2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Saatlerdir çişimi tutuyormuş gibi oluyorum ama karnıma hiç dikkat etmedim. Bazen kukuma bir baskı oluyor sanki mesanem patlayacak gibi demekki o kasılma oluyor ben anlamamışım hiç. Bir dahakine sertliğimede bakacağım

Ayy hadi hayırlısı. İnsallah hepimiz kolaylikla dogum yapip saglikla kucagimiza aliriz bebisleri.
Canım dün doktor kurcaladıktan sonra sancım olmaya başladı galiba nst yi görünce kaçar mı bilmiyorum . Cmtsi randevum var . İnşallah orda görürüm sancıyı
Hadi bakalim insallah.

Kızlar benim de nstde sandım cikti bugün doktor hiç ağır kaldırma yoksa erken doğar dedi ama geldim oğlumu yıkadım mecbur 15 gün içinde bi aksilik çıkmazsa 16 mayis yani tam 39 haftalıkken alırım dedi inşallah o zamana kadar sabreder bebegim

Doktor cok aşırı streslisin dedi stres yapma dedi ilk doğum zordu biliyor kendisi yaptı ameliyatı bu sefer olmayacak diyo ama korkuyorum yine olacak diye ama söz verdi 4 ünite kan ile girecek ameliyata o yüzden stres yapma diyo bakalım inşallah birşey olmayacak bu sefer.

Evet canım avuç avuç akıntım oluyordu böyle sulu değil kıvamlı akıntıydı ertesi gün nişanım geldi. Hatta nişanım bugünde geldi. Seninde gelecek demekki ay hadi inşallah gelsin artık
Ayy çok heyecanlıı benimkide bildiğin bi yumurta akı kıvamındaydı . Ha gayret doğurcaz inşallah gerçi şuan sancımda gitti kasılmam da

Ben pek hareket etmiyorum hep yatiyorum uykum var
Kız kalk öyle nasıl doğurcan sabah altı buçukta kalktım sekizden beri bi yerleri temizliyorum dinlenme molamı da çömelip öyle tv izleyerek ya da sandalyeye ters oturarak yapıyorum . Popom koltuk görmedi

Aynen öyle oluyor :)

Kız kalk öyle nasıl doğurcan sabah altı buçukta kalktım sekizden beri bi yerleri temizliyorum dinlenme molamı da çömelip öyle tv izleyerek ya da sandalyeye ters oturarak yapıyorum . Popom koltuk görmedi
Toplasan günlerdir yarım saat bile olmamıştır evin içinde hareketim dışarı hiç çıkmıyorum depresyonamı girdim nedir

Allah rahmet eylesin.basin sağolsun..

Neden kan hazirliyolar canim sıkıntı ne

Toplasan günlerdir yarım saat bile olmamıştır evin içinde hareketim dışarı hiç çıkmıyorum depresyonamı girdim nedir
Geçen hafta bana da olmuştu üç gün dışarı çıkmadım . Bi kere çıkınca gerisi geliyor parklara bahcelere atmaya çalış kendini tabi tek çıkma

Ya niye ısrarla erken almak istiyorlar gerçekten anlamıyorum sezaryen olacağı kesinse ne kadar kalsa o kadar iyi ama

Ya yerim ben minnak eli. Kurban olurum ona. Gözlerim doldu yaaa. Ben de istiyorum oğlumun elini tutmak. 6 sene özlemi kavurdu beni.
Belirtisiznesne
C Chivas Regal @geminiwoman
Başka arkadaş varmı normal doğumu bekleyen hurma yemekten hurma ağacına dönecem:)Allah inşallah yardımcımız olsun
Ben varım Can'ım. Ama çatı kontrolüm olmadı henüz. Yarın yapılacak. Onun dışında her şey normale doğru gidiyor.

Neden kan hazirliyolar canim sıkıntı ne
Ilk doğumla arasinda 22 ay var ve ilk doğumda rahim kasilmamisti öyle bi hastalık varmış sezeryandan 2 saat sonra tüm kanım gitti ama ne gitme 2 litreye düştü vücudumda şiştim balon gibi duraklarım gözüm patladı ve doktorun müdahalesi olmasa kurtulamıyormuşum kan içind e birikmiş üzerimden bastırarak ve alttan elini sokarak kanı boşalttı Allahım düşmanıma vermesin 6 ayda falan kaburgalarım hissetmiştim ya biraz zordu kısacası şimdi yine olma ihtimali var o zaman kan bulamamıştık b negatifin darbeden 5 gün sonraydı bulamadık o yüzden şimdi hazırlayıp gidicez inşallah olmayacak Allahın izniyle bakalım o müdahale d3n korkuyorum ölmekten değil yani

Kizlar benimde 38+6da alicak dr. bende o gune kdr normal olsun hayirlisiysa hayirlisi değilse de sezeryan olsun diyorum. Ama 2 haftadir bebek hareketleri cok fazla yerimde ayni pozisyonda duramiyorum oturamiyorum. Hareket ettikce altta mesanede deki gibi baski hissediyorum ama dun bile kanalda fln demedi. Keyfi yerinde gelmeye niyeti yok dedi.

Cok gecmis olaun canim insallah bu sefer olmicak cok rahat olucak oyle dusun. Iyisini dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…