- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.901
Ya kasılmayı anlarsın bence bi anda geliyor semsert oluyor karnın hareket etmeni zorlaştırıyor . Hani çok çişini tuttuğunda bi ağırlık olur ya kasığında sancı olunca ben sanki saatlerdir çişimi tutmuş gibi hissediyorum
Ayy hadi hayırlısı. İnsallah hepimiz kolaylikla dogum yapip saglikla kucagimiza aliriz bebisleri.Ay canım inşallah biranda hepsi olur nişan geldi benim ama halen tık yok baksana heveslendiğimle kaldım. Herkes nişandan en geç birgün sonra doğurduğunu anlatıp duruyor bende bu gece umutluyum ama bakalım ne olacak. Hiç beklemedik anda suyun gelir sancın gelirde bir avazda kurtulursun inşallah. Halimi görsen gece hastaneye gidecek gibi çantamı kontrol ettim kıyafetlerimi hazırladım hastane çantasına bakıp durdum aman eksik olmasın diye. Bakalım bu gece neler olacakk
Hadi bakalim insallah.Canım dün doktor kurcaladıktan sonra sancım olmaya başladı galiba nst yi görünce kaçar mı bilmiyorum. Cmtsi randevum var . İnşallah orda görürüm sancıyı
Valla naptıysak iyi yapmadık stres beni götürecek
Ayy çok heyecanlııEvet canım avuç avuç akıntım oluyordu böyle sulu değil kıvamlı akıntıydı ertesi gün nişanım geldi. Hatta nişanım bugünde geldi. Seninde gelecek demekki ay hadi inşallah gelsin artık
Kız kalk öyle nasıl doğurcanBen pek hareket etmiyorum hep yatiyorum uykum var
Aynen öyle oluyor :)Saatlerdir çişimi tutuyormuş gibi oluyorum ama karnıma hiç dikkat etmedim. Bazen kukuma bir baskı oluyor sanki mesanem patlayacak gibi demekki o kasılma oluyor ben anlamamışım hiç. Bir dahakine sertliğimede bakacağım
Toplasan günlerdir yarım saat bile olmamıştır evin içinde hareketim dışarı hiç çıkmıyorum depresyonamı girdim nedirKız kalk öyle nasıl doğurcansabah altı buçukta kalktım sekizden beri bi yerleri temizliyorum dinlenme molamı da çömelip öyle tv izleyerek ya da sandalyeye ters oturarak yapıyorum . Popom koltuk görmedi
Allah rahmet eylesin.basin sağolsun..Kızlar kayınbabam bu sabah vefat etti, eşim annem babam ankaraya yola çıktılar, ben evde yalnızım. hem üzgün hem stresliyim. akşam kuzenim gelecek yanıma. hayat gerçekten her an herşeyi çıkarabiliyor insanın karşısına. birileri ölüyor, birileri doğuyor. bense ne yapacağımı bilmez haldeyim
Doktor cok aşırı streslisin dedi stres yapma dedi ilk doğum zordu biliyor kendisi yaptı ameliyatı bu sefer olmayacak diyo ama korkuyorum yine olacak diye ama söz verdi 4 ünite kan ile girecek ameliyata o yüzden stres yapma diyo bakalım inşallah birşey olmayacak bu sefer.
