- 16 Mart 2015
- 203
- 277
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.781
amin canım sağol inşallahAmin canım saolasin darısı sizlere insallah
Canım alt yumuşasın diye pamuğa zeytinyağı döküp pet koyZeytin yağını hiç duymamıştım canım o nasıl oluyor.
Yaaa çok iyi valla süpersin bu kadar olaydan sonra inşallah normal doğurursun hakettin artık :)Hanımlar sabaha kadar uyumadım stres yaptım ben sezeryan istemiyorum diye gece belime sancı giirdi sabah kalktım devletteki kendi doktoruma gittim, öğleye kadar bekledim ama çok mutlu oldum. Bebişe 3900, 10 cm dedi kafa çapına ve bu daha küçülür doğum anında dedi. Rahim ağzım olgunlaşmış yumuşamış ve 2 cm gibi açıklık varmış5 kilo bile doğurmaya müsait çatın dedi, özeldeki doktorda demişti zaten ah o geçen haftaki kadın beni telaşlandırdı. sezeryanı iptal ettim normal bekliyoruz hurmaya devam.
Ay haklisin canim dogru diyosun valla.. insallah dedigin gibi olur kuzum.Canım 5 gün var daha ben oğlumda tam gününde nisan geldi ve doğurdum. Ondan önce sancılarım vardı ama dayanılmayacak gibi değildi o yüzden hiç sancim yok gibi hissediyordum birden sancim başladı yani.
Takma kafanı zamanı gelince sancıların da beraberinde gelir bir bakmışsın doğmuş.
Allah bi avazda kurtarsın canım.
Enginar dolması pirinçli kıymalı oluyor çok da severim...hatta oglumda acil doğuma giderken bir tencere dolmam duruyordu işi bitirince yeriz dedik yiyemedik doğum baslamış diye koşa koşa hastaneye gittik orda daha diyomuşum ki anne enginar dolmasını da yiyemedikCanım enginar dolmasını çok merak ediyorum ama hiç yapmadım bilmiyorum ve bilmediğim riske girmek istemiyorum hamile hamile.
Canım benim açlık 75 80 arası. Zaten yükleme öncesi 3 kere açlık tokluk baktığımızda hep 72 75 civarı çıkmış açlık tokluk ise 125 130 larda. Neyse az kaldı bitti sayılır son 28 gün.
O masum sebzelere suçluları katarsam ekmem çok çok az yiyorum. :)
Doğumdan sonra bebeğin şekeri çok düşeceğini sanmam sonuçta yüksek şekerle durmuyoruz devamlı. Hani şeker yüklemesi yapmayıp yüksek şekeri olanlarda bu düşüş gerçekleşiyor diye anlatıldı. Hatta sigaraya da demişti gebelik şekerinizin olduğunu bilmezseniz doğum sonrasında bebeğin şekeri düşer haberiniz olmaz diye. Zaten biz doğuma gittiğimizde mutlaka hatırlatmanız lazımmış şekeri. Ona göre doğumdan sonra bebeğin şekerine bakiliyormus.
Ay inş cnm inş, mecbur olursa ne yapalım sezeryan olur ama şimdi sunu sancı bile alabilirim ayrıca daha 38. içindeyim yani koşturmaya gerek yok risk yoksa. Çok mutlu oldum ama ben açılma dedi yaa çok istiyorum şöyle suyum gelsin falan koşayım hastaneyeYaaa çok iyi valla süpersin bu kadar olaydan sonra inşallah normal doğurursun hakettin artık :)
Dün temizlik yaptım hep çömeldim işe yaradı belki de baştan temizleyeyim kız. Hadi inş sağlıkla yaparız.Ay canım sevindim çömelmeye başla o zaman sıcak su tut benimde açılmam var dün sormuştum ya bugün nst de sancı çıktı sancıymış onlar ama daha 1 hafta gelmez dedi doktor. Bende çömeliyorum evde iş yapıyorum sürekli açılsın diye iyice. Hadi inşallah en kısa zamanda doğururuz.
