2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kendileri hiç dogurmamis sanki acıyarak bakıyorlar bide bende dik dik bakınca kafalarını ceviriyoolar

Ay aman zaten adamı boğasim var şu ara varacak yer arıyorum gözüküyor oda gözüme saolsun :))

Maşallah ne güzel canım darısı başıma. Sanırım kasılmalar bağırsak hareketi yaptırıyor dimi
Aaa evet galiba ondan olabilir bugün çünkü özellikle kasılmam olduğu zamanlarda çıktım tuvalete . Kasılmam biraz azaldı şu saatlerde hiç gitmedim

Evet cnm eksiğimiz çok ama benimki kafasini ittiriyor ve hislerim yakın diyor inş sağlıkla.

Benimkide ittiriyor çok ama hiç bana yakınmış gibi gelmiyor. Sadece ben yakın olmasını istiyor gibiyim. Sancılarım bile benimle dalga geçiyor sanki akşam bir kaç kez geldi başkada yok. Ben bu hafta doğuramam bana öyle geliyor

Kızlar çay için ne düşünüyorsunuz humananın mı milupamı başka markamı birde kimyonlu var ben sade rezene alsammı dedim kimyon tadı nasıl olur birde kimyonlu bebeğe verilmez heralde bilgisi olan var mı.... Ben sadesini damla şeklinde vermiştim oğlumda çok sıkıştığım zaman

Belirtisiznesne
C Chivas Regal @geminiwoman
Başka arkadaş varmı normal doğumu bekleyen hurma yemekten hurma ağacına dönecem:)Allah inşallah yardımcımız olsun
Ben de bekliyorum ama belli degil tabi ki surec normal isliyordu bugun kontrolum vardi 39+0 olduk kizim 3750 olmus oha dedim nasil dogacak doktorum guldu dordu bulursa zor olur dedi 3 mayisi yani 40 i beklicez 24 saatte hareketlerini say en az 10 hareket hissetmelisin dogum oncesi su cok onemli 3 litre icmelisin kahve, asitli icecekler yok, ev isi yapma kordon dolanmasina sebep olabilir,temposuz yuru dedi. Sancin falan olmasa da persembe sabahi gel hersey normalse bir iki gun daha bekleriz hareket azalir,suyu azalirsa sanci veririz dedi kafasi 9.7 suan iyi kilosu haftaya dordu gecmezse durumlar boyle bir terslik olursa mudahale ederim dedi

Canım ne kadar içten yazmışsın. Sağol samimiyetin için.. Çektiğim herşeyi kızım karnımda oynadıgında unutuyorum ama işte can yanınca da isyan edebiliyor insan. Yoksa biliyorum şu anda birçok anne adayı ve geçmişte de binlercesi bu süreçlerden geçti ve atlattı. Biz de atlatacaz inşallah.
Aklıma takıldı sen neden 50’lerin imkanlarıyla yaşıyorsun ki? Nerde yasıyorsun canım?

Kizlar meraba ben dun 38+3 de normal dogumla oglumu kucagima aldim bugun eve bile geldik dunyann en muhtesem duygusu anne olmakmis zor bir dogumdu ama sukur ikimizde iyyiz darisi hamile arkdslarin basina

Gözün aydın canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. En kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz

Kilo ve çatlaklar, bacaklarim bile çatlamış. Uykusuzluk artı kramp girmesi gece gündüz bebisten başkası için cekilmez
Çekilmez asla şuan bacaklarımı görsen hulk gibiyim valla :) çatlakları hiç hatırlatma. Benim bir de asıl doğumdan sonra belli olmuştu bakalım bunda nekadar çatlamışım
Yok canım başlamadım süt üretimi kasılma yapıyormuş. Biliyor musun geçen haftaki kasılmalarımın başında ben göğsümü sıkmıştım süt var mı acaba diye. Ucundan görünce bıraktım hemen korkup. Farkettim ki sonra başlamış kasılmalarım

Tabi canım madem bilmiyosun bunlar yeni icatsa susmayı bilmeliler. Cahille uğraşmak çok zor. Ucundan yicekmişim günahmış. Ne günahı ya kremalı pasta yemedim diye cehennemlik olacagım ona göre. Sebep bebege margarinli şekerli pasta yedirmedim diye

Ben bebeğe pek vermemiştim canım. Kendime ilk zamanlar humana still tea içtim. Rezene içtim. Bir de kimyonu kaynamış suya koyup içiyordum. Kimyon çok ağır ya bebeğe verilmez bence. Ben hiçbişey veremiyorum gerçi de arkadaşlarım rezene ve anason veriyordu
Rezene kesin al derim süt yapıyor rahatlatıyor zayıflatıyor falan

Yaa boyle örnekleri okuyunca güç geliyor bana çok sağol canım birbirimizi takibe devam edelim hepimizin durumu birbirine çok yakın Allahım sen kolaylaştır zorlaştırma (amin)

Belirtisiznesne
C Chivas Regal @geminiwoman
Başka arkadaş varmı normal doğumu bekleyen hurma yemekten hurma ağacına dönecem:)Allah inşallah yardımcımız olsun
Beni nasil unutursun ben normal dogum bekliyorum ama sanirim o beni hic beklemiyor. Hicbir belirtim yok :/ ya bir gece ansizin pat diye gelecek. Ya da iki hafta daha gelmeyip anneyi suni sanci veya sezeryana terk edecek
Yerim o sivri kafalari
Ben ilk dogumum oldugu icin almadim. İhtiyacim olur olmaz karar veremedim. İhtiyac halinde kimyon ve rezene aktardam alirim. Kimyon zaten favori baharatimdir nerdeyse her yemege koyarim. Bir de cayini demlemisim cok mu

Neden temizlik yapma dedi ki ya. Son zamanlarda hareket etmek daha iyi degil mi? Hem bebegim kanala inmesi icin hem dogumun kokaylasmasi ickn? Hep hareket edin diyorlar. Bende butun gun temizlik yapmaya calisiyorum :/

Canım ben aktardan alıyorum rezene kimyon anason. Daha önce de yazmıştım gerçi. Üçünü karıştırıp içiyordum. Sabah akşam kendime yaptığım çaydan oğluma da 1 çay kaşığı ile veriyordum. Öğlen ve gece de gaz ilacı veriyordum. Kimyon gaz için bire-bir zaten bitkisel gaz ilaçlarının icin de kimyon da bulunuyor. Çekilmemiş kimyon olarak alıyordum. Mercimek corbasi fasulye nohut gibi Yemeklere de çekilmiş kimyon atıyordum.

Esimle konusurken geceleri bebegin uyanip uyanmamasiyla ilgili bir konu geçti. Senin horlamandan uyanir cocuk dedi bu arada horlamam hamilelik kaynakli degil oncesinde de vardi sonrasinda da olacak ben de hic bozuntuya vermedim. Anasinin horlamasi ona ninni gibi gelir dedim ama aklima takildi. Gercekten uyanir mi ya alışana kadar ?

Alışsın anasının ninnisine bişey olmaz.. takma kafana şimdi onu..

Kız ikincide etiketledim bu eski msjdı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…