- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.001
O gaz beni benden aldı ama.cikartmayinca fena oluyo bide tutamadığı mi farkettim kendinden cikiiiip gidiyo yYa gaz sende de mi var. Benim 2 3 gündür aşırı var. Acaba doğuma yakın bağırsaklar daha mı çok çalışıyor doğum belirtisi olabilir mi
Kiz suni bile olmasın güzel dua edelim kendi sancin yeter. Bebek ne kadar isterse o kadar sürer annesi, sen ona yardım etcen. O cabalayacak sen dayanan olumlu düşün.Salı yazmışım salı ilaç verilcek çarşamba suni sancı . Kendi sancım grlsede iyice açılmam olsa direk suni bağlasa ben evimi özlerim hastanede bir günden fazla kalmak hiç istemiyorum
Evet gaz çok fena. Bir de afedersin kötü kokuyor ya. Ay valla perişan hale geldik saç baş horlama hepsini geçtim gazmanlığımız eksiktiEğitimde öyle dediler cnm afedersin 2-3 kez tuvalete cikiyorum artık önceden kabizlik vardı ama bu gaz hiç hoş degil.
Haha ben de tutamıyorumO gaz beni benden aldı ama.cikartmayinca fena oluyo bide tutamadığı mi farkettim kendinden cikiiiip gidiyo y
Anladım canım cok sağol nasıl kuzun büyüdü bile inanki mis kokulu öperimValla hiç böyle birşey duymadım. Teknik olarakta mantıklı gelmedi sanki. Yani bebek memeyi iyi kavramaz ucunu ucunu çekelerse ne yaparsan yap o meme yara olur. Memeyi iyi ağzına doldurmak lazım yavrucuğun bir de ilk dönem emzirme sonrası ılık duru suyla yıkamak bundan başka YÖK kremmiş yok başka bişey hiç lazım değil. 10gündür emziriyorrum ki ilk 4-5gün sütüm gelmedi makineyle çekelemekten telef oldu memelerim ama ona rağmen hiç yara olmadı. Ne bir krem kullandım ne de özel başka birşey. Sadece eğer ilkgünler sızlarsa tek Önerim bebe yağı sürün komple bütün memenize ucu da dahil zaten emilip gidiyor bebek emse de sıkıntı olmaz boşuna kremlere bi ton para vermeye gerek YÖK,zaten işe yarar bir meme ucu kremi de ben daha duymadım valla :)
Bugün tam sekiz dokuz kere tuvalete çıktımYa gaz sende de mi var. Benim 2 3 gündür aşırı var. Acaba doğuma yakın bağırsaklar daha mı çok çalışıyor doğum belirtisi olabilir mi
Valla kuzum bence de sütü yetiyor annenin. Bir de lansinohu da çok sürmemiştik ama kalkanı kullandım. Soğana asla cesaret edeme gerçekten mikrobu öldürür ama bir de bebek emmek istemezse bir ay uğraş dur meme reddiyleAnladım canım cok sağol nasıl kuzun büyüdü bile inanki mis kokulu öperim
Ciddi misinBugün tam sekiz dokuz kere tuvalete çıktıminşallah doğum belirtisidir
Doğru diyosun yeter ki kavuşalım gerisi önemli değilKiz suni bile olmasın güzel dua edelim kendi sancin yeter. Bebek ne kadar isterse o kadar sürer annesi, sen ona yardım etcen. O cabalayacak sen dayanan olumlu düşün.
Aynen aynen bende pek çıkmıyorum artık zaten kaplumbağa gibi yürüyorum milletin bakislarida yiyo bitiriyor bigün birine fena çatıcam kaldı 3 günüm ayaklarımı uzatıp pirtlara Zirtlata evde oturayimHaha ben de tutamıyorumbir de uzun sürüyor evden çıkmamak gerek şu ara sanırım
Ciddiyim valla sabah altı buçukta kalktım zırt pırt tuvaletim geldi ishal değilim ama her gittiğimde az da olsa yaptım .Ciddi misinseninki kesin belirti ya ben öyle okumuştum. Doğumdan önce bağırsaklar bile temizlermiş kendisini
Ya valla 10günlük oldu bileAnladım canım cok sağol nasıl kuzun büyüdü bile inanki mis kokulu öperim
Yok canım kardes modundayiz kaç aydırValla sanmıyorum . Benim rahim de taş gibiymiş yumuşama falan yok dedi doktor . İlişkiye devam ediyomusunuz eşinle . Bizde muayeneden bi gün önce ilişki oldu belki o yüzden rahat gecti
Evet izlemiştim onu cesaret olsun diye yine izliycemBanu çiftçinin normal doğum videosunu izle bnce orda çok net ve çok güzel anlatıyor
Bendeki cesarette doğum başladığında biterse Allah korusun valla pek rahatım nedense.Doğru diyosun yeter ki kavuşalım gerisi önemli değil
Kilo ve çatlaklar, bacaklarim bile çatlamış. Uykusuzluk artı kramp girmesi gece gündüz bebisten başkası için cekilmezEvet gaz çok fena. Bir de afedersin kötü kokuyor ya. Ay valla perişan hale geldik saç baş horlama hepsini geçtim gazmanlığımız eksikti
Ya gaz sende de mi var. Benim 2 3 gündür aşırı var. Acaba doğuma yakın bağırsaklar daha mı çok çalışıyor doğum belirtisi olabilir mi
Valla kuzum bence de sütü yetiyor annenin. Bir de lansinohu da çok sürmemiştik ama kalkanı kullandım. Soğana asla cesaret edeme gerçekten mikrobu öldürür ama bir de bebek emmek istemezse bir ay uğraş dur meme reddiyle
Aynen aynen bende pek çıkmıyorum artık zaten kaplumbağa gibi yürüyorum milletin bakislarida yiyo bitiriyor bigün birine fena çatıcam kaldı 3 günüm ayaklarımı uzatıp pirtlara Zirtlata evde oturayim
Ya valla 10günlük oldu bilelokum lokum öpmelere doyamıyoruz biz de sarılıkla uğraştık işte biraz prematüre olunca emzirme daha yeni yeni düzene giriyor uyumaktan emmiyor sıpa siz de doğurun artık yahuuuu hadi bekliyorum vallaaa sıkılmadınız mı
HAHAh ben neyime güvenerek çıkmak istiyorum acaba. Senin 3 günün oh benim daha var. İnan ben de sıkıldım. Dışarı çıkayım istiyorum. Gerçi kocam sağolsun hiç teşebbüs etmiyor çocukla ve koca göbüşlü bir hamile ile çıkmak c zbetmiyor adamı. Çok sinirliym valla şuanda onaAynen aynen bende pek çıkmıyorum artık zaten kaplumbağa gibi yürüyorum milletin bakislarida yiyo bitiriyor bigün birine fena çatıcam kaldı 3 günüm ayaklarımı uzatıp pirtlara Zirtlata evde oturayim
MaşallahCiddiyim valla sabah altı buçukta kalktım zırt pırt tuvaletim geldi ishal değilim ama her gittiğimde az da olsa yaptım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?