- 1 Ağustos 2013
- 769
- 535
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.961
Yaa aslında benim de cumartesi ama eşim gelemiyo diye pazartesiye aldım@Aarohi canım naptın sen ? C.tesi sabah kontrolüm var benim denk gelirsek eger bi görüşelim :)
Ya nasıl kötü şeyler yaşamışsin bende araştırma hastanesine guveniyorum ancak. Benimki de cumartesi 2 yaşında olacak sürekli kucağımda daha düne kadar da hergun gezdirdim bıkmadan ama artık bir gün kaldı doğuma hareket edemiyorum ağrım var . Korkma canım her doğum farklı sen zor olanı atlatmissin insallah çok kolay olacakCanım benim doğumdan sonra hematom oluşmuştu geç müdahale edildi gece 2 de doğum yaptım gündüz 11 i geçerken ameliyata girdim çok kan kaybetmiştim. Zaten tuvalette bayilmasam herhalde hala benim naz yaptığını düşüneceklerdi hemşireler doğum sancısı hiçbirşeyi o ağrının yanında. Ameliyat sonrası eğitim araştırma hastanesine sevk edildim. Kan nakli birde yırtığım çok büyükmüş dikişlerin tutup tutmaması derken 3 gün kaldım. Inşallah bu sefer böyle bir teslimle karşılaşmayacağım. O yüzden eğitim araştırma olsun diyorum.
Canım oğlum 2.5 yaşında ve tam sendromu başladı zamanlama mükemmel. Evet sırtta omuzda gezme zamanları ben fazla kaldıramıyorum diye babaya daha düşkün hatta amcaya :) biraz önce amcasıyla sahile gittiler bisiklete binmeye birde aç olması lazımdı ama beyefendi amcayı bırakmak istemedi. Amcası da kaptan her an sefere gidebilir bende o yüzden birşey demiyorum ama doğumda birada olursa amcasıyla sorunsuz kalır diye dusunuyorum.
Senin bebiş kaç yasinda
Amaaan o korksun senden burdaki herkesin önceliği bebeği gerekirse herkese cemkiririzSelam teyzoşlar biz 10 günlük olduk bugünBebeğini kucağına alanlar var çok mesaj birikmiş hepinize hayırlı olsun ömürlü olsun inşallah bekleyenleriniz de mis kokulularınızı kucaklarınıza alırsınız sağ salim Yarın kv gelecek onunla savaş halindeyiz tuzlucakmış kuzumu Fındık kadar zaten birde tuzlucam çemkiriverdim birazcık Yarın ola hayrola
Aynen öyle dünyaları bile yıkarım oğlum için nolucak yarın bakalımAmaaan o korksun senden burdaki herkesin önceliği bebeği gerekirse herkese cemkiririz
Yok öyle deme tatlım benim Sezeryan ama keşke normal olsaydı şimdi eski sezeryanin acisi halen çıkıyor benden bı de beş gün ağrılı yatalak olacaz bu da var bebeğinle daha rahat ilgilenecek eski vücuduna kavusacaksin bizim için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama kısmet bebegimiz sağlıklı olsun daÖyle deme korkuyorumnormali çok istedim hata mı ettim dr uyardı alttan şimdi bel ağrım var bekliyorum
Ay canım sakın tuzlama ya zararliymis çok o ya diren tuzlatmaSelam teyzoşlar biz 10 günlük olduk bugünBebeğini kucağına alanlar var çok mesaj birikmiş hepinize hayırlı olsun ömürlü olsun inşallah bekleyenleriniz de mis kokulularınızı kucaklarınıza alırsınız sağ salim Yarın kv gelecek onunla savaş halindeyiz tuzlucakmış kuzumu Fındık kadar zaten birde tuzlucam çemkiriverdim birazcık Yarın ola hayrola
Hayatım hiç korkma zamanını bilmemek güzel bişey öyle düşün. Ben normal yaptım evet kesi atıldı içte de dikişlerim var ama korkulacak hiç birşey yok nefes egzersizlerine bak cok işine yarayacak ve güzelce ıkın bağırmaktan da oraya yatmaktan da asla çekinme harika bişey..Meleğini kucağına aldığın an tüm olanlar unutuluyo benim dışarda iki tanecik dikişim var o da kendisi eriyecekmiş iyileşti bile.. Birde herkese yanlarına silikon meme ucu almalarını tavsiye ediyorum çok işinize yarayabilir benim kurtarıcım olduArkadaşlar beni iyice doğum korkusu sarmaya başladı napıcam bilmiyorum :/ düşünmemeye çalışıyorum ama istemsiz düşünüyorum işte . Ne zaman geleceği de belli değil o daha çok heyecanlandırıyor beni :/ sanki başaramayacak gibi hissediyorum . Normal doğum yapanlar kesi atıldı mı herkese mutlaka yapıyorlar mı ve hissettiniz mi ? Kesi atılmasından da korkuyorum iyice telaş yaptım galiba :/
Canım evde doğum yapanlarda kendince kesi atıyor dikmeyince kaynarsa kaynadi sansina yani .. sen emin ellerde olacaksın korkma canım hiç gelmeyecekmiş gibi yaşa gelince geçip gidecek zaten. Ölümümuzu de beklemiyoz ama bak o da bir gerçek mutlu son olacak bebeğimiz gelince daha ne olsun bu kadar tatlı bir son hangi acıdan sonra gerçekleşebilir kiArkadaşlar beni iyice doğum korkusu sarmaya başladı napıcam bilmiyorum :/ düşünmemeye çalışıyorum ama istemsiz düşünüyorum işte . Ne zaman geleceği de belli değil o daha çok heyecanlandırıyor beni :/ sanki başaramayacak gibi hissediyorum . Normal doğum yapanlar kesi atıldı mı herkese mutlaka yapıyorlar mı ve hissettiniz mi ? Kesi atılmasından da korkuyorum iyice telaş yaptım galiba :/
