- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.901
Şu hamileliğin başından beri ev temizleme aşkı geldi bana bisey yapmadan duramaz oldum artık dinlenilen.ama.cok.sukur az iş kaldı bitti sayılır :)Kuruyemiş ve kaşar peynirini yüklen cnm o zaman..en önemlisi dinlenmek sanırım..hemşiremde aynı şeyi söyledi cnm..Bol bol soluna yatıp dinlen
Suyun rengi biraz farklı oluyodu muhtemelen doktorumda bı danış bakalım.ANNONA @UykucuSirine @Kumsalpoyraz böyle bacaklarımdan süzüldü ama su olsa bile panik yapmıcam hemen sancım falan yok çünkü gayet iyiyim çok şükür.. çok yürüdüm merdiven çıktım ondan mı oldu acaba..
Ben im bu hamilelik te değil ama öncekinden ara sıra klozetten kalktığımda su gelir gibi akar islatirdi Dr giderdim ama bebeğin suyu değildi herhalde kalan idrardan oluyor oANNONA @UykucuSirine @Kumsalpoyraz böyle bacaklarımdan süzüldü ama su olsa bile panik yapmıcam hemen sancım falan yok çünkü gayet iyiyim çok şükür.. çok yürüdüm merdiven çıktım ondan mı oldu acaba..
YaAmadım buraya :) dün sabah sekiz buçukta kavuştuk ikimizde. Sezeryanda hiç korktuğum gibi olmadı. Şuan ne aprı ne sancım vae. Elifimde çok iyi hamdolsun. Evdeyiz şuanda biz.:).darısı tüm gün sayan hamişlere.
Valla rengine falan bakmadım ama değişik bi renk olsa dikkatimi çekerdi o kadar ıkınmaya başka şey beklerken altıma mı işedim acabaaa :))Suyun rengi biraz farklı oluyodu muhtemelen doktorumda bı danış bakalım.
Alemsin ya :))Valla rengine falan bakmadım ama değişik bi renk olsa dikkatimi çekerdi o kadar ıkınmaya başka şey beklerken altıma mı işedim acabaaa :))
Ayyy canım masallahhh çok çok çok sevindim inanki. Spinal mı oldun? Kuzuna da sağlıklı huzurlu ömürler insallahhhYaAmadım buraya :) dün sabah sekiz buçukta kavuştuk ikimizde. Sezeryanda hiç korktuğum gibi olmadı. Şuan ne aprı ne sancım vae. Elifimde çok iyi hamdolsun. Evdeyiz şuanda biz.:).darısı tüm gün sayan hamişlere.
Kizlar sabaha dogru yine atak gecrdi oglum .
Napicagimi sasrdim .cok uzuluyorum elimden birsey gelmiyo.
3_4 saatlik uykuyla ayakta duruyorum.
Bide bugun kadin almistim mecbur ayakta kaldim .islerde yarim yamalak oldu..iptal de edemedim.leyla gibiyim simdi .
Hersey biyana oglum duzelseydi baska birsry istemezdim .
Ah bide bi sorum var herkese.gogus pompası alan varmı aranızda yada düşünen.benim oğlumda sezeryan sonrası 5 gün sütüm gelmedi.oglumda minnakti ememiyordu.manuel pompayla ağlaya ağlaya sağmıştım canım çok yanmıştı.tabi oğlumda sarılık olmuştu açlıktan.3 ay uğraşmıştık hastane hastane.simdi bi elektrikli pompa alayım diyorum.dogumun olduğü gün sagmaya baslayayim daha cabuk gelsin diye bide ilk gun mama veririm.cunku oğlumda inat etmiştim vermicem mama emziricem diye.bu sefer her önlemi alayım diyorum sarılığa karşı.siz ne düşünüyorsunuz bu pompalar hakkında.aldiysaniz hangi marka aldınız.yada etraftan şu marka daha iyi çekiyo diye duydunuzmu.
Merhaba kizlar ben oglumu bu sabah 9da kucagima aldim. Cok korktum tir tir titredim ama anesteziden sonra ne sonda ne aci hicbisi hissetmedim tarif edilemez bir his onun ilk sesini aglamasini duymak.
. Allahim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin. Korkacak bosey yokmus gercekten. Rahat olun dua edin 20 dk bile surmuyor hepinizi seviyorum iyi ki burasi vardi hamilelik boyunca...
Masallahımız var teyzesiii
Yerimmmmm masalllahhhh güzeller yaaMasallahımız var teyzesiii
Neden yan olmuyormuş ben hep yan yatiyorum 20 dk hayatta yatamam sırt üstü bari oturur pozisyonda çeksinlerMerhaba kızlar
Minnoşum 2439 gr olmuş, haftası ile uyumlu her şeyi
Her şey de yolunda çok şükür
Bir sonraki kontrol 8 mayıs
Yalnız nst de sırt üstü yatırıyorlar hep, yan olmuyo dediler
Canıma okuyo resmen bel ağrısı, kalkarken ağlayacaktım
Zaten son zamanlarda çok fazla bel ağrım var
Hayırlısıyla tamamlayalım inşallah
Aynen canım bu süt meselesi de kişiden kişiye değişiyor misal benimkisi sutum az gelmiş 3.750 doğmuştu yetmemiş baygın suskun yatıyordu .3 gün fazlaymis niye o kadar çok ben ilkinde bir gece yattım ama şimdiki Dr kaç gün derse yatarım evdeki küçük bana çok çok bağlı sırtımdaki benle yatar kalkar oynar evde beni mahveder valla çok zor ikinci bebek doğunca ilkinden ara ara uzak kalmak zorunda olmak seninki kaç yasinda
Öyle deme korkuyorumOy masallah saglikla buyusun. Sezeryan cok rahat bence ya. Normal delilik valla.
Canım ara ara bana da oluyor, sakin ol oku içinden rahatlarsinAy Allahım bugun içim içime sığmıyor nedenki bilmiyorum sanki zaman tıkanmış herşey kötü gidiyor oturup ağlayasım herkesle kavga edesim var offfffffff .... Allahım sen içimi genişlet... Varmı benim gibi içi şişennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?