- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.981
:))) inş tatlım yarın buraya yazıcam başıma gelenleri:)Valla ben izliyorum canım ay diyorum bunlar yapıyorsa ben de yaparım diye kendimi motive ediyorumama hep baktığımda bebeklerin kafa sivri çıkıyor. Animasyonlu videolarda da kafa çapının nasıl daraldığını gösteriyor. Doğururuz doğururuz bence :)
Suni sancıyla mı başlatmayı düşünüyor peki . İnşallah açılman vardır . Ama eğer çok korkuyosan iri olduğu için sezeryana olumlu bakabilirsin bnce . Sonuçta ikisinin de artıkarı eksileri var@Belirtisiznesne
C Chivas Regaltgb34 @minikoglan @Dolunay22
Özelde ki dr sezaryan yanlısı konuştu Yarın devlet hastanesinde ebe arkadaşım açılma varmı bakacak varsa doğumu başlatacak biliyosunuz devlet hastanelerinde dr doğuma girmiyor geçen dr alttan uyarınca çocuk biraz daha aşağı indi açılma varmı bilmiyorum hiç sancım yok nasıl olsun ki bilmiyorum
Geçmiş olsun şimdi İyisindir umarımdoğum sonrası tansiyonu düşüremediler onun için yattım yoğun bakımda
Ayy bugün beklesin bebiş o zamn benm eşim olmasa doktora gidemem kesin :) aynı ağrı bnde de var bu arada şuanda uzanmam rağmen belime ara ara sanki elektrik veriyorlarmış gibi bi sızlama oluyor . Dediğin gibi kısa sürüyor . Bundan bi saat önce sancım jasılmam falan durmuştu hepBelimde değişik ağrı var cnm böyle sinek ısırır gibi kasılma da var ama belimdeki çok farklı. Ay giriuig çıkıyor ama çok kısa sürüyor. Deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum ağrı oluyor iste. İyice sinirim bozuldu tövbe kimse de yok eşim cenazeye gitti il disina yeni geldiler bu kezde isi yarim kaldi diye gitti. kayinvalidem de yoktu sen kal bari dedim. Kayinbabama emanet ediyorlar beni diyaliz hastasi adam. Suyum gelse ona mı gitcem dedim, heyecan yapcam zaten tek olunca. Hastaneye tek gitcem etcem sinirle dogururum valla
Valla sanmıyorum . Benim rahim de taş gibiymiş yumuşama falan yok dedi doktor . İlişkiye devam ediyomusunuz eşinle . Bizde muayeneden bi gün önce ilişki oldu belki o yüzden rahat gectiCanim 26.haftada kasılmalarım oldu erken doğum tehdidiyle hastanede yattım bir buçuk gün. Ordayken baktılar da asistandi bakan çok acımasızdı bakarken çok canım yandı o yüzden. Son haftalarda hormonlardan vajinada da bir gevşeme oluyormuş ya senin ondan mi rahat oldu acımadı acaba?
Ödemi nasıl anlıyorsunuz canım? Ben her gün yürüdüğüm için bende olmaz diye düşünüyordum ama var mı acaba...ekmek hamurişi tuz arttırıyor heralde biraz tuz severim ama annem engelliyor beni diğerleri zaten aylardır benden çok uzakta...Ödem başladı artık iyice. Yapmayacak şeyler yemeye çalışıyorum. Bugün ayıptır söylemesi şehriyesiz tavuksuyuna çorba içtim öğlen ve bir saat içinde şiştim.
Gaz başladı ben de doğum sonrası da devam etmişti ilk bebişte.
Habire çişim geliyor abartmıyorum neredeyse saat başı.
En sevmediğim zamanları başladı hamileliğin.
Canım sen biraz bilgilisin galiba cmtsi sorcaktım bu rahim ağzını yumuşatan ilacı ya da fitil bilmiyorum hastanede kalmam mı gerekiyor ? Çnkü bir mayısta ilacı veririz dedi doktor kendisi olmicak çarşamba suniyi baslatırız dediYavrum o ilaçlar kayitli doğumu baslatmadan yapamaz yatışın yapılmak zorunda. Öğren bakalım ne yapacaklar
Banu çiftçinin normal doğum videosunu izle bnce orda çok net ve çok güzel anlatıyorAy yok video felan izleyemem ben:) inş dediğin gibi hepimiz de rahat doğururuz
Nefesimden anlıyorum ilk olarak canım. Burun etlerim şişiyor burnum tıkanıyor. Ayaklarım şişiyor. Bir de bacağıma parmak ucumla bastırıyorum özellikle üst bacağa. Bastırınca beyazlık oluşup içe göçüyorsa ödem var demektir. Ben de tuzu çok azalttım zaten normal tuzlu yesem kesin tansiyonum çıkar. İlk hamilelikten biliyorumÖdemi nasıl anlıyorsunuz canım? Ben her gün yürüdüğüm için bende olmaz diye düşünüyordum ama var mı acaba...ekmek hamurişi tuz arttırıyor heralde biraz tuz severim ama annem engelliyor beni diğerleri zaten aylardır benden çok uzakta...
