2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet bende degistirmedim ama değiştirmeyi düşünüyorum çünkü git gel zor oluyor bulunduğum yerden Bursa'ya gidiyorum iki saat yol. Zor geliyor açıkçası eşim hep izin almak zorunda kalıyor.

Benim kuzum da tüp bebek
Birbirimizi en iyi biz anlarız

Maalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar

kızlar size bir sorum olacaktı lütfen ama lütfen cevaplayınız.adetimden 1 gün önce beta hcg 11 çıkmıştı daha sonra adetimden 2 gün sonrada 76 çıktı beta hcg .doktorum pazartesi yani dün yaptırmıştım pazartesi tekrar beta yapalım dedi.benim gibi beta hcg si önce düşük çıkıp sonradan artarak hamile olanlar varmı acaba.

Maalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Cok uzuldum ya en basindan beri birlikteydik daha ne cok sey paylaşacaktık ama Rabbimin bir bildigi vardir eminim ınşallah en hazir oldugunuz en hayirli bir zmanda tekrar hamile kalir ve bu kez kucaginiza alirsinuz insallah

Normal yolla olan bir gebelikse olur tabi ki de değer artış göstermiş neticede. Ama sağlıklı bir embriyo mudur onu da zaman gösterir canını sıkma iyi düşün iyi olsun

Seni cok iyi anliyorum ben de 22 haftalik kizimi kan pihtilasmasindan kaybettigimde battaniye kiyafet bir suru sey almistim adi bile belliydi esin olcakti ama kalbi durmus.o kadar zaman gecince insan dogacak saniyor bide ilk hamilelik aklina kotu bisey gelmiyo acemilik var . Simdi korkudan heveslenemiyorum bisey almicam da baktikca agliyorum 2 senedir kiyafetlere. Bu hamileligim hayirla sonuclanirsa da o kiyafetleri kullanamam ilk kizima haksizlik etmiş gibi geliyor

Allah sabır versin canım. Çok üzüldüm. Allahım en kısa ve hayırlı zamanda tekrar güzel haberle karşılaştırsın seni.
Allahım kimseye evlat acısı vermesin. Babaannem eşini evladı annesini babasını kardeşlerini hatta torununu bile toprağa vermiş bir kadındı. Ama evladımın acısı hiç soğumadı derdi.
İnş sağ Salim kavuşursun canım bebeğine. Hafifletir acısını sevgisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…