- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.121
Canım ödemi gitmiştir genelde 200-300gr düşüyor zaten bütün bebeklerin ağırlığı...fazla değil ki doktor tedbir olsun diye tutmuştur üzülmeKızlar moralim çok bozuk bugün taburcu olacaktık çocuk dru kontrole geldi bebeğim fazla kilo vermiş 300 gr kadar kan tahlili yapacaklar
Canim hastanede bazi yerlerde koyuyorlarmisda benim dogum yapcam yerdede koyuyorlar merak ettimCnm kim koyyormuş ki benim 3 üncü sezerayan 2 sinde oyle bir şey olmadı
Anladim cnm tsk ederim benim dogum yapcam yerdede koyuyorlarmisda malum pazartesi nasipse dogum olcak merak ettim bende :)Bende 1 saat falan durdu canım yatağa gelince koydular sanırım pis kan aksın rahim toplasın diye koyunca tabi biraz zorluyor ama öyle dayanılmaz bişey değil çünkü uyuşuk oluyo daha... Sonra göbeğe bastırıp kanama kontrolü yapıp kaldırdılar bende
Bence sürme canım. Sadece sürekli duş alıp kurutma makinasıyla kurut iyileşir zatenKozlar sezeryan yarasına sarı kantoron yağı sürün çabuk iyileşsin gibi bişey konuşulmuştu sanki değilmi, kullanan varmı
Yoksa ben acıdan rüyayla gerçeğimi karıştırıyorum
Yazın moral oldu bana çaysız duramıyorum. Çay içmediğim gün ödemim oluyor tam tersi olması gerekmiyor muydutired cim bu arada bende çay içiyorum hemde sağlam içiyorum ilk zamanlar mide bulantisindan içemiyordum sonra bulantim geç ti sigara isteğim başladı çayı gördükçe sigara istiyordu canım yine içmiyordum. Ama artık sigarayı bırakmalı 7 ay falan oldu. Canım istemiyor bende sabahları kahvaltıda ve sonrası 4 kupa akşamları da 3-4 kupa kesin içiyorum. Gün icin de bazen içiyorum birde acik değil biraz demli iciyorum ve tabii ki sekersiz
Günün de belliymiş hayırlı olsun :) benim de 4 mayıs canım sezeryan. Gönlüm normalden olsa da kısmet diyorumBenim de çarşamba son kontrol inşallah 9-14 mayıs arası dedi ben 9 mayıs istiyorum dedim :) Tamam dedi bakalım :) Sezaryen olacak canım
Anlatmaya gerek yok :)) maşallh canım doktor ne diyecek bakalımAni yükselme sonucunda eşimin sorusu
Hayırlı haberlerle gel inşallah prensesinle kavuşmana gün alacaksın. Kaçta randevunAl bendende okadar deli gibi geziyorum evde benim randevu öğlen dakika sayıyorum ya
Canım bizim de vermişti ama normal demişlerdi. Ben çok ödemliydim bebek de ödemliymiş belki sizin de. ÖyledirKızlar moralim çok bozuk bugün taburcu olacaktık çocuk dru kontrole geldi bebeğim fazla kilo vermiş 300 gr kadar kan tahlili yapacaklar
İlk ameliyatımda koymadılar canım kan çıksın gaz çıksın karın şişmesin diye koyuyorlarmış sanırımKizlar sezeryan olan arkadaslar dogumdan sonra kum torbasi koyuyorlarmis karnimiza niye konuyor ilk dogumda bana koymamislardi bide ne kadar duruyor o sekilde
Canım sağdıktan sonra ucun şişer muhakkak. Şişince emzirmeyi dener misin. Süt gelmese bile öyle çeksin. Çektikçe çıkıyor çünkü göğüs ucu. Arkadaşım o slikon uçlarla emzirmişt bir süre o da bir seçenek. Ama bence sütün tam anlamıyla geliyorsa ara ara tam acıktığı zaman göğsünden emzir. Biberondan çekmeye alışırsa hem göğüs ucun çıkmaz hem de göğsünü kabul etmeyebilirSağıp veriyorum , ama ucunu tutsun diye ne yapıcam bilmiyorum . Ben iyiyim ayaklandım dikişlerim yarın alınacak. Üçüncü gün işitme testine , 4. Günde sağlık ocağına topuk kanına götürdük. 5. Gününde de takibini yapacak doktorunuza gidip kayıt açtırdık. Gece uyumuyor uyutmuyor gündüz de uyanmıyor , ben elimde pompa sürekli süt sağıyorumhalimiz böyle . Çok şükür bin şükür
