2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar moralim çok bozuk bugün taburcu olacaktık çocuk dru kontrole geldi bebeğim fazla kilo vermiş 300 gr kadar kan tahlili yapacaklar
Canım ödemi gitmiştir genelde 200-300gr düşüyor zaten bütün bebeklerin ağırlığı...fazla değil ki doktor tedbir olsun diye tutmuştur üzülme

Sağıp veriyorum , ama ucunu tutsun diye ne yapıcam bilmiyorum . Ben iyiyim ayaklandım dikişlerim yarın alınacak. Üçüncü gün işitme testine , 4. Günde sağlık ocağına topuk kanına götürdük. 5. Gününde de takibini yapacak doktorunuza gidip kayıt açtırdık. Gece uyumuyor uyutmuyor gündüz de uyanmıyor , ben elimde pompa sürekli süt sağıyorum halimiz böyle . Çok şükür bin şükür

Anladim cnm tsk ederim benim dogum yapcam yerdede koyuyorlarmisda malum pazartesi nasipse dogum olcak merak ettim bende :)

Yazın moral oldu bana çaysız duramıyorum. Çay içmediğim gün ödemim oluyor tam tersi olması gerekmiyor muydu

Benim de çarşamba son kontrol inşallah 9-14 mayıs arası dedi ben 9 mayıs istiyorum dedim :) Tamam dedi bakalım :) Sezaryen olacak canım
Günün de belliymiş hayırlı olsun :) benim de 4 mayıs canım sezeryan. Gönlüm normalden olsa da kısmet diyorum
Ani yükselme sonucunda eşimin sorusu
Anlatmaya gerek yok :)) maşallh canım doktor ne diyecek bakalım

Al bendende okadar deli gibi geziyorum evde benim randevu öğlen dakika sayıyorum ya
Hayırlı haberlerle gel inşallah prensesinle kavuşmana gün alacaksın. Kaçta randevun
Kızlar moralim çok bozuk bugün taburcu olacaktık çocuk dru kontrole geldi bebeğim fazla kilo vermiş 300 gr kadar kan tahlili yapacaklar
Canım bizim de vermişti ama normal demişlerdi. Ben çok ödemliydim bebek de ödemliymiş belki sizin de. Öyledir
Kizlar sezeryan olan arkadaslar dogumdan sonra kum torbasi koyuyorlarmis karnimiza niye konuyor ilk dogumda bana koymamislardi bide ne kadar duruyor o sekilde
İlk ameliyatımda koymadılar canım kan çıksın gaz çıksın karın şişmesin diye koyuyorlarmış sanırım

Canım sağdıktan sonra ucun şişer muhakkak. Şişince emzirmeyi dener misin. Süt gelmese bile öyle çeksin. Çektikçe çıkıyor çünkü göğüs ucu. Arkadaşım o slikon uçlarla emzirmişt bir süre o da bir seçenek. Ama bence sütün tam anlamıyla geliyorsa ara ara tam acıktığı zaman göğsünden emzir. Biberondan çekmeye alışırsa hem göğüs ucun çıkmaz hem de göğsünü kabul etmeyebilir

Off of napicaz böyle ? Ben sertlik falan hissetmiyorum. Karnimda hala yukarda. Carsamba gunu benimde kontrolum var ve muhtemelen banada yuru diycek.Daha erken ama bi an once doğsun istiyorum artık. Şöyle rahat rahat oturmayi yatmayi o kadar özledim ki anlatamam. Son günlerimiz bunlar,Allah yardımcımız olsun.

Canim bana doktorum bugun kan hapi gyno ferro sanol, decavit yazdi var evde dedim stok yap dogumdan sonra kullanacaksin bikac ay vucut depolari bosaliyor dogumda ve lohusalikta dedi.

Evet canım aynen dedikleri gibi. Oğlumda kullanmadım ama özbek üzümü yiyordum aklıma gelirse pekmez fakat şimdi şekerden dolayı bıraktım. Birde oğlumda doğum sonrası çok kan kaybedince korkum başladı. Gerekirse o zaman veririz diyorlar. 1 değil 2 değil 3 doktor da aynısını söyledi decavit yeter dedi. Insallan dedikleri gibidir.

