- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.861
Çok.gecmis olsun canım.ya alerji ilacı kullaniyomusunuz o biraz iyi geliyo sankiKizlar sabaha dogru yine atak gecrdi oglum .
Napicagimi sasrdim .cok uzuluyorum elimden birsey gelmiyo.
3_4 saatlik uykuyla ayakta duruyorum.
Bide bugun kadin almistim mecbur ayakta kaldim .islerde yarim yamalak oldu..iptal de edemedim.leyla gibiyim simdi .
Hersey biyana oglum duzelseydi baska birsry istemezdim .
Ayy valla çok sevindim ya hakettin sen inşallah devamı da gelir, okadar uğraştın. Ama tabi yine de hakkında hayırlısı olsun canım inşallahHanımlar sabaha kadar uyumadım stres yaptım ben sezeryan istemiyorum diye gece belime sancı giirdi sabah kalktım devletteki kendi doktoruma gittim, öğleye kadar bekledim ama çok mutlu oldum. Bebişe 3900, 10 cm dedi kafa çapına ve bu daha küçülür doğum anında dedi. Rahim ağzım olgunlaşmış yumuşamış ve 2 cm gibi açıklık varmış5 kilo bile doğurmaya müsait çatın dedi, özeldeki doktorda demişti zaten ah o geçen haftaki kadın beni telaşlandırdı. sezeryanı iptal ettim normal bekliyoruz hurmaya devam.
Ay maşaşlah gözünaydın darısı başımıza canım. Kokla mis gibi bebeğini bizim için de :)Merhaba kizlar ben oglumu bu sabah 9da kucagima aldim. Cok korktum tir tir titredim ama anesteziden sonra ne sonda ne aci hicbisi hissetmedim tarif edilemez bir his onun ilk sesini aglamasini duymak.
. Allahim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin. Korkacak bosey yokmus gercekten. Rahat olun dua edin 20 dk bile surmuyor hepinizi seviyorum iyi ki burasi vardi hamilelik boyunca...
Kizlar sabaha dogru yine atak gecrdi oglum .
Bide bugun kadin almistim mecbur ayakta kaldim .islerde yarim yamalak oldu..iptal de edemedim.leyla gibiyim simdi .
Aynı şeyleri yaşamışız canım. Ben de ilk oğlumda inat ettim mama vermicem diye ve sütüm 4. Gün geldi. Tabi oğlum sarılık oldu dediğin gibi tam olarak 3 ayda geçti. Mamayı sırf kan şekeri düşmesin diye vericem yoksa emzirmeye devam inşallah. Elektrikli pompa avent, lansinoh öneriliyor genelde. Bir de medela mini diye pompa var onu kullananlarda çok memnun. 3 ünü bir araştır istersen. Bu arada bugün bime Baby Goat diye keçi sütlü bir mama gelecekti ama acaba 1 no su geldi mi.iyi bir mama ben onu almayı düşünüyorum. İlk 1 hafta emzirme +mama şeklinde sonra sarılık riski ortadan kalkınca sadece anne sütü ile emzirmeye devam edicem inşallahAh bide bi sorum var herkese.gogus pompası alan varmı aranızda yada düşünen.benim oğlumda sezeryan sonrası 5 gün sütüm gelmedi.oglumda minnakti ememiyordu.manuel pompayla ağlaya ağlaya sağmıştım canım çok yanmıştı.tabi oğlumda sarılık olmuştu açlıktan.3 ay uğraşmıştık hastane hastane.simdi bi elektrikli pompa alayım diyorum.dogumun olduğü gün sagmaya baslayayim daha cabuk gelsin diye bide ilk gun mama veririm.cunku oğlumda inat etmiştim vermicem mama emziricem diye.bu sefer her önlemi alayım diyorum sarılığa karşı.siz ne düşünüyorsunuz bu pompalar hakkında.aldiysaniz hangi marka aldınız.yada etraftan şu marka daha iyi çekiyo diye duydunuzmu.
Merhaba kizlar ben oglumu bu sabah 9da kucagima aldim. Cok korktum tir tir titredim ama anesteziden sonra ne sonda ne aci hicbisi hissetmedim tarif edilemez bir his onun ilk sesini aglamasini duymak.
. Allahim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin. Korkacak bosey yokmus gercekten. Rahat olun dua edin 20 dk bile surmuyor hepinizi seviyorum iyi ki burasi vardi hamilelik boyunca...
Aynen cnm muayene oldu hiç acimadi ondan şaşırdım nedne kanama oluyir diye geliyor yine.
Valla bende dedigin gibi yaotim araştırdım yanlismis zaten vücudunda tuz oranı yükselmiş oğlumun, idrarı kiremit rengi bişey bıraktı beze , beslenememekten.. acıbadem de çocuk Dr da dedi ilk gunler çok önemli diye . Zaten ilk gunler süt saril şarıl gelmiyor ki doyursun iki saat boyunca anca damla damla geliyor
Cnm kahverengi olunca sorun yok dedi ebe pembemsi olursa nişan dedi. Çok değil böyle regl son günü gibi az az. Gerçi benimle aynı giden arkadasin olmamış, açılma olunca biriken kan falan dedi ama belimde sancı var ve uykum.Canım gittin mi acile devam ettiği için.
