- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.841
Evet canım çıkmaz inşallah yaa yarın sabahtan bir daha uğraşmak istemiyorumJiley mi yaptın çıkmaz cnm merak etme.
Catiya girip girmedigini muayene ile mi anliyor canim. Yoksa ultrason ile girip girmedigini goruyorlar mi?Aynen kuzum cok asagilarda hissettim bende syrekli wc ye kosup durdum ama dun doktor kontrolunde doktorum catiya bile daha girmemis demisti. Hayal kirikligi resmen.
Ben suyumun geldigini gorsem artik halay cekerim heraldeAy inş cnm inş, mecbur olursa ne yapalım sezeryan olur ama şimdi sunu sancı bile alabilirim ayrıca daha 38. içindeyim yani koşturmaya gerek yok risk yoksa. Çok mutlu oldum ama ben açılma dedi yaa çok istiyorum şöyle suyum gelsin falan koşayım hastaneye
Pedin üstüne koysak yetermiş canımpamuğu altımızamı koyuyoruz canım pedin üstüne. Hiç duymamıştım yapayım bari.
selam canım aynı dertten muzdaribiz 2418 gr olmusuz cok üzüldüm cok zayıf 30 nisana gun verdi amaa sancılarım var 2800 olsa bi zaaaaten kilo kaybı verir bende mi solesem çkolatayı adana sıcak diye korkuyoduKizlar selamlar hepinize
Bugün kontrolümüz vardı.kizim iyi çok şükür.2500 gr olmuş.buna bile çok sevindim.2800 doğar dedi.abiside öyleydi zaten demekki benden iri çocuk olmuyo.kan akımı kalp ritmi tansiyon herşey iyi çok şükür.3 mayısa gün verdi.insallah haftaya perşembe kavuşuyoruz kuzumla.gunu belli olunca bi heyecan yaptım ben anlatamam.hemen çikolata siparişi verdim.ama şu an evi bi görseniz ucuyo resmen dağınıklıktan.yarin annem gelicekti son kalan işleri yapmaya oda gelemiyo misafir gelicekmis.bana kaldı artık napalim yavaş yavaş halledicem inşaallah.ama önce kafamı toplayıp eksikleri belirlemem lazım.ama aklıma hiç bişey gelmiyo sanki zihnim boşaldı.bi sersem oldum.
Baktılar kuzum catima 2 ayrı hastanede 2 ayrı doktorLastMadOnEarth cnm ben bugün kendi doktoruma gittim devlette normal doğuuma yöneldim çünkü kafa çapı 10 cm dedi doğumda küçülür ayrıca catin çok uygun dedi sana çatı bakmadan mi sezeryan dediler aklıma sen geldin hemen.
Benim kuzenim 2 ay önce Doğum yaptı onun önerisiyle avent elektrikli pompa aldım . O çok memnun olduğunu söylüyorAh bide bi sorum var herkese.gogus pompası alan varmı aranızda yada düşünen.benim oğlumda sezeryan sonrası 5 gün sütüm gelmedi.oglumda minnakti ememiyordu.manuel pompayla ağlaya ağlaya sağmıştım canım çok yanmıştı.tabi oğlumda sarılık olmuştu açlıktan.3 ay uğraşmıştık hastane hastane.simdi bi elektrikli pompa alayım diyorum.dogumun olduğü gün sagmaya baslayayim daha cabuk gelsin diye bide ilk gun mama veririm.cunku oğlumda inat etmiştim vermicem mama emziricem diye.bu sefer her önlemi alayım diyorum sarılığa karşı.siz ne düşünüyorsunuz bu pompalar hakkında.aldiysaniz hangi marka aldınız.yada etraftan şu marka daha iyi çekiyo diye duydunuzmu.
Bende yapayim ozaman ya ilk dogumdan sonra fissur amaliyati oldum ben tekrar yasamak istemiyorum ayni seyleriAnladım cnm..bir normal muhabbetini hatırlıyordum..senin öyle istediğin aklımda kalmış demekki..aslında senin için bir açıdan iyi kistlerden ve miyomlardan da kurtuluyorsun bir ameliyatla..öyle cnm nasipten öteye yol gitmiyor..hakkımızda neyse hayırlısı öyle olsun..bende çok istedim normal ama benim bebiş dönmedi birtürlü..çok sevdi galiba bu pozisyonu..
canım her ikisi için de önemli..daha çok gaz ve kabız olmamak için..malum dikişlerden tuvalete çıkmak zor olur
Benimde oyle persembe gidecegim bi sorayim bakayim.Can'ım rahmime baskı uzun zamandır var bişey çıkacak gibi. Ama bu seferki daha farklı. Hem yukardan ittiriyor hem aşağıya baskı. Seninki nasıl? Kanala girmeye çalışıyor diye düşündüm ben ama
Hurma tansiyonuma etki eder diye gunde 2 tane yiyorum sadece hic sut belirtiside yok olur insHamileyken cok faydali yemegine yanina salata gibi kes ye. Ben brokoli ve avokado da cok yedim. Ama gaz yapiyolar bu tarz seyleri az kararinda yemek yaninda yemek lazim ama her gun mesela.
