- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.881
Allah analı babalı büyütsün canımYaAmadım buraya :) dün sabah sekiz buçukta kavuştuk ikimizde. Sezeryanda hiç korktuğum gibi olmadı. Şuan ne aprı ne sancım vae. Elifimde çok iyi hamdolsun. Evdeyiz şuanda biz.:).darısı tüm gün sayan hamişlere.
Dualarim seninle canimGözün aydın canım darısı yarın benim başıma inşallah
Günde 1 veya 2 muz.yine 1 veya 2 bardak süt..2 günde bir yiyordum yumurta..hergün bir tane yedim ..eti haftada 1 den 2 ye çıkardım..kaşar peyniri..muhakkak..ceviz.badem.fındik.üzüm..aslında hepsini yiyordum miktarlarını arttırdım..Bol bol sol yanıma yatıp dinlendim..önceki hafta çok yoğundum dinlenmeye çok fırsatım olmamıştı..anlayacağın yiyip içip sola uzandım..önceki kontrolde sadece 60 gr almıştı..şimdi bu hafta yarım kilo almısNeler yedin canım bende doğuma.kadar biraz daha kilo alsın istiyorum
Cok geçmiş olsun canım ya inşallah biran önce toparlarsiniz.Kizlar sabaha dogru yine atak gecrdi oglum .
Napicagimi sasrdim .cok uzuluyorum elimden birsey gelmiyo.
3_4 saatlik uykuyla ayakta duruyorum.
Bide bugun kadin almistim mecbur ayakta kaldim .islerde yarim yamalak oldu..iptal de edemedim.leyla gibiyim simdi .
Hersey biyana oglum duzelseydi baska birsry istemezdim .
Yerim.sizi ben maşallah maşallah Allah'ım nazardan korusun oyyyyMasallahımız var teyzesiii
Maşallah o zaman canım bende şeker sınırda diye dikkat etmek zorundayım şimdi gidip ceviz kiriyimmbari :)Günde 1 veya 2 muz.yine 1 veya 2 bardak süt..2 günde bir yiyordum yumurta..hergün bir tane yedim ..eti haftada 1 den 2 ye çıkardım..kaşar peyniri..muhakkak..ceviz.badem.fındik.üzüm..aslında hepsini yiyordum miktarlarını arttırdım..Bol bol sol yanıma yatıp dinlendim..önceki hafta çok yoğundum dinlenmeye çok fırsatım olmamıştı..anlayacağın yiyip içip sola uzandım..önceki kontrolde sadece 60 gr almıştı..şimdi bu hafta yarım kilo almıs
Anlarsın cnm..miktarı çok oluyor..Kızlar bişey sorcam su gelmesi nasıl bişey? Ben yürüyüş yaptım geldim uzandım biraz hafif hafif belimden sol bacağıma doğru ağrım var tuvalete gittim.. tuvaletimi yaptım kalktım giyinirken sanki azıcık üstüme kaçırdım.. tam yapamadım herhalde diye düşünüyorum şuan ama su gelse anlardım dimi?
Hiç suyum gelmedin olmuyorum.ama daha çok.miktar.oluyo sanırım.suKızlar bişey sorcam su gelmesi nasıl bişey? Ben yürüyüş yaptım geldim uzandım biraz hafif hafif belimden sol bacağıma doğru ağrım var tuvalete gittim.. tuvaletimi yaptım kalktım giyinirken sanki azıcık üstüme kaçırdım.. tam yapamadım herhalde diye düşünüyorum şuan ama su gelse anlardım dimi?
Allah razı olsun kuzumDualarim seninle canim
Yaa maşallah size ne kadar güzelsiniz ikinizdeMasallahımız var teyzesiii
Kuruyemiş ve kaşar peynirini yüklen cnm o zaman..en önemlisi dinlenmek sanırım..hemşiremde aynı şeyi söyledi cnm..Bol bol soluna yatıp dinlenMaşallah o zaman canım bende şeker sınırda diye dikkat etmek zorundayım şimdi gidip ceviz kiriyimmbari :)
Oh oh maaşallah kuzum ya senin de hayırlı olsun bebeğin sağlıklı mutlu huzurlu olsun hep.ne güzel haberler geliyo r sezeryanlardanYaAmadım buraya :) dün sabah sekiz buçukta kavuştuk ikimizde. Sezeryanda hiç korktuğum gibi olmadı. Şuan ne aprı ne sancım vae. Elifimde çok iyi hamdolsun. Evdeyiz şuanda biz.:).darısı tüm gün sayan hamişlere.
Merhaba kizlar ben oglumu bu sabah 9da kucagima aldim. Cok korktum tir tir titredim ama anesteziden sonra ne sonda ne aci hicbisi hissetmedim tarif edilemez bir his onun ilk sesini aglamasini duymak.
. Allahim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin. Korkacak bosey yokmus gercekten. Rahat olun dua edin 20 dk bile surmuyor hepinizi seviyorum iyi ki burasi vardi hamilelik boyunca...
selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı 1 haftadır 100 lere vuran sancılarım var ama açılmam henüz yok bekliyorum bakalım kızım 2890 gr olmuş biraz minnoş bir kız olacak dediler
Sendeki su mu bilmiyorum ama bana da çok oluyor öyle ben o yüzden hemen kalkmııorum biraz bekliyorum çok az daha geliyor çişim öyle kalkıyorumKızlar bişey sorcam su gelmesi nasıl bişey? Ben yürüyüş yaptım geldim uzandım biraz hafif hafif belimden sol bacağıma doğru ağrım var tuvalete gittim.. tuvaletimi yaptım kalktım giyinirken sanki azıcık üstüme kaçırdım.. tam yapamadım herhalde diye düşünüyorum şuan ama su gelse anlardım dimi?
Gözün aydın. Allah analı babalı hayırlı evlat etsinMerhaba kizlar ben oglumu bu sabah 9da kucagima aldim. Cok korktum tir tir titredim ama anesteziden sonra ne sonda ne aci hicbisi hissetmedim tarif edilemez bir his onun ilk sesini aglamasini duymak.
. Allahim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin. Korkacak bosey yokmus gercekten. Rahat olun dua edin 20 dk bile surmuyor hepinizi seviyorum iyi ki burasi vardi hamilelik boyunca...
Masallahımız var teyzesiiiQUOTE
Yaaaaa bu ne cildirdim resmen binlerce maşallah güzel kizim
Kizlar sabaha dogru yine atak gecrdi oglum .
Napicagimi sasrdim .cok uzuluyorum elimden birsey gelmiyo.
3_4 saatlik uykuyla ayakta duruyorum.
Bide bugun kadin almistim mecbur ayakta kaldim .islerde yarim yamalak oldu..iptal de edemedim.leyla gibiyim simdi .
Hersey biyana oglum duzelseydi baska birsry istemezdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?