- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.721
Yaa geldi mi nişanınn cok az kalmis o zamannn :))Canım sandalyeyi ters çevirip bacakları ayırıp oturacaksın. Sen değil sandalye ters olacak ben 3 gündür öyle oturuyorum. Çömelme hareketi yap evde sürekli pilates topun varsa üstünde zıpla. Dün benim nişanım geldi ama sancım yok daha :/
Masallah yavruya. Doktorunu da tebrik etmek lazım boyunu kilosunu iyi tahmin etmis iri olacak diye. Sütün de gelir sıkma canini.Kızlar tek tek alintilayamadim, bebis 4126 gr 57cm doğdu. Hafiften anestezi geçiyor benim tutuşmaya başladımsutum gelir insalah ne olur dua edin
Benimki de yapmiyorAnam bir benim kocam yapmıyor ya vallaSinir oldum şuanda cidden. Yapsada vermeyeceğim artık uyuz oldum
Ay hadi bakalım inşallah . Sende artık bi belirti ver sancın kasılman falan gelsin
Doktoruna sor canım suyun olmasın seni korkutmak istemem çocuk kaka felan yapınca suyumuz dediğin gibi gelirmiş ama senin koyu kıvamlımı akıntımı bilmiyorumKizlar bugunlerde peynir kesigi gibi akintim var. Rengi kivami ayni oyle ve kokusuz. Ne olabilir sizce?
Kızlar tek tek alintilayamadim, bebis 4126 gr 57cm doğdu. Hafiften anestezi geçiyor benim tutuşmaya başladımsutum gelir insalah ne olur dua edin
O akıntı bende çok uzun zamandır var özellikle.sabahlari oluyo kaç kez sordum.doktora kaşıntı koku yoksa önemli değil dedi hepKizlar bugunlerde peynir kesigi gibi akintim var. Rengi kivami ayni oyle ve kokusuz. Ne olabilir sizce?
Benimde var ama biraz sümüksü sanki hatta bugün bi kaç defa bi anda içimden bişey aktı gibi oldu belki nişandır diye koştur koştur gittim tuvalete ama akıntıymışKizlar bugunlerde peynir kesigi gibi akintim var. Rengi kivami ayni oyle ve kokusuz. Ne olabilir sizce?
Yok canim zannetmiyorum. Cocuk kaka yaptiginda rengi degisiyormus. Benimki resmen kar beyazi. Ve oldukca koyu kivamli.Doktoruna sor canım suyun olmasın seni korkutmak istemem çocuk kaka felan yapınca suyumuz dediğin gibi gelirmiş ama senin koyu kıvamlımı akıntımı bilmiyorum
Aynen bende de koku kasinti vs yok.O akıntı bende çok uzun zamandır var özellikle.sabahlari oluyo kaç kez sordum.doktora kaşıntı koku yoksa önemli değil dedi hep
Benimde var ama biraz sümüksü sanki hatta bugün bi kaç defa bi anda içimden bişey aktı gibi oldu belki nişandır diye koştur koştur gittim tuvalete ama akıntıymış
Canim geceleri ben de alamiyorum resmen soluk boruma bir sey kacmis gibi oluyor. Bol bol havalandir evi gerekirse cam pencere açık yat. Az da olsa etki ediyor. Burun acici spreyler kalici cozum saglamiyor ama 5-10 dk kik rahatlama saglar onlari dene.Yeter artııııkkk diye geziyorum evin içinde. Dün gece 3 farklı hastanenin, ki toplasan 4 hastane var burda, acil servisini gezdim sabaha kadar. Nefes alamıyorum diyorum yapacak bir şey yok bu haftalarda diyorlar. Tüm alerji ilaçları vs doğumu hızlandırıyor diye giçbir doktor ilaç vermeye va yanaşmadı. Bir serum taktılar o da sadece yarım saat nefes aldırdı gerisi aynı. Sabah KBB uzmanına