- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.201
Aynen gece yatarken belim ağrıdi sadece benim yalnız millet her an dogurcaz zannediyor
Ya üç saat deli sancı çektim gitmeyi erteledim sonra ağrım hafifledi uyudum şimdi bişeyim yok yeni uyandım bebeğim iyidir inş
Dogru oldunu hic sanmiyorum canim :)) oglumu 37. Haftaya girdim gun dogurdum kizim daha bekliyor yeri rahat gliba :::::))))Ay biz doğuramayacağız galiba yaaşimdi yine başladı sancılarım ama saat başı hiç düşmedi dün o kadar çömeldim pilates topunda hopladım ama banamısın demedi. Haftaya anca olur yaa. Erkek bebek gününü doldurur derler doğrumu acaba.
Belirtisiznesne ANNONA Kızlar ben de daha bez almadım oglumda Evy Baby kullandım memnundum o da her yerde bulunmuyor...Prima falan hiç düşünmedim bence pek farkı yok ama çok pahalı ortalama 2-3 sene boyunca sürekli alacağımızı düşünursek gerçekten uçuk rakamlar oluyor...a101 in bezini kullanıyordu bi arkadaş da ondam çok memnundu...soffia mı ne bezin adı...soffia mı sleepy mi acaba...migros un da kendi markası varmıs...ayy kafam çok karışık...hangisini derseniz onu alıcam
Dogru oldunu hic sanmiyorum canim :)) oglumu 37. Haftaya girdim gun dogurdum kizim daha bekliyor yeri rahat gliba :::::))))
Yok canım halen kullanıyor o ve memnun. Tek tük sızdırma yaptı 2 senede oda normal dedi. Bende denemek amaçlı aldım nettende baktım her bezde aynı sorunlar illaki vardı şikayetler en az sleepydeydi belkide bilinmediğinden az şikayet ama. Ben deneyeceğim direk prima başlamak istemedim fiyat farkı çok fazla eğer memnun kalırsam devam ederim.
Ben biminkini kullandım.oglumda ama.2 yasindan sonra kullandım Prima aliyodum.artik çok pahalı gelmeye başlayınca bırakmıştım yengemm a101rin bezini kullanıyor şuan memnun ben slepyden memnun kalırım diye düşünüyorum aslında her bebeğin cildi farklı kimine çok iyi gelen bez kimine pişik yapiyo deneyip gorecegizBelirtisiznesne ANNONA Kızlar ben de daha bez almadım oglumda Evy Baby kullandım memnundum o da her yerde bulunmuyor...Prima falan hiç düşünmedim bence pek farkı yok ama çok pahalı ortalama 2-3 sene boyunca sürekli alacağımızı düşünursek gerçekten uçuk rakamlar oluyor...a101 in bezini kullanıyordu bi arkadaş da ondam çok memnundu...soffia mı ne bezin adı...soffia mı sleepy mi acaba...migros un da kendi markası varmıs...ayy kafam çok karışık...hangisini derseniz onu alıcam
Hamilelik takvimini görünce henüz doğum yapmadı sandım pardonCanımBeyazkediiiiii doğumunu yaptı ama sezaryenli yani şu an. Sanırım ameliyat yeri için vs.korkuyor
Bende de odem var. Cok rahatsizim. Hele bu haftasonu inanilmaz sismistim esim bile oha dedi. Iki enginari yapraklariyla birlikte basasagi demleme usulu pisirdim. Yapraklarini sofrada tek tek sokup zeytinyagina banarak diplerini yiyorsunuz. Sonra enginarin kalbini. Uzerine bir de bol salatalikli cacik yedim. Ikisi de guclu odem sokturuculer. Biraz daha iyi oldum. Ama hemen iki gunde Geri gelmeye basladi.Doktor vucudunda ki ödemler sinir uçlarına biriktiği için oluyo demişti.. gün içerisinde kollarını sürekli hareket ettir dedi ama işe yaramıyo pek.. gece özellikle sabaha karşı inanılmaz uyuşuyo..
Yaaa ne kadar sevindim anlatamam. Yavru şirine istediği zaman geliyor. Sezaryen ise de en güzeli böyle olması. Güzel haberler bekliyoruz Can'ım.
Helal olsun kuzum ne demek. Sen de helal et. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Habersiz bırakmayın bizleri.
Bugün çok hareketli bir gün olacak anlaşılan. Can'ım benim gözünaydın yaaa. Maşallah normal de doğurmuşsun. Darısı bizlerin başına inş. Seve Seve koklaya koklaya büyüt yavrunu.
