- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.001
15-20 gün sürebilir ya da iyice azalıp akıntı seklinde 40ın çıkana kadar da olabilir azala azala kesilir o...Sütün yavan yağsız yaramıyor vs 1 ay 2 ay geçti bebek yeterince kilo almıyor; o zaman sana bunu doktor söyler takviye yapılması gerekiyor diye...o yüzden gönlünü ferah tutKızlar sağolun içim rahatladı hepinize çok teşekkür ederim, peki bu kanamam ne zaman bitecek dr 20 gün sonra kontrol dedi
Ya nasıl kötü şeyler yaşamışsin bende araştırma hastanesine guveniyorum ancak. Benimki de cumartesi 2 yaşında olacak sürekli kucağımda daha düne kadar da hergun gezdirdim bıkmadan ama artık bir gün kaldı doğuma hareket edemiyorum ağrım var . Korkma canım her doğum farklı sen zor olanı atlatmissin insallah çok kolay olacak
Al çocuğunu gir odana napıyolarsa yapsınlar kapını da kitle kimseyle ilgilenme tek önemli olan sen ve kuzey gerisini boşver..Doğru diyorsun kuzum, ben bebeğe değil eşimin ailesine ve onun tavırlarına sinirleniyorum, tek basıma hamilelik geçirdim biliyorsunuz, şimdi gelip gelip evde sözde bana yemek yapıyorlar, panayır alanı gibi gelip yemek yapıp hepbraber yiyip içip bol gürültü yapıp, kakara makara takılıyorlar. Delirmek üzereyim, bebegi alıp gidesim var
Selam teyzoşlar biz 10 günlük olduk bugünBebeğini kucağına alanlar var çok mesaj birikmiş hepinize hayırlı olsun ömürlü olsun inşallah bekleyenleriniz de mis kokulularınızı kucaklarınıza alırsınız sağ salim Yarın kv gelecek onunla savaş halindeyiz tuzlucakmış kuzumu Fındık kadar zaten birde tuzlucam çemkiriverdim birazcık Yarın ola hayrola
Sen boşver onları ye iç yat emzir keyfine bak ne halleri varsa görsünler...oyle olur...birden oğulları olur birden torunları olurDoğru diyorsun kuzum, ben bebeğe değil eşimin ailesine ve onun tavırlarına sinirleniyorum, tek basıma hamilelik geçirdim biliyorsunuz, şimdi gelip gelip evde sözde bana yemek yapıyorlar, panayır alanı gibi gelip yemek yapıp hepbraber yiyip içip bol gürültü yapıp, kakara makara takılıyorlar. Delirmek üzereyim, bebegi alıp gidesim var
Arkadaşlar beni iyice doğum korkusu sarmaya başladı napıcam bilmiyorum :/ düşünmemeye çalışıyorum ama istemsiz düşünüyorum işte . Ne zaman geleceği de belli değil o daha çok heyecanlandırıyor beni :/ sanki başaramayacak gibi hissediyorum . Normal doğum yapanlar kesi atıldı mı herkese mutlaka yapıyorlar mı ve hissettiniz mi ? Kesi atılmasından da korkuyorum iyice telaş yaptım galiba :/
İnşallah çok teşekkür ederim :) bu masajı ilk kez duyuyorum hemen bakıcam inşallah bana da faydası olurCanına perine masajı kesi atılmasını engelliyor. Kuzenime atılmadı ama bana atıldı. Inan hiç hissetmiyorsun o sancida dikilirken de acımıyor. Bence ne zaman doğum olacağını bilmemek daha iyi. Telaş yapma doktorunun yönlendirmelerini dinle çok rahat bir doğum geçirirsin inşallah.
Kızlar sağolun içim rahatladı hepinize çok teşekkür ederim, peki bu kanamam ne zaman bitecek dr 20 gün sonra kontrol dedi
Yaaa öyle mi tühYaa aslında benim de cumartesi ama eşim gelemiyo diye pazartesiye aldımbence biz beraber doğurcaz :)
Oyyy kiyamam ona ben yaa, çabucak geçer inşallah kuzum bol bol süt versin Allah memeler dolsun taşsinKuzum daha iyiyim, oturup kalkarken zor oluyor ama ayakta iken iyiyim.. bebişko sarılık oldu süt az geliyormuş beslenememiş azcık moralim bozuldu, iki gün sonra kontrole gidicez. Anladım ki hiç bir şeye sinirlenmemek gerekiyor, süt etkilenir derlerdi inanmazdım..
