- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.941
3 ten sonra su yoktu sanırım canımKızlar perşembe de bizim doğum ya şimdi ben yarın gece 12den sonra yemek yemicem ama su ya da içecek bisey de mi icmicem?
cn mama verme bence çenesi yoruluyordur ondan sık emer sık emmesinde sıkıntı yok daha rahat toplar kendini benim 2 kuzumda çok emerdi sık sık inş buda emer ne yavan olacak hiç duyadım sen bakma sık sık emzir çocuk toparlar kendini büyürKuzlar bebişim cuma doğdu biliyorsunuz dr 2 saatte bir 25 dk emse yeter dedi ama kozım çok sık emiyo , 1 saatte falan emiyo beşiğe koyunca ağlıyo, sizce neden olabilir annemde sütün yavandır diyo mama verdi şimdi sizce nedeni ne sütüm geliyo hatta sağdım bile ama yavandamı oluyomuş biri bana akıl versin çocuğum mamaya alışmasın
Canım su işe muhakkak devamı gelir..ama sanırım su değil..ANNONA UykucuSirine @Kumsalpoyraz böyle bacaklarımdan süzüldü ama su olsa bile panik yapmıcam hemen sancım falan yok çünkü gayet iyiyim çok şükür.. çok yürüdüm merdiven çıktım ondan mı oldu acaba..
bitirde bir an önce dinlen cnmŞu hamileliğin başından beri ev temizleme aşkı geldi bana bisey yapmadan duramaz oldum artık dinlenilen.ama.cok.sukur az iş kaldı bitti sayılır :)
Çok şükür cnm..aynen son 3 gündür artık nefes alıp vermekte bile zorlanıyordum..boşuna değilmiş o sancılarım iyice dayamış poposunu rahime.4 mayısı çok istiyorduk ama mümkün değil dedi..Artık bende çok zorlanıyorum zatenOhhhh ne güzel bir sezeryanlıdan iyi şeyler duyabilmek moral oldu banamaşallah canım nazar değmesin bebeğin nasıl iyidir inşallah
Gözünaydın şekerim sen de kavuşuyorsunuz bitiyor hasret. Valla eziyet de bitiyor şu son haftalar eziyet resmen :))
Ayhh maşallah ya yerimm yerimmmÇok güzelmiş gözlere bak ya boncuk boncuk nazar değmesin inşallah
Sağol cnm benimHadi bakalım gözün aydin
Sağol canım benim..bu hafta baya doğum var
Evet canım içmeyeceksinKızlar perşembe de bizim doğum ya şimdi ben yarın gece 12den sonra yemek yemicem ama su ya da içecek bisey de mi icmicem?
Evet canım allah izin verirse yarınD Deli mavi prenses Canım yarın mi doğum?
EvetD Deli mavi prenses canım büyük gün geldi çattı herşeyin hazır nazır bekliyorsundur şimdi. Bugün iyice yorulup çay falan içme akşamdan. Vall gece uyku tutmaz kendimdsn biliyorum
Hayırlısıyla kavus inşallah kuzum bebiskoya yaaa çok heyecanlıEvet canım allah izin verirse yarın
Benim devam ediyor çok az az ve belimde sancı var hadi inş saglikla gelsin bebişler.Canım biraz önce tuvalete gittim bendende geldi akıntıyla beraber. Ama benim doktorum dedi kanama olur önemli değil diye açılmaya baktı bugün doktorum.
YaAmadım buraya :) dün sabah sekiz buçukta kavuştuk ikimizde. Sezeryanda hiç korktuğum gibi olmadı. Şuan ne aprı ne sancım vae. Elifimde çok iyi hamdolsun. Evdeyiz şuanda biz.:).darısı tüm gün sayan hamişlere.
Masallahımız var teyzesiii
Cnm rahim ağzı olgunlasmis ve 2 cm gibi açılman var dedi. Rahmimde regl sancısı gibi ağrı var bu yeni bir şey. Dün geceden belime değişik ağrılar girmeye baslamıştı zaten. Hızlandırmak için elimizden geleni yapalim.tgb34 canım aynı durumdayız belim ağrıyor banada müsait çatın dedi kafa önde senin gibi anlatsana durumun nedir
Aynı durumdayım seninle başından beri ikimiz normal doğum için mücadele ediyoruz özelliğin bana benzediği için takipteyim bana güç veriyosun.bugün benim alttan muayeneden sonra belim ağrıyor biraz regl havasındayım doktorun sana şunu şunu yap diye öneride bulundumu? Sancın felan artarsa yaz mutlakaCnm rahim ağzı olgunlasmis ve 2 cm gibi açılman var dedi. Rahmimde regl sancısı gibi ağrı var bu yeni bir şey. Dün geceden belime değişik ağrılar girmeye baslamıştı zaten. Hızlandırmak için elimizden geleni yapalim.
Bırakırmıyım canım ilk fırsatta haberdar ederim sizleriHayırlısıyla kavus inşallah kuzum bebiskoya yaaa çok heyecanlıbizi habersiz bırakma bak
Benimkide öyle bide hassas ki ahh ahh doğum dan sonra aynen yerine gircek canımKızlar gobek deligim iyice dışarı firladi normal di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?