Geçen hafta bana da olmuştu üç gün dışarı çıkmadım . Bi kere çıkınca gerisi geliyor parklara bahcelere atmaya çalış kendini tabi tek çıkmaToplasan günlerdir yarım saat bile olmamıştır evin içinde hareketim dışarı hiç çıkmıyorum depresyonamı girdim nedir
Doğumumuz aynı gün olucak :)Kizlar herkes iyi mi gecmisi okuyamadim bugun kontrol vardi hersey yolundaymis dogum icin gun aldim pazartesi sezeryan olcam nasipse kizima kavuscam insallah
Ya niye ısrarla erken almak istiyorlar gerçekten anlamıyorumKızlar bugün 3 te randevum var Dr umu değiştirdim çünkü 8 mayısta alacaktı ve annem 12 mayısta gelecek. Bugünkü kontrolde Dr u 38+6 da alması için ikna etmem lazım ama nasıl..Çünkü geçen hafta o da 38 de aldığını söyledi. Nedir bu acele anlamadım. Bugün doktora, annem şehir dışından gelecek falan dicem. 14 mayısa gün isticem ama kadın az inat gibi inşallah ikna olur. Dua edin bana tamam desinde şu stresten kurtulayım
Ya yerim ben minnak eli. Kurban olurum ona. Gözlerim doldu yaaa. Ben de istiyorum oğlumun elini tutmak. 6 sene özlemi kavurdu beni.Eki Görüntüle 2140698 Kızlar güzel dilekleriniz dualarınız için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim... çoğunuzun bildiği gibi cuma gününe sezeryan planlanmıştı kızımın makat geliş oluşundan dolayı..miniğim ben tarih filan dinlemem dedi..sanırım oda hissetti anne ve babasının onu senelerce beklediğini ve bu hasrete son vermenin vakti geldi diyerek..salı yı çarşambaya bağlayan gece 2 civarında evde suyumun gelmesiyle başladı..ardından apar topar hastaneye geliş..hastane ekibi 8.30 mesai alıyordu ve bütün ameliyathaneler dolu..sağolsunlar hepsi sabah erkenden kalkıp bütün ameliyat ekibini toplayıp 7.30 gibi ameliyata aldılar..7.50 de kızımın seslerini duymak nasip oldu..En ćok sevindiğim şey kendi tarihini kendi belirledi ...Normal doğumun tüm sürecini yaşadım su_ sancı -panik..kendini çoktan hazırlamıştı ..Bakmaya doyamiýorum.Cennetten gelen bir melek gibi sanki ..Rabbime şükürler olsun ...Sizleride hayırlısıyla kavuşturmayı nasip etsin. Hepinizi görmesemde., tanımasamda. Çok seviyorum..
Ben varım Can'ım. Ama çatı kontrolüm olmadı henüz. Yarın yapılacak. Onun dışında her şey normale doğru gidiyor.Belirtisiznesne
C Chivas Regal @geminiwoman
Başka arkadaş varmı normal doğumu bekleyen hurma yemekten hurma ağacına dönecem:)Allah inşallah yardımcımız olsun
Ilk doğumla arasinda 22 ay var ve ilk doğumda rahim kasilmamisti öyle bi hastalık varmış sezeryandan 2 saat sonra tüm kanım gitti ama ne gitme 2 litreye düştü vücudumda şiştim balon gibi duraklarım gözüm patladı ve doktorun müdahalesi olmasa kurtulamıyormuşum kan içind e birikmiş üzerimden bastırarak ve alttan elini sokarak kanı boşalttı Allahım düşmanıma vermesin 6 ayda falan kaburgalarım hissetmiştim ya biraz zordu kısacası şimdi yine olma ihtimali var o zaman kan bulamamıştık b negatifin darbeden 5 gün sonraydı bulamadık o yüzden şimdi hazırlayıp gidicez inşallah olmayacak Allahın izniyle bakalım o müdahale d3n korkuyorum ölmekten değil yaniNeden kan hazirliyolar canim sıkıntı ne
Cok gecmis olaun canim insallah bu sefer olmicak cok rahat olucak oyle dusun. Iyisini dusunIlk doğumla arasinda 22 ay var ve ilk doğumda rahim kasilmamisti öyle bi hastalık varmış sezeryandan 2 saat sonra tüm kanım gitti ama ne gitme 2 litreye düştü vücudumda şiştim balon gibi duraklarım gözüm patladı ve doktorun müdahalesi olmasa kurtulamıyormuşum kan içind e birikmiş üzerimden bastırarak ve alttan elini sokarak kanı boşalttı Allahım düşmanıma vermesin 6 ayda falan kaburgalarım hissetmiştim ya biraz zordu kısacası şimdi yine olma ihtimali var o zaman kan bulamamıştık b negatifin darbeden 5 gün sonraydı bulamadık o yüzden şimdi hazırlayıp gidicez inşallah olmayacak Allahın izniyle bakalım o müdahale d3n korkuyorum ölmekten değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?