2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canlar süt emzirdikçe gelir, emzirdikçe bol sivi aldıkça artar ve Yenidoğanlar sarılık olmasın kan şekeri düşmesin diye sık sık emzirilir. İlk bebeğimde bunları bilemedim şekeri düştü hafif sarılık oldu .. başlangıçta avent veya Dr browns biberon veya kaşık siringayla mama takviyesi (ama çok az) cocugun sarılık olmasın şekeri düşmesin diye iyidir. Ben ilk 30 dk gecirmeyecegim bu sefer emzirme aralığını ilk iki gün sütümden emin olursam yettiğine bezi iyi islatirsa filan mama vermem daha da duruma gore yani

Yaaa çok iyi valla süpersin bu kadar olaydan sonra inşallah normal doğurursun hakettin artık :)

Ay haklisin canim dogru diyosun valla.. insallah dedigin gibi olur kuzum.

Enginar dolması pirinçli kıymalı oluyor çok da severim...hatta oglumda acil doğuma giderken bir tencere dolmam duruyordu işi bitirince yeriz dedik yiyemedik doğum baslamış diye koşa koşa hastaneye gittik orda daha diyomuşum ki anne enginar dolmasını da yiyemedik ayy çok severim de pirinç beni çok rahatsız ediyor yine de yapıp yesek mi acaba...

Yaaa çok iyi valla süpersin bu kadar olaydan sonra inşallah normal doğurursun hakettin artık :)
Ay inş cnm inş, mecbur olursa ne yapalım sezeryan olur ama şimdi sunu sancı bile alabilirim ayrıca daha 38. içindeyim yani koşturmaya gerek yok risk yoksa. Çok mutlu oldum ama ben açılma dedi yaa çok istiyorum şöyle suyum gelsin falan koşayım hastaneye

Dün temizlik yaptım hep çömeldim işe yaradı belki de baştan temizleyeyim kız. Hadi inş sağlıkla yaparız.

canım bize yazdığın gibi durumu anlat ve biraz anlayış beklediğini söyle. hem o da hamileymiş, siz birbirinizi anlamazsanız kim anlayacak ki.

Senin sezaryen olmanı hiç istemiyordum kız...burda da iyice panpa olduk hey Allah ım...doğurabilir diyordum hep içimden...niye acele etti doktor...bence de canım hep bunu söylüyorum o başın çapı 10 cm olsa belki çatısı müsait 11cm olani bile doğurabilecek şekilde kadın yani 10cm baş capı ultrasonda görunüyor diye sezaryen kararı verilemez o bile kesin değil ki...hele de açılma vs varmış çok şükür...ilkte bilmedik gecti gitti de ikinci sezaryen çok daha zor başına gelecekleri bile bile gidip ameliyat masasına yatmak inşallah güzel güzel doğurursun sularca sancılarca

Inşallah istediğin gibi gece doğumun banada hurma diyorlardı yedim yedim suyum geldi sandım yoktu sezeryana alındımdi inşallah sandın olur canim suni şancı berbatmış

Ay teşekkür ederim kuzum ya inş olur. geçen hafta kendi doktorum il dışındaydı başka doktor gördü mecburen o bana karın çevresi büyük riskli falan deyince eşim kudurdu 3 doktor gezdirdi, üniversitedeki muayene bile etmedi asistanı baktı o da beni şeker hastası bile yaptı. özeldeki sen yaparsın kalçan geniş dedi ama çatı bakmadı yine de sezeryanı tavsiye etti hırpalanma dedi. bugün benim doktor çatı bakınca oooo çok kolay olur dedi kalçamda geniş zaten işe yaradı sonunda. ben çok mutlu oldum risk olmasın yeter yalnız benim bıdık korktu bak normal gelmeye yeltendi

Dün temizlik yaptım hep çömeldim işe yaradı belki de baştan temizleyeyim kız. Hadi inş sağlıkla yaparız.
Aha şimdi çömele çömele ev sildim ayırdım bacaklarımı hep. Birazdanda pilates topunda hoplayacağım. Cumaya doğurmak hedefim. Doktorum haftasonuda yokmuş doğurma sakın haftasonu diyor

E ekm12 Canım diğer her gün odev yapmayan birileri varsa belki onları cezalandırması gerekiyordu seninki de kaynadı arada...benim de oluyor bazen 3ü mesela her gün ödevsiz gelir 1i ilk defa öylece gelmiş mutlaka evde bir sorun var o birinin hatırına ötekileri de görmezden geliyorum mecbur...güzelce anlatabilirsin hatta doğum sonrası için falan da biraz idare ediversinler...23 nisandan sonra çocuklar çok gevşiyor havalar da sıcak...okul da zor oluyor inan çocuklar sıkılmiş oluyor hareketli oluyor her gün düşen şaşan...gözlerini korkutmak için yapmıştır...sen rica et tatlı tatlı anlaşın

Aha şimdi çömele çömele ev sildim ayırdım bacaklarımı hep. Birazdanda pilates topunda hoplayacağım. Cumaya doğurmak hedefim. Doktorum haftasonuda yokmuş doğurma sakın haftasonu diyor
cuma mübarek gün mis gibi olur topum yok benim sandalyeye ters otur, birde ellerini duvara yasla otur kalk.

Cok sevindim ya hayirlisi insallah gonlune gore olur

Evlenene kadar erkekler nefislerine sahip cikamaz zannediyordum megerse cikabiliyorlarmis. Yok ihtiyacmis yok erkek karsi koyamazmis bunlar hep fasa fiso
Ben ciddi ciddi sasirdigini dusunuyorum zaten

Ay canım o kadar çok geliyorlar ki sana 5 tane azda değilmiş..sen bile karıştırıyorsundur artık
Aynen allahtan bir tanesiyle arasi iyi degil de ordan yirtiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…