Siz simdi ac karna hurma yiyin normal dogum isteyenler. Yuruyus ve comelme(pilates topuna oturup ziplama, koltuga otur kalk comel vs) egzersizi yapin. Bi de perine masaji orasi yumusasin. Benim cok sertti zor acildi. Milim milim ilerledi uzun surdu.
Ay ne güzel şeyler yazmışsın gözün aydın arkadaşım.çok mutlu oldum senin adına.insaallah herkes böyle güzel kavuşur melegineMerhaba kizlar ben oglumu bu sabah 9da kucagima aldim. Cok korktum tir tir titredim ama anesteziden sonra ne sonda ne aci hicbisi hissetmedim tarif edilemez bir his onun ilk sesini aglamasini duymak.
. Allahim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin. Korkacak bosey yokmus gercekten. Rahat olun dua edin 20 dk bile surmuyor hepinizi seviyorum iyi ki burasi vardi hamilelik boyunca...
Gözün aydın canım darısı yarın benim başıma inşallahMerhaba kizlar ben oglumu bu sabah 9da kucagima aldim. Cok korktum tir tir titredim ama anesteziden sonra ne sonda ne aci hicbisi hissetmedim tarif edilemez bir his onun ilk sesini aglamasini duymak.
. Allahim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin. Korkacak bosey yokmus gercekten. Rahat olun dua edin 20 dk bile surmuyor hepinizi seviyorum iyi ki burasi vardi hamilelik boyunca...
Canım ilk yürümen falan nasıldı?sütün geldimi hemen öncesinde belirti yaşıyormuydun benim göğsüme süt indiğini hissediyorum sızlıyor ama yarın gelirmi bilemiyorumGözün aydın canım darısı yarın benim başıma inşallah
Cok yiyen bi yakinimin bebegi vardi epey yiyordu o yaaKızlar bebislerin midesi şu şekildeymis bakın. Panik yok, doyacaklar insalah
Gozun aydin xanim masallah sanaMerhaba kizlar ben oglumu bu sabah 9da kucagima aldim. Cok korktum tir tir titredim ama anesteziden sonra ne sonda ne aci hicbisi hissetmedim tarif edilemez bir his onun ilk sesini aglamasini duymak.
selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı 1 haftadır 100 lere vuran sancılarım var ama açılmam henüz yok bekliyorum bakalım kızım 2890 gr olmuş biraz minnoş bir kız olacak dediler
Canım mevsimden dolayı polemler falanmı atak yaptırıyor acaba yada psikolojik bir durummu ki çok üzülüyorum seni böyle yorgun çaresiz gördükçe allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sanaKizlar sabaha dogru yine atak gecrdi oglum .
Napicagimi sasrdim .cok uzuluyorum elimden birsey gelmiyo.
3_4 saatlik uykuyla ayakta duruyorum.
Bide bugun kadin almistim mecbur ayakta kaldim .islerde yarim yamalak oldu..iptal de edemedim.leyla gibiyim simdi .
Hersey biyana oglum duzelseydi baska birsry istemezdim .
Canım ben daha almadım bakalım belki lazım olmaz diye, eğer gerekli olursa sonradan alıcam. Alırsam da philips avent alıcam çiftlik olanlarindanAh bide bi sorum var herkese.gogus pompası alan varmı aranızda yada düşünen.benim oğlumda sezeryan sonrası 5 gün sütüm gelmedi.oglumda minnakti ememiyordu.manuel pompayla ağlaya ağlaya sağmıştım canım çok yanmıştı.tabi oğlumda sarılık olmuştu açlıktan.3 ay uğraşmıştık hastane hastane.simdi bi elektrikli pompa alayım diyorum.dogumun olduğü gün sagmaya baslayayim daha cabuk gelsin diye bide ilk gun mama veririm.cunku oğlumda inat etmiştim vermicem mama emziricem diye.bu sefer her önlemi alayım diyorum sarılığa karşı.siz ne düşünüyorsunuz bu pompalar hakkında.aldiysaniz hangi marka aldınız.yada etraftan şu marka daha iyi çekiyo diye duydunuzmu.
Kuzum hayırlı uğurlu olsun atlattın cok şükür darısı başımıza. Ameliyattan sonrasını anlatır mısın müsait olduğunda? Ağrı acı nasıldı? Neler yaptın, kuzucugun nasıl?Merhaba kizlar ben oglumu bu sabah 9da kucagima aldim. Cok korktum tir tir titredim ama anesteziden sonra ne sonda ne aci hicbisi hissetmedim tarif edilemez bir his onun ilk sesini aglamasini duymak.
Ah canım benim çok çok geçmiş olsunKizlar sabaha dogru yine atak gecrdi oglum .
Napicagimi sasrdim .cok uzuluyorum elimden birsey gelmiyo.
3_4 saatlik uykuyla ayakta duruyorum.
Bide bugun kadin almistim mecbur ayakta kaldim .islerde yarim yamalak oldu..iptal de edemedim.leyla gibiyim simdi .
Hersey biyana oglum duzelseydi baska birsry istemezdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?