2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar selamlar hepinize

Bugün kontrolümüz vardı.kizim iyi çok şükür.2500 gr olmuş.buna bile çok sevindim.2800 doğar dedi.abiside öyleydi zaten demekki benden iri çocuk olmuyo.kan akımı kalp ritmi tansiyon herşey iyi çok şükür.3 mayısa gün verdi.insallah haftaya perşembe kavuşuyoruz kuzumla.gunu belli olunca bi heyecan yaptım ben anlatamam.hemen çikolata siparişi verdim.ama şu an evi bi görseniz ucuyo resmen dağınıklıktan.yarin annem gelicekti son kalan işleri yapmaya oda gelemiyo misafir gelicekmis.bana kaldı artık napalim yavaş yavaş halledicem inşaallah.ama önce kafamı toplayıp eksikleri belirlemem lazım.ama aklıma hiç bişey gelmiyo sanki zihnim boşaldı.bi sersem oldum.

Aynen kuzum cok asagilarda hissettim bende syrekli wc ye kosup durdum ama dun doktor kontrolunde doktorum catiya bile daha girmemis demisti. Hayal kirikligi resmen.
Catiya girip girmedigini muayene ile mi anliyor canim. Yoksa ultrason ile girip girmedigini goruyorlar mi?

Ben suyumun geldigini gorsem artik halay cekerim heralde

Ah bide bi sorum var herkese.gogus pompası alan varmı aranızda yada düşünen.benim oğlumda sezeryan sonrası 5 gün sütüm gelmedi.oglumda minnakti ememiyordu.manuel pompayla ağlaya ağlaya sağmıştım canım çok yanmıştı.tabi oğlumda sarılık olmuştu açlıktan.3 ay uğraşmıştık hastane hastane.simdi bi elektrikli pompa alayım diyorum.dogumun olduğü gün sagmaya baslayayim daha cabuk gelsin diye bide ilk gun mama veririm.cunku oğlumda inat etmiştim vermicem mama emziricem diye.bu sefer her önlemi alayım diyorum sarılığa karşı.siz ne düşünüyorsunuz bu pompalar hakkında.aldiysaniz hangi marka aldınız.yada etraftan şu marka daha iyi çekiyo diye duydunuzmu.

Selam kizlar doguma gidecekler bizde sizle heyacan yasiyoruz sagsalim kucaginiza alin insllah
selam canım aynı dertten muzdaribiz 2418 gr olmusuz cok üzüldüm cok zayıf 30 nisana gun verdi amaa sancılarım var 2800 olsa bi zaaaaten kilo kaybı verir bende mi solesem çkolatayı adana sıcak diye korkuyodum hangisinden verdiniz

Merhaba kizlar ben oglumu bu sabah 9da kucagima aldim. Cok korktum tir tir titredim ama anesteziden sonra ne sonda ne aci hicbisi hissetmedim tarif edilemez bir his onun ilk sesini aglamasini duymak.
. Allahim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin. Korkacak bosey yokmus gercekten. Rahat olun dua edin 20 dk bile surmuyor hepinizi seviyorum iyi ki burasi vardi hamilelik boyunca...

Baktılar kuzum catima 2 ayrı hastanede 2 ayrı doktor

Çok sevindim kuzum valla hadi hayırlısıyla normal yap insallahhh bi an önce

Benim kuzenim 2 ay önce Doğum yaptı onun önerisiyle avent elektrikli pompa aldım . O çok memnun olduğunu söylüyor

Bende yapayim ozaman ya ilk dogumdan sonra fissur amaliyati oldum ben tekrar yasamak istemiyorum ayni seyleri
Can'ım rahmime baskı uzun zamandır var bişey çıkacak gibi. Ama bu seferki daha farklı. Hem yukardan ittiriyor hem aşağıya baskı. Seninki nasıl? Kanala girmeye çalışıyor diye düşündüm ben ama
Benimde oyle persembe gidecegim bi sorayim bakayim.
Hurma tansiyonuma etki eder diye gunde 2 tane yiyorum sadece hic sut belirtiside yok olur ins

Ay ne güzel şeyler yazmışsın gözün aydın arkadaşım.çok mutlu oldum senin adına.insaallah herkes böyle güzel kavuşur melegine

Gözün aydın canım darısı yarın benim başıma inşallah

Kızlar bebislerin midesi şu şekildeymis bakın. Panik yok, doyacaklar insalah

Cok yiyen bi yakinimin bebegi vardi epey yiyordu o yaa
Gozun aydin xanim masallah sana herkesin ayni olmuyor demekki .
Saglikla buyut yawrunu artik
selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı 1 haftadır 100 lere vuran sancılarım var ama açılmam henüz yok bekliyorum bakalım kızım 2890 gr olmuş biraz minnoş bir kız olacak dediler
masallah canim hsyirlisiyla alirsin kucagina ins

Kizlar sabaha dogru yine atak gecrdi oglum .
Napicagimi sasrdim .cok uzuluyorum elimden birsey gelmiyo.
3_4 saatlik uykuyla ayakta duruyorum.
Bide bugun kadin almistim mecbur ayakta kaldim .islerde yarim yamalak oldu..iptal de edemedim.leyla gibiyim simdi .
Hersey biyana oglum duzelseydi baska birsry istemezdim .

Canım mevsimden dolayı polemler falanmı atak yaptırıyor acaba yada psikolojik bir durummu ki çok üzülüyorum seni böyle yorgun çaresiz gördükçe allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sana

Canım ben daha almadım bakalım belki lazım olmaz diye, eğer gerekli olursa sonradan alıcam. Alırsam da philips avent alıcam çiftlik olanlarindan

Kuzum hayırlı uğurlu olsun atlattın cok şükür darısı başımıza. Ameliyattan sonrasını anlatır mısın müsait olduğunda? Ağrı acı nasıldı? Neler yaptın, kuzucugun nasıl?

Ah canım benim çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…