2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oğlun nasıl canım hiçbir sorunu yoktur inşallah dikislerinin iyileşmesi için yatmam lazım hiç yardım edicek kimsen yokmu

Yatamiyorum cok malesef herkez kendi derdi dusmus. neyse kaynanam yemek etti ama kizim illa benden yicek ve kucama almami istiyo alamiyorum. Cok alingan oldu oglumu emziriyorum bende diyo. Karnima birden atlama calistigi icin durduruyoruz o daha farkli saniyo. Kizlar yemek yicem sira ikiside agliyo beni istiyo zor geciyor kizima o yzden sariliyorum tatli tatli konusmaya calisiyorum beni cok igrenc dikmisler. Eski sezeryanimi kesmisler kaniyoda cok dikkat etmem lazim sonra ordan kotu koku ve daha kan olursa o zaman cok daha acili seyler yasicakmksim. Yaram acik kalicakmis o yuzden kovlamakda zor oluyo. Oglumu polikinlik goturcez bastan asa kontrol icin doktor dedi airetten isitme testindende gecemedik jinekoloji airetten gitcez

Allah yardımcın olsun canım benim.. düzelicek hepsi iyi olcaksınız hiç merak etme..

Kızlar Allah affetsin ilk defa artık doğsun diye bugün ağladım. Hiç böyle olmamıştım hep belirti yok falan diyordum kısmet diyordum ama bugün resmen doğ oğlum artık hadi gel diye konuştum hep. Sağ böbreğimde büyüme ve kist olduğu için sağıma yatamıyorum soluma yatmaktan bu seferde sol böbreğim ağrıdı durdu bütün gece ayrıca kaşınmak beni mahvetti elimden geldiğinde kaşımamaya çalıştım ama olmuyor. Hamile yastığıyla yatmaktan çok sıkıldım yatağın içinde kocaman bir yastık dönemiyorsun bile içinde. Ayh kızlar ben bugün isyanlardayım resmen yine kendimi telkin etme çabalarındayım ama bugün artık daha duygusalım bastıramadım kendimi

Allah yardımcın olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsiniz bu süreci

Assos çok çok güzelsiniz Allah'ım.sizi çabuk kavuştursun inşallah canım

Bebisin sağlığı nasıl ameliyat olacakti nasıl oldu

Doktorlarin dedigi gibi olmadi ama polikinlikde tam muhane olacak bana doktorlar kordonsentez bile yanilabildigini soyledi. Yogunbakimda esimde karisti deyio duruyo dna testi diyo cunku bize baya problemler dediler. Ama Allaha emanet ettik isyan etmedik rabbim mucizesi gibi baktim bende oglumun bacanda ve benim kolumda bileklik var

Günaydın hanımlar benimde 1 haftadır ağrılarım vardı oğlumda direk suyum gelmişti böyle devam eden ağrılarım yoktu çarşamba kontrolüm vardı ama doktorum şehir dışındaydı haftaya salıya attı randevuyu ama dün ağrımdan dolayı polikliniğe gittim nst de sancım çıktı 100 lere varan açıklık kontrolü yapıldı açılmam yok ama bebek kanala inmemiş eve geldiğimde kanamam oldu gidip gitmemek konusunda kararsız kaldım tekrardan acile ama sabaha geçti çok şükür bebeğin kanala girmesi için ne yapabilirim bilgisi olan var mı kafası aşağıda ama kanalda değil bide açılma için neler yapılabilir oğlumda da doğum başladığında hiç açılmam yoktu suni sancı alarak doğum yaptım bunda almadan doğsun istiyorum. Doğum yapan anneleri kutluyorum artık iyice ağırlaştık sancılar ağrılar inşallah herkes sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alırlar

Ah canım geçmiş olsun yA. Oğluşuna da şifa versin Rabbim. Ona üzüldüğün için olmuştur zaten hassas dönemdesin.

KıZlar jokerlerde anakucakları bebek arabalarında falan %40 a varan indirimler varmış.. geçen anakucağı bakan arkadaşlar vardı indirim bekliyolardı.. ben bakmadım hangilerinde diye ama bakarsınızz
Yaa baktım ana kucaklarında yapmamışlar indirim
Can'ım geçmiş olsun. Büyük hastanelerde böyle seyler olabiliyor ama hamileyken sağlıksız denen birçok bebek sapasağlam doğabiliyor. Çok şükür iyiymiş oğlun. Yer gök dua üstüne. Bi dua bile yetmiş olabilir iyi olmasına.

Gece kampanyasıymış seçili ürünlerde 150 tane falan diyo bittiler herhalde

Eklentiler

• EEDBE198-2556-43B2-AA74-15AC09BE5FB4.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 36
Beyazkediiiiii EvBoregi @BenekliKelebek güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah sağsalim kavuşun kuzularınıza Assos gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah hiç sıkıntınız çıkmaz kontrollerde peri masali geçmiş olsun canım üzmemeye çalış kendini toist geç gördüm msjını karnım akşamları çok sert oluyor zaten bide o alttaki batma hissi eklenince dahada rahatsız ediyor sesin öıkmamış sabah merak ettim yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…