2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bu saate kadar ses olmayınca sen de umutlanmıştım valla ben de

Ay canım yok nerde valla artık saldım gitti hareket falanda yapmayacağım bugün artık kendi bilir paşamın :)
Bak ne güzel senin sancıların başlamış hadi inşallah devamı gelir kadınlar kulübü tabiki önemli biz birbirimizden destek alıyoruz burda ha geldi gelecek kendimizi bekler gibi bekliyoruz birbirimizi :):)

Benim bakılmadı uZun süredir belki bu hafta bakar ama düşük değildi yine de vermişti..

Kabiz etmesi aslind duzenli kullanmadigin icin olabilir. Baslarda beni de hep kabiz yapmisti. Ama duzenli kullaninca hergun ayni saatte bir süre sonra tuvalet aliskanligim da duzene girdi.
İlk zamanlar düzenli kullandım ama valla çatlıyodum sonra ara ara içmeye başladım cok şükür iyiyim şimdi şimdi içicem hergün bakalım düşükse de yükselsim kanlarım

Magnezyum aslinda kasilmalari emgelliyor. Doguma bu kadar az kalmisken neden verdi ki?
İlk zamanlar düzenli kullandım ama valla çatlıyodum sonra ara ara içmeye başladım cok şükür iyiyim şimdi şimdi içicem hergün bakalım düşükse de yükselsim kanlarım
Gebe egitiminde kansiz olanlarin dogum kasilmalarini daha cok hissettiklerinden bahsettiler. Kullan mutlaka kan ilaci kansiz kalma.

Günaydın kızlar. Kontrolüm 9.30 da ve ben bu saatte dikildim ayağa. Artık kontroller öncesi hiç uyku tutmuyor. Çatı kontrolü stresi de sardı tabi.
Dua edin acımasın inş.
Al bendende okadar deli gibi geziyorum evde benim randevu öğlen dakika sayıyorum ya

Günaydın , kimler doğuracak? dün gece iki çocuklu bir anne olarak ilk gecemdi, baya yoğun geçti. anladimki 1 çocuk hiç çocukmuş Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin. oğlum 3700gr doğdu, 51cm , ilkinde dikişim vardı şimdi yok ama bacaklarımda derman kalmadı neyse artık hepimiz için yeni bir dönem başlıyor
sizi öpüyorum

Kızlar moralim çok bozuk bugün taburcu olacaktık çocuk dru kontrole geldi bebeğim fazla kilo vermiş 300 gr kadar kan tahlili yapacaklar

Benim kanım da hic dusmedi 12 den asagi. 12-13 arasi geziyor ama ben hic birakmadim kan ilacini. Cay falan da iciyorum.
Ben o moda gecemiyorum bir turlu
Ani yükselme sonucunda eşimin sorusu
Hissettin mi kasilmayi baya yukselmis darisi basima

Kızlar moralim çok bozuk bugün taburcu olacaktık çocuk dru kontrole geldi bebeğim fazla kilo vermiş 300 gr kadar kan tahlili yapacaklar
İtide ilk haftalar 500 grama kadar normal diyorlardi bebek ödem atiyormus. Sen sıkma canini. İyidir bebisin.

Kizlar sezeryan olan arkadaslar dogumdan sonra kum torbasi koyuyorlarmis karnimiza niye konuyor ilk dogumda bana koymamislardi bide ne kadar duruyor o sekilde

Hiç korkma benim ilk bebeğim 3 klo 100 gram dogdu 2500 düştü dr felaket tellalı gibi sütüm olmasına rarmen mama ver vermesen 1 2 güne kalmaz yoğm akıma alırız vefat eder allah uzün ömurler versin oğluma mama vermedim ken sütümle besledim maşallah daha 18 19 aylık boyu maşallah 2 buçuk yaşla denk miş kilosuda gayet iyi

Kızlar resimdeki sayfayi bi göz gezdirin derim cok güzel bilgler var
Kozlar sezeryan yarasına sarı kantoron yağı sürün çabuk iyileşsin gibi bişey konuşulmuştu sanki değilmi, kullanan varmı
Yoksa ben acıdan rüyayla gerçeğimi karıştırıyorum
Gögús ucuna ve hemoroide iyi geliyor ama sezeryan yerine birsey yapcanı sanmam 7kat kesiliyor tek kat degil ki

Kizlar sezeryan olan arkadaslar dogumdan sonra kum torbasi koyuyorlarmis karnimiza niye konuyor ilk dogumda bana koymamislardi bide ne kadar duruyor o sekilde
Bende 1 saat falan durdu canım yatağa gelince koydular sanırım pis kan aksın rahim toplasın diye koyunca tabi biraz zorluyor ama öyle dayanılmaz bişey değil çünkü uyuşuk oluyo daha... Sonra göbeğe bastırıp kanama kontrolü yapıp kaldırdılar bende

Korkma canım toparlar yavrun hemen kilo vermesi gayet normal değilmi sende diyabet varmıydı onda hızlı kilo verdiyo diye duymuştum fazla aldığı için oda yani

Masallah canim Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin ,musait oldugunda dogum hikayeni anlatsana

Allah analı babalı büyütsün inşallah canm. Çok geçmiş olsun. Ne güzel aldın kucağına.