Ben hurma yiyip gittigim gün nst de kız hiç durmadı kalp atışları 200 lerini gördü hatta serum yedim.buyuzden herkeste farklı etki ediyor bu hurma :)Merhaba bayanlar bugün kontrolum vardı geçen cuma herşey yolundaydı ama nst de bebeğin kalp atımı normalin altında çıktı . Hemşirede sağolsun çok destek oldu 36 bitmiş zaten ,1 hafta erken olur doktor görsün acil Doğuma alır belki dedimi.Ne çanta ne bişey hala eksikler var sabah kahvaltı yaptım biraz karnım aç çıkarken hurma yedim dedim . Kasılmalarda çıktı o panikle doktora gittim,neyse ultrasonda herşey normaldi aklımızda bişey kalmasın dedi radyolojiye gittim kan akışına falan baktılar herşey normal dedi
Ben bukadar sıkıntı yaşarken ofistekiler işleri soruyorlar dedim ki az daha Doğuma giriyordum siz hala iş soruyorsunuz
Bol su iç, istiharat et haftaya Çarşamba bakalım ya perşembe alırız baktıkki iyi pazartesiyi zorlarız dedi . 38 +3 e falan denk geliyor bu korkuyla yarın gel yapalım dese giderdim
Benim gibi sezaryen yapacaklar hurma sakın yemeyin kasılmalara sebep oluyormuş Benim valide umreden geldi 1 haftadır hurma yiyorum
Benim devam ediyor çok az az ve belimde sancı var hadi inş saglikla gelsin bebişler.
Hayatım hiç korkma zamanını bilmemek güzel bişey öyle düşün. Ben normal yaptım evet kesi atıldı içte de dikişlerim var ama korkulacak hiç birşey yok nefes egzersizlerine bak cok işine yarayacak ve güzelce ıkın bağırmaktan da oraya yatmaktan da asla çekinme harika bişey..Meleğini kucağına aldığın an tüm olanlar unutuluyo benim dışarda iki tanecik dikişim var o da kendisi eriyecekmiş iyileşti bile.. Birde herkese yanlarına silikon meme ucu almalarını tavsiye ediyorum çok işinize yarayabilir benim kurtarıcım oldu
İnşallah hepimiz iyi oluruz benim de olmazsa sezaryan olabilir sonuçta inş hepimiz tez zamanda iyileşirizYok öyle deme tatlım benim Sezeryan ama keşke normal olsaydı şimdi eski sezeryanin acisi halen çıkıyor benden bı de beş gün ağrılı yatalak olacaz bu da var bebeğinle daha rahat ilgilenecek eski vücuduna kavusacaksin bizim için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama kısmet bebegimiz sağlıklı olsun da
Canım senin çocuğun kilo kafa çap felan nasılBenim iki kere geldi başka gelmedi canım. Eğer devam ederse acile git istersen için rahat eder.
Kuzum daha iyiyim, oturup kalkarken zor oluyor ama ayakta iken iyiyim.. bebişko sarılık oldu süt az geliyormuş beslenememiş azcık moralim bozuldu, iki gün sonra kontrole gidicez. Anladım ki hiç bir şeye sinirlenmemek gerekiyor, süt etkilenir derlerdi inanmazdım..EvBoregi naptin kuzum bizi unuttun ya anlat neler yapıyorsun toparlandin mı? Bebisko nasıl?
Evet bunları hissetmen ve korkman çok normal canım. Dibini görmediğin suya ayaklarını sokmak gibi bişey ama bebiş geliyorum dediği an herşey sırasıyla öyle bir gerçekleşiyo ki olup bitiyo sen bile anlamıyosun Allah gayretini veriyo ben normal kasılma zannettiğim sancımı evde çektim farkında olmadan ve 43 dk sürdü çok güzel geldi geçti inşallah çok kolay bir doğum olur ve bebeğin sağlıkla gelir bol bol dua et nasıl düşünürsen öyle oluyo hep olumlu güzel şeyler düşün bebeğini kucağına aldığın anın hayalini kurGeçen Çarşamba nstye girdim biraz acıkmıştım onlar da düzgün çıkmıyor karnını doyur tatlı bişeyler ye tekrar çekelim dediler . Gittim birşeyler yedim geldim içerisi doluydu 5 dk sonra alıcaz sizi dediler nst odasıyla doğumhane aynı yerdeymiş içerde de doğum varmış kadın öyle çığlıklar attı ki kadın çığlık attıkça benim de rengim attı etkilendim galiba ondan da rahatlayamıyorum bir türlü :/
toplamda kaç kişi olacak çok merak ettim doğrusuGünden güne gelecek misafir sayısı artıyor. Doguruvercem şimdi şuraya sinirden
Sonuna kadar direniyorum ve asla yaptırmıycam eşime de isteyen kendisi doğurup salamura yapabilir dedim valla bakalımAy canım sakın tuzlama ya zararliymis çok o ya diren tuzlatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?