gibi sadece önümde ki şeyleri görebiliyordum. Yarim saat falan sürdü uzandım yavaş yavaş hafifleyerek bitti acaba buda mı tansiyon kaynaklanıyor.

Inşallah sağlıkla gelsinler son 1 ay.
Bende oğlumdan dolayı genelde yorgunum 13 kg kucagimda vakit geçiririz taşırım falan son 2 gündür almıyorum ama ondan önce hiç sakinmadim acep ondan mi
Bilmiyorum ama etkileyebilir cunku .Bi oncekinde cok iyi demisti dr :)bende isten ayrilinca deli gibi temizlik yaptim suan yine herseyi biraktim yeterli saglikliolsunlar umrumda degil hic bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…