2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar perşembe de bizim doğum ya şimdi ben yarın gece 12den sonra yemek yemicem ama su ya da içecek bisey de mi icmicem?

cn mama verme bence çenesi yoruluyordur ondan sık emer sık emmesinde sıkıntı yok daha rahat toplar kendini benim 2 kuzumda çok emerdi sık sık inş buda emer ne yavan olacak hiç duyadım sen bakma sık sık emzir çocuk toparlar kendini büyür

Canım su işe muhakkak devamı gelir..ama sanırım su değil..
Şu hamileliğin başından beri ev temizleme aşkı geldi bana bisey yapmadan duramaz oldum artık dinlenilen.ama.cok.sukur az iş kaldı bitti sayılır :)
bitirde bir an önce dinlen cnm

Çok şükür cnm..aynen son 3 gündür artık nefes alıp vermekte bile zorlanıyordum..boşuna değilmiş o sancılarım iyice dayamış poposunu rahime.4 mayısı çok istiyorduk ama mümkün değil dedi..Artık bende çok zorlanıyorum zaten
.

Hadi bakalım gözün aydin
Sağol cnm benim
UykucuSirine hadi bakalım hayırlı olsun kuzum
Sağol canım benim..bu hafta baya doğum var
Kızlar perşembe de bizim doğum ya şimdi ben yarın gece 12den sonra yemek yemicem ama su ya da içecek bisey de mi icmicem?
Evet canım içmeyeceksin

D Deli mavi prenses canım büyük gün geldi çattı herşeyin hazır nazır bekliyorsundur şimdi. Bugün iyice yorulup çay falan içme akşamdan. Vall gece uyku tutmaz kendimdsn biliyorum
Evet toist beklenen gün geldi herşeyim hazır çok şükür ama psikolojim tam olarak hazırmı bilmiyorum korkuyorum sanırım bide kızım hep aklımda duygusalım fazlasıyla uykusuzluk dün geceden başladı

Merhaba bayanlar bugün kontrolum vardı geçen cuma herşey yolundaydı ama nst de bebeğin kalp atımı normalin altında çıktı . Hemşirede sağolsun çok destek oldu 36 bitmiş zaten ,1 hafta erken olur doktor görsün acil Doğuma alır belki dedimi .Ne çanta ne bişey hala eksikler var sabah kahvaltı yaptım biraz karnım aç çıkarken hurma yedim dedim . Kasılmalarda çıktı o panikle doktora gittim,neyse ultrasonda herşey normaldi aklımızda bişey kalmasın dedi radyolojiye gittim kan akışına falan baktılar herşey normal dedi
Ben bukadar sıkıntı yaşarken ofistekiler işleri soruyorlar dedim ki az daha Doğuma giriyordum siz hala iş soruyorsunuz
Bol su iç, istiharat et haftaya Çarşamba bakalım ya perşembe alırız baktıkki iyi pazartesiyi zorlarız dedi . 38 +3 e falan denk geliyor bu korkuyla yarın gel yapalım dese giderdim
Benim gibi sezaryen yapacaklar hurma sakın yemeyin kasılmalara sebep oluyormuş Benim valide umreden geldi 1 haftadır hurma yiyorum

kızlar bugün genel temizliği yaptırdım ama ben de bittim, şu an parmağımı kıpırdatacak halim kalmadı. bugün nstye de girdim, sabit bir şekilde 40larda idi sancı, doktor önemli değil dedi. yarın bebeğin beşiğini kurmaya gelecekler, tahterevalli toro beşik almıştık, umarım memnun kalırız. içi sıkılan arkadaşlar beni de bugün nstden çıkınca bir ağlama aldı, epey de sürdü kendimi durduramadım. iyice sapıttı duygular bence. yarın ve bu hafta doğumu olan arkadaşlar hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. benim günüm de cuma belli olacak inşallah. doğumlar iyice hızlandı ve bebekleri gördükçe heyecanlanıyor hevesleniyorum.

Canım gözün aydın sağlıkla büyüt güzel kızını

Masallahımız var teyzesiii

Ay masallah subhanallah ne kadar sana benziyo

toist canım senin bugün değil miydi kontrolün

tgb34 canım aynı durumdayız belim ağrıyor banada müsait çatın dedi kafa önde senin gibi anlatsana durumun nedir
Cnm rahim ağzı olgunlasmis ve 2 cm gibi açılman var dedi. Rahmimde regl sancısı gibi ağrı var bu yeni bir şey. Dün geceden belime değişik ağrılar girmeye baslamıştı zaten. Hızlandırmak için elimizden geleni yapalim.

Aynı durumdayım seninle başından beri ikimiz normal doğum için mücadele ediyoruz özelliğin bana benzediği için takipteyim bana güç veriyosun.bugün benim alttan muayeneden sonra belim ağrıyor biraz regl havasındayım doktorun sana şunu şunu yap diye öneride bulundumu? Sancın felan artarsa yaz mutlaka

Ben de doktor kontrolüne gittim bugün, sancım çıkmadı. 38+1 deyiz, bu haftayı da bitiricem gibi geliyor bana. Doğum kanalına İnmemiş henüz. Benim hastane çantam hazır ama ev temizliği duruyor kadın alıcam. Bi de geceliğim tam hazır değil. Kapı süsü duruyor.

kızlaaaar bugün doğuran var mi? varsa gecmis olsun diliyorum gözunuz aydınben 37 de gidicem doktora insalah erken gelmez bebis en buyuk korkum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…