Evet cnm benim doktorumda yatış yapılmalı dedi ki takip edileceksin nasıl tepki veriyorsun diye. Ama doktorunun bildiği başka birşey olabilir.Canım sen biraz bilgilisin galiba cmtsi sorcaktım bu rahim ağzını yumuşatan ilacı ya da fitil bilmiyorum hastanede kalmam mı gerekiyor ? Çnkü bir mayısta ilacı veririz dedi doktor kendisi olmicak salı suniyi baslatırız dedi
Ay gaz beter ediyor gerçekten hele o çiş hissiÖdem başladı artık iyice. Yapmayacak şeyler yemeye çalışıyorum. Bugün ayıptır söylemesi şehriyesiz tavuksuyuna çorba içtim öğlen ve bir saat içinde şiştim.
Gaz başladı ben de doğum sonrası da devam etmişti ilk bebişte.
Habire çişim geliyor abartmıyorum neredeyse saat başı.
En sevmediğim zamanları başladı hamileliğin.
Ellerin ayakların ağzın burnun şişiyo ordan anlayabilirsin ben de hergün yürüdüğümden pek anlamıyorum ama eğer ayaklarımı cok sarkıtarak oturursam şişiyo...Ödemi nasıl anlıyorsunuz canım? Ben her gün yürüdüğüm için bende olmaz diye düşünüyordum ama var mı acaba...ekmek hamurişi tuz arttırıyor heralde biraz tuz severim ama annem engelliyor beni diğerleri zaten aylardır benden çok uzakta...
Evet cnm eksiğimiz çok ama benimki kafasini ittiriyor ve hislerim yakın diyor inş sağlıkla.Benim doktorum hep anlatıyor her gittiğimde bebek bi yere toplanıp kasıklarına ağrı girecek diyor ciddende öyle oluyor sanki popoyu dayıyor gibi bir yere bir müddet kımıldamıyor ama sertleşmeye şimdiye kadar hiç dikkat etmedim. Sanki heyecandan fazla telaş yapıyoruz ya sonuçta daha günümüz var. Artık bunaldık ya herşeyi doğuma yoruyoruz birde bizim ilk ya bilememekten oluyor bence :)
Valla hiç böyle birşey duymadım. Teknik olarakta mantıklı gelmedi sanki. Yani bebek memeyi iyi kavramaz ucunu ucunu çekelerse ne yaparsan yap o meme yara olur. Memeyi iyi ağzına doldurmak lazım yavrucuğun bir de ilk dönem emzirme sonrası ılık duru suyla yıkamak bundan başka YÖK kremmiş yok başka bişey hiç lazım değil. 10gündür emziriyorrum ki ilk 4-5gün sütüm gelmedi makineyle çekelemekten telef oldu memelerim ama ona rağmen hiç yara olmadı. Ne bir krem kullandım ne de özel başka birşey. Sadece eğer ilkgünler sızlarsa tek Önerim bebe yağı sürün komple bütün memenize ucu da dahil zaten emilip gidiyor bebek emse de sıkıntı olmaz boşuna kremlere bi ton para vermeye gerek YÖK,zaten işe yarar bir meme ucu kremi de ben daha duymadım valla :)Göğüse soğan sürme meselesinide daha oğlumda duydum ama yapmamıstım bi kc kişiden daha duydum burda biride dedi birine sürdüm catlamadı öbürüne sürdüm catladı diye bide şöyle bi yazı buldumsofiarya canım sen ne dersin bu yazıyla ilgili
Salı yazmışım salı ilaç verilcek çarşamba suni sancı . Kendi sancım grlsede iyice açılmam olsa direk suni bağlasa ben evimi özlerim hastanede bir günden fazla kalmak hiç istemiyorumEvet cnm benim doktorumda yatış yapılmalı dedi ki takip edileceksin nasıl tepki veriyorsun diye. Ama doktorunun bildiği başka birşey olabilir.
Senin zaten artık zaman kalmadı her an gelebilir tatlımEvet cnm eksiğimiz çok ama benimki kafasini ittiriyor ve hislerim yakın diyor inş sağlıkla.
Ya gaz sende de mi var. Benim 2 3 gündür aşırı var. Acaba doğuma yakın bağırsaklar daha mı çok çalışıyor doğum belirtisi olabilir miAy gaz beter ediyor gerçekten hele o çiş hissiaz kaldı ins dayandık bugüne kadar.
Eğitimde öyle dediler cnm afedersin 2-3 kez tuvalete cikiyorum artık önceden kabizlik vardı ama bu gaz hiç hoş degil.Ya gaz sende de mi var. Benim 2 3 gündür aşırı var. Acaba doğuma yakın bağırsaklar daha mı çok çalışıyor doğum belirtisi olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?