2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Masallah ya sutun bol olsun insallah , ne guzel kavustunuz sizleri gordukce ben de sabirsizlaniyorum gunler gecmiyor artik hayirlisi biz bekleyenlerin basina
Sizin doğum ne zaman :)
Doğum yapacak arkadaşlar heyecan ve mutluluğunuzu son damlasına kadar paylaşıyorum inanın :)

Sizin doğum ne zaman :)
Doğum yapacak arkadaşlar heyecan ve mutluluğunuzu son damlasına kadar paylaşıyorum inanın :)
3 mayis 40. Hafta doluyor bekliyorum iste her an insallah cok bekletmez ,sagolasin canim biz de dogumu beklerken dogum yapan arkadaslarin sevincini paylasiyoruz dogum yaptm mesajini okudukca cok seviniyorum heyecanlaniyorum

Kozlar sezeryan yarasına sarı kantoron yağı sürün çabuk iyileşsin gibi bişey konuşulmuştu sanki değilmi, kullanan varmı
Yoksa ben acıdan rüyayla gerçeğimi karıştırıyorum

Günaydın kızlar. Benim gibi doğumu bekleyen arkadaşlar , ben bi araştırdım da doğum için gerekli olan oksitosin hormonunu nasıl arttırabiliriz die, sizlerle de paylaşayım.
Suni sancı dedikleri şey oksitosin hormonuymuş meğer. Kasılmaları başlatıp doğum yapmamızı sağlıyormuş.
http://www.onikibilgi.com/oksitosin-nedir-oksitosin-seviyesi-nasil-artirilir/

Ben de aynı durumdayım ve bugün dr büyük ihtimal tempolu yürüyüşe başla diyecek ne yapıcam bilmiyorum. Ama göbeğimin altı iyice sertleşti ve ağrı iyice arttı. Sanırım kafasını bastırıyor oraya. O yüzden arttı

Ne güzel yazmışsın benm dr il dışında burda olsamda doğumuna girmem asla ebeler yaptırıyor dedi devlet hast olduğu için.
Açılma varmı diye bakacak arkadaş heyecanlıyım size yazarım

Ben vatandaşlık alabilsin diye ABD’de doğum yapmayı düşünmüştüm hamile oldugumu ilk öğrendiğimde. Kuzenim ABD vatandaşı. Davetiye vs halledecektik. Derken şu vize kısıtlama olayları çıktı. Bekleyelim biraz falan derken vazgeçtik. Şimdi sen anlatımca iyi ki vazgeçmişim dedim. Gerçi vatandaşlık için değerdi belki ama artık da çok geç zaten.

Ayyy yazini okuyunca kalbim güm güm atmaya basladi:)Hadi hayirli olsun canım

Ben de çaysız olamam doğrusu...8-10 yıldır şekersiz içiyorum alıştım...ama bu sefer pekmez yok kuru üzüm yok ondan mı bilemedim niye düştü bu kan...bu arada gece sancılandım ama geçmiş uyumuşum sonra...ne garip şeymiş bu yaa...oğlumda 9 ay ağrı sancı bilmedim ne zaman sancım oldu doğum başlamıştı...bunda ikide birde kuru sancı girip çıkıyor...Braxton Hicks de neymiş derdim buymuş demek ki

Son düzenleme:
Vatandaslik icin yine deger ama aileden uzak olmak artik bize cok koyuyor. Bir yandan kv gorumce filan derdim yok, hastanede tek basimayin diye seviniyorum bir yandan da kendi ailemi istiyorum. Amaaan. Guzel seylerden bahsedelim.
Gelen bebis var mi? Soyleyin benim tembel kizima sikisacak kalacak icerde ciksin artik..

Bu konuda bu kadar katı olmalarini saçma buluyorum ben mesela benim ilk bebek ayaktan gelmeye çalıştı illa normale mı zorlayacaklardi, ay Allah korusun kilosu da fazlaydı yani dusunmek istemiyorum. Ha bir de ultrasonla bakmayinca ayaktan geldiğini de anlamazdi tabi

Ay kızlar ben bu gece çok umutluydum ya, bırakın doğurmayı sancım bile yoktu ve her gecenin aksine o kadar rahat uyumuşum ki sabah nasıl oldu anlamadım bile. Ben kendimden umudu kestim oğlum ne zaman gelirse o zaman artık. Hani hiç beklemediğin anda gelirmiş ya o moda giriyorum şuandan itibaren :) Ha geldi gelecek sinirim bozuluyordu valla saldım gitti artık

Bu saate kadar ses olmayınca sen de umutlanmıştım valla ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…