- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.061
semabsrn kızlar kaninız kaç ki? Benim oğlumda hiç düşmemişti...geçen hafta tahlil istedi doktorum 11.7 çıkmış bu da ferrum fort içen halim çok üzüldum yaa...her şey yasak bu sefer çayı fazla kesmedim mideme falan iyi geliyor diye; ondan oldu galiba...lohusalığımda bile 12den aşağıya inmemişti...yarın sabah 8buçukta görüşücez bakalım ne diycek doktorum...
Ben amerikadayim canim. Burda 20inci haftadan sonra ultrason yapmiyorlar. Beni risksiz gebe diye gruplandirdilar 8inci haftamda. Haziranda 35 yasinda olacagim ama 34 icinde doguracagin icin risksiz gebe diyorlar. Bir ay gec dogursam riskli olacakti.Canım ne kadar içten yazmışsın. Sağol samimiyetin için.. Çektiğim herşeyi kızım karnımda oynadıgında unutuyorum ama işte can yanınca da isyan edebiliyor insan. Yoksa biliyorum şu anda birçok anne adayı ve geçmişte de binlercesi bu süreçlerden geçti ve atlattı. Biz de atlatacaz inşallah.
Aklıma takıldı sen neden 50’lerin imkanlarıyla yaşıyorsun ki? Nerde yasıyorsun canım?
Sen de sagolasin canim, burda birbirimizden guc almak icin variz zaten. Benim doktorum erkek 55 yasinda falan cok rahat 've normali destekliyor daha agzindan sezeryan lafini duymadm hic ben sordum bu kilo dogar mi ya diye guldu 5 kilo doguran akrabam var benim bence 4 kilo da olsa dogururuz ya Allah oyle mukemmel yaratmis ki bebegin kafasi 5 panel gibi 2.5 cm daraliyomus 've bizim kemik ve kaslarimiz acayip esniyormus zaten ben hissediyorm ne tarafa donsem kimildasam catir cutur citliyor butun kemiklerim. Hic korkmuyorm doktorlarimiz tehlikeye atmaz yapariz insallah nasibimizde normal dogum yoksa da hic sorun degil saglik olsun yeterki miniklerimize saglikla kavusalim ben epidural falan da istemiyorum bel fitiginda epidural enjeksiyon olmustum iki tarafli. Suni sanciyi da normal sanciyi da cekerim yeterki kizima kavusayim saglikla hepimiz hayirlisiyla kavusalim insYaa boyle örnekleri okuyunca güç geliyor bana çok sağol canım birbirimizi takibe devam edelim hepimizin durumu birbirine çok yakın Allahım sen kolaylaştır zorlaştırma (amin)
Aynen ben de deli gibi temizlik yapiyordum gunlerdir yuru ama temposuz kendini yormadan dedi temizlikte egilince falan bebek asagi indigi icin egilip kalkinca kordon dolanmasi ihtimalini artiriyormusuz oyuzden surda son hafta dikkat et en iyisi yurumek tum vucudun hareket eder yururken odem olmaz dedi 3 litre su ic dogum oncesi son gunler bebege daha faydali gunde 2 tane soda ic dedi bide magnezyum yazicam kullan bu son hafta dedi magnezyum niye bir onu anlamadm ben bir sikayetm falan var da demedmBeni nasil unutursunben normal dogum bekliyorum ama sanirim o beni hic beklemiyor. Hicbir belirtim yok :/ ya bir gece ansizin pat diye gelecek. Ya da iki hafta daha gelmeyip anneyi suni sanci veya sezeryana terk edecek
Yerim o sivri kafalari
Ben ilk dogumum oldugu icin almadim. İhtiyacim olur olmaz karar veremedim. İhtiyac halinde kimyon ve rezene aktardam alirim. Kimyon zaten favori baharatimdir nerdeyse her yemege koyarim. Bir de cayini demlemisim cok mu
Neden temizlik yapma dedi ki ya. Son zamanlarda hareket etmek daha iyi degil mi? Hem bebegim kanala inmesi icin hem dogumun kokaylasmasi ickn? Hep hareket edin diyorlar. Bende butun gun temizlik yapmaya calisiyorum :/
Canim bana doktorum bugun kan hapi gyno ferro sanol, decavit yazdi var evde dedim stok yap dogumdan sonra kullanacaksin bikac ay vucut depolari bosaliyor dogumda ve lohusalikta dedi.Ya bana vermediler demir hapı falan hala sadece decavit kullanıyorum o kadar.