Canım uzun süredir şekersiz içiyorum. Aslında gebelik şekeri çıkmadan şekerli şeyler arayan biri değildim ama yasak ya postanelerin önlerinden geçerken ciğerci kedisi gibiyim. Normalde kağıt kadar ince bir dilim pasta yerdim ayıp olmasın diye.
Çayı şekersiz içmek ilk günler çok zor alışana kadar azalıyorsun 15-20 gün kendini zorla sonrasında şekerli kaşık bile içine atılsa miden bulanacak. Dediğin gibi 2 küp şeker az gelebilir ama değil. Ben şekeri bıraktığımda 3 kilo falan vermiştim. Sadece caya şeker katmayarak. Çünkü şekerli çay içiyordum 3 tane atıyordum. Inşallah bırakırsın valla rahatlık ne kaşık ne şeker arama derdi var :)

Kızlar resimdeki sayfayi bi göz gezdirin derim cok güzel bilgler var

Gögús ucuna ve hemoroide iyi geliyor ama sezeryan yerine birsey yapcanı sanmam 7kat kesiliyor tek kat degil ki

7 kat dedn ürperdim

Kızlar resimdeki sayfayi bi göz gezdirin derim cok güzel bilgler var

Gögús ucuna ve hemoroide iyi geliyor ama sezeryan yerine birsey yapcanı sanmam 7kat kesiliyor tek kat degil ki

Bence sürme canım. Sadece sürekli duş alıp kurutma makinasıyla kurut iyileşir zaten

Tmm cnm sağol

Dilaraginosss göğüs ucu çıkarmak için pompa tarzı bişey var eczanede yengem kullanmıştı gerçekten işe yarıyor ucuz bişey bı dene istersen

Bnde bu saate kadar uyudum düşün ağrım da yok şuan kasılmam da bakalım gün bana ne göstericek . Suni sancıdan da korkmuyorum artık valla . Ama bi kere nst de kendi sancımı görmek isterdim bu arada bnde nişan falan bekliyorum artık ya dünkü akıntının aynısı geldi yine bi gariplik var bu işte

Doğuramayanlarda bugün
Benide alin araniza. Un doktordaydim akintim icin alttan bakti. Bi solusyon verdi gazli beze dokup rulo yapip vajinadan iceri sokup orayi temizliceksin dedi. Ama ben yapmayi dusunmuyorum karbonatli suyla yikasam sorun olurmu? Bebegimin gelmeye hala biyeti yokmusm onunuzdeki cuma gunun doluyor carsamba gel konusalim karar verelim dedi. Ne yapicam neye karar vericez beklemelimiyim hic bilmiyorum korkuyorum bebegime zarar veririm istemeden diye. Ne zormus su annelik daha ana rahmine duser dusmez endiselerin basliyor. Sanciyi dogumu unuttum tek korkum kizima.birsey olmasi..

ilk Kontrolümüz vardı. Sarılık yok şükür ama biraz fazla kilo kaynetmiş ama normal dedi. Emzirme konusunda bol bol çalışmaya yapıyoruz umarım sütlü bir anne ve iştahlı bir bebek oluruz :)

Canım inşallah bir rutin tutturacaksiniz yakın zamanda. Kilo kaybı normal. Anne karnında ekmek elden su gölden rahattı. Doğdu emmek gibi zir bir işlemi gerçekleştirmeye çalışıyor. Yakında doğum kilosunu da geçer. Kaç gr kaybetti canim

Maşallah diyorum bende bolca. Bilmiyorum ya ben dirayetliyim ya da elifimi gördüköe geçiyor herşey :)

Tekrardan maşallah canim sen yavrunu görünce herşeyi unutuyorsundur. Bende elif ebrar imi görünce umarım ağrım sızım kalmaz.

Normal doğum ekibi gelin hele:)tek tek etiketlemiyim sonra unuttuğum isimler oluyor.
Hastaneden şimdi geldim ebe baktı daha 2 cm açıklık var ama rahim ağzı incelmiş olgunlaşmış bebişimin başına dokundu parmaklarıyla çok duygulandım rica ettim okadar yavaş ilerlediki canım fazla yanmadı çatım iyiymiş normal yap kesinlikle dedi korkuyla bekliyorum muayeneden dolayı belim ağrıyor sanırım benden haberler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…