- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.521
Evet bende degistirmedim ama değiştirmeyi düşünüyorum çünkü git gel zor oluyor bulunduğum yerden Bursa'ya gidiyorum iki saat yol. Zor geliyor açıkçası eşim hep izin almak zorunda kalıyor.
Benim doktorum bir süre sonra zaten takibi bırakıyor. Doğum yaptırmıyor. Ben de onu bekliyorum. Zaten gidecek iyi bir doktor da bulamadım henüz. Sizin de öyle olabilir belki. Genelde tüp bebek doktorları kadın Doğuma sevk ediyor belli bir haftadan sonra
D vitaminimi hiç kesmedi doktorum bende de eksikti çünkü . başka vitaminler verdi diğer doktorlar ama tüp bebek doktorum kullanma dedi sana yapılan açıklama gibi faydası yok dendi . Bi sonraki randevuları bekleyelim heyecanla
İki üç kişi daha var Can'ım bildiğim.Benim kuzum da tüp bebek
Birbirimizi en iyi biz anlarız
Aminİki üç kişi daha var Can'ım bildiğim.
Sofiarya ve Kardelen de var bildiğim kadarıyla.
Umarım bizi anlayan kişi sayısı artmaz.
Evet evet benimki de laboratuvar bebesiİki üç kişi daha var Can'ım bildiğim.
İnanmıyorum yaaa. Can'ım Allah yardımcın olsun. İmtihanın böyleymiş . Çok çok üzüldüm İnan kiMaalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
canim cok uzuldum insallah en kisa zamanda tekrar bebegin olur doktor sebebi ile ilgili bisey dedi miMaalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Bir kaç kişi daha var sanırım ama hatırlamıyorum isimleriniİki üç kişi daha var Can'ım bildiğim.
bu lafı sevdim bizimde laboratuvar bebişiEvet evet benimki de laboratuvar bebesi
Canım Rabbim sabırlar versin..inş Rabbim tekrardan nasip ederMaalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Canım Rabbim sabırlar versin..inş Rabbim tekrardan nasip ederMaalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahMaalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Cok uzuldum ya en basindan beri birlikteydik daha ne cok sey paylaşacaktık ama Rabbimin bir bildigi vardir eminim ınşallah en hazir oldugunuz en hayirli bir zmanda tekrar hamile kalir ve bu kez kucaginiza alirsinuz insallahMaalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Allah yenisini versin en koşa zamanda sabırlar diliyorumMaalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Allah yenisini versin en koşa zamanda sabırlar diliyorumMaalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Çok geçmiş olsun canımMaalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Normal yolla olan bir gebelikse olur tabi ki de değer artış göstermiş neticede. Ama sağlıklı bir embriyo mudur onu da zaman gösterir canını sıkma iyi düşün iyi olsunkızlar size bir sorum olacaktı lütfen ama lütfen cevaplayınız.adetimden 1 gün önce beta hcg 11 çıkmıştı daha sonra adetimden 2 gün sonrada 76 çıktı beta hcg .doktorum pazartesi yani dün yaptırmıştım pazartesi tekrar beta yapalım dedi.benim gibi beta hcg si önce düşük çıkıp sonradan artarak hamile olanlar varmı acaba.
Seni cok iyi anliyorum ben de 22 haftalik kizimi kan pihtilasmasindan kaybettigimde battaniye kiyafet bir suru sey almistim adi bile belliydi esin olcakti ama kalbi durmus.o kadar zaman gecince insan dogacak saniyor bide ilk hamilelik aklina kotu bisey gelmiyo acemilik var . Simdi korkudan heveslenemiyorum bisey almicam da baktikca agliyorum 2 senedir kiyafetlere. Bu hamileligim hayirla sonuclanirsa da o kiyafetleri kullanamam ilk kizima haksizlik etmiş gibi geliyorbende bi kere dusuk yaptim icin korkulu bekleyisdeyim. ilk 3 ay onemli ama surekli kotu dusunursek duaya donusur. ben simdilik kendimi hem cok sevindirmeme calisiyorum hemde normalmis gibi karsilamaya. sevincini yasatmiyorum kendimde. dusuk yaptimda ben kizima alisveris yaparken orda yenidogan kiyafet gordum organik icimdeki ses bunu almalisin hani bazi seyler yuregine o kadar emin olurki cingirak bile aldim. dustunde cok uzuldum. bunda almicam. cinsiyete kadar . kendimi o havalara bida sokmicam. o bana cok iyi ders oldu. ama olumlu dusunelimde insallah kucagimiza alicaz zamani geldinde
Maalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Allah sabır versin canım. Çok üzüldüm. Allahım en kısa ve hayırlı zamanda tekrar güzel haberle karşılaştırsın seni.Maalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Allahım kimseye evlat acısı vermesin. Babaannem eşini evladı annesini babasını kardeşlerini hatta torununu bile toprağa vermiş bir kadındı. Ama evladımın acısı hiç soğumadı derdi.Seni cok iyi anliyorum ben de 22 haftalik kizimi kan pihtilasmasindan kaybettigimde battaniye kiyafet bir suru sey almistim adi bile belliydi esin olcakti ama kalbi durmus.o kadar zaman gecince insan dogacak saniyor bide ilk hamilelik aklina kotu bisey gelmiyo acemilik var . Simdi korkudan heveslenemiyorum bisey almicam da baktikca agliyorum 2 senedir kiyafetlere. Bu hamileligim hayirla sonuclanirsa da o kiyafetleri kullanamam ilk kizima haksizlik etmiş gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?