2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimde yarın 38+0 olyor ve benimde kontrolüm var. Ben artık bebişim doğsun istiyorum geçen hafta sancı sıfırdı nerdeyse bakalım yarin bir değişiklik olacakmı

Canim 26.haftada kasılmalarım oldu erken doğum tehdidiyle hastanede yattım bir buçuk gün. Ordayken baktılar da asistandi bakan çok acımasızdı bakarken çok canım yandı o yüzden. Son haftalarda hormonlardan vajinada da bir gevşeme oluyormuş ya senin ondan mi rahat oldu acımadı acaba?

Bu sancı denen illet ne ki. Kasılma ile gelen bele kasiklara giren ağrı diye biliyorum. Bebek o zaman hareket edemiyor çünkü rahim itiyor.

O zaman ben kasılma yaşamıyorum. Bebişim hep oynayıp durdu. Sancım varken bile deli gibi ittirdi. Kasıklarımda çişim gelmiş gibi baskı oldu ama sertleşmeye dikkat etmedim hiç. Bence gerçek sancı geldiğinde farkederiz gibi ya o kadar bağıran çağıran oluyor demekki kuvvetli geliyor.

Ah canım ben de aynı durumdayım, yanımda bir kuzenim var o yarın gidecek, aksi gibi herkesin aynı anda işi çıktı. Eşim annem babam şehir dışında hala, yarın doktor kontrolüm var ve kuzenimin eşi ile gidecem. hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim

Canım asıl doktorum dünyalar iyisi devlette ben hem özel hem devlet gittim özelde kafa çapı 10 olduktan sonra direk sezaryan diyolar devletteki doktorum ise normal diyor yarın açılma varmı bakalım bir

Canım sen bakma kafa çapına falan çatın müsaitse sıkıntı olmaz zaten doğum anında kafa çapı küçülüyor hiç video izledinmi bilmiyorum ama normal doğum olan bebeklerin hep kafa sivri çıkar uzaylı gibi :) çatıya göre kafaları şekilleniyor. Bence çok rahat doğurursun hiç sıkma canını.

Ah yavrum çoğu psikolojik çünkü öyle yazılmış bilinçaltina tabii olacak ağrı ama doğru nefes dua ile atlatan çok. Kimisi neredeyse hiç anlamıyor daha büyük ağrı bekliyor. Sen dinle YouTube dan doktorları nasil.baslar nasil.olur diye.

Amin inşaallah cnm insan o anları eşi ile yaşamak istiyor yaa.

Bana yaparlar gibi geliyor ebeler çok kafalarına göre takılıyor valla birde benim dr il dışına çıktı
Yavrum o ilaçlar kayitli doğumu baslatmadan yapamaz yatışın yapılmak zorunda. Öğren bakalım ne yapacaklar

Ay yok video felan izleyemem ben:) inş dediğin gibi hepimiz de rahat doğururuz

Benimde yarın 38+0 olyor ve benimde kontrolüm var. Ben artık bebişim doğsun istiyorum geçen hafta sancı sıfırdı nerdeyse bakalım yarin bir değişiklik olacakmı
Benim geçen hafta düzenli sancı vardı Can'ım. İlişkiyi ve yürümeyi yasakladı dr bu yüzden.
Ahhh ben de o kadar istiyorum ki. İyice şişti ayaklarım iki gündür ama içimden bi his Doğuma daha var diyo

Reactions: tmz

Benim doktorum hep anlatıyor her gittiğimde bebek bi yere toplanıp kasıklarına ağrı girecek diyor ciddende öyle oluyor sanki popoyu dayıyor gibi bir yere bir müddet kımıldamıyor ama sertleşmeye şimdiye kadar hiç dikkat etmedim. Sanki heyecandan fazla telaş yapıyoruz ya sonuçta daha günümüz var. Artık bunaldık ya herşeyi doğuma yoruyoruz birde bizim ilk ya bilememekten oluyor bence :)

Ay yok video felan izleyemem ben:) inş dediğin gibi hepimiz de rahat doğururuz

Valla ben izliyorum canım ay diyorum bunlar yapıyorsa ben de yaparım diye kendimi motive ediyorum ama hep baktığımda bebeklerin kafa sivri çıkıyor. Animasyonlu videolarda da kafa çapının nasıl daraldığını gösteriyor. Doğururuz doğururuz bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…