2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Selam teyzoşlar biz 10 günlük olduk bugün Bebeğini kucağına alanlar var çok mesaj birikmiş hepinize hayırlı olsun ömürlü olsun inşallah bekleyenleriniz de mis kokulularınızı kucaklarınıza alırsınız sağ salimYarın kv gelecek onunla savaş halindeyiz tuzlucakmış kuzumu Fındık kadar zaten birde tuzlucam çemkiriverdim birazcık Yarın ola hayrola

Ya nasıl kötü şeyler yaşamışsin bende araştırma hastanesine guveniyorum ancak. Benimki de cumartesi 2 yaşında olacak sürekli kucağımda daha düne kadar da hergun gezdirdim bıkmadan ama artık bir gün kaldı doğuma hareket edemiyorum ağrım var . Korkma canım her doğum farklı sen zor olanı atlatmissin insallah çok kolay olacak

Amaaan o korksun senden burdaki herkesin önceliği bebeği gerekirse herkese cemkiririz

Arkadaşlar beni iyice doğum korkusu sarmaya başladı napıcam bilmiyorum :/ düşünmemeye çalışıyorum ama istemsiz düşünüyorum işte . Ne zaman geleceği de belli değil o daha çok heyecanlandırıyor beni :/ sanki başaramayacak gibi hissediyorum . Normal doğum yapanlar kesi atıldı mı herkese mutlaka yapıyorlar mı ve hissettiniz mi ? Kesi atılmasından da korkuyorum iyice telaş yaptım galiba :/

Öyle deme korkuyorum normali çok istedim hata mı ettim dr uyardı alttan şimdi bel ağrım var bekliyorum
Yok öyle deme tatlım benim Sezeryan ama keşke normal olsaydı şimdi eski sezeryanin acisi halen çıkıyor benden bı de beş gün ağrılı yatalak olacaz bu da var bebeğinle daha rahat ilgilenecek eski vücuduna kavusacaksin bizim için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama kısmet bebegimiz sağlıklı olsun da

Ay canım sakın tuzlama ya zararliymis çok o ya diren tuzlatma

Hayatım hiç korkma zamanını bilmemek güzel bişey öyle düşün. Ben normal yaptım evet kesi atıldı içte de dikişlerim var ama korkulacak hiç birşey yok nefes egzersizlerine bak cok işine yarayacak ve güzelce ıkın bağırmaktan da oraya yatmaktan da asla çekinme harika bişey..Meleğini kucağına aldığın an tüm olanlar unutuluyo benim dışarda iki tanecik dikişim var o da kendisi eriyecekmiş iyileşti bile.. Birde herkese yanlarına silikon meme ucu almalarını tavsiye ediyorum çok işinize yarayabilir benim kurtarıcım oldu

Canım evde doğum yapanlarda kendince kesi atıyor dikmeyince kaynarsa kaynadi sansina yani .. sen emin ellerde olacaksın korkma canım hiç gelmeyecekmiş gibi yaşa gelince geçip gidecek zaten. Ölümümuzu de beklemiyoz ama bak o da bir gerçek mutlu son olacak bebeğimiz gelince daha ne olsun bu kadar tatlı bir son hangi acıdan sonra gerçekleşebilir ki

Ben hurma yiyip gittigim gün nst de kız hiç durmadı kalp atışları 200 lerini gördü hatta serum yedim.buyuzden herkeste farklı etki ediyor bu hurma :)

Geçen Çarşamba nstye girdim biraz acıkmıştım onlar da düzgün çıkmıyor karnını doyur tatlı bişeyler ye tekrar çekelim dediler . Gittim birşeyler yedim geldim içerisi doluydu 5 dk sonra alıcaz sizi dediler nst odasıyla doğumhane aynı yerdeymiş içerde de doğum varmış kadın öyle çığlıklar attı ki kadın çığlık attıkça benim de rengim attı etkilendim galiba ondan da rahatlayamıyorum bir türlü :/

İnşallah hepimiz iyi oluruz benim de olmazsa sezaryan olabilir sonuçta inş hepimiz tez zamanda iyileşiriz

EvBoregi naptin kuzum bizi unuttun ya anlat neler yapıyorsun toparlandin mı? Bebisko nasıl?
Kuzum daha iyiyim, oturup kalkarken zor oluyor ama ayakta iken iyiyim.. bebişko sarılık oldu süt az geliyormuş beslenememiş azcık moralim bozuldu, iki gün sonra kontrole gidicez. Anladım ki hiç bir şeye sinirlenmemek gerekiyor, süt etkilenir derlerdi inanmazdım..
Ben sizi unutur muyum okuyorum ama yazamıyorum, dualarım hepinizle sen nasılsın?

Evet bunları hissetmen ve korkman çok normal canım. Dibini görmediğin suya ayaklarını sokmak gibi bişey ama bebiş geliyorum dediği an herşey sırasıyla öyle bir gerçekleşiyo ki olup bitiyo sen bile anlamıyosun Allah gayretini veriyo ben normal kasılma zannettiğim sancımı evde çektim farkında olmadan ve 43 dk sürdü çok güzel geldi geçti inşallah çok kolay bir doğum olur ve bebeğin sağlıkla gelir bol bol dua et nasıl düşünürsen öyle oluyo hep olumlu güzel şeyler düşün bebeğini kucağına aldığın anın hayalini kur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…