- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.761
Kahverengi mi kırmızı mı canım. Kırmızıysa bir sor bence doktoraKızlar bu nişan dediğim şey benden yine gelmeye devam ediyor. Bu kadar çok olurmu acaba ya daha önce doğum yapanlar bilenler normal mi bu
sen artık kalk bir doktora git cnm Allah korusun başka birşey ise, ne kaybedersin bir baksınlar bekleme. nişan bir kez gelir biter diye biliyorum ben.
Kahverengi mi kırmızı mı canım. Kırmızıysa bir sor bence doktora
Olmaz inşallah canım hava alınca iyileşiyor. Bir de bebeğin memeyi iyi tutması da önemli
Daha erken senin ama ya. Sende şeker mi vardı
Kizlar bugun kontrolden sonra kan ve idrar tahlili de vermistim Doktor ogleden sonra aradi idrarda protein cikmis yarin sabah tekrar cagirdi idrar biriktirme yapacakmis
Durum böyle
Yoğurtlu naneli tanesiz çorba yapılıp götürulebilir...Canan Karatay yaptırmayın şeker yüklemesi diyor ama ona göre zaten herkes bizim şu anda yaptığımız gibi beslenmeli...sıfır şeker sıfır karbonhidrat...düşünsene meyve de yemeyin patates de diyor...tam bizim diyet...bunu yaşam şekli haline getirenin zaten başka şey yapmasına gerek yokKafmizdan atmaya izin yok yani.bu nedir ya.kaç tane yüklemeye yapacağız.ben canan karataya sormayı çok isterdim. Parmak delmekbeni felaket geriyor.bu arada bende bişey sorayım size hastaneye evden çorba gotursek bizim durumumuza ne uygun olur sizce.sehriye falan uymaz bize biliyorsunuz.
oğlum doğdu. çok şükür 9nuçukta. darısı darısı bekleyenlere inşallah
canıım tansiyonun normalde kaçtı ve ölçüyor musun son zamanlarda kaç çıkıyordu? tansiyonuna çok dikkat et, bir de yüzde elde ayakta şişlikler oluyormuş onları da önemsemek lazım, çok geçmiş olsunKizlar ben bu mesajdan sonra 24 saat idrar biriktirme yaptım sabah hastaneye verdik az once sonuclar cikmis dokrorla telefonda konustuk idrarda protein miktari yine fazla haftalik takip edecegiz artik idrar tahlilini dedi
Ama onemli olan tansiyon mutlaka duzenli ölç 14\9 uzerine cikarsa hastaneye gel dedi
Yani idrarda protein tek basina onemli degil dedi Aslinda doktorumdan cok memnunum ama esimin israriyla devlet hastanedinde bir doktordan yarin icin randevu aldim bakalim o neler diyecek
Tabi gözüm kulağım bebegin hareketlerinde
Niye şişiyorsun canım yüruyüş falan yasak mıydı? Önceleri biz de zorlandık şeker yuzünden ama hem fazla kilo almadık hem de sağlıklı beslenmiş olduk inşallah bebeklerimiz de sağliklı doğar her şeye değer bunun içinGebelik şekeri çıktıDüşürdüm şükür ama çok fazla şiştim ya balon gibiyim haftaya 37+2 oluyyprjm sanırım bakalım artık ya
canım tansiyonunu mutlaka her gün düzenli ölçmeni tavsiye ederim. şişlikler tansiyon kaynaklı olabiliyor. şeker şişlik yapmıyorGebelik şekeri çıktıDüşürdüm şükür ama çok fazla şiştim ya balon gibiyim haftaya 37+2 oluyyprjm sanırım bakalım artık ya
Ya acaba soğan kötü tat vermez mi bebeğe. Sonra meme reddi olabilir gibi geldi bana
Ve Dr 2 mayısa gün verdi o kadar canım sıkkın ki hayırlısı ne diyelim
Kızlar tek tek alintilayamadim, bebis 4126 gr 57cm doğdu. Hafiften anestezi geçiyor benim tutuşmaya başladımsutum gelir insalah ne olur dua edin
Kızlar bu nişan dediğim şey benden yine gelmeye devam ediyor. Bu kadar çok olurmu acaba ya daha önce doğum yapanlar bilenler normal mi bu
Kafmizdan atmaya izin yok yani.bu nedir ya.kaç tane yüklemeye yapacağız.ben canan karataya sormayı çok isterdim. Parmak delmekbeni felaket geriyor.bu arada bende bişey sorayım size hastaneye evden çorba gotursek bizim durumumuza ne uygun olur sizce.sehriye falan uymaz bize biliyorsunuz.
Ne çektiniz su isim işinden ayol :))Başıma gelenler adımı değiştireyim derken komple kattım hesabı bana adınızı değiştirin sonra söyleyin dediler ben unuttum uyudum bi uyandım yokum! :) kendimi hunili edeyim diye çektiğim eziyett.. artık hunili bi insanım beni alın hafızayaa..
Yaa kaç zamandır aklımdaydı çabaladım yapamadım en son yine başaramadım:)Ne çektiniz su isim işinden ayol :))
Yaz altına bari adını kimse tanımaz seni böyle :))Yaa kaç zamandır aklımdaydı çabaladım yapamadım en son yine başaramadım:)
Kızlar ya bebis emiyor ama sutum gelitor.mu bilmiyorum çok korkuyorum sarılık olur.mu diye. Uyurken de emzik emiyor bana bi fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?