2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar sağolun içim rahatladı hepinize çok teşekkür ederim, peki bu kanamam ne zaman bitecek dr 20 gün sonra kontrol dedi
15-20 gün sürebilir ya da iyice azalıp akıntı seklinde 40ın çıkana kadar da olabilir azala azala kesilir o...Sütün yavan yağsız yaramıyor vs 1 ay 2 ay geçti bebek yeterince kilo almıyor; o zaman sana bunu doktor söyler takviye yapılması gerekiyor diye...o yüzden gönlünü ferah tut

Inşallah canım hepimiz kolay rahat doğum.geciririz. ağrısız sızısız bir avazda

Al çocuğunu gir odana napıyolarsa yapsınlar kapını da kitle kimseyle ilgilenme tek önemli olan sen ve kuzey gerisini boşver..

Maşallah size canim

Sen boşver onları ye iç yat emzir keyfine bak ne halleri varsa görsünler...oyle olur...birden oğulları olur birden torunları olur

Canına perine masajı kesi atılmasını engelliyor. Kuzenime atılmadı ama bana atıldı. Inan hiç hissetmiyorsun o sancida dikilirken de acımıyor. Bence ne zaman doğum olacağını bilmemek daha iyi. Telaş yapma doktorunun yönlendirmelerini dinle çok rahat bir doğum geçirirsin inşallah.

İnşallah çok teşekkür ederim :) bu masajı ilk kez duyuyorum hemen bakıcam inşallah bana da faydası olur

Yaa aslında benim de cumartesi ama eşim gelemiyo diye pazartesiye aldım bence biz beraber doğurcaz :)
Yaaa öyle mi tüh ben hep yalnız gidiyorum 2.de böyle oluyo demekki ya. Benim minnak babasıyla evdeyken gidip geliyorım. Kimse de durmadığı için minik beyimiz :) bu arada senin de az kalmış. Yavuz bey bana güç bela 11 mayıs dedi. Ama bakalım c tesi ne diyecek. Geçen gün ooo diyo seni kesmemize az kaldı benim korkudan dudak uçukladı. Zaten çok korkuyorum

Oyyy kiyamam ona ben yaa, çabucak geçer inşallah kuzum bol bol süt versin Allah memeler dolsun taşsin sıkma canını hiçbirşeye. Hiçbir şey bebisinden ve senden önemli değil kuzum.

Benim de son 1 gün minişe kavusmamaheyecan dorukta

Ben en son geçen hafta cumartesi gitmiştim bir iyi davrandı bana yeminle ağlıcaktım :) keyfi yerindeydi galiba.. ben eşimle gidiyorum çünkü yol katiliyim asla bulamam orayı kendim arabayla.. korku meselesine gelirsek, korkudan heryerimde egzama çıktı stresten yükselen şekerimi söylemiyorum bile mahvoldum yani....

Sağlıkla büyüt bebeğini canım. İlk 3 gün çok önemli. Bence hastane de mama vermeleri sarılığın ilerlemesini engellemiş, iyi oldu. Ben bugün bimden Baby Goat mama aldım. Buradan bir arkadaş demişti bu mamayı. Keçi sütlü olunca içime sindi. Katkı maddesi az olan ve kullananların memnun olduğu bir mamaymış. Mama almayı düşünen varsa bime bugün geldi arkadaşlar. Böyle yazınca mama yanlısı gibi görünmek istemem. Çok şükür oğlumu 2 yıl 3 ay emzirdim.. Sadece sarılıktan çok çektiğim için bunda tedbirli olmak istiyorum. Sizinle de bu durumu paylaştım. Yoksa tabiki anne sütü gibisi yok.

@Aarohi Canım sen bugün dahiliye ye gidecektin değil mı?
@Aarohi Canım sen bugün dahiliye ye gidecektin değil mı?
Gittim canım benim açlık 77 çıktı bişeyler yedim 1 saat sonra 141 çıktı doktor sınır ama kötü değil dedi stresten yapıyomuşum artık ölçmücem şekerimi çünkü ölçtükce psikolojik yükseltiyo olabilirmişim.. bugün hiç ölçmedim herzamanki gbi beslendim yürüyüş yaptım ama şekerim çıkmadı çünkü ben anlıyorum ağzım dilim yapış yapış oluyo şekerim yükseldiğinde.. normaldim bugün..

Bence kontrolden canım çünkü benim çatıdaki gibi değildi bu sefer daha derine girdi. Seninde öylemiydi
Bugün hem çatı hem açılma baktı rahim ağzına kadar cnm lekelenmem var ama arada kırmızı kan da oluyo nişan olsa karışacak kız olsun dikkat ederiz suyumuz gelsin sancimiz olsun inş.

EvBoregi Canım senden ve bebeğinden önemli değil hiçkimse. O yüzden sıkma canini. Merak etme sütün artacaktır sadece emzir ve bebeğine odaklan. Anne sütü sarılığı çoğu bebekte oluyormuş canım. Bu aralar herkesden duyuyorum. Çay içiyormusun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…