2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım 19 unda sağlık ocaginda 25 inde devlet hastanesinde yaptırdığım her iki tahlilde de HGB 13.7 hatta 19 unda sağlık ocaginda rica ettim HbA1c olarak 3 aylık şekere de baktırdım oda 5.4 cikti

tired cim bu arada bende çay içiyorum hemde sağlam içiyorum ilk zamanlar mide bulantisindan içemiyordum sonra bulantim geç ti sigara isteğim başladı çayı gördükçe sigara istiyordu canım yine içmiyordum. Ama artık sigarayı bırakmalı 7 ay falan oldu. Canım istemiyor bende sabahları kahvaltıda ve sonrası 4 kupa akşamları da 3-4 kupa kesin içiyorum. Gün icin de bazen içiyorum birde acik değil biraz demli iciyorum ve tabii ki sekersiz

Ben amerikadayim canim. Burda 20inci haftadan sonra ultrason yapmiyorlar. Beni risksiz gebe diye gruplandirdilar 8inci haftamda. Haziranda 35 yasinda olacagim ama 34 icinde doguracagin icin risksiz gebe diyorlar. Bir ay gec dogursam riskli olacakti.
Sistem saka gibi. Muayene de sadece gobegimi mezura ile olcuyorlar. Idrar tahlili yapiyorlar, Tansiyonum yuksek cikarsa obur koldan olcup dusuk olanini sayiyorlar. Yolluyorlar. Ozel hastane bu. Doktorum bolum basi riskli gebelik uzmani normalde. Artik neler gormusse sikayet ettigim her sey icin normal diyor ultrasona yonlendirmiyor. Huysuz bir adam. Gecen hafta degistirmeye karar verdim ama is yerinden iznimi sikintiya atacakti. Adami gormek istemiyorum artik..bakalim bu cumaki randevu nasil gidecek. Olmadi randevularimi degistirecegim son dakika ofisteki baska doktor olcer gobegimi.

Amerikalilar normal dogum yanlisilar, doktorlarin ve hastanelerin sezeryan kotasi var. Iyi hastaneler dusuk sezeryan sayisi ile hesaplaniyor. Yani normale zorlarlar beni simdi masada olmek uzere olursam ben ve bebegim sezeryana alirlar yoksa sezeryan yok. Benden sezeryan duyarsaniz bilin ki isler cok kotu gitti.

Neyse tas devrinde de doguruyormusuz diyor geciyorum. Yapacak bir sey yok. Bebek kipirdayinca gercekten her seyi unutuyorum. Gelsin ayaklarini opup gidiklayacagim onun.

Yaa boyle örnekleri okuyunca güç geliyor bana çok sağol canım birbirimizi takibe devam edelim hepimizin durumu birbirine çok yakın Allahım sen kolaylaştır zorlaştırma (amin)
Sen de sagolasin canim, burda birbirimizden guc almak icin variz zaten. Benim doktorum erkek 55 yasinda falan cok rahat 've normali destekliyor daha agzindan sezeryan lafini duymadm hic ben sordum bu kilo dogar mi ya diye guldu 5 kilo doguran akrabam var benim bence 4 kilo da olsa dogururuz ya Allah oyle mukemmel yaratmis ki bebegin kafasi 5 panel gibi 2.5 cm daraliyomus 've bizim kemik ve kaslarimiz acayip esniyormus zaten ben hissediyorm ne tarafa donsem kimildasam catir cutur citliyor butun kemiklerim. Hic korkmuyorm doktorlarimiz tehlikeye atmaz yapariz insallah nasibimizde normal dogum yoksa da hic sorun degil saglik olsun yeterki miniklerimize saglikla kavusalim ben epidural falan da istemiyorum bel fitiginda epidural enjeksiyon olmustum iki tarafli. Suni sanciyi da normal sanciyi da cekerim yeterki kizima kavusayim saglikla hepimiz hayirlisiyla kavusalim ins

