2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kuruyemiş ve kaşar peynirini yüklen cnm o zaman..en önemlisi dinlenmek sanırım..hemşiremde aynı şeyi söyledi cnm..Bol bol soluna yatıp dinlen
Şu hamileliğin başından beri ev temizleme aşkı geldi bana bisey yapmadan duramaz oldum artık dinlenilen.ama.cok.sukur az iş kaldı bitti sayılır :)

W wisne83
Ben im bu hamilelik te değil ama öncekinden ara sıra klozetten kalktığımda su gelir gibi akar islatirdi Dr giderdim ama bebeğin suyu değildi herhalde kalan idrardan oluyor o

Gözün aydın canım. Analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin canım. Ne güzel ağrısızsin maşallah nazar degmesin

Ayyy canım masallahhh çok çok çok sevindim inanki. Spinal mı oldun? Kuzuna da sağlıklı huzurlu ömürler insallahhh

Allah yardimcin olsun

Avent cok kotuymus. Lansinoh iyi diyolar. Medela cok iyiymis.

Oy masallah saglikla buyusun. Sezeryan cok rahat bence ya. Normal delilik valla.

Ay Allahım bugun içim içime sığmıyor nedenki bilmiyorum sanki zaman tıkanmış herşey kötü gidiyor oturup ağlayasım herkesle kavga edesim var offfffffff .... Allahım sen içimi genişlet... Varmı benim gibi içi şişennnn

Merhaba kızlar
Minnoşum 2439 gr olmuş, haftası ile uyumlu her şeyi
Her şey de yolunda çok şükür
Bir sonraki kontrol 8 mayıs
Yalnız nst de sırt üstü yatırıyorlar hep, yan olmuyo dediler
Canıma okuyo resmen bel ağrısı, kalkarken ağlayacaktım
Zaten son zamanlarda çok fazla bel ağrım var
Hayırlısıyla tamamlayalım inşallah

Neden yan olmuyormuş ben hep yan yatiyorum 20 dk hayatta yatamam sırt üstü bari oturur pozisyonda çeksinler

Canım benim doğumdan sonra hematom oluşmuştu geç müdahale edildi gece 2 de doğum yaptım gündüz 11 i geçerken ameliyata girdim çok kan kaybetmiştim. Zaten tuvalette bayilmasam herhalde hala benim naz yaptığını düşüneceklerdi hemşireler doğum sancısı hiçbirşeyi o ağrının yanında. Ameliyat sonrası eğitim araştırma hastanesine sevk edildim. Kan nakli birde yırtığım çok büyükmüş dikişlerin tutup tutmaması derken 3 gün kaldım. Inşallah bu sefer böyle bir teslimle karşılaşmayacağım. O yüzden eğitim araştırma olsun diyorum.
Canım oğlum 2.5 yaşında ve tam sendromu başladı zamanlama mükemmel. Evet sırtta omuzda gezme zamanları ben fazla kaldıramıyorum diye babaya daha düşkün hatta amcaya :) biraz önce amcasıyla sahile gittiler bisiklete binmeye birde aç olması lazımdı ama beyefendi amcayı bırakmak istemedi. Amcası da kaptan her an sefere gidebilir bende o yüzden birşey demiyorum ama doğumda birada olursa amcasıyla sorunsuz kalır diye dusunuyorum.
Senin bebiş kaç yasinda

Birde bu hurmayi gunde kac tane yiyosunuz ben dun bes bugun bes yedim ama dogru mudur?

Canım ara ara bana da oluyor, sakin ol oku içinden rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…