2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım benimki kanalda hatta yüzünü popoma doğru dönmüş bile. Artık dönmez dedi yüzünü doktor. Acaba kendini ittiriyorda ondanmı hareketler çok fazla. Ben anlayamadım valla bu işi. Niye normal hamileler gibi dakikalı sancılarım yok diyip duruyorum kendi kendime.

Evet canım avuç avuç akıntım oluyordu böyle sulu değil kıvamlı akıntıydı ertesi gün nişanım geldi. Hatta nişanım bugünde geldi. Seninde gelecek demekki ay hadi inşallah gelsin artık

Ah ah bu cocuklar delirtecek bizi. Ben de niye diger normal hamileler gibi hala hicbir belirti vermedim diyorum. suyum gelsin nisanim gelsin sancim gelsin cok mu zor

Belirtisiznesne
C Chivas Regal @geminiwoman
Başka arkadaş varmı normal doğumu bekleyen hurma yemekten hurma ağacına dönecem:)Allah inşallah yardımcımız olsun
Ay canım inşallah ya bende hurmaya dayandım yine bugün hergünden fazla yedim. Bacaklarımı ayıra ayıra oturdum. Pilates topu altımda ezildi resmen Normal bekleyen herkes bir avazda doğurur inşallah kızlar.

Kuzum çok teşekkür ederim, çay kasigiyla verdik bi kaç kaşık mama ama inşallah yeter

Canım ac olsa hemşireler söylerdi. Kan alındığında yada asiya götürdüğünde. Zaten ac olsa avaz avaz bağıramaz. Hali olmaz yani. O yüzden rahat ol bence. Hem daha midesi çok küçük canım. Yetmiştir o. Biraz kilo kaybı yaşayacak biliyorsun değil mı? 3000 gr doğan bir bebek 300gr a kadr kaybetmesi normaldir bunu unutma ac kaldı da kaybetti diye düşünme sakin.
Kaygı senin sutunu daha çok etkileyecek. Lütfen arttık kaygılanma ac diye. Al bebeğini koynuna ve kokusunu içine çek kaygılarını bir yana bırak hadi güzel arkadaşım bu stres seni negatif etkileyecek.

Ah ah bu cocuklar delirtecek bizi. Ben de niye diger normal hamileler gibi hala hicbir belirti vermedim diyorum. suyum gelsin nisanim gelsin sancim gelsin cok mu zor

Ay canım inşallah biranda hepsi olur nişan geldi benim ama halen tık yok baksana heveslendiğimle kaldım. Herkes nişandan en geç birgün sonra doğurduğunu anlatıp duruyor bende bu gece umutluyum ama bakalım ne olacak. Hiç beklemedik anda suyun gelir sancın gelirde bir avazda kurtulursun inşallah. Halimi görsen gece hastaneye gidecek gibi çantamı kontrol ettim kıyafetlerimi hazırladım hastane çantasına bakıp durdum aman eksik olmasın diye. Bakalım bu gece neler olacakk

Oo çiş yapıyorsa doyuyordur kuzucum hiç korkma çiş demek süt demek :)

Kızlar çok sağolun siz olmasanız burası olmasa naparim bilmiyorum. Anneler de hep panik. Hiç bi şekilde rahatlayamiyorum. Şimdi aşı oldu 2 tane çok yorgun sanırım bir türlü uyandiramiyorum hep uyuyor. Neler neler yaptım yok tik yok. Azcık dinlensin bari dedim pes ettim. Uyurken 2 mememi de zorla ağzına soktum yok fayda etmiyor bıraktım bi süre napayim

Yerim ben o sipayi bezini açarsan belki uyanır tatlım
Benim annem değilde KV felaket panik aglayimcs hemen aç.bu demeleri basliyo oğlumda onun yüzünden sütüm kesilmişti o yüzden bu açtır şudur budur laflarını hiç ama. Hiç takma derim canım

Ya kasılmayı anlarsın bence bi anda geliyor semsert oluyor karnın hareket etmeni zorlaştırıyor . Hani çok çişini tuttuğunda bi ağırlık olur ya kasığında sancı olunca ben sanki saatlerdir çişimi tutmuş gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…