Canım gözünaydın nasıl geçti sezeryanın. Allah analı babalı büyütsün :)

Oh maşallah gözün aydın canım benim.

Gözün aydın canım Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Doğum hikayeni de alalım neler yaşadın bebiş nasıl kilosu boyu. Emiyor mu.

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün.

MAAŞALLAH Allah bağışlasın canım, sağlıklı uzun ömürlü olsun kuzucuk

Masallah canimgozun aydin saglikla buyut hayirli evlat olsun insallah .darisi bizim basimiza dogum hikayeni bekliyoruz
öncelikle hepinize teşekkür ederim. Benim planlındezaryrn oldu biliyordunuz doktorumun müşavirliğine göre ben il dışına gitmek zorundaydım o da 38+1 e denk getirdik. Ameliyata akşam 6 da alındığım için hastaneye sabah 11 de giriş yaptım dosyam yatışım yapılıp odAma alındım. İki büyük serum damar yolunaçılarak verildi. Ameliyat saatine kadar dolandım uyudum. Saatim gelince hemşireler gelip beni giydirdi tekerlekli sandalye ile ameliyathaneye götürdüler. Steril alana girince beni masaya aldılar anestezi uzmanının yönlendirmesi ile c şeklinde öne eğilip bekledim önce belimi elle muayenesiz sildi. Sonra bi iğne yaptı yani iğneyi hissediyorsunuz ama cldxan yapanlar bilir iğneyi vücudunuza batırırken bile çok daha fazla acıyı düşünün.ipneden sonra kıpırdama ilaç veriyorum ayaklarında batma olacak dedi ve gerçekten bir kaç saniye içinde ayak larımda batmakta başladı beni sedyede uzandırdılar hemen önüme bir metal getirip örtülerle örttüler kollarımı bağladılar sağ omzuma bir iğne yaptılar o ağdı veriyordu boynum tutuldu resmen hatta hemşirelerden biri omzumu ovdu baya. Bu sırada tabi ayak parmaklarımdan başlayan bir hissiszlik gelişti ısındım o sıra bacaklarımı açıp sonda taktılar maalesef kötü bir histi ben tamamen hissetmem sanmıştım ama sondayı acele ettiler galiba biraz daha bekleselerdi hiç duymıcaktım. Huylandım yani ağrı olmadı. Korkmayın. Ardından beni sildiklerini hissettim üzerime birşeyler sürüp siliyorlardı. Doktorum gelip başlayalım dedi . Hiç birşey hissetmiyorsunuz fakat ben sezaryen operasyon izlediğim için ne zaman ne yaptıklarını tahmin ediyorsunuzdur. Sizi çekip çekiştiriyorlar karnınızın gerildiğimi hissediyorsunuz, bi ara korkmaya başladım anesteZi uzmanı tansiyonumun düştüğünü farketti çok az dayan bebek çıksın sakinleştirici yapıcam demesiyle O an içimden birşey çoktu hissettim karnım boşaldı bebek ağlamadı ben o sıra çığlık attım neden ağlamıyor diye .benim sesimle ağlamaya başladı. Eşimde ameliyattaydı bebeği göğsüme koydular üçümüz birlikte ağladık böyle bir duygu yok .böyle bir mutluluk yok. 9 ay önce çocuğumuz olacak mı diye kapı kapı gezerken o an bizim parçamız koynumuzdaydı Rabbime bin şükür. Bebeği sonra baş ucumda bir yere koyup sildiler hepatit b ve k vitamini yapıp giydirdiler , ben kese içine bir prima iç zıbın deli gömleği gibi olandan , kısa kollu çıtçıtlı bady, patikli alt, üst zıbın,bere eldiven çorap ve battaniye koymuştum. Bunların hepsini giydirdiler ve bebeği babası ile odaya gönderdiler sanırım 20 dakika sonra ben odaya girdim aşırı titreme vardı hasta bakıcılar eşim ve babam yatağıma kaldırdılar beni . Sonrasında serum ağtı kesici antibiyotikler koldan bağlanıyordu sürekli bacağımdan iğne vuruyırlardı hemencecik emzirmemi söylediler bebeğim iki göğüsten emmeye çalıştı ama bende göğüs ucu yok ememedi ilerleyen saatlerde mama verdik. Ben gece 4 gibi yürüyebildim. Yataktan kalkmak çok uzun ve zordu açıkcası. Bol su ben kahve içtim gazımı sabah çıkarabildim o sıra kek ben kahve içebildim. Öğlen 2 gibi de taburcu oldum. Bebeğim üç gün sadece mama sonrasında anne sütü ve mama aldı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…