2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Belirtisiznesne
@Kumsalpoyraz tgb34 minikoglan Dolunay22
Özelde ki dr sezaryan yanlısı konuştu Yarın devlet hastanesinde ebe arkadaşım açılma varmı bakacak varsa doğumu başlatacak biliyosunuz devlet hastanelerinde dr doğuma girmiyor geçen dr alttan uyarınca çocuk biraz daha aşağı indi açılma varmı bilmiyorum hiç sancım yok nasıl olsun ki bilmiyorum

OZELdekiler zaten kesip bicmeye yer ariyor ne varsa. Yarin olsun hayirli haberler ver insallah.

Daha vaktin var stres yapma lütfen. 37-42 hafta arası doğum normal kabul edilen biz sabırlı olalım.

Canım sancın olmasada açılman olabilir benimde sancım yoktu 2 cm açılmam çıktı. Neden özeldeki doktorun sezeryan istiyorki bence normali bekle dene doktorunlada konuş bence bu konuyu. Yarın inşallah güzel haberler alırsın. Ben risk olmadan yada gerekli olmadan doktor dedi diye sezeryana yönelmem şahsen.

Belimde değişik ağrı var cnm böyle sinek ısırır gibi kasılma da var ama belimdeki çok farklı. Ay giriuig çıkıyor ama çok kısa sürüyor. Deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum ağrı oluyor iste. İyice sinirim bozuldu tövbe kimse de yok eşim cenazeye gitti il disina yeni geldiler bu kezde isi yarim kaldi diye gitti. kayinvalidem de yoktu sen kal bari dedim. Kayinbabama emanet ediyorlar beni diyaliz hastasi adam. Suyum gelse ona mı gitcem dedim, heyecan yapcam zaten tek olunca. Hastaneye tek gitcem etcem sinirle dogururum valla

Cidden canımız doktorumuz :) Bana ilk başlarda laf etti aöa geçen gittiğimmde bitti artık ye ne yapalım dedi :))

Can'ım özellerin çoğunda da normal Doğuma dr giriyor sayılmaz pek. Son anda geliyormuş hep. Öyle duydum herkesten. Tam bebek çıkarken ve dikiş işleminde orda oluyormuş.
Doğumu nasıl başlatacak arkadaşın

Bu sancı denen illet ne ki. Kasılma ile gelen bele kasiklara giren ağrı diye biliyorum. Bebek o zaman hareket edemiyor çünkü rahim itiyor.

Canım kafası kilosu artıyor ondan stres yaptım yarın bir baksın açılmama eğer yoksa beklerim biraz daha
Yapma lütfen çatin uygun denildi mi önemli olan o . Allah koruyor evlatlari. Bugüne kadar normal geldik devamı da gelir neden gelmesin.

Canım asıl doktorum dünyalar iyisi devlette ben hem özel hem devlet gittim özelde kafa çapı 10 olduktan sonra direk sezaryan diyolar devletteki doktorum ise normal diyor yarın açılma varmı bakalım bir

Hiç fikrim yok ama alttan doktorun yaptığı gibi sıvazlarsa başlar valla:)) suni verirmi bilmiyorum açılma olduğunun sanmıyorum

Canım asıl doktorum dünyalar iyisi devlette ben hem özel hem devlet gittim özelde kafa çapı 10 olduktan sonra direk sezaryan diyolar devletteki doktorum ise normal diyor yarın açılma varmı bakalım bir
Kız bende gidiyorum özele yok öyle birşey benim doktorum catin uygun takılma normal olur ama yıpranma gel sezeryan ol dedi. 3000 TL alacak normal yarı fiyat yine de adam sorun olmaz dedi.

Kız bende gidiyorum özele yok öyle birşey benim doktorum catin uygun takılma normal olur ama yıpranma gel sezeryan ol dedi. 3000 TL alacak normal yarı fiyat yine de adam sorun olmaz dedi.
Benim doktor çatı olayı kalmadı pek dedi boyun felan kurtarır senin dedi yapılısın dedi alttan muayene de sanki bir yeri oyarmışsın gibi baya çevirdi elini muayeneden sonra dedim doğurabilirmiyim doğurabilirsin dedi ordan kamyon geçer dedi bana güç olsun diyemi dedi bilmiyorum çok normal yanlısı o doktor ama ne gördü neye baktı bilmiyorum

Ooo çatıdan sonra kesin başlar sancın bnce benim keşke daha erken yapsaydı . Şimdi olan sancımı kaçırmamaya çalışıyorum inşallah devamı gelir
İnş kuzum. Zaten normalde geçen hafta çatı kontrolü yapacaktı. Ama nst de düzenli sancı çıkınca doğumu tetiklememek için yapmadı. 9 gün geçti üstünden. Bundan şonra önemsemez sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…