2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
@adasuyu Kahverengikus tired H Hunilimom bugün diyabet gebe takibe gebelik şekerini doğum sonrası nasıl yapacağız diye sordum. 40 gün daha dikkat edeceksiniz diyete sonra dahiliye ye gidip 75 lik şeker yüklemesi yatıracaksınız. Kalışı mı degilmi diyabet o zaman belli olur dedi. Ve benim o güzel hayallerimi yıktı.

@adasuyu Kahverengikus tired H Hunilimom bugün diyabet gebe takibe gebelik şekerini doğum sonrası nasıl yapacağız diye sordum. 40 gün daha dikkat edeceksiniz diyete sonra dahiliye ye gidip 75 lik şeker yüklemesi yatıracaksınız. Kalışı mı degilmi diyabet o zaman belli olur dedi. Ve benim o güzel hayallerimi yıktı.

Ah yerim onu mama takviyesi yapıyo musun
Sorma ya zorluyo baya ama sabrediyoruz napalım 8 mayısta bizimde kavuscaz insallah
yok canım sütüm fazlasıyla yetiyor yetmisine de bizim minnoşu uyandırıp memeyi tutturmak herseferğnde enkaz yarım saat uğraştırıyor Sağolasun neyse senin de az kalmış bizimki de zamanını beklese 7si 8i gibi alacaktı sezaryana doktor ama acelesi vardı çocuğun çat diye şıktı geldi sen de inşalah hemencecik sıkıntısız kucaklarsın yavrunu

Ooooffff...biliyordum yaaa imdaaaaaaattttttt...ama sütümüz nolacak bu durumda...bi de kanımız...pekmez şerbeti falan benim kanımı yüksek tutuyordu sütümü de arttıriyordu...o Humana çayların içinde bile ya şeker var ya karbonhidrat...bittik biz

Allah korusun yaa kalmasın hiç birimizde

Ben de hee zaman horlayan biri olmuşumdur geniz eti oldugu için. Ama emin ol bebeklerimiz bunu hiç rahatsızlık olarak algılamayacak çünkü şu anda da içerde duyuyor zaten bizi. Her türlü sesi içerden direk duyuyor. Alışmasına gerek kalmayacak, zaten alışmış olarak doğacak

Yok be güzelim uyanmaz. Benim oğlum.babasinin horlamasana uyuyor. Benimle yatmıyor mesela baba.ile yatacak baba iki horlayarak yanında o hemen uyuyacak. Gece uyanınca da baba diye çağırıyor ve yine aynı olay baba uyuyunca uyuyor sipa

Demir hapına devam etcez sanırım takviye alcaz

Bnce hoşuna bile gider bebekler zaten anne karnında sürekli bi ses duyuyolar asıl sessiz ortama ayak uyduramıyolarmış .

Ben doktora bugün kaçamaklar yapıyorum ama 145 lerde çıkıyor dedim tamam dedi. O serbet kaçamakları sonrası hemen 20 dk tempolu yürüyüş yapacağız şekerimiz inecek. Ben kutu olarak çay almıyorum canım o konuda rahatım. Kaynamış suya aktardan aldığım 1 çay kaşığı rezene 1 çay kaşığı kimyon yarim çay kaşığı anason atıp 5 dk demiyorum ve sonra içiyorum tabii kapalı paketlere göre uğraştırıcı biraz ama olsun

Allah korusun yaa kalmasın hiç birimizde

Amin canimcim inşallah kalmaz çok zor Allah kolaylık versin şeker hastalarına.

Bu arada eskiden şeker mı varmış diyoruz ya. Arkadaşımın annesinde arkadaşımın doğumundan sonra şeker hastalığı çıkmış. Benimle yaşıt yani annelerimizin zamanında da varmış ama bilinmediği için böyle kalıcı hasarları olmuş. Bende bu hafta öğrendim hemen sizinle paylaşayım dedim. Şimdi eşi hamile ve ebe. Şeker yüklemesi yapicakmisin diye sordum esine elbette yapacağım dedi. Sonradan üzülmektense dedi.

Benim annem de teyzem de şeker hastası zaten genlerimde var malesef

Ayy insallah :))
Bakarsin bebimki de oyle olur
Bnce hoşuna bile gider bebekler zaten anne karnında sürekli bi ses duyuyolar asıl sessiz ortama ayak uyduramıyolarmış .
İnsallah gider hosuna. Hosuna giderse ben de bol bol uyurum valla zaten suan uykuya o kaar hasretim ki.

Bana verdi ama ben herzaman içmiyorum valla kabız ediyo beni..
semabsrn kızlar kaninız kaç ki? Benim oğlumda hiç düşmemişti...geçen hafta tahlil istedi doktorum 11.7 çıkmış bu da ferrum fort içen halim çok üzüldum yaa...her şey yasak bu sefer çayı fazla kesmedim mideme falan iyi geliyor diye; ondan oldu galiba...lohusalığımda bile 12den aşağıya inmemişti...yarın sabah 8buçukta görüşücez bakalım ne diycek doktorum...

Evet senin kız cok aceleci cıktı amin inşallah canım ya o kdar karısık ki duygularım korku heyecan hepsi bi arada

Benim annem de teyzem de şeker hastası zaten genlerimde var malesef

Çok zor bir durum Allah kolaylık versin annene. Inşallah sende çıkmaz canom dikkat et kendine.

Bana verdi ama ben herzaman içmiyorum valla kabız ediyo beni..

Düzenli kullansan belki kabız olmazdın canım. Ben oğlumda düzenli üzüm yedim pekmez içtim şeker çıkmamıştı. Kızım da şeker yüklemesine kadar düzenli üzüm yiyordum sabahları diyabet sonrası bazı sabahlar yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…