- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.681
hadi hayırlısı sağlıcakla al yavrunu kucagınagünaydın, suyum geldi sancım sıklaştı. hasteneye geldik. dua edin lütfen. teşekkürler
Kızlar tek tek alintilayamadim, bebis 4126 gr 57cm doğdu. Hafiften anestezi geçiyor benim tutuşmaya başladımsutum gelir insalah ne olur dua edin
Ben lansinoh sürüyorum bayadır ama şu soğanı da eğer aklım yerimde olursa sürcem . Acaba sancı çekerken hastaneye gitmeden evde falan sürsek ile yarar mı kiAy ben göğüslerim için hiçbir şey yapmadım bu zamana kadar ne kremledim ne birşey sürdüm inşallah çatlamazlar ya. Arada karnımı yağlarken elimde kalan yağı yedirdim o kadar. Acı falan hissetmedim hiç çatlamadı da inşallah emzirirken birşey olmaz
Koptum resmen yaAa canım ben neler yaptım neler biliyormusun bana mısın demedi yeminle. Yalvarmadığım kaldı adama ama tık demedi. Koç burcu eşim birde hayat felsefesi bunun üzerine kurulu bir burç ama helal olsun yapmadı valla
Dün benimkide birz naz yapar gibi oldu . Tecavüz ederim bak dedimmaç vardı bi de aklı maçtaydı ama ben kazandım
Ben lansinoh sürüyorum bayadır ama şu soğanı da eğer aklım yerimde olursa sürcem . Acaba sancı çekerken hastaneye gitmeden evde falan sürsek ile yarar mı ki
Oy masllah tosun paşa benim tosunda oyle gelecek sanirim.Kızlar tek tek alintilayamadim, bebis 4126 gr 57cm doğdu. Hafiften anestezi geçiyor benim tutuşmaya başladımsutum gelir insalah ne olur dua edin
Allah analı babalı büyütsün inşallah gülüm, sana da çok geçmiş olsun, tebrik ederim...Günaydın kızlar dün doğum yaptım doğumum iyiydi yine ilk doğumdaki gibi kanamam çok olmuş ekstrra 5 dikiş fazla atmış rahme oğlum 3650gr 50 cm doğdu sütüm geldi hemen ama dün omuz tutulmam ve iç dikiş ağrılarım çok fazlaydı gece 2ye kadar bir ara allahım yardım et diye inliyormuşum hala gaz çıkartamadım elimden geldiğince yürüyorum bugün daha iyiyim hepinizden allah razı olsun anca yazabildim kusura bakmayın
Ayy maşallah tosun doğurmuşsun sağlıklı huzurlu bir bebek olsun inşallahKızlar tek tek alintilayamadim, bebis 4126 gr 57cm doğdu. Hafiften anestezi geçiyor benim tutuşmaya başladımsutum gelir insalah ne olur dua edin
Günaydın kızlar dün doğum yaptım doğumum iyiydi yine ilk doğumdaki gibi kanamam çok olmuş ekstrra 5 dikiş fazla atmış rahme oğlum 3650gr 50 cm doğdu sütüm geldi hemen ama dün omuz tutulmam ve iç dikiş ağrılarım çok fazlaydı gece 2ye kadar bir ara allahım yardım et diye inliyormuşum hala gaz çıkartamadım elimden geldiğince yürüyorum bugün daha iyiyim hepinizden allah razı olsun anca yazabildim kusura bakmayın[/QUOT Gözün aydın cnm sağlıklı sıhhatli büyüt cnm
Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kolaylıkla doğumun olsun inşallah. Ben de Drun 39 da alsın diye nasıl ikna ediceğimi düşünüyorumCanlar nst çekilecek Dr 1 yada 2 mayısa gün vermek istiyor illa 40 haftalik olsun ama ben alsın istiyorum çok sağlıklı değiliz ikimizde bebek 4 kilo olmuş cok korkuyorum normal doğum başlayacak yapamam zaten Sezeryanliyim. Benim deseniz uyku yok eller ayaklar balondan beter, ağrılar var. dua edin de hayirlisiyla bugün alsın artıko nst den sonra kesin konuşacak aç kal dedi yine de inşallah bugün alır inşallah sağlıkla kucaklarim
Bende odada kokar diye çekindim hatta eşime diyorum eğer aklımıza gelir yaparsak ben sürdükten sonra benim odama en uzak olan çöpü bul at diyeSoğanda kokarmı acaba ya orda odada benimde aklımda ama kokar diye çekiniyorum. Bakalım unutmazsam bende bir deneyim yara falan olursa birde çok zorlu oluyor.
Kızlar tek tek alintilayamadim, bebis 4126 gr 57cm doğdu. Hafiften anestezi geçiyor benim tutuşmaya başladımsutum gelir insalah ne olur dua edin
Kız soğan mikrop kapmasin diye sürülürmus en güzeli sütün kendi sutunu sürersin.Soğanda kokarmı acaba ya orda odada benimde aklımda ama kokar diye çekiniyorum. Bakalım unutmazsam bende bir deneyim yara falan olursa birde çok zorlu oluyor.
