2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay ben de stresteyim sizinle. Bu gidişle sizden önce doğurucamsen hazır ol kuzum her an. Geldi gelecek merak etme. Bende de tık Yok hala.

Can'ım sakin ol. Tedbirinizi almışsınız bu defa. Allah yardımcın olsun.
Kız kalk öyle nasıl doğurcan sabah altı buçukta kalktım sekizden beri bi yerleri temizliyorum dinlenme molamı da çömelip öyle tv izleyerek ya da sandalyeye ters oturarak yapıyorum . Popom koltuk görmedi
Ya benim gıdım halim Yok. Nasıl yapıyorsunuz? Azcık bişey yapsam Yorgunluktan ağrıdan ölüyorum sanki. Bu enerji Doğumun yaklaştığını gösteriyor

Ayy çok heyecanlıı benimkide bildiğin bi yumurta akı kıvamındaydı . Ha gayret doğurcaz inşallah gerçi şuan sancımda gitti kasılmam da

Benim azcık azcık sancım olmaya başladı biraz daha hissettiriyor valla. Dakika sayacağım bakalım düzenli gelecekmi. Hadi kızlar hangimiz hayırlı haberle geleceğiz bakalım

Ay ben de stresteyim sizinle. Bu gidişle sizden önce doğurucamsen hazır ol kuzum her an. Geldi gelecek merak etme. Bende de tık Yok hala.

Ay canım ben hazırım tam teşekkül oğlumun keyfini bekliyorum.Bakalım az az sancım var ama doğuracak kadar olurmu bilmiyorum. Ay aynı şehirde olsak toplanıp hastaneye gidip alın bizi diyesim var

Ay canım ben hazırım tam teşekkül oğlumun keyfini bekliyorum.Bakalım az az sancım var ama doğuracak kadar olurmu bilmiyorum. Ay aynı şehirde olsak toplanıp hastaneye gidip alın bizi diyesim var
Vallahi yaaa hepimizi sıraya koyup alsalar ne güzel olur fırt fırt doğurtup diğerine geçseler

Kizlar meraba ben dun 38+3 de normal dogumla oglumu kucagima aldim bugun eve bile geldik dunyann en muhtesem duygusu anne olmakmis zor bir dogumdu ama sukur ikimizde iyyiz darisi hamile arkdslarin basina
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bizim içinde kokla kuzunu

Kizlar meraba ben dun 38+3 de normal dogumla oglumu kucagima aldim bugun eve bile geldik dunyann en muhtesem duygusu anne olmakmis zor bir dogumdu ama sukur ikimizde iyyiz darisi hamile arkdslarin basina

Ay canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün. Sizleri okudukça daha çok heyecanlanıyorum. Bizlerle doğum sürecini paylaşırsan seviniriz valla.

Ooo çatıdan sonra kesin başlar sancın bnce benim keşke daha erken yapsaydı . Şimdi olan sancımı kaçırmamaya çalışıyorum inşallah devamı gelir

İnşallah canım bnm de bi anda geldi enerji aslında sancı geldi diye sevindim ondan galiba

Canim sevdigin birini cagir, disari cikip acik alanlarda biraz gezin oturun cay icin. Hamilelik hormonlarin biraz seni psikolojik olarak da zorluyor olabilir, biraz acilip ferahlasan bebisine daha rahat hazirlanirsin.

Senin sikintilarinin cogu bende de var. Karpal tunnel bende de var 20 kilodan fazla aldim odemlerim artik azdi. Bir suredir artik tartilmiyorum ama kilo alimi devam ediyor, bu beni mutsuz ediyor. Karpal tunnel icin youtube e carpal tunnel yoga yaz. Hosuna giden bir egzersizi gunluk olarak yapinca biraz rahatlatiyor. Odem icin de en son enginar ben de ise yaramisti. Salatalik da biraz ise yararmis. Burnunu sicak suyla temizle.

Gece pek uyuyamiyorum. Isin komik kismi esim sabaha kadar horluyor, uyaninca sabah bana horladin diyor. Sonra buz gibi parmaklariyla bebegini kontrol etmek isteyip sabah uykumun icine ediyor. Bebegim kocaman ama doktor ultrasona sokmadigi icin boyunu bilmiyoruz. Burda kafa cevresi 10cm 10.5 cm anneler soruyor normal dogum olur mu diye. Beni direk ilk normal doguma alacaklar, ne var ne yok bilmiyorum.1950lerin tetkikleri ile doguma gidiyorum. Cok korkuyorum

Ama bebegimi cok seviyorum. Karnimda kipir kipor. Cok heyecanliyiz gelsin artik herseyi unuturuz. Yanyana olsak oturup cay icer sohbet ederdik. Umarim kisa zamanda daha iyi hissedersin

Sağol canim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…