Aynen ben de deli gibi temizlik yapiyordum gunlerdir yuru ama temposuz kendini yormadan dedi temizlikte egilince falan bebek asagi indigi icin egilip kalkinca kordon dolanmasi ihtimalini artiriyormusuz oyuzden surda son hafta dikkat et en iyisi yurumek tum vucudun hareket eder yururken odem olmaz dedi 3 litre su ic dogum oncesi son gunler bebege daha faydali gunde 2 tane soda ic dedi bide magnezyum yazicam kullan bu son hafta dedi magnezyum niye bir onu anlamadm ben bir sikayetm falan var da demedm

Çatı ağrısından ağlamak üzereyim. Adım atmaya bile korkuyorum. Bugün aksamdan beri çok siddetlendi. Kendimi yoracak bir şey yapmadım. Yürüyüş filanda yasak zaten.. Niye böyle arttı acaba bi fikri olan var mı ?

Gecenin bu saatinde hiç ağrı sızı olmadan 3 gündür neden uyanır insan . Sabah kontrolum var ustelik nasıl uyanicam

Ya bana vermediler demir hapı falan hala sadece decavit kullanıyorum o kadar.
Birde karamanlarda özbek uzumu
Canim bana doktorum bugun kan hapi gyno ferro sanol, decavit yazdi var evde dedim stok yap dogumdan sonra kullanacaksin bikac ay vucut depolari bosaliyor dogumda ve lohusalikta dedi.

Ne guzel ya sekersiz cay icenlere imreniyorm kac kere denedm sekeri degil cay icmeyi biraktm. Zaten ben eskiden beri cayi cok aramazdm kahveciyim aslinda ama ogretmenlige atanali beri her tenefus bogaz kurulugundan gidip gelip ice ice simdi gunde 5 bardak iciyorm en az ikiser kasik da sekerle. Gebelikte seker ciktigindan mi sekersiz iciyorsun yoksa hep mi sekersiz iciyordun canim

Gecenin bu saatinde hiç ağrı sızı olmadan 3 gündür neden uyanır insan . Sabah kontrolum var ustelik nasıl uyanicam
Benim de sancim yok ufak kasik agrilari o kadar onlara da alistm zaten. Ama her gece 4 e kadar oturuyorum sonra 12 ye kadar uyuyorm sonra da gun bitiyor anlamadan. Is yok diye iyice alistm ayarim bozuldu valla

Benim de sancim yok ufak kasik agrilari o kadar onlara da alistm zaten. Ama her gece 4 e kadar oturuyorum sonra 12 ye kadar uyuyorm sonra da gun bitiyor anlamadan. Is yok diye iyice alistm ayarim bozuldu valla
karnım taş gibi su anda. Kasılma mi oluyor bilmiyorum. 7 de kaklmam gerek mecburen nasıl uyanicalsam

ilk Kontrolümüz vardı. Sarılık yok şükür ama biraz fazla kilo kaynetmiş ama normal dedi. Emzirme konusunda bol bol çalışmaya yapıyoruz umarım sütlü bir anne ve iştahlı bir bebek oluruz :)

ilk Kontrolümüz vardı. Sarılık yok şükür ama biraz fazla kilo kaynetmiş ama normal dedi. Emzirme konusunda bol bol çalışmaya yapıyoruz umarım sütlü bir anne ve iştahlı bir bebek oluruz :)
Masallah ya sutun bol olsun insallah , ne guzel kavustunuz sizleri gordukce ben de sabirsizlaniyorum gunler gecmiyor artik hayirlisi biz bekleyenlerin basina

Kızlar Rabbim tüm doğumu bekleyenlere sabır versin. Gebelik muhteşem bişey ama doğum ise pahabiçilemez. Rabbim sağlıcakla ve hayırla doğum yapmanızı nasip etsin. İlkine hamile kalanlar doğum yapınca anlayacaklar dediğimi inşallah. Sezeryan dahi olsa çok ulvi bir duygu. Gebeliğim bitain istemedim ama doğup onu görünce ki o mutluluk... anlatılmaz sanırım. Doğum hakkındaki tüm endişelerinizi boşverin ve pozitif olun gerçekten. Çünkü h siz ne kadar huzurluysanız bebek o kadar huzurlu geliyor dünyaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…