- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.021
Bebisin sağlığı nasıl ameliyat olacakti nasıl oldu
İnşallah oda temiz çıkar canımAmeliyat olmadi polikinlikde kontrol edilcek. Ben ameliyatli oldugum icin cok kosturamadim esim basi icin film cektimis iyi demisler kalni icinde eko cektircez
Eki Görüntüle 2138730
kizlar cok sukur hersey yolunda gitti bende bebekte gayet iyyiz simdilik cocuk yogun bakimda yanima gelmedi hala emziremedim yarin belli olacak amelyat olup olmayacagi .. ama dr cocugun durumu icin bekledigimizden daha iyi dedi..
bana gelince cok agrim oldu zar zor yurudum spinal sezeryan oldum .. herkesleri cok opuyorum.. yine firsat bulunca yazarimm.. inslh..
O kadar normal ki canım ağırlaştık bazen kendi kendimize yetemiyoruz hormonlar birde sizin gün baya baya yakın böyle inişli çıkışlı ruh hali olacak yine de kendini sakinleştirmeye çalışıyorsun bak ne güzel arada ağlamakta rahatlatıyor insanıKızlarAllah affetsin ilk defa artık doğsun diye bugün ağladım. Hiç böyle olmamıştım hep belirti yok falan diyordum kısmet diyordum ama bugün resmen doğ oğlum artık hadi gel diye konuştum hep. Sağ böbreğimde büyüme ve kist olduğu için sağıma yatamıyorum soluma yatmaktan bu seferde sol böbreğim ağrıdı durdu bütün gece ayrıca kaşınmak beni mahvetti elimden geldiğinde kaşımamaya çalıştım ama olmuyor. Hamile yastığıyla yatmaktan çok sıkıldım yatağın içinde kocaman bir yastık dönemiyorsun bile içinde. Ayh kızlar ben bugün isyanlardayım resmen yine kendimi telkin etme çabalarındayım ama bugün artık daha duygusalım bastıramadım kendimi
@BenekliKelebek vardı canım birseEvBoregi Beyazkediiiiii bide bi arkadas daha vardı adını hatırlayamadım dualarım sizinle hayırlı dogumlar saglıkla kavusun insallah kuzularınıza
Keşke uyuşturulduktan sonra takın deseydin öyle rahat oluyor Allah kolaylık versin...Beni hala almadılar ameliyata sondayla yatıyorum nefret ettim sondadan otururken canım yanıyo
Allah şifa versin canım bak en azından eşin ilgileniyormuş sakin olmaya çalış dr görüş belki farklı bir öneride bulunur yada gelmeni söylerKizlar gunaydin bi basagrisiyla uyandim.acaba dedim hakli ciktim tansiyonum yukselmis yine .
Ilaclarimida iciyorum ustelik
Dun oglum hastalandi yine cok uzuldum agladim ondanmi oldu acaba .
Hem oglum hasta hem bn esim bakiyor saolsun.
Cok zorda hissediyorum kendimi.ailemi .
ay hiç korkma canım, bir nefeste inşallah kurtulacaksın,Serum taktılar tek elle yazmak zor sonra yazarım neler oldu kısmetse... Korkuyorum
Korkma canım dua et insan tedirgin oluyor tabi geriliyor ama inşallah güzel haberlerle döneceksinSerum taktılar tek elle yazmak zor sonra yazarım neler oldu kısmetse... Korkuyorum
Allah kolaylık versin canım bugünün sürpriz doğumu olacak sanırım sağ Salim kucağına al inşallahSerum taktılar tek elle yazmak zor sonra yazarım neler oldu kısmetse... Korkuyorum
Canım niye serum takıyorlar ki ya sezaryen mı olcaksin ki? Yani günün gayet güzel normal olacaksa dogsun ne olcakSerum taktılar tek elle yazmak zor sonra yazarım neler oldu kısmetse... Korkuyorum
Ay Rabbim nasıl mutlu oldum ağladım yeminle çok şükür sana.... Rabbim yavrunu bağışlasın canım sanki ben doğurdummmEki Görüntüle 2138730
kizlar cok sukur hersey yolunda gitti bende bebekte gayet iyyiz simdilik cocuk yogun bakimda yanima gelmedi hala emziremedim yarin belli olacak amelyat olup olmayacagi .. ama dr cocugun durumu icin bekledigimizden daha iyi dedi..
bana gelince cok agrim oldu zar zor yurudum spinal sezeryan oldum .. herkesleri cok opuyorum.. yine firsat bulunca yazarimm.. inslh..
