- 26 Mart 2015
- 372
- 527
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.541
Yaaa çok tatlı çıkmış canım maasallah Gözün aydın Türkiye den sevgilerimleSevinclihayat randevum iyi gecti. Bu benim bebişim ve kollari. Kalbi 175 ti erkek sanırım.
Canım ilk bebeğim 140 civariydi genelde kalp atışı ve kız oldu 150 üstü erkek diyorlar şimdiki hamileligim henüz sayısını sormadım unuttumKizlar bebegin uzunluğu 25.41 mm elini ayağını gördüm.169 atiyor kalbi .kiz mi sizce.sizinkilerin kalp atışı kac genelde
Inanamiyorum yaa çok üzüldüm canım Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin ınsaallah.. içim parça parça oldu şuan ne denirki kiyamam sanaaa......Maalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Karından olanı mı yaptınızYüzük testi yaptinizmi cinsiyet için. Dogru cikan cok kisi oluyor bende erkek gosteriyor :)
Ay masallah cnm 8 haftalık filan dimi öyle gördüm 140 altı erkek üstü kız diyolar ama ne kadar inandırıcı bilemiyorum bizimde 120 cıktı bakalım ögrenince karsılastırırızSevinclihayat randevum iyi gecti. Bu benim bebişim ve kollari. Kalbi 175 ti erkek sanırım.
Aa bursadan tek değilmişimBursa'ya gidiyorum Acıbadem hastanesi
Bende bugün oldum ilk vururken 15_20 dk ağrıdı ama geçti şimdilik bişey yok..sanırım Protestan vuruldum ben hep tedaviyle hamile kaldığım için bağışıklık yaptı sanırım bana iğneler..Tam iğneler bitiyor derken bu iğne çıktı bakalım..tek bebişim iyi olsun artık acılara alıştımKızlar proluton igne oldum dün. Kanamam vardı. Iğne olduğum kalcam ve tüm bacağım dünden beri agriyor ciddi bi şekilde. Bu iğneden olan var mı? Yürümekte zorlanıyorum. Sizinde böyle mi oldu?
inşalah canımAnladım canım. İnşallah güzel haberler vermek dileğiyle
Teşekkür ederim evet bugün baya bi okudum hangi dönem hangi testler diye , ilki 12-14. Haftalarda az kaldı20. Haftada tarama testi
canım benim ansızın sabah kahverengi kırmızı parça şeklinde gelmeye başladı sildikçe geliyordu doktor riskli diye karından baktı bi kanama alanı var dddi zaten ben çok ağlıyor ve paniktim açıkcası doktorun tam anlattıklarını da dinlemedim . 5 iğne verdi iğnelerin sonunda karından bakınca tamam sıkıntı yok kalmamış dddi sadece. Ama bu beş gün kasık ağrılarım oldu ara ara .Bu tür durumlarda beklemek en iyisi..inş ilerleyen günlerde görürsün bebişini
çok tatlı ya..bizimde kontrolümüz dündü..aynı senin bebişin gibi..ben benimkini tombul bir fasülteye benzettim
canım benimde kanama alanım var içerde..nasıldı büýüklügü..sonra kendiliğinden mi geçti
gözün aydın canım
tedavili tedavisiz öyle büyük bi olay kiBenim kuzum da tüp bebek
Birbirimizi en iyi biz anlarız
BEnde kullanmıştım çok ağrı ve morluk oluyor yaparken mutlaka yavaş enjekte etsinler o çok önemli birde enjeksiyondan hemen sonra verilen alkollü pamuğu ovalamayın bastırın sadece kuvvetlice bir dakika sonra kalkın. Birde iğneden sonra yürüyün bol bol dağılsınKızlar proluton igne oldum dün. Kanamam vardı. Iğne olduğum kalcam ve tüm bacağım dünden beri agriyor ciddi bi şekilde. Bu iğneden olan var mı? Yürümekte zorlanıyorum. Sizinde böyle mi oldu?
cevabın için teşekkür ederim canım..çok az bi kanamam oldu..hemen doktorumun aradım bi ilaç söyledi onu içtim4-5 gün..sancım yok çok şükür çok az az hergün bile değil kahve lekeler oluyor..ama kanama alanım hiç küçülmemıs..insan ister istemez endişeniyor..ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ..inş Rabbim bunu nasip eder..elden dua etmekten başka birşey gelmiyorcanım benim ansızın sabah kahverengi kırmızı parça şeklinde gelmeye başladı sildikçe geliyordu doktor riskli diye karından baktı bi kanama alanı var dddi zaten ben çok ağlıyor ve paniktim açıkcası doktorun tam anlattıklarını da dinlemedim . 5 iğne verdi iğnelerin sonunda karından bakınca tamam sıkıntı yok kalmamış dddi sadece. Ama bu beş gün kasık ağrılarım oldu ara ara .
Aynen dediginiz gibi yavaş enjekte etti ve ovalama dedi. Kalcam özellikle tamamen morarmış gibi agriyor oturmakta zorlanıyorum. Zaten mide bulantim coktu serum alıyordum şimdi birde bu allah yavrularımıza sağlık versin de bu günler geçecek elbetBEnde kullanmıştım çok ağrı ve morluk oluyor yaparken mutlaka yavaş enjekte etsinler o çok önemli birde enjeksiyondan hemen sonra verilen alkollü pamuğu ovalamayın bastırın sadece kuvvetlice bir dakika sonra kalkın. Birde iğneden sonra yürüyün bol bol dağılsın
Ben her hafta oluyorum 4. Kez falan oldum sanırımKızlar proluton igne oldum dün. Kanamam vardı. Iğne olduğum kalcam ve tüm bacağım dünden beri agriyor ciddi bi şekilde. Bu iğneden olan var mı? Yürümekte zorlanıyorum. Sizinde böyle mi oldu?
acaba senin ki erkekmi merak ettim. ben kizimdada tatli yiyordum simdide tatli yiyorum. o kadar dedum ohada bi asure getirtemedum. bulamadim hic pastaneler dedi. getirmis bana malzeme et diyiBen de kızıma hamileyken tatlı delisiydim.sabah akşam incir reçeli yerdim :) şimdi de acı baharatlı şeyler istiyor hep canımmmmeşine yaz aşure almadan gelmesin eve
Maalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Canım arkadaşının çocuğu varmı?Muhattap bile olmaya değmez. Şuursuz insanlar her yerde maalesef
Maalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Kötü düşünme kötüyü cagırma canım iyi düşünçok üzüldüm. ne desem bos biliyorum. bu aralar cok kayip vermeye basladik insallah yakin zamanda tekrar hamile kalirsn sebebi neymis durmasinin benim icimdeki ses kac haftadir ayni seyin basime gelecegini soyluyor bende kalp atisindan sonra hic gitmedim. Allahim bidaha sana boyle aci yasatmasn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?