- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.801
Sagolasin kuzum aynen öyle ya gece 3te depremle uyandım bir daha uyku girmedi gözüme. Heyecan bi yandan deprem bi yandan zaten hamilelik bütün uykularımi sabote ediyor.Geçmiş olsun canım...ayy bi deprem eksikti...zaten geceler uykusuz...
Ya deger herhalde ama suni sanci ceken tanidiklarimla konusuyorum suni sancidansa sezeryan yap daha iyi diyolar gozumu korkutuyolar ne biliyim kuzucum ya
Kuzlar bebişim cuma doğdu biliyorsunuz dr 2 saatte bir 25 dk emse yeter dedi ama kozım çok sık emiyo , 1 saatte falan emiyo beşiğe koyunca ağlıyo, sizce neden olabilir annemde sütün yavandır diyo mama verdi şimdi sizce nedeni ne sütüm geliyo hatta sağdım bile ama yavandamı oluyomuş biri bana akıl versin çocuğum mamaya alışmasın
Kız senin Dr nasıl 2 saatte bir der ! İlk gün yarım saatte bir olmalı emzirme .her ağladığında hatta. Süt bollaşinca zaten emzirme arası uzun oluyor doyduğu için unutma ne kadar gogus bosalirsa o kadar yeri hemen geri dolar süt artar süt arttıran su bol emzirme
ay koyu kahvemsi kırmızımsı kanamam olmuş kızlara akıntı ile birlikte muayeden mi baya ççok ama.
Hanımlar sabaha kadar uyumadım stres yaptım ben sezeryan istemiyorum diye gece belime sancı giirdi sabah kalktım devletteki kendi doktoruma gittim, öğleye kadar bekledim ama çok mutlu oldum. Bebişe 3900, 10 cm dedi kafa çapına ve bu daha küçülür doğum anında dedi. Rahim ağzım olgunlaşmış yumuşamış ve 2 cm gibi açıklık varmış5 kilo bile doğurmaya müsait çatın dedi, özeldeki doktorda demişti zaten ah o geçen haftaki kadın beni telaşlandırdı. sezeryanı iptal ettim normal bekliyoruz hurmaya devam.
Aaa çok sevindim .12 demişlerdi senin kafa çapına nasıl küçüldü ki ?Hanımlar sabaha kadar uyumadım stres yaptım ben sezeryan istemiyorum diye gece belime sancı giirdi sabah kalktım devletteki kendi doktoruma gittim, öğleye kadar bekledim ama çok mutlu oldum. Bebişe 3900, 10 cm dedi kafa çapına ve bu daha küçülür doğum anında dedi. Rahim ağzım olgunlaşmış yumuşamış ve 2 cm gibi açıklık varmış5 kilo bile doğurmaya müsait çatın dedi, özeldeki doktorda demişti zaten ah o geçen haftaki kadın beni telaşlandırdı. sezeryanı iptal ettim normal bekliyoruz hurmaya devam.
Enginar dolması pirinçli kıymalı oluyor çok da severim...hatta oglumda acil doğuma giderken bir tencere dolmam duruyordu işi bitirince yeriz dedik yiyemedik doğum baslamış diye koşa koşa hastaneye gittik orda daha diyomuşum ki anne enginar dolmasını da yiyemedikayy çok severim de pirinç beni çok rahatsız ediyor yine de yapıp yesek mi acaba...
Ya her doktor farklı ölçüyor işte geçen haftaki kadin oyle dedi, diğerleri de iri bebek dedi ama çatı bakan olmadı. Bugün catin coo uygun çok da kolay olur dedi ve 10 cm dedi.Aaa çok sevindim .12 demişlerdi senin kafa çapına nasıl küçüldü ki ?
Ayy inşallah benim de öyle olur çok sevindim senin adınaYa her doktor farklı ölçüyor işte geçen haftaki kadin oyle dedi, diğerleri de iri bebek dedi ama çatı bakan olmadı. Bugün catin coo uygun çok da kolay olur dedi ve 10 cm dedi.
ay koyu kahvemsi kırmızımsı kanamam olmuş kızlara akıntı ile birlikte muayeden mi baya ççok ama.
Açılma da mı varmış ee süper :) sancın çıktı mı düzenli nst de? Ben sende o gücü görüyorum ya doktorun dediği gbi beş kilo bile doğurursunAy inş cnm inş, mecbur olursa ne yapalım sezeryan olur ama şimdi sunu sancı bile alabilirim ayrıca daha 38. içindeyim yani koşturmaya gerek yok risk yoksa. Çok mutlu oldum ama ben açılma dedi yaa çok istiyorum şöyle suyum gelsin falan koşayım hastaneye
Aynen cnm muayene oldu hiç acimadi ondan şaşırdım nedne kanama oluyir diye geliyor yine.Geçen hafta kanamam olduğu için hastaneye gitmistim. O zaman muayene yaptılar ve kanamam için beklettiler. Sonra Sonra O koyu kanamam olursa orada birikip duran kandır korkma eğer durmazsa gel demişti. Senin de alttan muayenem oldu değil mi bana o zaman acilmam varmı diye bakmışlardı
Ama rahatlamak için acile gidebilirsin
Ee benimde 153Aha aynı benim göbekAz daha küçüğü bunun. Benim boy 155 o yüzden belkide yukarı gidecek yer olmadığı için aşağı sarkmıştır
Sancinin bağımlısıyım ben olamadığı an yok ki ama duzensiz cnm.Açılma da mı varmış ee süper :) sancın çıktı mı düzenli nst de? Ben sende o gücü görüyorum ya doktorun dediği gbi beş kilo bile doğurursun
Canım yavan filan değil sütün.her annenin sütü bebeğine özeldir.mama vermeye gerek yok.bebekler çoğunlukla açlıktan değil kendilerini güvende hissetmek istediklerinden emerler.aylarca anne karnında kapalı korunaklı bir yerdeydi şimdi dış dünya çok farklı geliyor.senin kokunu alınca sana temas edince kendini güvende hissediyor.emzirmediğin zamanlarda da bol bol kucakla sarıl dokun kokla konuş onunla.ten teması çok önemli.Kuzlar bebişim cuma doğdu biliyorsunuz dr 2 saatte bir 25 dk emse yeter dedi ama kozım çok sık emiyo , 1 saatte falan emiyo beşiğe koyunca ağlıyo, sizce neden olabilir annemde sütün yavandır diyo mama verdi şimdi sizce nedeni ne sütüm geliyo hatta sağdım bile ama yavandamı oluyomuş biri bana akıl versin çocuğum mamaya alışmasın
Ee benimde 153bira göbeği gibi bnmki biraz aşağı sarktı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?