2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya gaz sende de mi var. Benim 2 3 gündür aşırı var. Acaba doğuma yakın bağırsaklar daha mı çok çalışıyor doğum belirtisi olabilir mi
O gaz beni benden aldı ama.cikartmayinca fena oluyo bide tutamadığı mi farkettim kendinden cikiiiip gidiyo y

Salı yazmışım salı ilaç verilcek çarşamba suni sancı . Kendi sancım grlsede iyice açılmam olsa direk suni bağlasa ben evimi özlerim hastanede bir günden fazla kalmak hiç istemiyorum
Kiz suni bile olmasın güzel dua edelim kendi sancin yeter. Bebek ne kadar isterse o kadar sürer annesi, sen ona yardım etcen. O cabalayacak sen dayanan olumlu düşün.

Anladım canım cok sağol nasıl kuzun büyüdü bile inanki mis kokulu öperim

Valla kuzum bence de sütü yetiyor annenin. Bir de lansinohu da çok sürmemiştik ama kalkanı kullandım. Soğana asla cesaret edeme gerçekten mikrobu öldürür ama bir de bebek emmek istemezse bir ay uğraş dur meme reddiyle

Haha ben de tutamıyorum bir de uzun sürüyor evden çıkmamak gerek şu ara sanırım
Aynen aynen bende pek çıkmıyorum artık zaten kaplumbağa gibi yürüyorum milletin bakislarida yiyo bitiriyor bigün birine fena çatıcam kaldı 3 günüm ayaklarımı uzatıp pirtlara Zirtlata evde oturayim

Ya valla 10günlük oldu bile lokum lokum öpmelere doyamıyoruz biz de sarılıkla uğraştık işte biraz prematüre olunca emzirme daha yeni yeni düzene giriyor uyumaktan emmiyor sıpa siz de doğurun artık yahuuuu hadi bekliyorum vallaaa sıkılmadınız mı

Ya gaz sende de mi var. Benim 2 3 gündür aşırı var. Acaba doğuma yakın bağırsaklar daha mı çok çalışıyor doğum belirtisi olabilir mi

Sen rezeneye basladın mı canım ya ben dr sormayı unuttum

Ay zaten lansinoh biseye yaramıyo ya hiç almadım ben

Aynen aynen bende pek çıkmıyorum artık zaten kaplumbağa gibi yürüyorum milletin bakislarida yiyo bitiriyor bigün birine fena çatıcam kaldı 3 günüm ayaklarımı uzatıp pirtlara Zirtlata evde oturayim

Ay sorma ya bende sinir oluyorum yürüyüşümde filan bi sıkıntı yok ama karnım cok büyük kadınlar gözlerini dikip bakıyolar sanki ilk defa hamile görüyomus gibi

Ah yerim onu mama takviyesi yapıyo musun
Sorma ya zorluyo baya ama sabrediyoruz napalım 8 mayısta bizimde kavuscaz insallah

HAHAh ben neyime güvenerek çıkmak istiyorum acaba. Senin 3 günün oh benim daha var. İnan ben de sıkıldım. Dışarı çıkayım istiyorum. Gerçi kocam sağolsun hiç teşebbüs etmiyor çocukla ve koca göbüşlü bir hamile ile çıkmak c zbetmiyor adamı. Çok sinirliym valla şuanda ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…