2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yaa geldi mi nişanınn cok az kalmis o zamannn :))
Kızlar tek tek alintilayamadim, bebis 4126 gr 57cm doğdu. Hafiften anestezi geçiyor benim tutuşmaya başladım sutum gelir insalah ne olur dua edin
Masallah yavruya. Doktorunu da tebrik etmek lazım boyunu kilosunu iyi tahmin etmis iri olacak diye. Sütün de gelir sıkma canini.
Anam bir benim kocam yapmıyor ya valla Sinir oldum şuanda cidden. Yapsada vermeyeceğim artık uyuz oldum
Benimki de yapmiyor korkuyorum unutacak diye.
Ay hadi bakalım inşallah . Sende artık bi belirti ver sancın kasılman falan gelsin

Bence de yaa artik gercekten bunaldım.

Kizlar bugunlerde peynir kesigi gibi akintim var. Rengi kivami ayni oyle ve kokusuz. Ne olabilir sizce?

Kizlar bugunlerde peynir kesigi gibi akintim var. Rengi kivami ayni oyle ve kokusuz. Ne olabilir sizce?
Doktoruna sor canım suyun olmasın seni korkutmak istemem çocuk kaka felan yapınca suyumuz dediğin gibi gelirmiş ama senin koyu kıvamlımı akıntımı bilmiyorum

Kızlar tek tek alintilayamadim, bebis 4126 gr 57cm doğdu. Hafiften anestezi geçiyor benim tutuşmaya başladım sutum gelir insalah ne olur dua edin

Canım geçmiş olsun inşallah fazla agrin olmaz. Maşallah bebise Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat nasip etsin

Valla ben ağlıyorum çocuğun gelmeyede niyeti yok iriliği de artıyor sezaryan da istemiyorum gecelerdir su gibi terliyorum son haftalarım berbat geçti resmen saçım beyazladı ya

Benimde var ama biraz sümüksü sanki hatta bugün bi kaç defa bi anda içimden bişey aktı gibi oldu belki nişandır diye koştur koştur gittim tuvalete ama akıntıymış

Yeter artııııkkk diye geziyorum evin içinde. Dün gece 3 farklı hastanenin, ki toplasan 4 hastane var burda, acil servisini gezdim sabaha kadar. Nefes alamıyorum diyorum yapacak bir şey yok bu haftalarda diyorlar. Tüm alerji ilaçları vs doğumu hızlandırıyor diye giçbir doktor ilaç vermeye va yanaşmadı. Bir serum taktılar o da sadece yarım saat nefes aldırdı gerisi aynı. Sabah KBB uzmanına gittim, adam halime ağlayacaktı nerdeyse. Yeminler etti bu haftalarda hiçbir ilaç veremem diye. Sabır dedi. Sezeryan bile olmayı düşünüyorum bugün yarın yemin ederim. Dayanamıyorum bu ödemlere bu ağrılara bı nefessizliğe.. her yanım ayaklarım ellerim şiş, 2 el bileğimde de karpel tüneş sendromu oldu, sırtımdaki kemiklerin her biri kırık gibi ağrıyor, mesane bağırsak falan kalmadı zaten, mide desen at çöpe.. tövbeler olsun ikinci çocuğa. Bittm tükendim resmen. Bir hamilelik bir bünyeye bu kadar mı ağır gelir??? Yemin ederim canımdan bezdim diye ağlıyorım ya

Doktoruna sor canım suyun olmasın seni korkutmak istemem çocuk kaka felan yapınca suyumuz dediğin gibi gelirmiş ama senin koyu kıvamlımı akıntımı bilmiyorum
Yok canim zannetmiyorum. Cocuk kaka yaptiginda rengi degisiyormus. Benimki resmen kar beyazi. Ve oldukca koyu kivamli.
O akıntı bende çok uzun zamandır var özellikle.sabahlari oluyo kaç kez sordum.doktora kaşıntı koku yoksa önemli değil dedi hep
Aynen bende de koku kasinti vs yok.
Benimde var ama biraz sümüksü sanki hatta bugün bi kaç defa bi anda içimden bişey aktı gibi oldu belki nişandır diye koştur koştur gittim tuvalete ama akıntıymış
gelmez annem bizim nişanimiz suyumuz heyecanlanma.

Canim geceleri ben de alamiyorum resmen soluk boruma bir sey kacmis gibi oluyor. Bol bol havalandir evi gerekirse cam pencere açık yat. Az da olsa etki ediyor. Burun acici spreyler kalici cozum saglamiyor ama 5-10 dk kik rahatlama saglar onlari dene.

Hadi inşallah canım bence inat etmez tamam der. Nst de iyiyse neden olmasın

Aman diyeyim kullanma o spreyleri son haftalarında. Hepsi ama istisnasız hepsi doğumu etkiliyormuş. Yalvardıö bir şey tavsiye edin diye serum fizyolojik yani tuzlu su dedi sadece. Evde gece pencere vs açık zaten. Hiçbir şey fayda etmiyor. Burnuma beton dökülmüş gibi. Öyle herhangi bir tıkanıklık değil yani.

Çatı muayenesi yaptı mı önemli olan o her eğitimde söyleniyor bebeğin başı 2.5 cm küçülüyor doğumda senin açıklığın 10 cm olunca zaten ıkın deniyor. Benim de 10 cm dedi salı günü çatı da uygun dedi. Sezeryan isteyen nesne istiyor özel genelde istiyor.

Kizlar galiba bebegim sonunda kanala indi. Hem hareketlerinde azalma var. Hem de tam sag kasigimda sertlik. Hatta kasigimin bir tık alti bile olabilir . Daha once yoktu.
Geliyor geliyorrrtrr :)
O yumuşama belirtisi canım. Koku ve kaşıntı yoksa o bölge yumuşadığı için akıntın çok oluyor. Ben de sancılandığım dönem farkettim. Bebek baskı yapıyor ve akıntı bollaşıyor. Hepsi doğuma hazırlık :)

toist Ya ne zamandır giremiyorum canım iyiyim şükür bir sıkıntım yok inşallah 9 mayıs sezaryen olacak :) sizler nasılsınız
İyi maşallah canım ben de 4 mayıs tabi beklerse :) biz de iyiyiz bebekler erkenci mayıs annelerinde 1 mayıslı bormal doğum anneleri hariç hepsi acele ediyor

Ya acaba soğan kötü tat vermez mi bebeğe. Sonra meme reddi olabilir gibi geldi bana

Canım bende aynısını düşünüp ilkinde sürmedim ama bi kac kişiden duydum ya bilemedim ben ilkte kalkan kullanmadım sen kullandığın halde olmus muydu yara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…