- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.941
Belirtisiznesne
@Kumsalpoyraztgb34 minikoglan Dolunay22
Özelde ki dr sezaryan yanlısı konuştu Yarın devlet hastanesinde ebe arkadaşım açılma varmı bakacak varsa doğumu başlatacak biliyosunuz devlet hastanelerinde dr doğuma girmiyor geçen dr alttan uyarınca çocuk biraz daha aşağı indi açılma varmı bilmiyorum hiç sancım yok nasıl olsun ki bilmiyorum
İnşallah birbirimize dua edelimOZELdekiler zaten kesip bicmeye yer ariyor ne varsa. Yarin olsun hayirli haberler ver insallah.
Daha vaktin var stres yapma lütfen. 37-42 hafta arası doğum normal kabul edilen biz sabırlı olalım.Belirtisiznesne
Özelde ki dr sezaryan yanlısı konuştu Yarın devlet hastanesinde ebe arkadaşım açılma varmı bakacak varsa doğumu başlatacak biliyosunuz devlet hastanelerinde dr doğuma girmiyor geçen dr alttan uyarınca çocuk biraz daha aşağı indi açılma varmı bilmiyorum hiç sancım yok nasıl olsun ki bilmiyorum
Belirtisiznesne
Belimde değişik ağrı var cnm böyle sinek ısırır gibi kasılma da var ama belimdeki çok farklı. Ay giriuig çıkıyor ama çok kısa sürüyor. Deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum ağrı oluyor iste. İyice sinirim bozuldu tövbe kimse de yok eşim cenazeye gitti il disina yeni geldiler bu kezde isi yarim kaldi diye gitti. kayinvalidem de yoktu sen kal bari dedim. Kayinbabama emanet ediyorlar beni diyaliz hastasi adam. Suyum gelse ona mı gitcem dedim, heyecan yapcam zaten tek olunca. Hastaneye tek gitcem etcem sinirle dogururum vallaSancın var mı hala ? Ven bugün nst ye girsem bnce kesin sancı çıkar . Çok değişik çnkü bugün belim de kasıklarımda . Belindeki ağrı nerdeyse sabit ama kasıklarımdaki gidip geliyor . İlk defa böyle olduğu için emin olamıyorum ama kasılmayla birlikte oluyor galiba . Ayaktayken de oluyor otururken de ama dakika tutmuyorum çnkü düzensiz galiba bazen üst üste oluyor bazen on bes dk snra
BANA da öyle diyor cağnım doktorumuz :) ben hem yürüdüm hem dikkat ettim inan ama her hafta bir kilo alıyorum doktor da gülüyor artıkkızımda çok çabuk gitmişti kilolalarım figen hanım bunda da öyle olacak dedi. Ben de 62 ile başladım 82 deyim wuhuuuu :))
Can'ım özellerin çoğunda da normal Doğuma dr giriyor sayılmaz pek. Son anda geliyormuş hep. Öyle duydum herkesten. Tam bebek çıkarken ve dikiş işleminde orda oluyormuş.Belirtisiznesne
Bu sancı denen illet ne ki. Kasılma ile gelen bele kasiklara giren ağrı diye biliyorum. Bebek o zaman hareket edemiyor çünkü rahim itiyor.Kızlar birşey sorcam sancı sırasında bebek hareket edermi. Kasılma değil normal sancıda. Benim velet çok hareketli bugün hiç durmadı diyebilirim. Şimdi oynadıkça sancı girmeye başladı 5 dakikadır. Gerçek sancımı bilemedim.
Canım kafası kilosu artıyor ondan stres yaptım yarın bir baksın açılmama eğer yoksa beklerim biraz dahaDaha vaktin var stres yapma lütfen. 37-42 hafta arası doğum normal kabul edilen biz sabırlı olalım.
Yapma lütfen çatin uygun denildi mi önemli olan o . Allah koruyor evlatlari. Bugüne kadar normal geldik devamı da gelir neden gelmesin.Canım kafası kilosu artıyor ondan stres yaptım yarın bir baksın açılmama eğer yoksa beklerim biraz daha
Canım asıl doktorum dünyalar iyisi devlette ben hem özel hem devlet gittim özelde kafa çapı 10 olduktan sonra direk sezaryan diyolar devletteki doktorum ise normal diyor yarın açılma varmı bakalım birCanım sancın olmasada açılman olabilir benimde sancım yoktu 2 cm açılmam çıktı. Neden özeldeki doktorun sezeryan istiyorki bence normali bekle dene doktorunlada konuş bence bu konuyu. Yarın inşallah güzel haberler alırsın. Ben risk olmadan yada gerekli olmadan doktor dedi diye sezeryana yönelmem şahsen.
Hiç fikrim yok ama alttan doktorun yaptığı gibi sıvazlarsa başlar valla:)) suni verirmi bilmiyorum açılma olduğunun sanmıyorumCan'ım özellerin çoğunda da normal Doğuma dr giriyor sayılmaz pek. Son anda geliyormuş hep. Öyle duydum herkesten. Tam bebek çıkarken ve dikiş işleminde orda oluyormuş.
Doğumu nasıl başlatacak arkadaşın
Kız bende gidiyorum özele yok öyle birşey benim doktorum catin uygun takılma normal olur ama yıpranma gel sezeryan ol dedi. 3000 TL alacak normal yarı fiyat yine de adam sorun olmaz dedi.Canım asıl doktorum dünyalar iyisi devlette ben hem özel hem devlet gittim özelde kafa çapı 10 olduktan sonra direk sezaryan diyolar devletteki doktorum ise normal diyor yarın açılma varmı bakalım bir
İnşallah canımYapma lütfen çatin uygun denildi mi önemli olan o . Allah koruyor evlatlari. Bugüne kadar normal geldik devamı da gelir neden gelmesin.
doğum sonrası tansiyonu düşüremediler onun için yattım yoğun bakımdaİyi olmanıza çok sevindim canımm. Çok geçmiş olsun yoğun bakımda kalmışsın hayırdır
Rahim ağzı olgunlaştirici veriyorlar ama doktordan habersiz yapamaz onu.Hiç fikrim yok ama alttan doktorun yaptığı gibi sıvazlarsa başlar valla:)) suni verirmi bilmiyorum açılma olduğunun sanmıyorum
Benim doktor çatı olayı kalmadı pek dedi boyun felan kurtarır senin dedi yapılısın dedi alttan muayene de sanki bir yeri oyarmışsın gibi baya çevirdi elini muayeneden sonra dedim doğurabilirmiyim doğurabilirsin dedi ordan kamyon geçer dediKız bende gidiyorum özele yok öyle birşey benim doktorum catin uygun takılma normal olur ama yıpranma gel sezeryan ol dedi. 3000 TL alacak normal yarı fiyat yine de adam sorun olmaz dedi.
Bana yaparlar gibi geliyor ebeler çok kafalarına göre takılıyor valla birde benim dr il dışına çıktıRahim ağzı olgunlaştirici veriyorlar ama doktordan habersiz yapamaz onu.
İnş kuzum. Zaten normalde geçen hafta çatı kontrolü yapacaktı. Ama nst de düzenli sancı çıkınca doğumu tetiklememek için yapmadı. 9 gün geçti üstünden. Bundan şonra önemsemez sanırım :)Ooo çatıdan sonra kesin başlar sancın bnce benim keşke daha erken yapsaydı . Şimdi olan sancımı kaçırmamaya çalışıyorum inşallah devamı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?