2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bebekonfordan beşik alanlar cibinliği nasıl taktınız yani tüşünü çıtaya nasıl geçirdiniz biz yapamadık bir yardım ediverin

Cok sevindim iyi olmaniza insallah ameliyatlik durum olmaz gozun aydin arkadasim hepimiz mutlu haberler alalim insallah

O kadar normal ki canım ağırlaştık bazen kendi kendimize yetemiyoruz hormonlar birde sizin gün baya baya yakın böyle inişli çıkışlı ruh hali olacak yine de kendini sakinleştirmeye çalışıyorsun bak ne güzel arada ağlamakta rahatlatıyor insanı

EvBoregi Beyazkediiiiii bide bi arkadas daha vardı adını hatırlayamadım dualarım sizinle hayırlı dogumlar saglıkla kavusun insallah kuzularınıza
@BenekliKelebek vardı canım birse

Beni hala almadılar ameliyata sondayla yatıyorum nefret ettim sondadan otururken canım yanıyo
Keşke uyuşturulduktan sonra takın deseydin öyle rahat oluyor Allah kolaylık versin...

Allah şifa versin canım bak en azından eşin ilgileniyormuş sakin olmaya çalış dr görüş belki farklı bir öneride bulunur yada gelmeni söyler

weryew o kadar çok ki tamamen sakat denilip sağlıklı doğan bebek inşallah sizde de öyledir Allah kolaylık versin inşallah bir haftada çok daha iyi olursun

Ay Rabbim nasıl mutlu oldum ağladım yeminle çok şükür sana.... Rabbim yavrunu bağışlasın canım sanki ben doğurdummm

Haklıısn daha doğumuna çok var. Siz ilişkiye ara verin bence yürüyüş de yapmamaya çalış şekerin yükselmiyorsa. Bebek uyudukça ayakları kaldır yat. Gerçekten kiloyu etkiliyor. Bebiş de 2000 i geçmiş 2.500 olsa yeter canım benim

canim butun gun uyudum nerseyse simdi cin gibi uyandim hic uykum yok wc yw gitmeyi basardim cok sukur gidip bebegime bakacagim nasil diye...
Çok tatlı ya maşallah ikinize de canım. Allah bağışlasın
En son gittiğimde doktor kafasını yerleştirmiş demişti.noraml doğum pozisyonunda dedi Bu kanalda olduğunu mu gösterir.
Evet sanırım. Bol bol çömelirsen ilerler bebiş haberin olsun canım. Yerleri sil alaturka tuvalete otur. Ben bunlardan kaçınıyorum. Kızımın yerdeki oyuncaklarını toplaya toplaya soktum çocuğunkanala zaten
toist canım senin cıkmamıs bi daha hersey yolundadır umarım
Gece doğurmadım ama çok ağrım var canım. Şuanda kasılma yok bel ağrısı var.
Aynen akşamları çok artıyor ayakta kalmaktan oluyormuş. Ay yemeği suyu çişi sütü oyuncakları kendi yemeklerimiz istekleri derken güya hiç iş yapmıyorum ama totom koltuk yüzü görmüyor ki. Şuan iyiyim canım yardımcı abla geldi temizliyor evi. Halılarımız gelmedi ama olsun artık doğurabilirim

Ge
Geçicek canım İnş bak bendede oldu hatta buhafta alacaktı kilo almış dursun dedi seninde öyle olcak İnşallah bizimkiler çok nazlı çıktı sağlıklı olsun inanki herşey yolunda gidecek çok az kaldı sabır İnşallah

Kızlar nacizane bir tavsiye daha vermek istiyorum. Valla bebekleriniz kanala girsin istiyorsanız evdeki herşeyi yerlere dökün sonra tek tek toplayın. bıktım eğilip eğilip oyuncak toplamaktan. Çömelirken de o bölgemin açıldığını kemiklerin açıldığını okadar net hissediyorum ki. Keşke ilkinde bilseydim yapardım bunları.

Valla yalnış ölçmüş o bebeğin küçülmesi çok zor ihtimal onuda ters akım proplemi yapar zaten görürler bidahaki kontrole nezaman gideceksin

Helal olsun canım hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin evladınıinş Rabbim.
Son yazıyor gibi konuşma bu 9 ay fragmandı film yeni başlıyor kızlar

Bunu bana perinatolog ağzıyla dedi kadın doğumcular doğru ölçüm yapamaz biz boşunamı perintolog olduk dedi benden başkasına inanma dedi İnş haklıdır adam 2380 gram ölçmüş o bile baba 2200 desen buna dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…