Canım ben doğumdan sonra ne kadar ne siklikta emzirdim açıkçası hatırlamıyorum. Çok ağrım vardı hatta bebeği bile tutamıyordum. 3 gün hastanede yattım ve hiç hatırımda yok o zamanlar. Hatta oğlum çok sakindi herkes senin ağrını hissediyor herhalde diyordu çünkü o ağladığında ben oğlum der demez susardı. Her sabah çocuk doktoru gelip kontrol ediyordu. Sukur birsey olmadi. Ama her çocuk farklı bünye. O zaman gebelik sekerim yoktu şimdi var bu sefer kızımda daha dikkatli olmak zorundayım
Çok geçmiş olsun sağlık gibisi yok valla. Allahım acil şifalar versin oğlunaKizlar sabaha dogru yine atak gecrdi oglum .
Gözünaydın sağlıkla büyüsün inşallahMerhaba kizlar ben oglumu bu sabah 9da kucagima aldim. Cok korktum tir tir titredim ama anesteziden sonra ne sonda ne aci hicbisi hissetmedim tarif edilemez bir his onun ilk sesini aglamasini duymak.
Cnm kahverengi olunca sorun yok dedi ebe pembemsi olursa nişan dedi. Çok değil böyle regl son günü gibi az az. Gerçi benimle aynı giden arkadasin olmamış, açılma olunca biriken kan falan dedi ama belimde sancı var ve uykum.
YaAmadım buraya :) dün sabah sekiz buçukta kavuştuk ikimizde. Sezeryanda hiç korktuğum gibi olmadı. Şuan ne aprı ne sancım vae. Elifimde çok iyi hamdolsun. Evdeyiz şuanda biz.:).darısı tüm gün sayan hamişlere.m3rf392 Canım ne durumdasin doğum yaptın mı? Bebis nasıl sen nasilsin?
Gözün aydın canım analı babalı büyüsün inşallahYaAmadım buraya :) dün sabah sekiz buçukta kavuştuk ikimizde. Sezeryanda hiç korktuğum gibi olmadı. Şuan ne aprı ne sancım vae. Elifimde çok iyi hamdolsun. Evdeyiz şuanda biz.:).darısı tüm gün sayan hamişlere.
Aynen canım bu süt meselesi de kişiden kişiye değişiyor misal benimkisi sutum az gelmiş 3.750 doğmuştu yetmemiş baygın suskun yatıyordu .3 gün fazlaymis niye o kadar çok ben ilkinde bir gece yattım ama şimdiki Dr kaç gün derse yatarım evdeki küçük bana çok çok bağlı sırtımdaki benle yatar kalkar oynar evde beni mahveder valla çok zor ikinci bebek doğunca ilkinden ara ara uzak kalmak zorunda olmak seninki kaç yasindaCanım gittin mi acile devam ettiği için.
Canım ben doğumdan sonra ne kadar ne siklikta emzirdim açıkçası hatırlamıyorum. Çok ağrım vardı hatta bebeği bile tutamıyordum. 3 gün hastanede yattım ve hiç hatırımda yok o zamanlar. Hatta oğlum çok sakindi herkes senin ağrını hissediyor herhalde diyordu çünkü o ağladığında ben oğlum der demez susardı. Her sabah çocuk doktoru gelip kontrol ediyordu. Sukur birsey olmadi. Ama her çocuk farklı bünye. O zaman gebelik sekerim yoktu şimdi var bu sefer kızımda daha dikkatli olmak zorundayım
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım sağlıkla büyüt bende ya yarın ya perşembe kavuşacağımYaAmadım buraya :) dün sabah sekiz buçukta kavuştuk ikimizde. Sezeryanda hiç korktuğum gibi olmadı. Şuan ne aprı ne sancım vae. Elifimde çok iyi hamdolsun. Evdeyiz şuanda biz.:).darısı tüm gün sayan hamişlere.
Neler yedin canım bende doğuma.kadar biraz daha kilo alsın istiyorumKızlar doktordan çıktım şimdi..27 nisan Cuma 8.30 sezeryan tarihi verdi..Kızıma kavuşmama günler kaldı ..kalbim pir pir atıyor...çok şükür kiloda almış fıstığım..kendimi besiye çekmem işe yaramıs
Masallahımız var teyzesiiiGünaydın kızlar doğumu olanlara kolaylıklar diliyorum sağlıkla kavussunlar insallah mis kokulu bebişlere
@Assoskardelen384 @esmerhatun66 Y Yagmurtanesi4 sizler nasılsız yavrular nasıl
@BenekliKelebek dogum yapıcaktı ondanda hiç ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?