Bende odada kokar diye çekindim hatta eşime diyorum eğer aklımıza gelir yaparsak ben sürdükten sonra benim odama en uzak olan çöpü bul at diye
Hayırlısıyla doğurmuşsundur inşallah canım.günaydın, suyum geldi sancım sıklaştı. hasteneye geldik. dua edin lütfen. teşekkürler
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizlere de yaz müsait oluncaKızlar bende bugün 12 'de doğuma giriyorum allahın izniyle oğlumla aynı bedende son saatlerimiz çok heyecanlıyım
Rüyamda hep bembeyaz karlar gördüm o kadar güzel ve ferahlaticiydi ki hiç üşümedim ve sürekli kaydım kalkınca çok hafif hissettim kendimi 10 gibi evden çıkacağız
Oda süsleme hazırlık derken saat 12 'de giriş olacak
Ayyyyy içim içime sığmıyor 3 yıl sonra tup bebekle kavuşacağım inşallah caniminicine
Inşallah hepimiz sağlıkla alalim kucağımiza mis gibi kokularını doya doya cekelim içimize rabbim tüm anne olmak isteyenlere de bu duyguları tattirsin
Inanır misiniz o kadar alıştım ki karnımdaki o tekmeleri şimdiden ozluyorum oglumu kimse ile paylaşmak istemiyorum içimde kalsa sürekli birlikte olsak nasil olur diye düşünüyorum
Minik farem canım bebeğim bir tanecik oğlum a kavusuyorum kizlar darisi basiniza olsun insallahhh
Allah'a emanet olun..
Gözünaydın kuzucum sağlıkla kavuşmuşsun ya olsun geçecek hepsi. Allatan durumunu bilen bir doktordu. Bundan sonra her geçen gün daha güzel olacak inşallahGünaydın kızlar dün doğum yaptım doğumum iyiydi yine ilk doğumdaki gibi kanamam çok olmuş ekstrra 5 dikiş fazla atmış rahme oğlum 3650gr 50 cm doğdu sütüm geldi hemen ama dün omuz tutulmam ve iç dikiş ağrılarım çok fazlaydı gece 2ye kadar bir ara allahım yardım et diye inliyormuşum hala gaz çıkartamadım elimden geldiğince yürüyorum bugün daha iyiyim hepinizden allah razı olsun anca yazabildim kusura bakmayın
Gelişimi yerinde aslında alabilir zaten mecburen sezeryan senin hadi ins saglikla gelsin bebişin.Canlar nst çekilecek Dr 1 yada 2 mayısa gün vermek istiyor illa 40 haftalik olsun ama ben alsın istiyorum çok sağlıklı değiliz ikimizde bebek 4 kilo olmuş cok korkuyorum normal doğum başlayacak yapamam zaten Sezeryanliyim. Benim deseniz uyku yok eller ayaklar balondan beter, ağrılar var. dua edin de hayirlisiyla bugün alsın artıko nst den sonra kesin konuşacak aç kal dedi yine de inşallah bugün alır inşallah sağlıkla kucaklarim
Günaydın kızlar dün doğum yaptım doğumum iyiydi yine ilk doğumdaki gibi kanamam çok olmuş ekstrra 5 dikiş fazla atmış rahme oğlum 3650gr 50 cm doğdu sütüm geldi hemen ama dün omuz tutulmam ve iç dikiş ağrılarım çok fazlaydı gece 2ye kadar bir ara allahım yardım et diye inliyormuşum hala gaz çıkartamadım elimden geldiğince yürüyorum bugün daha iyiyim hepinizden allah razı olsun anca yazabildim kusura bakmayın
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm.Kızlar bende bugün 12 'de doğuma giriyorum allahın izniyle oğlumla aynı bedende son saatlerimiz çok heyecanlıyım
Rüyamda hep bembeyaz karlar gördüm o kadar güzel ve ferahlaticiydi ki hiç üşümedim ve sürekli kaydım kalkınca çok hafif hissettim kendimi 10 gibi evden çıkacağız
Oda süsleme hazırlık derken saat 12 'de giriş olacak
Ayyyyy içim içime sığmıyor 3 yıl sonra tup bebekle kavuşacağım inşallah caniminicine
Inşallah hepimiz sağlıkla alalim kucağımiza mis gibi kokularını doya doya cekelim içimize rabbim tüm anne olmak isteyenlere de bu duyguları tattirsin
Inanır misiniz o kadar alıştım ki karnımdaki o tekmeleri şimdiden ozluyorum oglumu kimse ile paylaşmak istemiyorum içimde kalsa sürekli birlikte olsak nasil olur diye düşünüyorum
Minik farem canım bebeğim bir tanecik oğlum a kavusuyorum kizlar darisi basiniza olsun insallahhh
Allah'a emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?