2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Neler yedin canım bende doğuma.kadar biraz daha kilo alsın istiyorum
Günde 1 veya 2 muz.yine 1 veya 2 bardak süt..2 günde bir yiyordum yumurta..hergün bir tane yedim ..eti haftada 1 den 2 ye çıkardım..kaşar peyniri..muhakkak..ceviz.badem.fındik.üzüm..aslında hepsini yiyordum miktarlarını arttırdım..Bol bol sol yanıma yatıp dinlendim..önceki hafta çok yoğundum dinlenmeye çok fırsatım olmamıştı..anlayacağın yiyip içip sola uzandım..önceki kontrolde sadece 60 gr almıştı..şimdi bu hafta yarım kilo almıs

Cok geçmiş olsun canım ya inşallah biran önce toparlarsiniz.

Kızlar bişey sorcam su gelmesi nasıl bişey? Ben yürüyüş yaptım geldim uzandım biraz hafif hafif belimden sol bacağıma doğru ağrım var tuvalete gittim.. tuvaletimi yaptım kalktım giyinirken sanki azıcık üstüme kaçırdım.. tam yapamadım herhalde diye düşünüyorum şuan ama su gelse anlardım dimi?

Maşallah o zaman canım bende şeker sınırda diye dikkat etmek zorundayım şimdi gidip ceviz kiriyimmbari :)

Anlarsın cnm..miktarı çok oluyor..

Dogum yapanlarin gozu aydin olsun. Allah saglikli uzun omur versin minnaklara. Valla sizi gordukce sabrim iyice tasiyo artik. Son haftalar hic gecmiyo resmen. Ilk zamanlar nasil sabretmisim hayret yani... Off of hem bebegimi ozledim hem hamilelikten sıkıldım.Bende dogurmak istiyoruummm

Hiç suyum gelmedin olmuyorum.ama daha çok.miktar.oluyo sanırım.su

Oh oh maaşallah kuzum ya senin de hayırlı olsun bebeğin sağlıklı mutlu huzurlu olsun hep.ne güzel haberler geliyo r sezeryanlardan

Gözün aydın canım sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin Rabbim. Mutlu bir ömür geçirin oğlumla inşallah.

selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı 1 haftadır 100 lere vuran sancılarım var ama açılmam henüz yok bekliyorum bakalım kızım 2890 gr olmuş biraz minnoş bir kız olacak dediler

Canım gayet iyi kilosu 20 gün var sanırım doğumuna 3200 u geçer gibi geldi. Haftasıyla uyumlu kilosu sonuçta.

Sendeki su mu bilmiyorum ama bana da çok oluyor öyle ben o yüzden hemen kalkmııorum biraz bekliyorum çok az daha geliyor çişim öyle kalkıyorum

Gözün aydın. Allah analı babalı hayırlı evlat etsin

Çok geçmiş olsun canım alerji ilacı kullanıyormuşum ben bu havalarda birşey olmasa bile zaditen damla kullanıyorum ama.eger tıkanma falan olursa deliçay veriyorum öksürük şurubu ile gerçi hava makinemizde var ama hiç ihtiyacım olmuyor şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…