2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
:))) inş tatlım yarın buraya yazıcam başıma gelenleri:)

Suni sancıyla mı başlatmayı düşünüyor peki . İnşallah açılman vardır . Ama eğer çok korkuyosan iri olduğu için sezeryana olumlu bakabilirsin bnce . Sonuçta ikisinin de artıkarı eksileri var

Ayy bugün beklesin bebiş o zamn benm eşim olmasa doktora gidemem kesin :) aynı ağrı bnde de var bu arada şuanda uzanmam rağmen belime ara ara sanki elektrik veriyorlarmış gibi bi sızlama oluyor . Dediğin gibi kısa sürüyor . Bundan bi saat önce sancım jasılmam falan durmuştu hep

Ödem başladı artık iyice. Yapmayacak şeyler yemeye çalışıyorum. Bugün ayıptır söylemesi şehriyesiz tavuksuyuna çorba içtim öğlen ve bir saat içinde şiştim.
Gaz başladı ben de doğum sonrası da devam etmişti ilk bebişte.
Habire çişim geliyor abartmıyorum neredeyse saat başı.
En sevmediğim zamanları başladı hamileliğin.

Valla sanmıyorum . Benim rahim de taş gibiymiş yumuşama falan yok dedi doktor . İlişkiye devam ediyomusunuz eşinle . Bizde muayeneden bi gün önce ilişki oldu belki o yüzden rahat gecti

Ödemi nasıl anlıyorsunuz canım? Ben her gün yürüdüğüm için bende olmaz diye düşünüyordum ama var mı acaba...ekmek hamurişi tuz arttırıyor heralde biraz tuz severim ama annem engelliyor beni diğerleri zaten aylardır benden çok uzakta...

Yavrum o ilaçlar kayitli doğumu baslatmadan yapamaz yatışın yapılmak zorunda. Öğren bakalım ne yapacaklar
Canım sen biraz bilgilisin galiba cmtsi sorcaktım bu rahim ağzını yumuşatan ilacı ya da fitil bilmiyorum hastanede kalmam mı gerekiyor ? Çnkü bir mayısta ilacı veririz dedi doktor kendisi olmicak çarşamba suniyi baslatırız dedi

Son düzenleme:
Nefesimden anlıyorum ilk olarak canım. Burun etlerim şişiyor burnum tıkanıyor. Ayaklarım şişiyor. Bir de bacağıma parmak ucumla bastırıyorum özellikle üst bacağa. Bastırınca beyazlık oluşup içe göçüyorsa ödem var demektir. Ben de tuzu çok azalttım zaten normal tuzlu yesem kesin tansiyonum çıkar. İlk hamilelikten biliyorum

Evet cnm benim doktorumda yatış yapılmalı dedi ki takip edileceksin nasıl tepki veriyorsun diye. Ama doktorunun bildiği başka birşey olabilir.

Ay gaz beter ediyor gerçekten hele o çiş hissi az kaldı ins dayandık bugüne kadar.

Ellerin ayakların ağzın burnun şişiyo ordan anlayabilirsin ben de hergün yürüdüğümden pek anlamıyorum ama eğer ayaklarımı cok sarkıtarak oturursam şişiyo...

Evet cnm eksiğimiz çok ama benimki kafasini ittiriyor ve hislerim yakın diyor inş sağlıkla.

Valla hiç böyle birşey duymadım. Teknik olarakta mantıklı gelmedi sanki. Yani bebek memeyi iyi kavramaz ucunu ucunu çekelerse ne yaparsan yap o meme yara olur. Memeyi iyi ağzına doldurmak lazım yavrucuğun bir de ilk dönem emzirme sonrası ılık duru suyla yıkamak bundan başka YÖK kremmiş yok başka bişey hiç lazım değil. 10gündür emziriyorrum ki ilk 4-5gün sütüm gelmedi makineyle çekelemekten telef oldu memelerim ama ona rağmen hiç yara olmadı. Ne bir krem kullandım ne de özel başka birşey. Sadece eğer ilkgünler sızlarsa tek Önerim bebe yağı sürün komple bütün memenize ucu da dahil zaten emilip gidiyor bebek emse de sıkıntı olmaz boşuna kremlere bi ton para vermeye gerek YÖK,zaten işe yarar bir meme ucu kremi de ben daha duymadım valla :)

Evet cnm benim doktorumda yatış yapılmalı dedi ki takip edileceksin nasıl tepki veriyorsun diye. Ama doktorunun bildiği başka birşey olabilir.
Salı yazmışım salı ilaç verilcek çarşamba suni sancı . Kendi sancım grlsede iyice açılmam olsa direk suni bağlasa ben evimi özlerim hastanede bir günden fazla kalmak hiç istemiyorum

Ya gaz sende de mi var. Benim 2 3 gündür aşırı var. Acaba doğuma yakın bağırsaklar daha mı çok çalışıyor doğum belirtisi olabilir mi
Eğitimde öyle dediler cnm afedersin 2-3 kez tuvalete cikiyorum artık önceden kabizlik vardı ama bu gaz hiç hoş degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…