2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşirah suresini oku anlamıyla beraber inş feraha çıkarsın

Neden yan olmuyormuş ben hep yan yatiyorum 20 dk hayatta yatamam sırt üstü bari oturur pozisyonda çeksinler
Bugün sordum yan yatayım belim çok ağrıyo diye, olmuyo maalesef dedi hemşire, diğer anneleriniz de soruyo ama dedi
Bence de olur ya nst korkum oldu resmen

Canım suyun gelse anlarsin daha çok gelir sızıntı gibi az gelip durmaz yani. Birde ebe çişini tutabilirsin ama suyun gelirse tutamazsın oradan ayırt edebilirsiniz demişti ama ben artık çişimi de tutamıyorum ama.en azından şiddetini azaltabiliyorum. O kadar da kegel egzersizi yapardım bosunamiymis ki.

Benimki zaten çok hareket ediyor kalp atışını yakalamak zor oluyo belki ondandır bilmiyorum ki
Bi dahakine yastıkla gitçem
Her şey yavrular için onlar olmasa bu kadar sıkıntı gerçekten katlanilcak gibi değil Allah sabrını da kuvvetinde veriyo her acı her terslik gül.yuzlerini görene kadar :)

Olmuyo demesini anlamıyorum bizimki o zaman hep yanlısmi yani
Ben de gecen yan yattım kızlar, hemşire nasıl rahat edersen öyle yat istersen amuda kalk dediydi

Benimki zaten çok hareket ediyor kalp atışını yakalamak zor oluyo belki ondandır bilmiyorum ki
Bi dahakine yastıkla gitçem
Ben de yan yattım Nst de yanımda karnı iyice inmiş bi kadın vardı 39 haftalık o da yan dönmüştü neden olmuyormuş ki...bizim de çok hareketliydi 2-3 defa kalp atışları kayboldu falan o sayfayı doktora gösterdiler biraz daha yatsın demiş yattım sonraki sayfaya tamam sorun yok dedi çıktık geldik

Ohhhh ne güzel bir sezeryanlıdan iyi şeyler duyabilmek moral oldu bana maşallah canım nazar değmesin bebeğin nasıl iyidir inşallah

Gözünaydın şekerim sen de kavuşuyorsunuz bitiyor hasret. Valla eziyet de bitiyor şu son haftalar eziyet resmen :))
Masallahımız var teyzesiii
Ayhh maşallah ya yerimm yerimmm Çok güzelmiş gözlere bak ya boncuk boncuk nazar değmesin inşallah

Valla rengine falan bakmadım ama değişik bi renk olsa dikkatimi çekerdi o kadar ıkınmaya başka şey beklerken altıma mı işedim acabaaa :))
Canim suyun rengi normal su gibi oğlumda bende gelmişti Allahtan annem yanımdaydı durmayan bi su bitav kıvamlı gibiydi arabada bile oglusumun alt açma bezini kullanarak gitmiştim esofamn sirilsiklamdi hastaneye gittiğimde durmadı hiç evdeyken duş aldım çıktım yinede vardı 6 saat sonra sezeryana alınmıştım .

Valla ne yalan söyliyim ben de Bebek doğunca daha zor olacak belki ama şu ağırlık ağrılar şişme ve ev hapsi mahvetti beni
Maşallah canım bebişine. Bana da yan yatarsan daha doğru sonuç verir diyorlar. Yan daha iyiymiş hatta herkes öyle diyor

D Deli mavi prenses canım büyük gün geldi çattı herşeyin hazır nazır bekliyorsundur şimdi. Bugün iyice yorulup çay falan içme akşamdan. Vall gece uyku tutmaz kendimdsn biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…