- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.921
Ay ben de stresteyim sizinle. Bu gidişle sizden önce doğurucamAy canım inşallah biranda hepsi olur nişan geldi benim ama halen tık yok baksana heveslendiğimle kaldım. Herkes nişandan en geç birgün sonra doğurduğunu anlatıp duruyor bende bu gece umutluyum ama bakalım ne olacak. Hiç beklemedik anda suyun gelir sancın gelirde bir avazda kurtulursun inşallah. Halimi görsen gece hastaneye gidecek gibi çantamı kontrol ettim kıyafetlerimi hazırladım hastane çantasına bakıp durdum aman eksik olmasın diye. Bakalım bu gece neler olacakk
Can'ım sakin ol. Tedbirinizi almışsınız bu defa. Allah yardımcın olsun.Doktor cok aşırı streslisin dedi stres yapma dedi ilk doğum zordu biliyor kendisi yaptı ameliyatı bu sefer olmayacak diyo ama korkuyorum yine olacak diye ama söz verdi 4 ünite kan ile girecek ameliyata o yüzden stres yapma diyo bakalım inşallah birşey olmayacak bu sefer.
Ya benim gıdım halim Yok. Nasıl yapıyorsunuz? Azcık bişey yapsam Yorgunluktan ağrıdan ölüyorum sanki. Bu enerji Doğumun yaklaştığını gösteriyorKız kalk öyle nasıl doğurcansabah altı buçukta kalktım sekizden beri bi yerleri temizliyorum dinlenme molamı da çömelip öyle tv izleyerek ya da sandalyeye ters oturarak yapıyorum . Popom koltuk görmedi
Ayy çok heyecanlııbenimkide bildiğin bi yumurta akı kıvamındaydı . Ha gayret doğurcaz inşallah gerçi şuan sancımda gitti kasılmam da
Evett çünkü sizin gibi isim değiştireyim dedimm elime yüzüme bulaştırdım :)
Ay ben de stresteyim sizinle. Bu gidişle sizden önce doğurucamsen hazır ol kuzum her an. Geldi gelecek merak etme. Bende de tık Yok hala.
Vallahi yaaa hepimizi sıraya koyup alsalar ne güzel olurAy canım ben hazırım tam teşekkül oğlumun keyfini bekliyorum.Bakalım az az sancım var ama doğuracak kadar olurmu bilmiyorum. Ay aynı şehirde olsak toplanıp hastaneye gidip alın bizi diyesim var
Vallahi yaaa hepimizi sıraya koyup alsalar ne güzel olurfırt fırt doğurtup diğerine geçseler
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bizim içinde kokla kuzunuKizlar meraba ben dun 38+3 de normal dogumla oglumu kucagima aldim bugun eve bile geldik dunyann en muhtesem duygusu anne olmakmis zor bir dogumdu ama sukur ikimizde iyyiz darisi hamile arkdslarin basina
Kizlar meraba ben dun 38+3 de normal dogumla oglumu kucagima aldim bugun eve bile geldik dunyann en muhtesem duygusu anne olmakmis zor bir dogumdu ama sukur ikimizde iyyiz darisi hamile arkdslarin basina
Ooo çatıdan sonra kesin başlar sancın bnce benim keşke daha erken yapsaydı . Şimdi olan sancımı kaçırmamaya çalışıyorum inşallah devamı gelirYa niye ısrarla erken almak istiyorlar gerçekten anlamıyorumsezaryen olacağı kesinse ne kadar kalsa o kadar iyi ama
Ya yerim ben minnak eli. Kurban olurum ona. Gözlerim doldu yaaa. Ben de istiyorum oğlumun elini tutmak. 6 sene özlemi kavurdu beni.
Ben varım Can'ım. Ama çatı kontrolüm olmadı henüz. Yarın yapılacak. Onun dışında her şey normale doğru gidiyor.
İnşallah canım bnm de bi anda geldi enerji aslında sancı geldi diye sevindim ondan galibaAy ben de stresteyim sizinle. Bu gidişle sizden önce doğurucamsen hazır ol kuzum her an. Geldi gelecek merak etme. Bende de tık Yok hala.
Can'ım sakin ol. Tedbirinizi almışsınız bu defa. Allah yardımcın olsun.
Ya benim gıdım halim Yok. Nasıl yapıyorsunuz? Azcık bişey yapsam Yorgunluktan ağrıdan ölüyorum sanki. Bu enerji Doğumun yaklaştığını gösteriyor
Allah analı babslı büyütsün derdini hiç göstermesinKizlar meraba ben dun 38+3 de normal dogumla oglumu kucagima aldim bugun eve bile geldik dunyann en muhtesem duygusu anne olmakmis zor bir dogumdu ama sukur ikimizde iyyiz darisi hamile arkdslarin basina
Inşallah canim sağolCok gecmis olaun canim insallah bu sefer olmicak cok rahat olucak oyle dusun. Iyisini dusun
Canim sevdigin birini cagir, disari cikip acik alanlarda biraz gezin oturun cay icin. Hamilelik hormonlarin biraz seni psikolojik olarak da zorluyor olabilir, biraz acilip ferahlasan bebisine daha rahat hazirlanirsin.Yeter artııııkkk diye geziyorum evin içinde. Dün gece 3 farklı hastanenin, ki toplasan 4 hastane var burda, acil servisini gezdim sabaha kadar. Nefes alamıyorum diyorum yapacak bir şey yok bu haftalarda diyorlar. Tüm alerji ilaçları vs doğumu hızlandırıyor diye giçbir doktor ilaç vermeye va yanaşmadı. Bir serum taktılar o da sadece yarım saat nefes aldırdı gerisi aynı. Sabah KBB uzmanına gittim, adam halime ağlayacaktı nerdeyse. Yeminler etti bu haftalarda hiçbir ilaç veremem diye. Sabır dedi. Sezeryan bile olmayı düşünüyorum bugün yarın yemin ederim. Dayanamıyorum bu ödemlere bu ağrılara bı nefessizliğe.. her yanım ayaklarım ellerim şiş, 2 el bileğimde de karpel tüneş sendromu oldu, sırtımdaki kemiklerin her biri kırık gibi ağrıyor, mesane bağırsak falan kalmadı zaten, mide desen at çöpe.. tövbeler olsun ikinci çocuğa. Bittm tükendim resmen. Bir hamilelik bir bünyeye bu kadar mı ağır gelir??? Yemin ederim canımdan bezdim diye ağlıyorım ya
Sağol canim inşallah.Ay ben de stresteyim sizinle. Bu gidişle sizden önce doğurucamsen hazır ol kuzum her an. Geldi gelecek merak etme. Bende de tık Yok hala.
Can'ım sakin ol. Tedbirinizi almışsınız bu defa. Allah yardımcın olsun.
Ya benim gıdım halim Yok. Nasıl yapıyorsunuz? Azcık bişey yapsam Yorgunluktan ağrıdan ölüyorum sanki. Bu enerji Doğumun yaklaştığını gösteriyor
Çıktım az önce tur attım iyi geldiGeçen hafta bana da olmuştu üç gün dışarı çıkmadım . Bi kere çıkınca gerisi geliyor parklara bahcelere atmaya çalış kendini tabi tek çıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?