Off of napicaz böyle ? Ben sertlik falan hissetmiyorum. Karnimda hala yukarda. Carsamba gunu benimde kontrolum var ve muhtemelen banada yuru diycek.Daha erken ama bi an once doğsun istiyorum artık. Şöyle rahat rahat oturmayi yatmayi o kadar özledim ki anlatamam. Son günlerimiz bunlar,Allah yardımcımız olsun.Ben de aynı durumdayım ve bugün dr büyük ihtimal tempolu yürüyüşe başla diyecekne yapıcam bilmiyorum. Ama göbeğimin altı iyice sertleşti ve ağrı iyice arttı. Sanırım kafasını bastırıyor oraya. O yüzden arttı
Canim bana doktorum bugun kan hapi gyno ferro sanol, decavit yazdi var evde dedim stok yap dogumdan sonra kullanacaksin bikac ay vucut depolari bosaliyor dogumda ve lohusalikta dedi.
Ne guzel ya sekersiz cay icenlere imreniyorm kac kere denedm sekeri degil cay icmeyi biraktm. Zaten ben eskiden beri cayi cok aramazdm kahveciyim aslinda ama ogretmenlige atanali beri her tenefus bogaz kurulugundan gidip gelip ice ice simdi gunde 5 bardak iciyorm en az ikiser kasik da sekerle. Gebelikte seker ciktigindan mi sekersiz iciyorsun yoksa hep mi sekersiz iciyordun canim
Kızlar resimdeki sayfayi bi göz gezdirin derim cok güzel bilgler var
Gögús ucuna ve hemoroide iyi geliyor ama sezeryan yerine birsey yapcanı sanmam 7kat kesiliyor tek kat degil ki
Kızlar resimdeki sayfayi bi göz gezdirin derim cok güzel bilgler var
Gögús ucuna ve hemoroide iyi geliyor ama sezeryan yerine birsey yapcanı sanmam 7kat kesiliyor tek kat degil ki
Bence sürme canım. Sadece sürekli duş alıp kurutma makinasıyla kurut iyileşir zaten
Bnde bu saate kadar uyudum düşünAy kızlar ben bu gece çok umutluydum ya, bırakın doğurmayı sancım bile yoktu ve her gecenin aksine o kadar rahat uyumuşum ki sabah nasıl oldu anlamadım bile. Ben kendimden umudu kestim oğlum ne zaman gelirse o zaman artık. Hani hiç beklemediğin anda gelirmiş ya o moda giriyorum şuandan itibaren :) Ha geldi gelecek sinirim bozuluyordu valla saldım gitti artık
Benide alin araniza. Un doktordaydim akintim icin alttan bakti. Bi solusyon verdi gazli beze dokup rulo yapip vajinadan iceri sokup orayi temizliceksin dedi. Ama ben yapmayi dusunmuyorum karbonatli suyla yikasam sorun olurmu? Bebegimin gelmeye hala biyeti yokmusm onunuzdeki cuma gunun doluyor carsamba gel konusalim karar verelim dedi. Ne yapicam neye karar vericez beklemelimiyim hic bilmiyorum korkuyorum bebegime zarar veririm istemeden diye. Ne zormus su annelik daha ana rahmine duser dusmez endiselerin basliyor. Sanciyi dogumu unuttum tek korkum kizima.birsey olmasi..Doğuramayanlarda bugün
ilk Kontrolümüz vardı. Sarılık yok şükür ama biraz fazla kilo kaynetmiş ama normal dedi. Emzirme konusunda bol bol çalışmaya yapıyoruz umarım sütlü bir anne ve iştahlı bir bebek oluruz :)
Maşallah diyorum bende bolca. Bilmiyorum ya ben dirayetliyim ya da elifimi gördüköe geçiyor herşey :)
Ayy yaa çok komik gerçekten ne yapcaz bu adamlarıAni yükselme sonucunda eşimin sorusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?