gittim, adam halime ağlayacaktı nerdeyse. Yeminler etti bu haftalarda hiçbir ilaç veremem diye. Sabır dedi. Sezeryan bile olmayı düşünüyorum bugün yarın yemin ederim. Dayanamıyorum bu ödemlere bu ağrılara bı nefessizliğe.. her yanım ayaklarım ellerim şiş, 2 el bileğimde de karpel tüneş sendromu oldu, sırtımdaki kemiklerin her biri kırık gibi ağrıyor, mesane bağırsak falan kalmadı zaten, mide desen at çöpe.. tövbeler olsun ikinci çocuğa. Bittm tükendim resmen. Bir hamilelik bir bünyeye bu kadar mı ağır gelir??? Yemin ederim canımdan bezdim diye ağlıyorım ya
Hadi inşallah canım bence inat etmez tamam der. Nst de iyiyse neden olmasınKızlar bugün 3 te randevum var Dr umu değiştirdim çünkü 8 mayısta alacaktı ve annem 12 mayısta gelecek. Bugünkü kontrolde Dr u 38+6 da alması için ikna etmem lazım ama nasıl..Çünkü geçen hafta o da 38 de aldığını söyledi. Nedir bu acele anlamadım. Bugün doktora, annem şehir dışından gelecek falan dicem. 14 mayısa gün isticem ama kadın az inat gibi inşallah ikna olur. Dua edin bana tamam desinde şu stresten kurtulayım
Canim geceleri ben de alamiyorum resmen soluk boruma bir sey kacmis gibi oluyor. Bol bol havalandir evi gerekirse cam pencere açık yat. Az da olsa etki ediyor. Burun acici spreyler kalici cozum saglamiyor ama 5-10 dk kik rahatlama saglar onlari dene.
Ya acaba soğan kötü tat vermez mi bebeğe. Sonra meme reddi olabilir gibi geldi banaSoğan?
Çatı muayenesi yaptı mı önemli olan o her eğitimde söyleniyor bebeğin başı 2.5 cm küçülüyor doğumda senin açıklığın 10 cm olunca zaten ıkın deniyor. Benim de 10 cm dedi salı günü çatı da uygun dedi. Sezeryan isteyen nesne istiyor özel genelde istiyor.Ya kafası 10,1 çıktı bir doktorum doğurursun diyor diğeri sezaryan mantıklı diyor çocuk içerde oksijensiz felan kalırsa diye çok korkuyorum sen en son ne zaman gittin doktora?seninde ilk doğum değilmi ölçüleri ne alemde bebeğin
Geliyor geliyorrrtrr :)Kizlar galiba bebegim sonunda kanala indi. Hem hareketlerinde azalma var. Hem de tam sag kasigimda sertlik. Hatta kasigimin bir tık alti bile olabilir . Daha once yoktu.
O yumuşama belirtisi canım. Koku ve kaşıntı yoksa o bölge yumuşadığı için akıntın çok oluyor. Ben de sancılandığım dönem farkettim. Bebek baskı yapıyor ve akıntı bollaşıyor. Hepsi doğuma hazırlık :)Kizlar bugunlerde peynir kesigi gibi akintim var. Rengi kivami ayni oyle ve kokusuz. Ne olabilir sizce?
İyi maşallah canım ben de 4 mayıs tabi beklerse :) biz de iyiyiz bebekler erkenci mayıs annelerinde 1 mayıslı bormal doğum anneleri hariç hepsi acele ediyortoist Ya ne zamandır giremiyorum canım iyiyim şükür bir sıkıntım yok inşallah 9 mayıs sezaryen olacak :) sizler nasılsınız
Ya acaba soğan kötü tat vermez mi bebeğe. Sonra meme reddi olabilir gibi geldi bana
canım gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar tek tek alintilayamadim, bebis 4126 gr 57cm doğdu. Hafiften anestezi geçiyor benim tutuşmaya başladımsutum gelir insalah ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?