- 26 Temmuz 2011
- 259
- 339
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.961
Benimde yarın 38+0 olyor ve benimde kontrolüm var. Ben artık bebişim doğsun istiyorum geçen hafta sancı sıfırdı nerdeyse bakalım yarin bir değişiklik olacakmıKızlar gün geçtikçe azalıyoruzanneler pek fırsat bulup da giremiyor.
Doğurası geliyor insanın bu yüzden. Mayıs ortası çok az kişi kalacak bu gidişle
Benim de kontrol yarın. Tam 38+0 oluyoruz. Bakalım sancı açılma var mı
Cok gecmis olsun ne guzel gecmis gitmis bebise odaklan artik canim
Peki gebelik zehirlenmesi nasil anlasildi biraz anlatir misin
şiddetli baş ağrısı tansiyon yüksekliği oldu idrardada protein çıktı elde ayakta yüzde şişme oldu
kızlar bunlara dikkat aman ihmal etmeyin benim tesadüf randevum vardı gittim Dr a
Canim kasilmalar duzenli mi yoksa bi gelip bi gidiyor mu
Insanlara sinir oluyorum artik ya
Canim 26.haftada kasılmalarım oldu erken doğum tehdidiyle hastanede yattım bir buçuk gün. Ordayken baktılar da asistandi bakan çok acımasızdı bakarken çok canım yandı o yüzden. Son haftalarda hormonlardan vajinada da bir gevşeme oluyormuş ya senin ondan mi rahat oldu acımadı acaba?Yani aynı şey galiba ileri doğru ittiriyor baya aşağı yukarı falan yapıyor sanki bişey arıyomuş gibi . Neden üç kere oldun ? Ben daha dün oldum hiç acı olmadı sadece rahatsızlık hissi oluyor tabi bi de utanma ama hiç acıma olmadı
Bu sancı denen illet ne ki. Kasılma ile gelen bele kasiklara giren ağrı diye biliyorum. Bebek o zaman hareket edemiyor çünkü rahim itiyor.
Ah canım ben de aynı durumdayım, yanımda bir kuzenim var o yarın gidecek, aksi gibi herkesin aynı anda işi çıktı. Eşim annem babam şehir dışında hala, yarın doktor kontrolüm var ve kuzenimin eşi ile gidecem. hakkımızda hayırlısı olsun ne diyimBelimde değişik ağrı var cnm böyle sinek ısırır gibi kasılma da var ama belimdeki çok farklı. Ay giriuig çıkıyor ama çok kısa sürüyor. Deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum ağrı oluyor iste. İyice sinirim bozuldu tövbe kimse de yok eşim cenazeye gitti il disina yeni geldiler bu kezde isi yarim kaldi diye gitti. kayinvalidem de yoktu sen kal bari dedim. Kayinbabama emanet ediyorlar beni diyaliz hastasi adam. Suyum gelse ona mı gitcem dedim, heyecan yapcam zaten tek olunca. Hastaneye tek gitcem etcem sinirle dogururum valla
Canım asıl doktorum dünyalar iyisi devlette ben hem özel hem devlet gittim özelde kafa çapı 10 olduktan sonra direk sezaryan diyolar devletteki doktorum ise normal diyor yarın açılma varmı bakalım bir
Ah yavrum çoğu psikolojik çünkü öyle yazılmış bilinçaltina tabii olacak ağrı ama doğru nefes dua ile atlatan çok. Kimisi neredeyse hiç anlamıyor daha büyük ağrı bekliyor. Sen dinle YouTube dan doktorları nasil.baslar nasil.olur diye.O zaman ben kasılma yaşamıyorum. Bebişim hep oynayıp durdu. Sancım varken bile deli gibi ittirdi. Kasıklarımda çişim gelmiş gibi baskı oldu ama sertleşmeye dikkat etmedim hiç. Bence gerçek sancı geldiğinde farkederiz gibi ya o kadar bağıran çağıran oluyor demekki kuvvetli geliyor.
Amin inşaallah cnm insan o anları eşi ile yaşamak istiyor yaa.Ah canım ben de aynı durumdayım, yanımda bir kuzenim var o yarın gidecek, aksi gibi herkesin aynı anda işi çıktı. Eşim annem babam şehir dışında hala, yarın doktor kontrolüm var ve kuzenimin eşi ile gidecem. hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim
Yavrum o ilaçlar kayitli doğumu baslatmadan yapamaz yatışın yapılmak zorunda. Öğren bakalım ne yapacaklarBana yaparlar gibi geliyor ebeler çok kafalarına göre takılıyor valla birde benim dr il dışına çıktı
Ay yok video felan izleyemem ben:) inş dediğin gibi hepimiz de rahat doğururuzCanım sen bakma kafa çapına falan çatın müsaitse sıkıntı olmaz zaten doğum anında kafa çapı küçülüyor hiç video izledinmi bilmiyorum ama normal doğum olan bebeklerin hep kafa sivri çıkar uzaylı gibi :) çatıya göre kafaları şekilleniyor. Bence çok rahat doğurursun hiç sıkma canını.
Benim geçen hafta düzenli sancı vardı Can'ım. İlişkiyi ve yürümeyi yasakladı dr bu yüzden.Benimde yarın 38+0 olyor ve benimde kontrolüm var. Ben artık bebişim doğsun istiyorum geçen hafta sancı sıfırdı nerdeyse bakalım yarin bir değişiklik olacakmı
Ah yavrum çoğu psikolojik çünkü öyle yazılmış bilinçaltina tabii olacak ağrı ama doğru nefes dua ile atlatan çok. Kimisi neredeyse hiç anlamıyor daha büyük ağrı bekliyor. Sen dinle YouTube dan doktorları nasil.baslar nasil.olur diye.
Ay hadi hayırlısı olsun o zaman.Hiç fikrim yok ama alttan doktorun yaptığı gibi sıvazlarsa başlar valla:)) suni verirmi bilmiyorum açılma olduğunun sanmıyorum
Ay sana dedim ben kaldım evdeÇıktım az önce tur attım iyi geldi
bende normal doğumu bekleyenlerdenim.Belirtisiznesne
C Chivas Regaltgb34
Başka arkadaş varmı normal doğumu bekleyen hurma yemekten hurma ağacına dönecem:)Allah inşallah yardımcımız olsun
Aa öylemi hiç bilmiyorum canım yarın yazarımYavrum o ilaçlar kayitli doğumu baslatmadan yapamaz yatışın yapılmak zorunda. Öğren bakalım ne yapacaklar
Keşke tartıya da çıkarmasa :))) pzt son kontrolüm benim senin normal mi sezeryan mıCidden canımız doktorumuz :) Bana ilk başlarda laf etti aöa geçen gittiğimmde bitti artık ye ne yapalım dedi :))
Evde turla biraz:)Ay sana dedim ben kaldım evde
Ay yok video felan izleyemem ben:) inş dediğin gibi hepimiz de rahat doğururuz
Dikkat etmedim canım ben öyle gözüme çarpanları etiketledim Allah yardımcımız olsunbende normal doğumu bekleyenlerdenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?