2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende ekledim bir önceki sayfada canım benimkide sarktı fotoda çok belli değil ama baya aşağıda
Aynen canım gördüm . Hareketleri nasıl peki bnm hep tam göğüs altındaydı bi kaç gündür daha bi aşağıda ayaklar sanki . Ayy yarın bana da doktor dese keşke ooo iki santim açılman var çocuk çok aşağıda bugün yarın gelir diye

Valla bende dedigin gibi yaotim araştırdım yanlismis zaten vücudunda tuz oranı yükselmiş oğlumun, idrarı kiremit rengi bişey bıraktı beze , beslenememekten.. acıbadem de çocuk Dr da dedi ilk gunler çok önemli diye . Zaten ilk gunler süt saril şarıl gelmiyor ki doyursun iki saat boyunca anca damla damla geliyor

Canım bazılarının sütü daha yağlı oluyor. O da bebeği daha uzun süre tok tutuyor. Sütünü sağdığında biraz bekle bak bakalım daha sarımsıysa yağlı oluyor. Benim arkadaşımın kaymak bile tutuyordu sütü maşallah. Emzırdikten sonra gazını mutlaka çıkartın. Genelde gaz sorunu 15 gün sonra falan başlıyor ama belli olmaz yinede. Eğer sütün geliyorsa mamaya gerek yok. Ben sadece ilk hafta mama vermeyi düşünüyorum. İlk oğlumda sarılıktan çok çekmiştim. Bu arada bebeğin ağlaması uyuyup kalmasından daha iyi emin ol. Uyuşuk olup uyursa sarılık oluyor demektir.. Emzirmeye devam et maşallah sütün iyi geliyor yetiyor ki uyumuyor bebiş. Mis gibi kokla onu yerimize

Sağol canım benim seninkide çok tatlşş tabi ben yirmi kilo aldım taşıyamıyorum kendimi . Allahtan vücudun her yerine dağıldı kilo sadece göbeğe alsaydım yanmıştım
Bu arada tatlım ilkinde 27 kilonun 15 i kendi gitti belki seninde ödem çok fazladır benimki gibi çok çabuk gidiyor kilolar doğumdan sonra

Kızlar dün ev işi temizlik derken akşam öyle bir çatı ağrım oldu ki anlatamam ciddi anlamda bacağımı kıpırtamadım bütün gece ağrıdan uyuyamadım. Normalde zaten çok fazla ağrıyor özel bölgem ama dün kendimi çok yordum dayanılmaz bir ağrı vardı. Acile gidelim dedi eşim ama gerçekten yürüyemedim. O korkuyla birazdan hastane çantamı hazırlicam. Miniğim daha gelmesin çok erken.. En az 2 hafta daha durur inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde

Hareketleri aşağıda canım göğsümde hiç hissetmiyorum. Hemde hareketlerinde azalma yok. Dönme değilde daha çok kendini ittirme gibi sanki içerde geriniyor. Yer açıyor iyice kendine. Seninkide gelir merak etme sende hareket yap çömel sıcak su tut. İnşallah seninde açılman vardır ben açılmamda hiç ağrı sızı hissetmedim.

Sağol canım ya moralim düzeldi sayende, gelen sütümü yok edecekler

Tmm canım çok sağol

Tmm canım çok teşekkür ederimsağolun

Az önce annemle konuşurken yeni bişey öğrendim. Erkek bebeğin doğum sancısı belden, kız bebeğinki kasıktan başlıyormuş. Benim oğlumda belim ağrımıştı evet ve bu seferde belim ağrıyacak die bekliyordum ben bikaç gündür kasıklarıma ağrı girip geçiyor. Demekki bunlar doğuma hazırlık sancısıymış haberim yok.
Kız doğuran arkadaşlar sizin de kasık ağrınız mı olmuştu doğuma giderken?

Bu arada tatlım ilkinde 27 kilonun 15 i kendi gitti belki seninde ödem çok fazladır benimki gibi çok çabuk gidiyor kilolar doğumdan sonra
Ooo süpermiş valla :) bu arada büyük bi ihtimal ödemim çok çnkü ayaklarımı uzatırken bacak bacak üstüe atıyorum altta kalan bacağım beş dk sonra şekil değiştiriyor . Resmen üstteki bacağımı koyduğum yerde göçük oluşuyor . İlk fark ettiğimde çok korkmuştum

Tamam işte ödem hep geçecek yani o şişlikler hep

LastMadOnEarth cnm ben bugün kendi doktoruma gittim devlette normal doğuuma yöneldim çünkü kafa çapı 10 cm dedi doğumda küçülür ayrıca catin çok uygun dedi sana çatı bakmadan mi sezeryan dediler aklıma sen geldin hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…