2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Çok teşekkür ederim sizlerin deneyimlerini okudukça rahatlıyorum biraz daha inşallah kolay bir doğum olur hepimiz için :)

Ben hurma yiyip gittigim gün nst de kız hiç durmadı kalp atışları 200 lerini gördü hatta serum yedim.buyuzden herkeste farklı etki ediyor bu hurma :)
Normal Doğum yapacaklara yesin ,tıbbi olarak kasılma yaptığı kanıtlanmış .sen sezaryen olacaksın sancı istemeyiz dedi bol bol su iç dedi

Aynen benim nst ye girdiğim yerde Normal Doğum yeri zaten .Nst odası bitişik stresliyim hergitttiğimde neyse bugünde doğuran Yok diyorum .bende aç karınla gittim tok girmek gerekiyormuş oğluşum uyumuş ama emin olmamız lazım dediler. birsürü sıkıntı çektim bugün
Bebeği olan anneler hangi bezi kullanıyorsunuz. Prima alıcam ama premium care var bide prima pampers var hangisini alsam

Canım niye sinirleniyorsun ki? Hiçbir şey için degmez...bebeğini koynuna al koklaya koklaya emzir...süt az gelmez bütün yenidoğanlarda sarılık riski var uyur kalır falan sen onu kendi haline bırakma telefonun alarminı kur gece 2 saatte 1 gündüz saat başı emzir uyandır emzir ağzının kenarına falan dokun emzir...bisey olmaz inşallah...doğumdan sonra bütün bebekler sararmaya başlıyor fizyolojik sarılıktır o...bizim tahlilde 9 çıkmıştı ben bol bol emzirdim geçti 12ye kadar falan yolu var galiba...sen üzülme sıkılma emzir senin amacın bebeğin şu anda sadece

Prima pampers kullanıyoruz ve çok memnunum canım

Kıyamam benim de en zorlanacağım o olacak. Hiç ayrı uyumadık. Şöyle düşünelim brbiş doğunca daha çok ilgileneceğiz böyle hep hasta yatalak gibi dolaşmaktan kurtulacağız. Kızlarımızla koşup eğlenebileceğiz. Onlar da bir nevi kurtuluyor az kaldı canım

Bende öyle pazartesi ameliyatim bir heyecan basiyoki sorma :)

Doktor yürüyüş önerdi cnm birde eğitim aldığimi biliyor sen bilirsin dedi kısaca. Kanama ne kadar devam eder acaba. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah aksam çok dua ettim normal hayirli ise işaret gönder Allahım diye ama değilse sezeryan da oluruz.

EvBoregi çok geçmiş olsun canım ömürlü olsun kuzun. Tez zamanda iyileş inşallah. Bizde de sarılık başlangıcı vardı 8 çıkmıştı. Tek çaresi bol bol emzirmek bizim 3 günde hemen geçti şükür. Benim de sütüm gelmiyordu çok azdı 3 gün sonra gelmeye başladı. Hastanede mama verdiler ama ben eşimi eczaneye gönderip süt arttırıcı çay falan alıp gelmesini istedim ordan solgar süt arttırıcı tablet önerdiler bi yaz nete araştır derim doktoruna da danış.. Allaha şükür eve geldi geleli mama vermiyorum ve kilo alımı da gayet iyi bebişimin sana ve diğer arkadaşlara tavsiye ediyorum

Kızlar sağolun içim rahatladı hepinize çok teşekkür ederim, peki bu kanamam ne zaman bitecek dr 20 gün sonra kontrol dedi

Doğru diyorsun kuzum, ben bebeğe değil eşimin ailesine ve onun tavırlarına sinirleniyorum, tek basıma hamilelik geçirdim biliyorsunuz, şimdi gelip gelip evde sözde bana yemek yapıyorlar, panayır alanı gibi gelip yemek yapıp hepbraber yiyip içip bol gürültü yapıp, kakara makara takılıyorlar. Delirmek üzereyim, bebegi alıp gidesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…