- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.921
Allahım ağladım yaMasallahımız var teyzesiii
İnşirah suresini oku anlamıyla beraber inş feraha çıkarsınAy Allahım bugun içim içime sığmıyor nedenki bilmiyorum sanki zaman tıkanmış herşey kötü gidiyor oturup ağlayasım herkesle kavga edesim var offfffffff .... Allahım sen içimi genişlet... Varmı benim gibi içi şişennnn
Bugün sordum yan yatayım belim çok ağrıyo diye, olmuyo maalesef dedi hemşire, diğer anneleriniz de soruyo ama dediNeden yan olmuyormuş ben hep yan yatiyorum 20 dk hayatta yatamam sırt üstü bari oturur pozisyonda çeksinler
Kızlar bişey sorcam su gelmesi nasıl bişey? Ben yürüyüş yaptım geldim uzandım biraz hafif hafif belimden sol bacağıma doğru ağrım var tuvalete gittim.. tuvaletimi yaptım kalktım giyinirken sanki azıcık üstüme kaçırdım.. tam yapamadım herhalde diye düşünüyorum şuan ama su gelse anlardım dimi?
Olmuyo demesini anlamıyorum bizimki o zaman hep yanlısmi yaniBugün sordum yan yatayım belim çok ağrıyo diye, olmuyo maalesef dedi hemşire, diğer anneleriniz de soruyo ama dedi
Bence de olur ya nst korkum oldu resmen
Benimki zaten çok hareket ediyor kalp atışını yakalamak zor oluyo belki ondandır bilmiyorum kiOlmuyo demesini anlamıyorum bizimki o zaman hep yanlısmi yani
Her şey yavrular için onlar olmasa bu kadar sıkıntı gerçekten katlanilcak gibi değil Allah sabrını da kuvvetinde veriyo her acı her terslik gül.yuzlerini görene kadar :)Benimki zaten çok hareket ediyor kalp atışını yakalamak zor oluyo belki ondandır bilmiyorum ki
Bi dahakine yastıkla gitçem
Merhaba kızlar
Minnoşum 2439 gr olmuş, haftası ile uyumlu her şeyi
Her şey de yolunda çok şükür
Bir sonraki kontrol 8 mayıs
Yalnız nst de sırt üstü yatırıyorlar hep, yan olmuyo dediler
Canıma okuyo resmen bel ağrısı, kalkarken ağlayacaktım
Zaten son zamanlarda çok fazla bel ağrım var
Hayırlısıyla tamamlayalım inşallah
Ben de gecen yan yattım kızlar, hemşire nasıl rahat edersen öyle yat istersen amuda kalk dediydiOlmuyo demesini anlamıyorum bizimki o zaman hep yanlısmi yani
Ben de yan yattım Nst de yanımda karnı iyice inmiş bi kadın vardı 39 haftalık o da yan dönmüştü neden olmuyormuş ki...bizim de çok hareketliydi 2-3 defa kalp atışları kayboldu falan o sayfayı doktora gösterdiler biraz daha yatsın demiş yattım sonraki sayfaya tamam sorun yok dedi çıktık geldikBenimki zaten çok hareket ediyor kalp atışını yakalamak zor oluyo belki ondandır bilmiyorum ki
Bi dahakine yastıkla gitçem
Ohhhh ne güzel bir sezeryanlıdan iyi şeyler duyabilmek moral oldu banaYaAmadım buraya :) dün sabah sekiz buçukta kavuştuk ikimizde. Sezeryanda hiç korktuğum gibi olmadı. Şuan ne aprı ne sancım vae. Elifimde çok iyi hamdolsun. Evdeyiz şuanda biz.:).darısı tüm gün sayan hamişlere.
Kızlar doktordan çıktım şimdi..27 nisan Cuma 8.30 sezeryan tarihi verdi..Kızıma kavuşmama günler kaldı ..kalbim pir pir atıyor...çok şükür kiloda almış fıstığım..kendimi besiye çekmem işe yaramıs
Ayhh maşallah ya yerimm yerimmmMasallahımız var teyzesiii
Kızlar doktordan çıktım şimdi..27 nisan Cuma 8.30 sezeryan tarihi verdi..Kızıma kavuşmama günler kaldı ..kalbim pir pir atıyor...çok şükür kiloda almış fıstığım..kendimi besiye çekmem işe yaramıs
Canim suyun rengi normal su gibi oğlumda bende gelmişti Allahtan annem yanımdaydı durmayan bi su bitav kıvamlı gibiydi arabada bile oglusumun alt açma bezini kullanarak gitmiştim esofamn sirilsiklamdi hastaneye gittiğimde durmadı hiç evdeyken duş aldım çıktım yinede vardı 6 saat sonra sezeryana alınmıştım .Valla rengine falan bakmadım ama değişik bi renk olsa dikkatimi çekerdi o kadar ıkınmaya başka şey beklerken altıma mı işedim acabaaa :))
Normal canim benimki de çıktı ve hafif hafif acıyor dokununcaKızlar gobek deligim iyice dışarı firladi normal di mi?
Normal normal benimkide öyle :)Kızlar gobek deligim iyice dışarı firladi normal di mi?
Valla ne yalan söyliyim ben deDogum yapanlarin gozu aydin olsun. Allah saglikli uzun omur versin minnaklara. Valla sizi gordukce sabrim iyice tasiyo artik. Son haftalar hic gecmiyo resmen. Ilk zamanlar nasil sabretmisim hayret yani... Off of hem bebegimi ozledim hem hamilelikten sıkıldım.Bende dogurmak istiyoruummm
Maşallah canım bebişine. Bana da yan yatarsan daha doğru sonuç verir diyorlar. Yan daha iyiymiş hatta herkes öyle diyorMerhaba kızlar
Minnoşum 2439 gr olmuş, haftası ile uyumlu her şeyi
Her şey de yolunda çok şükür
Bir sonraki kontrol 8 mayıs
Yalnız nst de sırt üstü yatırıyorlar hep, yan olmuyo dediler
Canıma okuyo resmen bel ağrısı, kalkarken ağlayacaktım
Zaten son zamanlarda çok fazla bel ağrım var
Hayırlısıyla tamamlayalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?