2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar tek tek alintilayamadim, bebis 4126 gr 57cm doğdu. Hafiften anestezi geçiyor benim tutuşmaya başladım sutum gelir insalah ne olur dua edin

Canım hayırlı uğurlu olsun valla bayağı iriymiş gerçekten sanırım en uzun doğan bebekler arasına girmiştir benim bildiğim en uzun 58 cm çünküü :) tez vakitte iyileşirsin inşallah. Süreci bizimle paylaşmanı bekliyoruz.

Ben lansinoh sürüyorum bayadır ama şu soğanı da eğer aklım yerimde olursa sürcem . Acaba sancı çekerken hastaneye gitmeden evde falan sürsek ile yarar mı ki

Ben lansinoh sürüyorum bayadır ama şu soğanı da eğer aklım yerimde olursa sürcem . Acaba sancı çekerken hastaneye gitmeden evde falan sürsek ile yarar mı ki

Soğanda kokarmı acaba ya orda odada benimde aklımda ama kokar diye çekiniyorum. Bakalım unutmazsam bende bir deneyim yara falan olursa birde çok zorlu oluyor.

Allah analı babalı büyütsün inşallah gülüm, sana da çok geçmiş olsun, tebrik ederim...

Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kolaylıkla doğumun olsun inşallah. Ben de Drun 39 da alsın diye nasıl ikna ediceğimi düşünüyorum

Soğanda kokarmı acaba ya orda odada benimde aklımda ama kokar diye çekiniyorum. Bakalım unutmazsam bende bir deneyim yara falan olursa birde çok zorlu oluyor.
Bende odada kokar diye çekindim hatta eşime diyorum eğer aklımıza gelir yaparsak ben sürdükten sonra benim odama en uzak olan çöpü bul at diye

Kızlar tek tek alintilayamadim, bebis 4126 gr 57cm doğdu. Hafiften anestezi geçiyor benim tutuşmaya başladım sutum gelir insalah ne olur dua edin
MAAŞALLAHAllah bağışlasın canım, taze annemize de çok geçmiş olsun, inşallah sorunsuz emişirsiniz kuzucuğunla

Kız soğan mikrop kapmasin diye sürülürmus en güzeli sütün kendi sutunu sürersin.

Bende odada kokar diye çekindim hatta eşime diyorum eğer aklımıza gelir yaparsak ben sürdükten sonra benim odama en uzak olan çöpü bul at diye

Koridora çıkıncada ay insanları görüyormusun kim getirdiyse soğan getirmiş ya ayıp ayıp dersin Hiç bilmiyor gibi yaparsın. Ben bebe yağı alayım yanıma onu sürerim olmadı soğan çok riskli yaa

günaydın, suyum geldi sancım sıklaştı. hasteneye geldik. dua edin lütfen. teşekkürler
Hayırlısıyla doğurmuşsundur inşallah canım.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizlere de yaz müsait olunca
Gözünaydın kuzucum sağlıkla kavuşmuşsun ya olsun geçecek hepsi. Allatan durumunu bilen bir doktordu. Bundan sonra her geçen gün daha güzel olacak inşallah

Gelişimi yerinde aslında alabilir zaten mecburen sezeryan senin hadi ins saglikla gelsin bebişin.

Kızlar bugün 3 te randevum var Dr umu değiştirdim çünkü 8 mayısta alacaktı ve annem 12 mayısta gelecek. Bugünkü kontrolde Dr u 38+6 da alması için ikna etmem lazım ama nasıl.. Çünkü geçen hafta o da 38 de aldığını söyledi. Nedir bu acele anlamadım. Bugün doktora, annem şehir dışından gelecek falan dicem. 14 mayısa gün isticem ama kadın az inat gibi inşallah ikna olur. Dua edin bana tamam desinde şu stresten kurtulayım

Canım gözün aydın en kısa zamanda ağrılarında gecer insallah kilosunu en son kac demişti dr tuttu mu yani

LastMadOnEarth ay gözün aydın masallah kuzuya koklayın bizim icinde

Ay doğum yapanlar bebiş resmi koysun azcık ya okuruz nazar dualarımızı bol bol

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…