Haklıısn daha doğumuna çok var. Siz ilişkiye ara verin bence yürüyüş de yapmamaya çalış şekerin yükselmiyorsa. Bebek uyudukça ayakları kaldır yat. Gerçekten kiloyu etkiliyor. Bebiş de 2000 i geçmiş 2.500 olsa yeter canım benimCanım benim evet ilk duyunca beyninden vurulmuşa döndüm. Tamam tosun bir kız beklemiyorum :) oğlum 2915gr doğdu tam gününde kızımda 3000gr mı görmez biliyorum ama hala 2000 gr mı görememek beni alt üst etti. Tabii kanama olunca erken doğum riskiyle korkuttu.
Çok tatlı ya maşallah ikinize de canım. Allah bağışlasıncanim butun gun uyudum nerseyse simdi cin gibi uyandim hic uykum yok wc yw gitmeyi basardim cok sukur gidip bebegime bakacagim nasil diye...
Evet sanırım. Bol bol çömelirsen ilerler bebiş haberin olsun canım. Yerleri sil alaturka tuvalete otur. Ben bunlardan kaçınıyorum. Kızımın yerdeki oyuncaklarını toplaya toplaya soktum çocuğunkanala zatenEn son gittiğimde doktor kafasını yerleştirmiş demişti.noraml doğum pozisyonunda dedi Bu kanalda olduğunu mu gösterir.
Gece doğurmadım ama çok ağrım var canım. Şuanda kasılma yok bel ağrısı var.toist canım senin cıkmamıs bi daha hersey yolundadır umarım
Aynen akşamları çok artıyor ayakta kalmaktan oluyormuş. Ay yemeği suyu çişi sütü oyuncakları kendi yemeklerimiz istekleri derken güya hiç iş yapmıyorum ama totom koltuk yüzü görmüyor ki. Şuan iyiyim canım yardımcı abla geldi temizliyor evi. Halılarımız gelmedi ama olsun artık doğurabilirimBeyazkediiiiii EvBoregi @BenekliKelebek güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah sağsalim kavuşun kuzularınıza Assos gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah hiç sıkıntınız çıkmaz kontrollerde @peri masali geçmiş olsun canım üzmemeye çalış kendini toist geç gördüm msjını karnım akşamları çok sert oluyor zaten bide o alttaki batma hissi eklenince dahada rahatsız ediyor sesin öıkmamış sabah merak ettim yaz mutlaka
Geçicek canım İnş bak bendede oldu hatta buhafta alacaktı kilo almış dursun dedi seninde öyle olcak İnşallah bizimkiler çok nazlı çıktı sağlıklı olsun inanki herşey yolunda gidecek çok az kaldı sabır İnşallahKızlar çok teşekkürler desteğiniz için bende her ultrason farklı ölçer diye kendimi telkin etmeye çalıştım ama yine de sinirlerim gerildi. Hatta benim.muayenem sırasında bi tartışma yaşanmış farkında değilsin ona rağmen hemşireler uzulmememi bu gözyaşlarının bebeğimi etkilediğini falan söyleyip teselli etmeye çalıştılar. Keza bugün de aklıma geldikçe gözyaşlarını tutamadım nedense.
Dediginiz gibi az kaldı ne olacağını Allah tan başka kimse bilemez ama hala 2000 gr.mi geçtiğimi söyleyen bir doktor olmadı belkide o yüzden bu kadar gerildim. 1 hafta sonra ki kontrolünde inşallah 2000 i geçmişimdir. Hepiciginizi
Valla yalnış ölçmüş o bebeğin küçülmesi çok zor ihtimal onuda ters akım proplemi yapar zaten görürler bidahaki kontrole nezaman gideceksinCanım sata gore 34 haftalık iken 1950 çıkıyordu 10 güne yakın gerilik var dedi. 35 haftalık iken 33 haftalık çıktı açılsa kilo ölçümü yapmadım dedi doktor zaten 15 gün diyince benim gözlerim doldu dr da hemen konuyu değiştirdi.
Helal olsun canım hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin evladınıinş Rabbim.Kızlar bu 9 ay ı sayenizde öğrenerek eğlenerek geçirdim , yarın inşallah yavruma kavuşmanın verdiği tatlı bi heyecan var, dualarınızı esirgemeyin , bende sizler için edicem. Hakkım varsa helal olsun sizlerde helal edin lütfen, hepinizi çok seviyorum... Allaha emanet olun
Bunu bana perinatolog ağzıyla dedi kadın doğumcular doğru ölçüm yapamaz biz boşunamı perintolog olduk dedi benden başkasına inanma dedi İnş haklıdır adam 2380 gram ölçmüş o bile baba 2200 desen buna dediCanim bu gunku kontrolumden sana komik bir ornek vereyim bacak boyu fl olcusu gecen hafta 7,34 olan bebegimin bu hafta 7,22 cikmis kafasi da gecen haftaya gore kucuk kilosu da gecen hafta 3050 gr iken olculerin daha kucuk cikmasina ragmen guya 3370 dedi bugun yani bir haftada 320 gr mi almis hem de boyutlari kuculerek hic inanmadim sonlara dogru ultrason olcumlerini sapittilar bildigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?