Can'ım benim az sabır. Olacaktır böyle. Yavrun iyi olsun sağlığı yerinde olsun yeter ki. Lohusa psikolojisindesin su an. Yaşadığın iç huzursuzluk bundan. Ağrıların için de doktoruna danış mutlaka.
CanımBeyazkediiiiii doğumunu yaptı ama sezaryenli yani şu an. Sanırım ameliyat yeri için vs.korkuyor
Teşekkürler canım aklımda olsun bende hem fiyat hemde türk üretim olduğu için istiyordum. Gerçi ilk zamanlar tüm bezler sızdırıyor. Bebek hep sulu yaptığı icin Arkadaşım kuzenim prima kullanıyor ve onlarda sızdırma sorunu yaşıyor.
Geçecek kuzum daha yeni ameliyatlisin, canını bunun için sıkma sütünü etkilerKorkmaktan ziyade yavrumun ihtiyaçlarını yardımsız yapamıyorum yataktan yalnız kalkamıyorum yere düşen bişeyi alamıyorum kızım ağladığında koşarak gidemiyorum bunlar üzüyo beni
Belirtisiznesne ANNONA Kızlar ben de daha bez almadım oglumda Evy Baby kullandım memnundum o da her yerde bulunmuyor...Prima falan hiç düşünmedim bence pek farkı yok ama çok pahalı ortalama 2-3 sene boyunca sürekli alacağımızı düşünursek gerçekten uçuk rakamlar oluyor...a101 in bezini kullanıyordu bi arkadaş da ondam çok memnundu...soffia mı ne bezin adı...soffia mı sleepy mi acaba...migros un da kendi markası varmıs...ayy kafam çok karışık...hangisini derseniz onu alıcam
Canım mutsuz hissetme kendini bak bebegin var sana muhtaç. Ayrıca valla herkes de seninle ilgilenmek zorunda lütfen kendini yük olarak görme. Bu çocuğu tek başına yapmadın moralini neden bozuyorsun. Bi ağrı kesici içip bekle geçmezse git doktora Allah korusun bi sorun olmasın
Ay biz doğuramayacağız galiba yaaşimdi yine başladı sancılarım ama saat başı hiç düşmedi dün o kadar çömeldim pilates topunda hopladım ama banamısın demedi. Haftaya anca olur yaa. Erkek bebek gününü doldurur derler doğrumu acaba.
Kız boşver evde açılalim işte en iyisi, hastaneye gidince 5-6 cm olsun inşallah kolay olur.Ay biz doğuramayacağız galiba yaaşimdi yine başladı sancılarım ama saat başı hiç düşmedi dün o kadar çömeldim pilates topunda hopladım ama banamısın demedi. Haftaya anca olur yaa. Erkek bebek gününü doldurur derler doğrumu acaba.
O dediğin hepimizin başına gelecek canım üzülme çok sürmezKorkmaktan ziyade yavrumun ihtiyaçlarını yardımsız yapamıyorum yataktan yalnız kalkamıyorum yere düşen bişeyi alamıyorum kızım ağladığında koşarak gidemiyorum bunlar üzüyo beni
Ah o evlat aşkı Yok mu dünya üzerinde onun üste bir sevgi Yok bence rabbim acılarını göstermesin hep güzel insanlarla karşılaştırsın....Uyurken ozleyip kucagina alan opup koklayan yeni yetme bir anne... Do-ya-mi-yo-rum! İnsan hayatta baska ne ister ki yaa... Anne babam uzerime cok duser, 35 yasindayim hala opup koklarlar, simdi anliyorum. Dunya umrumda degil su an. Yanindan ayrilmiyorum hic ya 6. Gun bugun. Ne tv ne yemek ne sohbet... Ben galiba aşıkım:)
Canım geçecek az daha sabır Allah büyük acılar vermesin bende öyleydim sonra kızında bir sarılık başladı 40 gün uğraştık kalbiyle ilgili bir sorun çıktı ona koşturduk derken kendimi unuttum Allah beterini vermesin ne kadar bir Doğum şekli olsada ameliyat geçiriyorsun o kadar kolay olmuyor maalesef buda normal Doğum gibi bazıları çok kolay atlatıyor bazıları zor ama geçiyor rabbim şifa versinKorkmaktan ziyade yavrumun ihtiyaçlarını yardımsız yapamıyorum yataktan yalnız kalkamıyorum yere düşen bişeyi alamıyorum kızım ağladığında koşarak gidemiyorum bunlar üzüyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?