Ben sizi unutur muyum okuyorum ama yazamıyorum, dualarım hepinizlesen nasılsın?
İnşallah çok teşekkür ederim :) bu masajı ilk kez duyuyorum hemen bakıcam inşallah bana da faydası olur
Ben en son geçen hafta cumartesi gitmiştim bir iyi davrandı bana yeminle ağlıcaktım :) keyfi yerindeydi galiba.. ben eşimle gidiyorum çünkü yol katiliyim asla bulamam orayı kendim arabayla.. korku meselesine gelirsek, korkudan heryerimde egzama çıktı stresten yükselen şekerimi söylemiyorum bile mahvoldum yani....Yaaa öyle mi tühben hep yalnız gidiyorum 2.de böyle oluyo demekki ya. Benim minnak babasıyla evdeyken gidip geliyorım. Kimse de durmadığı için minik beyimiz :) bu arada senin de az kalmış. Yavuz bey bana güç bela 11 mayıs dedi. Ama bakalım c tesi ne diyecek. Geçen gün ooo diyo seni kesmemize az kaldı benim korkudan dudak uçukladı. Zaten çok korkuyorum
Canım benim 98 kilo 3500 geçmiş bana bile kolay diyosa sen git rahat uyu :))Benim bugün kilo 3260 kafa çapıda 9.40 çıktı canım. Doktorum halen çok rahat doğuracaksın diyor.
Sağlıkla büyüt bebeğini canım. İlk 3 gün çok önemli. Bence hastane de mama vermeleri sarılığın ilerlemesini engellemiş, iyi oldu. Ben bugün bimden Baby Goat mama aldım. Buradan bir arkadaş demişti bu mamayı. Keçi sütlü olunca içime sindi. Katkı maddesi az olan ve kullananların memnun olduğu bir mamaymış. Mama almayı düşünen varsa bime bugün geldi arkadaşlar. Böyle yazınca mama yanlısı gibi görünmek istemem. Çok şükür oğlumu 2 yıl 3 ay emzirdim.. Sadece sarılıktan çok çektiğim için bunda tedbirli olmak istiyorum. Sizinle de bu durumu paylaştım. Yoksa tabiki anne sütü gibisi yok.EvBoregi çok geçmiş olsun canım ömürlü olsun kuzun. Tez zamanda iyileş inşallah. Bizde de sarılık başlangıcı vardı 8 çıkmıştı. Tek çaresi bol bol emzirmek bizim 3 günde hemen geçti şükür. Benim de sütüm gelmiyordu çok azdı 3 gün sonra gelmeye başladı. Hastanede mama verdiler ama ben eşimi eczaneye gönderip süt arttırıcı çay falan alıp gelmesini istedim ordan solgar süt arttırıcı tablet önerdiler bi yaz nete araştır derim doktoruna da danış.. Allaha şükür eve geldi geleli mama vermiyorum ve kilo alımı da gayet iyi bebişimin sana ve diğer arkadaşlara tavsiye ediyorum
@Aarohi Canım sen bugün dahiliye ye gidecektin değil mı?
Gittim canım benim açlık 77 çıktı bişeyler yedim 1 saat sonra 141 çıktı doktor sınır ama kötü değil dedi stresten yapıyomuşum artık ölçmücem şekerimi çünkü ölçtükce psikolojik yükseltiyo olabilirmişim.. bugün hiç ölçmedim herzamanki gbi beslendim yürüyüş yaptım ama şekerim çıkmadı çünkü ben anlıyorum ağzım dilim yapış yapış oluyo şekerim yükseldiğinde.. normaldim bugün..@Aarohi Canım sen bugün dahiliye ye gidecektin değil mı?
Kanama kişiye göre değişiyor. Benim 40 gün sürdü. İlk 1 hafta yoğundu sonra azar azar leke geldi 40 gün boyuncaKızlar sağolun içim rahatladı hepinize çok teşekkür ederim, peki bu kanamam ne zaman bitecek dr 20 gün sonra kontrol dedi
Bugün hem çatı hem açılma baktı rahim ağzına kadar cnm lekelenmem var ama arada kırmızı kan da oluyo nişan olsa karışacak kız olsun dikkat ederiz suyumuz gelsin sancimiz olsun inş.Bence kontrolden canım çünkü benim çatıdaki gibi değildi bu sefer daha derine girdi. Seninde öylemiydi
Ama 2.5 cm küçülüyor doğumda bebeğin kafasi normal bence.Benim bugün kilo 3260 kafa çapıda 9.40 çıktı canım. Doktorum halen çok rahat doğuracaksın diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?