- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.881
Canim acaba bebek kanala girmeye cakisiyor olabilir mi? Ben iki gundur kanala girdigini hissediyorum. Dun doktora sordum. Girmis demedi ama girmemiste demedi. Her sey yolunda. Bebek dogum pozisyonunda dedi. Bu inmis demek heralde. Bebegim iki fun oncesi asiri hareketliydi. Kanala girmeye calisirken cok hareketlenirmis. Girdikten sonra da azalirmis hareketleri.
Ay kızlarr az önce tuvaletimi yaptıktan sonra bi akıntı geldi ama kanlı veya sarı değil bildiğiniz şeffaf ara ara beyazlar var içinde ve bi avuç içi kadar falanBelirtisiznesne seninde nişandan önce böyle akıntın çoğalmıştı sanki dimi öyle hatırlıyorum nedense
Ah ah bu cocuklar delirtecek bizi. Ben de niye diger normal hamileler gibi hala hicbir belirti vermedim diyorum.Canım benimki kanalda hatta yüzünü popoma doğru dönmüş bile. Artık dönmez dedi yüzünü doktor. Acaba kendini ittiriyorda ondanmı hareketler çok fazla. Ben anlayamadım valla bu işi. Niye normal hamileler gibi dakikalı sancılarım yok diyip duruyorum kendi kendime.
Ay canım inşallah ya bende hurmaya dayandım yine bugün hergünden fazla yedim. Bacaklarımı ayıra ayıra oturdum. Pilates topu altımda ezildi resmenBelirtisiznesne
C Chivas Regal @geminiwoman
Başka arkadaş varmı normal doğumu bekleyen hurma yemekten hurma ağacına dönecem:)Allah inşallah yardımcımız olsun
Kuzum çok teşekkür ederim, çay kasigiyla verdik bi kaç kaşık mama ama inşallah yeter
Ah ah bu cocuklar delirtecek bizi. Ben de niye diger normal hamileler gibi hala hicbir belirti vermedim diyorum.suyum gelsin nisanim gelsin sancim gelsin cok mu zor
Oo çiş yapıyorsa doyuyordur kuzucum hiç korkma çiş demek süt demek :)
Kızlar çok sağolun siz olmasanız burası olmasa naparim bilmiyorum. Anneler de hep panik. Hiç bi şekilde rahatlayamiyorum. Şimdi aşı oldu 2 tane çok yorgun sanırım bir türlü uyandiramiyorum hep uyuyor. Neler neler yaptım yok tik yok. Azcık dinlensin bari dedim pes ettim. Uyurken 2 mememi de zorla ağzına soktum yok fayda etmiyor bıraktım bi süre napayimCanım ac olsa hemşireler söylerdi. Kan alındığında yada asiya götürdüğünde. Zaten ac olsa avaz avaz bağıramaz. Hali olmaz yani. O yüzden rahat ol bence. Hem daha midesi çok küçük canım. Yetmiştir o. Biraz kilo kaybı yaşayacak biliyorsun değil mı? 3000 gr doğan bir bebek 300gr a kadr kaybetmesi normaldir bunu unutma ac kaldı da kaybetti diye düşünme sakin.
Kaygı senin sutunu daha çok etkileyecek. Lütfen arttık kaygılanma ac diye. Al bebeğini koynuna ve kokusunu içine çek kaygılarını bir yana bırak hadi güzel arkadaşım bu stres seni negatif etkileyecek.
esime dedim ki inşallah gününe kalmadan gelmeye kalkar sessiz sedasız gideriz...Kalbim temizmiş o gece başladı kendiliğinden...
Yerim ben o sipayi bezini açarsan belki uyanır tatlımKızlar çok sağolun siz olmasanız burası olmasa naparim bilmiyorum. Anneler de hep panik. Hiç bi şekilde rahatlayamiyorum. Şimdi aşı oldu 2 tane çok yorgun sanırım bir türlü uyandiramiyorum hep uyuyor. Neler neler yaptım yok tik yok. Azcık dinlensin bari dedim pes ettim. Uyurken 2 mememi de zorla ağzına soktum yok fayda etmiyor bıraktım bi süre napayim
Masallah tosuncuga, gecmis olsun canim, gozun aydin.Kızlar tek tek alintilayamadim, bebis 4126 gr 57cm doğdu. Hafiften anestezi geçiyor benim tutuşmaya başladımsutum gelir insalah ne olur dua edin
Ben pek hareket etmiyorum hep yatiyorum uykum varAy canım inşallah ya bende hurmaya dayandım yine bugün hergünden fazla yedim. Bacaklarımı ayıra ayıra oturdum. Pilates topu altımda ezildi resmenNormal bekleyen herkes bir avazda doğurur inşallah kızlar.
Ben pek hareket etmiyorum hep yatiyorum uykum var
Evet canım o açmış isim.degisikliginden bı sıkıntı olmuş sanırım
Doğum öncesi enerjisidir inşallah seninkisi :)Uykum hiç yok gece uyuyamadığım halde uyku modunda değilim hiç ki normalde deliler gibi severim uykuyu. Biz çokmu telaş yaptık acaba ya daha mayısa bile girmedik
Canım dün doktor kurcaladıktan sonra sancım olmaya başladı galiba nst yi görünce kaçar mı bilmiyorumOldu mu sancin? Cikti mi nst de? Bir ben mi kaldim sanvisi geleneyen
Ya kasılmayı anlarsın bence bi anda geliyor semsert oluyor karnın hareket etmeni zorlaştırıyor . Hani çok çişini tuttuğunda bi ağırlık olur ya kasığında sancı olunca ben sanki saatlerdir çişimi tutmuş gibi hissediyorumBen kasılma olayını hiç anlamadım canım ya karnım hiç sertleşmiyor yada acaba çocuğun poposu diyorum bazen o zaman kasılmamı oluyorda ben anlamıyorum. Anlayamadan ablak ablak doğuracağım gibime geliyorHani kasılma hani sancı derken oldum bittime gelip doğuracağız bence biz
Valla naptıysak iyi yapmadık stres beni götürecekUykum hiç yok gece uyuyamadığım halde uyku modunda değilim hiç ki normalde deliler gibi severim uykuyu. Biz çokmu telaş yaptık acaba ya daha mayısa bile girmedik
Doğum öncesi enerjisidir inşallah seninkisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?