Birde karamanlarda özbek uzumu
Ne guzel ya sekersiz cay icenlere imreniyorm kac kere denedm sekeri degil cay icmeyi biraktm. Zaten ben eskiden beri cayi cok aramazdm kahveciyim aslinda ama ogretmenlige atanali beri her tenefus bogaz kurulugundan gidip gelip ice ice simdi gunde 5 bardak iciyorm en az ikiser kasik da sekerle. Gebelikte seker ciktigindan mi sekersiz iciyorsun yoksa hep mi sekersiz iciyordun canimtired cim bu arada bende çay içiyorum hemde sağlam içiyorum ilk zamanlar mide bulantisindan içemiyordum sonra bulantim geç ti sigara isteğim başladı çayı gördükçe sigara istiyordu canım yine içmiyordum. Ama artık sigarayı bırakmalı 7 ay falan oldu. Canım istemiyor bende sabahları kahvaltıda ve sonrası 4 kupa akşamları da 3-4 kupa kesin içiyorum. Gün icin de bazen içiyorum birde acik değil biraz demli iciyorum ve tabii ki sekersiz
Benim de sancim yok ufak kasik agrilari o kadar onlara da alistm zaten. Ama her gece 4 e kadar oturuyorum sonra 12 ye kadar uyuyorm sonra da gun bitiyor anlamadan. Is yok diye iyice alistm ayarim bozuldu vallaGecenin bu saatinde hiç ağrı sızı olmadan 3 gündür neden uyanır insan . Sabah kontrolum var ustelik nasıl uyanicam
karnım taş gibi su anda. Kasılma mi oluyor bilmiyorum. 7 de kaklmam gerek mecburen nasıl uyanicalsamBenim de sancim yok ufak kasik agrilari o kadar onlara da alistm zaten. Ama her gece 4 e kadar oturuyorum sonra 12 ye kadar uyuyorm sonra da gun bitiyor anlamadan. Is yok diye iyice alistm ayarim bozuldu valla
Ohhhh ne güzel bir sezeryanlıdan iyi şeyler duyabilmek moral oldu banamaşallah canım nazar değmesin bebeğin nasıl iyidir inşallah
Gözünaydın şekerim sen de kavuşuyorsunuz bitiyor hasret. Valla eziyet de bitiyor şu son haftalar eziyet resmen :))
Ayhh maşallah ya yerimm yerimmmÇok güzelmiş gözlere bak ya boncuk boncuk nazar değmesin inşallah
Ayyy canım masallahhh çok çok çok sevindim inanki. Spinal mı oldun? Kuzuna da sağlıklı huzurlu ömürler insallahhh
Canim spinal de uyusuklugun ne kdr sure sonra gectiEvet spinal oldum. Sağolasın hepimize inşallah
Maşallah diyorum bende bolca. Bilmiyorum ya ben dirayetliyim ya da elifimi gördüköe geçiyor herşey :)Gözün aydın canım. Analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin canım. Ne güzel ağrısızsin maşallah nazar degmesin
Teşekkür ederiz :) inşallah her doğumdan güzel haberler gelir.Oh oh maaşallah kuzum ya senin de hayırlı olsun bebeğin sağlıklı mutlu huzurlu olsun hep.ne güzel haberler geliyo r sezeryanlardan
4 saat kadar sonra geçti canımCanim spinal de uyusuklugun ne kdr sure sonra gecti
Tamami sertlesmisse kasilma deniyor , Allah rahatlik versin hastaneden gelince uyursun dinlenirsin canimkarnım taş gibi su anda. Kasılma mi oluyor bilmiyorum. 7 de kaklmam gerek mecburen nasıl uyanicalsam
Masallah ya sutun bol olsun insallah , ne guzel kavustunuz sizleri gordukce ben de sabirsizlaniyorum gunler gecmiyor artik hayirlisi biz bekleyenlerin basinailk Kontrolümüz vardı. Sarılık yok şükür ama biraz fazla kilo kaynetmiş ama normal dedi. Emzirme konusunda bol bol çalışmaya yapıyoruz umarım sütlü bir anne ve iştahlı bir bebek oluruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?