canım bize yazdığın gibi durumu anlat ve biraz anlayış beklediğini söyle. hem o da hamileymiş, siz birbirinizi anlamazsanız kim anlayacak ki.kızlar aranızda öğretmen olan varsa kusura bakmasın ama deli etti etti öğretmenimiz bizi evimiz kuşadasında e bende şeker var yükseliyor insülin kullanmam rağmen doktor cumartesiye kadar hastaneye aldı cumartesi inş sezeryana alacak oğlum ablasıyla evde mesaj yazmış ödev yapılmamış yarın okulda bizi bekliyormuş bir kaç öğrenci daha varışmış vs ya kendi de hamile mayıs 15 te izine ayrılacak bide bi hafta idare et ne olmuş oğlan ablasını dinlemiyor bazen sonuçta oda daha 17 yaşında başında ben olmadan derse oturmuyor ne yapayım okuldan geri kalmasın diye kızım gönderiyor ilgileniyor ne yapayım off of insanlar bi halden anlasalar e oğlumda tabi anne uzak psikolojisi değişik merakta bide bana çok düşkün çoğunda huysuz olması normal epi topu bir hafta idare edecek vatsaptan genele yazmak nedemek ya şeytan diyor aç ağzını yum gözünü
Senin sezaryen olmanı hiç istemiyordum kız...burda da iyice panpa olduk hey Allah ım...doğurabilir diyordum hep içimden...niye acele etti doktor...bence de canım hep bunu söylüyorum o başın çapı 10 cm olsa belki çatısı müsait 11cm olani bile doğurabilecek şekilde kadın yani 10cm baş capı ultrasonda görunüyor diye sezaryen kararı verilemez o bile kesin değil ki...hele de açılma vs varmış çok şükür...ilkte bilmedik gecti gitti de ikinci sezaryen çok daha zor başına gelecekleri bile bile gidip ameliyat masasına yatmakAy inş cnm inş, mecbur olursa ne yapalım sezeryan olur ama şimdi sunu sancı bile alabilirim ayrıca daha 38. içindeyim yani koşturmaya gerek yok risk yoksa. Çok mutlu oldum ama ben açılma dedi yaa çok istiyorum şöyle suyum gelsin falan koşayım hastaneye
Inşallah istediğin gibi gece doğumun banada hurma diyorlardı yedim yedim suyum geldi sandım yoktu sezeryana alındımdi inşallah sandın olur canim suni şancı berbatmışAy inş cnm inş, mecbur olursa ne yapalım sezeryan olur ama şimdi sunu sancı bile alabilirim ayrıca daha 38. içindeyim yani koşturmaya gerek yok risk yoksa. Çok mutlu oldum ama ben açılma dedi yaa çok istiyorum şöyle suyum gelsin falan koşayım hastaneye
Ay teşekkür ederim kuzum ya inş olur. geçen hafta kendi doktorum il dışındaydı başka doktor gördü mecburen o bana karın çevresi büyük riskli falan deyince eşim kudurdu 3 doktor gezdirdi, üniversitedeki muayene bile etmedi asistanı baktı o da beni şeker hastası bile yaptı. özeldeki sen yaparsın kalçan geniş dedi ama çatı bakmadı yine de sezeryanı tavsiye etti hırpalanma dedi. bugün benim doktor çatı bakınca oooo çok kolay olur dedi kalçamda geniş zaten işe yaradı sonunda. ben çok mutlu oldum risk olmasın yeter yalnız benim bıdık korktu bak normal gelmeye yeltendiSenin sezaryen olmanı hiç istemiyordum kız...burda da iyice panpa olduk hey Allah ım...doğurabilir diyordum hep içimden...niye acele etti doktor...bence de canım hep bunu söylüyorum o başın çapı 10 cm olsa belki çatısı müsait 11cm olani bile doğurabilecek şekilde...hele de açılma vs varmış çok şükür...ilkte bilmedik gecti gitti de ikinci sezaryen çok daha zor başına gelecekleri bile bile gidip ameliyat masasına yatmakinşallah güzel güzel doğurursun sularca sancılarca
Canım alt yumuşasın diye pamuğa zeytinyağı döküp pet koy
Aha şimdi çömele çömele ev sildim ayırdım bacaklarımı hep. Birazdanda pilates topunda hoplayacağım. Cumaya doğurmak hedefim. Doktorum haftasonuda yokmuş doğurma sakın haftasonu diyorDün temizlik yaptım hep çömeldim işe yaradı belki de baştan temizleyeyim kız. Hadi inş sağlıkla yaparız.
cuma mübarek gün mis gibi olur topum yok benim sandalyeye ters otur, birde ellerini duvara yasla otur kalk.Aha şimdi çömele çömele ev sildim ayırdım bacaklarımı hep. Birazdanda pilates topunda hoplayacağım. Cumaya doğurmak hedefim. Doktorum haftasonuda yokmuş doğurma sakın haftasonu diyor
Hanımlar sabaha kadar uyumadım stres yaptım ben sezeryan istemiyorum diye gece belime sancı giirdi sabah kalktım devletteki kendi doktoruma gittim, öğleye kadar bekledim ama çok mutlu oldum. Bebişe 3900, 10 cm dedi kafa çapına ve bu daha küçülür doğum anında dedi. Rahim ağzım olgunlaşmış yumuşamış ve 2 cm gibi açıklık varmış5 kilo bile doğurmaya müsait çatın dedi, özeldeki doktorda demişti zaten ah o geçen haftaki kadın beni telaşlandırdı. sezeryanı iptal ettim normal bekliyoruz hurmaya devam.
cuma mübarek gün mis gibi olur topum yok benim sandalyeye ters otur, birde ellerini duvara yasla otur kalk.
Evlenene kadar erkekler nefislerine sahip cikamaz zannediyordumYa normalde de söylemesi ayıp 3 gün naz yapim trip atar sen beni sevmiyormusun diye 4 gün olsun kıyameti koparır küser bildiğinAma işte nasıl bir psikolojidelerse adam nuh dedi başkada birşey demedi. Okudu netten gerçekten yapılıyormu diye destekleyen birşey bulamadı yok dedi unut dedi
Ben ciddi ciddi sasirdigini dusunuyorum zatenOoooo o zaman biz en az iki hafta beklemeyelim
senin o kadar inmesine rağmen bi hafta şonra dediyse.
Bizim bebekler yolunu mu şaşırdı acaba ağzımızdan mı çıkacak sanıyorlar kendilerinibenim de baya yukarda. Mideme ciddi baskı alıyorum
Aynen
Ay canım o kadar çok geliyorlar ki sana 5 tane azda değilmiş..sen bile karıştırıyorsundurartık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?