2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar bebegin uzunluğu 25.41 mm elini ayağını gördüm.169 atiyor kalbi .kiz mi sizce.sizinkilerin kalp atışı kac genelde
Canım ilk bebeğim 140 civariydi genelde kalp atışı ve kız oldu 150 üstü erkek diyorlar şimdiki hamileligim henüz sayısını sormadım unuttum 11 ekim randevum var ınsaallah unutmam

Kızlar proluton igne oldum dün. Kanamam vardı. Iğne olduğum kalcam ve tüm bacağım dünden beri agriyor ciddi bi şekilde. Bu iğneden olan var mı? Yürümekte zorlanıyorum. Sizinde böyle mi oldu?

Kızlar proluton igne oldum dün. Kanamam vardı. Iğne olduğum kalcam ve tüm bacağım dünden beri agriyor ciddi bi şekilde. Bu iğneden olan var mı? Yürümekte zorlanıyorum. Sizinde böyle mi oldu?
Bende bugün oldum ilk vururken 15_20 dk ağrıdı ama geçti şimdilik bişey yok..sanırım Protestan vuruldum ben hep tedaviyle hamile kaldığım için bağışıklık yaptı sanırım bana iğneler..Tam iğneler bitiyor derken bu iğne çıktı bakalım..tek bebişim iyi olsun artık acılara alıştım

Anladım canım. İnşallah güzel haberler vermek dileğiyle
inşalah canım

20. Haftada tarama testi
Teşekkür ederim evet bugün baya bi okudum hangi dönem hangi testler diye , ilki 12-14. Haftalarda az kaldı
canım benim ansızın sabah kahverengi kırmızı parça şeklinde gelmeye başladı sildikçe geliyordu doktor riskli diye karından baktı bi kanama alanı var dddi zaten ben çok ağlıyor ve paniktim açıkcası doktorun tam anlattıklarını da dinlemedim . 5 iğne verdi iğnelerin sonunda karından bakınca tamam sıkıntı yok kalmamış dddi sadece. Ama bu beş gün kasık ağrılarım oldu ara ara .

Benim kuzum da tüp bebek
Birbirimizi en iyi biz anlarız
tedavili tedavisiz öyle büyük bi olay ki Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Ama gerçekten yıllarca bekleyen tedavi gören kadınlar olarak çok yorgunuz bunu biliyorum . Sonu güzel olsun inşallah

BEnde kullanmıştım çok ağrı ve morluk oluyor yaparken mutlaka yavaş enjekte etsinler o çok önemli birde enjeksiyondan hemen sonra verilen alkollü pamuğu ovalamayın bastırın sadece kuvvetlice bir dakika sonra kalkın. Birde iğneden sonra yürüyün bol bol dağılsın

cevabın için teşekkür ederim canım..çok az bi kanamam oldu..hemen doktorumun aradım bi ilaç söyledi onu içtim4-5 gün..sancım yok çok şükür çok az az hergün bile değil kahve lekeler oluyor..ama kanama alanım hiç küçülmemıs..insan ister istemez endişeniyor..ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ..inş Rabbim bunu nasip eder..elden dua etmekten başka birşey gelmiyor

Aynen dediginiz gibi yavaş enjekte etti ve ovalama dedi. Kalcam özellikle tamamen morarmış gibi agriyor oturmakta zorlanıyorum. Zaten mide bulantim coktu serum alıyordum şimdi birde bu allah yavrularımıza sağlık versin de bu günler geçecek elbet

Ben her hafta oluyorum 4. Kez falan oldum sanırım
Pazartesi yine olacağım
Bende de 5 dk kdar ağrı oluyo ama geçiyo sonra

Ben de kızıma hamileyken tatlı delisiydim.sabah akşam incir reçeli yerdim :) şimdi de acı baharatlı şeyler istiyor hep canımmmm eşine yaz aşure almadan gelmesin eve
acaba senin ki erkekmi merak ettim. ben kizimdada tatli yiyordum simdide tatli yiyorum. o kadar dedum ohada bi asure getirtemedum. bulamadim hic pastaneler dedi. getirmis bana malzeme et diyi

Maalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar

çok üzüldüm. ne desem bos biliyorum. bu aralar cok kayip vermeye basladik insallah yakin zamanda tekrar hamile kalirsn sebebi neymis durmasinin benim icimdeki ses kac haftadir ayni seyin basime gelecegini soyluyor bende kalp atisindan sonra hic gitmedim. Allahim bidaha sana boyle aci yasatmasn insallah

Maalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar

çok üzüldüm. ne desem bos biliyorum. bu aralar cok kayip vermeye basladik insallah yakin zamanda tekrar hamile kalirsn sebebi neymis durmasinin benim icimdeki ses kac haftadir ayni seyin basime gelecegini soyluyor bende kalp atisindan sonra hic gitmedim. Allahim bidaha sana boyle aci yasatmasn insallah

Kötü düşünme kötüyü cagırma canım iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…