2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen gece yatarken belim ağrıdi sadece benim yalnız millet her an dogurcaz zannediyor

Ay biz doğuramayacağız galiba yaa şimdi yine başladı sancılarım ama saat başı hiç düşmedi dün o kadar çömeldim pilates topunda hopladım ama banamısın demedi. Haftaya anca olur yaa. Erkek bebek gününü doldurur derler doğrumu acaba.

Dogru oldunu hic sanmiyorum canim :)) oglumu 37. Haftaya girdim gun dogurdum kizim daha bekliyor yeri rahat gliba :::::))))

Canım valla ben ilk kez kullanacağım için hiç bir fikrim yok tamamen yorumlara göre aldım. Bayağı memnun olan var sleepyden banada prima çok uçuk geldi o yüzden denemek istedim. Birer paket 1 ve 2 numara aldım deneyeceğim bakalım nasılmış.

Teşekkürler canım aklımda olsun bende hem fiyat hemde türk üretim olduğu için istiyordum. Gerçi ilk zamanlar tüm bezler sızdırıyor. Bebek hep sulu yaptığı icin Arkadaşım kuzenim prima kullanıyor ve onlarda sızdırma sorunu yaşıyor.

Ben biminkini kullandım.oglumda ama.2 yasindan sonra kullandım Prima aliyodum.artik çok pahalı gelmeye başlayınca bırakmıştım yengemm a101rin bezini kullanıyor şuan memnun ben slepyden memnun kalırım diye düşünüyorum aslında her bebeğin cildi farklı kimine çok iyi gelen bez kimine pişik yapiyo deneyip gorecegiz

Doktor vucudunda ki ödemler sinir uçlarına biriktiği için oluyo demişti.. gün içerisinde kollarını sürekli hareket ettir dedi ama işe yaramıyo pek.. gece özellikle sabaha karşı inanılmaz uyuşuyo..
Bende de odem var. Cok rahatsizim. Hele bu haftasonu inanilmaz sismistim esim bile oha dedi. Iki enginari yapraklariyla birlikte basasagi demleme usulu pisirdim. Yapraklarini sofrada tek tek sokup zeytinyagina banarak diplerini yiyorsunuz. Sonra enginarin kalbini. Uzerine bir de bol salatalikli cacik yedim. Ikisi de guclu odem sokturuculer. Biraz daha iyi oldum. Ama hemen iki gunde Geri gelmeye basladi.

Çok şükür yavrum iyi Rabbime binlerce şükür

Canım Beyazkediiiiii doğumunu yaptı ama sezaryenli yani şu an. Sanırım ameliyat yeri için vs.korkuyor

Korkmaktan ziyade yavrumun ihtiyaçlarını yardımsız yapamıyorum yataktan yalnız kalkamıyorum yere düşen bişeyi alamıyorum kızım ağladığında koşarak gidemiyorum bunlar üzüyo beni

Aynen canım her bezin illaki birşeyi oluyor denemeden bilemeyeceğiz. Birde bebeğin durumuna göre de değişiyor.

Canım bende evybabyden menünsün dediğin gibi heryerde bulunmuyor ama biz netten sipariş veriyorduk hemde uygun geliyor bi bak istersen.
A101 in bezini yapan firma sleep yi çıkardı diyorlardı daha büyük pazara ulaşmak için araştırmadım gerçi.

Dr a yazdım whatsaptan olabilir dedi sadece olabilir neden olur neye dikkat edeyim insan bi açıklar , dün çoğu şeyi kendim yaptım iyi olduğum için sanırım zorladım , Allah kimseye muhtaç etmesin evdeki herkes bende lohusa, Allahtan yavrum var tek tesellim

Canım oğlum kuzenimin arkadaşımın oğlu normal doğum yapacaklar doldurdu. Genelde dolduruyor erkek bebekler

Kız boşver evde açılalim işte en iyisi, hastaneye gidince 5-6 cm olsun inşallah kolay olur.

Ah o evlat aşkı Yok mu dünya üzerinde onun üste bir sevgi Yok bence rabbim acılarını göstermesin hep güzel insanlarla karşılaştırsın....

Korkmaktan ziyade yavrumun ihtiyaçlarını yardımsız yapamıyorum yataktan yalnız kalkamıyorum yere düşen bişeyi alamıyorum kızım ağladığında koşarak gidemiyorum bunlar üzüyo beni
Canım geçecek az daha sabır Allah büyük acılar vermesin bende öyleydim sonra kızında bir sarılık başladı 40 gün uğraştık kalbiyle ilgili bir sorun çıktı ona koşturduk derken kendimi unuttum Allah beterini vermesin ne kadar bir Doğum şekli olsada ameliyat geçiriyorsun o kadar kolay olmuyor maalesef buda normal Doğum gibi bazıları çok kolay atlatıyor bazıları zor ama geçiyor rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…